Ease2pay « Terug naar discussie overzicht

Strong buy

8 Posts
pardon
0
Ik heb zojuist bij alex gezien dat Docdata op strong bay staat.Docdata word gevolgd door maar een annalist,maar hij heeft zijn werk volgens mij ook goed gedaan.
[verwijderd]
0
Koers is gigantisch opgelopen afgelopen dagen zeg. Viel me vanmorgen pas op. Een echte reden kan ik er niet voor vinden.
aextracker
0
quote:

pardon schreef:

Ik heb zojuist bij alex gezien dat Docdata op strong bay staat.Docdata word gevolgd door maar een annalist,maar hij heeft zijn werk volgens mij ook goed gedaan.
pardon,

Als er 1 mak en ge-creditcruncht analisten schaap over de dam is................... dan volgt de kudde en ................... meestal daarna pas volgt de herder.
Ik heb het vermoeden , dat in het geval van DD de herder de kudde al vooruit is gelopen om de grazige heide aan te wijzen.

Op dit forum valt gedurende enige tijd te lezen dat DD "de parel in de dop" kan worden. De visie die dat onderbouwd heeft DD vastgelegd in haar strategisch plan "Gear to growth 2010".

Of DD in haar strategische draai in de overdrive op weg gaat naar de koersniveau's van voor de IT bubble (Euro 10 - 12 in 2000) waag ik sterk te betwijfelen , maar op weg via eerste zeer zware weerstand op euro 7.20 naar euro 8.80 moet zeker lukken voor 2010. Dat is toch nog 25.5% , aangevuld met een koersrendement in 3 jaar tijd , plus een gedegen beleid qua dividend uitkering tot op heden (gem 3 -4%\jaar).
Alles bij elkaar dus perspectief op 25.5 + ca. 10 = 35% rendement in 3 jaar startend in 2008 op een koersniveau van euro 7.04. Dat is 11.7% per jaar.

Het is wellicht niet de gouden graal of het geramde pre-pensieon, maar toch een uiterst stevig en solide plaatje wat er momenteel licht.
Een overtuigende doorbraak boven de euro 7.20 is eerst nodig en als je naar het bied\laat boekje kijkt en het een beetje volgt voel je dat 't er aan zit te komen.
De bied\laat volumes lopen stevig op en in 2 handelsdagen > 20K stukken omzet is "fenomenaal voor DD". Er is een geinteresseerde partij bezig om in te slaan en koers op te drijven.

Tracker volgt het met genoegen in bezit van voldoende k's DD. Credo, niet verkopen voor 2010, tenzij de versnelling hapert in Q1 2009.

Conclusie; Strong buy lijkt een inkoppertje na zoveel signalen.

Tracker
[verwijderd]
0
De reden van mijn aankoop DD is het degelijke beleid wat men voert. Op tijd marktsignalen herkennen, en daarop maatregelen nemen. Dividend is wel leuk, maar als ze met dat geld een goede overname doen die groei genereerd heb ik dat eingelijk veel liever. Dit fonds heb ik voor de LT, en voel me daar prettig bij.
[verwijderd]
0
Heerlijk even die rust voor de storm.
Wel veel lezers, maar weinig reacties.
Dit fonds reageert alleen op positieve persberichten en valt daarna steeds weer terug.
Jammer, want het blijft een positief fonds met een hoog koersdoel en een perfect beleid.
Daar kunnen grote bedrijven een voorbeeld aan nemen. Mijn aandeeltjes krijgen ze voorlopig niet, ik wacht wel op het wakker worden van de grote jongens en anders wel op de jaarlijkse goede rendementen.
pardon
0
Grote jongens zullen we niet zien bij d.d.als er maar 1 milj vrij verhandelbare aandelen zijn,stappen zij niet in.Als ze er 500.000 willen kopen gaat de koers met 5 euro omhoog,maar als ze er 500.000 willen verkopen daald de koers wel 7 euro dus geen grote jongens.
[verwijderd]
0
wat een belachelijk lage koers.
iemand heeft 4000 waardevolle aandeeltjes uit zijn handen laten vallen.
pardon
0
ik heb er wat goedkoop in handen gekregen vandaag,heb er laatst rond 7 euro 4000 verkocht maar heb ze nu veel goedkoper terug .Van mij mag de koers weer omhoog over een maand zien we weer mooie cijfers en willen ze wel weer hoger kopen.
8 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 mei 2024 16:53
Koers 0,560
Verschil -0,012 (-2,10%)
Hoog 0,610
Laag 0,560
Volume 13.757
Volume gemiddeld 13.969
Volume gisteren 34.240

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront