TomTom « Terug naar discussie overzicht

TOMTOM 25 - 31 Augusts - aan de hand van Nico

136 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
[verwijderd]
0
Verder is het natuurlijk knap vervelend dat je voortdurend op je hoede moet zijn voor de volgende oorlogshandelingen van Hitler2. Hij lijkt vast van plan om "Sudetenland" toch echt te gaan inlijven, naar de eerdere geforceerde "Anschluß" van de Krim. Als hij door mag gaan, wordt Polen straks mogelijk het "nieuwe Polen", met definitieve oorlogsverklaringen en al.

Laat hij eigenlijk al een merkwaardig snorretje staan? Wordt er al "Hi Putin" tegen hem gegroet?
[verwijderd]
0
quote:

xynix schreef op 29 augustus 2014 09:22:

Augustus lijkt dus definitief een "nieuwsloze" maand te worden. Terwijl ik toch minstens had gerekend op de aankondiging van de start van de leveringen van de nieuwe Bridges. Waarbij ik zelf uitging van de begeleidende annoncering van een of meerdere interessante nieuwe TTT-deals, namelijk van de co-developers van die nieuwe apparaten.

Samen met dat eindeloze gemanipuleer in de marge (en soms ver daarbuiten) ben ik het wel een beetje zat. Maar dat is waarschijnlijk de bedoeling. En het betekent natuurlijk niet dat ik mijn positie ga afbouwen, want vroeg of laat moet die enorme onderwaardering van het fonds, zeker op assetbasis, tot forse stijgingen gaan leiden. Maar zin in het plaatsen enthousiast kirrende berichtjes krijg ik niet van zo'n über-duffe augustusmaand. Zei ik daar UBER?

Nou, hopelijk biedt september wat meer inspiratie en bijgevolg meer aandacht van buiten het insiderscircuit.
HG zal toch niet verdwaald zijn op zee.

Oh, nee hij zal wel TOMTOM aan boord hebben.

Dirk (DIRKDIRK aan boord)

[verwijderd]
0
www.02elf.net/allgemein/ortec-tritt-t...

Waarom heeft T2 nooit iets over deze overeenkomst laten horen?

Ja wat moet je nu doen instappen voor dat de goed nieuws show gaat beginnen maandag 1 september of je aandelen verkopen want het is/blijft onrustig in Oekraine.

Cain ( zittenblijver )
[verwijderd]
0
quote:

Cain Velasquez schreef op 29 augustus 2014 09:50:

www.02elf.net/allgemein/ortec-tritt-t...

Waarom heeft T2 nooit iets over deze overeenkomst laten horen?
Dat vind ik niet zo vreemd. Er zijn wel meer partijen die na de TTT Developer Day partner zijn geworden en nu met de nieuwe API's klantoplossingen aan het schrijven zijn.

Als die nieuwe klantoplossingen leiden tot nieuwe TTT-contracten met major accounts is TomTom weer aan de beurt. Zo'n beetje zoals ik bij de Bridges annoncering verwacht.
mjmj
0
[verwijderd]
0
quote:

mjmj schreef op 29 augustus 2014 11:46:

[...]

Wa's dat?
Die speciale kastjes voor de zakelijke markt, die ze veels te vroeg hebben aangekondigd, maar waarvan de uitrol nog steeds moet starten. Die zijn bedoeld voor bedrijfsdienstverlening (o.a. pakketdistributie).

Voorbeeld van die veels te vroege presentatie:

www.tabletguide.nl/45690/tomtom-bridg...

Onderhand mogen die beestjes wel eens echt op de markt komen lijkt me. Op de TTT Developer Day hadden ze het over augustus. Dat hebben ze dus weer gemist.
[verwijderd]
0
Alfa Uconnect gebruikers ervaringen...

www.alfaowner.com/Forum/alfa-giuliett...

"Live traffic on radionav is greyed out (TMC traffic announcements are working).
Dealer has been investigating and has been advised that tomtom are in dispute with their UK system supplier and that this is not currently available at all."

"I've had a reply from TomTom today to say they are responsible for mapping only, not live services. I have drawn their attention to their website which merrily lists the live services as a main selling point of the built in systems and asked them to escalate it as a formal complaint. The dealership are also following it up with alfa as one of the involved need to take ownership and come up with a resolution. "
[verwijderd]
0
www.nzz.ch/mehr/digital/nokia-here-ma...

Samsung will sich von der Android-Konkurrenz durch eine Partnerschaft mit Nokia abgrenzen. Die Frage ist, wie lang dies gelingen kann. Das eigene Betriebssystem Tizen dürfte auch dieser Deal nicht retten.
[verwijderd]
0
Pre-weekend-jitters?

Of willen ze een maand van meligheid toch kruidig afsluiten?

Putin zelfmoord gepleegd omdat hij van zichzelf walgt?

Asset-value, here we come?

Nee, ik weet het: JOS is om!
[verwijderd]
0

Ja wat moet je nu doen instappen voor dat de goed nieuws show gaat beginnen maandag 1 september of je aandelen verkopen want het is/blijft onrustig in Oekraine.

Cain ( zittenblijver )
[/quote]

Instappen voordat de goed nieuws show gaat beginnen ....shorters die toch maar gaan afbouwen....but remember be back in september .....
[verwijderd]
0
www.businesswire.com/news/home/201408...

Research and Markets: Mobile LBS Market in Western Europe 2014-2018: Key Vendors are HERE, Orange, Telefonica, T-Mobile, TomTom and Vodaphone Group
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Sorry, maar ik zie nog totaal geen overtuigingskracht. Hebben jullie gezien met wat voor piepklein volume dit omhoog ging? En vervolgens viel de beweging weer helemaal stil. Kan ook gewoon het gebruikelijke psychologische geklooi zijn van Carla en vriend(innet)jes.
[verwijderd]
0
@Xynix

Het volume is deze periode inderdaad laag. Ik zie echter wel dat er soms een tijd lang bijna geen handel is en dan ineens weer ongeveer 20.000 stuks in een korte periode.

Zou het kunnen dat hedgefunds proberen te shortcoveren? Maar dat voorzichtig moeten doen, omdat het volume nu niet zo groot is. De zomermaanden juli-aug zijn nu immers voorbij en historisch gezien zitten september t/m november vol met nieuwtjes...

136 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 apr 2024 15:48
Koers 5,880
Verschil +0,100 (+1,73%)
Hoog 5,925
Laag 5,800
Volume 164.032
Volume gemiddeld 327.601
Volume gisteren 475.734

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront