C/Tac « Terug naar discussie overzicht

SUPERP B.V.

3 Posts
[verwijderd]
0

C/TAC
P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 16 juli 2010

Ctac dochter IFS Probity gaat nauwe strategische samenwerking aan met SUPERP

ICT-dienstverlener Ctac N.V. (Ctac) maakt bekend dat dochter IFS Probity B.V. (IFS Probity) een strategische samenwerking aan gaat met SUPERP B.V. (SUPERP) dat zich richt op de ontwikkeling en het beheer van bedrijfsoplossingen op basis van SAP software. Daarnaast onderzoekt IFS Probity de mogelijkheden tot een overname.

De krachtenbundeling spitst zich met name toe op ICT-diensten voor de utiliteitssector. De voordelen van de strategische samenwerking zullen met name ...


[verwijderd]
0
persbericht
Ctac-dochter aast op overname 16 jul 2010, 08:19 uur

AMSTERDAM (AFN) - Dochterbedrijf IFS Probity van ICT-dienstverlener Ctac gaat een strategische samenwerking aan gaat met SUPERP. Dit bedrijf is gespecialiseerd in SAP-software. Verder kijkt IFS Probity ook naar mogelijkheden om SEPERP over te nemen.

Behalve synergievoordelen is de samenwerking van beide bedrijven sterk aanvullend evenals de klantenportefeuille, aldus Ctac vrijdag. Het bedrijf zal uiterlijk eind 2010 de knoop doorhakken of de overname doorgaat of niet.

aardappelen.....
www.ctac.nl/downloads/pdf/Persbericht...
[verwijderd]
0
Ctac-dochter IFS Probity helpt dolend Superp

Na in een zware storm te zijn beland, lijkt SAP-dienstverlener Superp in Ctac-dochter IFS Probity een uitweg gevonden te hebben. Het bedrijf lijkt in rustiger vaarwater terechtgekomen.

Na in een zware storm te zijn beland, lijkt SAP-dienstverlener Superp in Ctac-dochter IFS Probity een uitweg gevonden te hebben. Het bedrijf lijkt in rustiger vaarwater terechtgekomen.SAP-dienstverlener Superp lijkt na een turbulente tijd dan toch gered. Ctac-dochter IFS Probity steekt de helpende hand toe en gaat een strategische samenwerking met het bedrijf aan. Er wordt door beide partijen nog gekeken of Superp uiteindelijk wordt overgenomen.

De samenwerking zal zich vooral richten op ict-diensten voor de nutssector. Beide bedrijven denken voordeel te behalen uit de uitbreiding van de activiteiten in die sector, uit de combinatie van beide testproposities en uit de optimalisatie van de beheeractiviteiten van Superp in combinatie met de managed services van Ctac. Op verkoopgebied gaan beide bedrijven ook proberen optimalisatie door te voeren. Superp en IFS Probity denken bovendien dat de verschillende expertises en klantenportfolio's elkaar aanvullen.

Rustiger vaarwater
In een brief die algemeen directeur Alex Kuin heeft gestuurd naar het Superp-personeel, staat dat 'de continuïteit van jullie werk alsmede de arbeidsvoorwaarden volledig zijn gewaarborgd'. Hiermee lijkt Superp na een turbulent halfjaar toch in rustiger vaarwater terecht te komen en lijkt de crisissituatie voor het personeel voorbij.

Superp belandde eerder dit jaar in geldnood en kon zelfs met moeite de personeelsalarissen uitbetalen. Grootaandeelhouder Charles Wolters ging zich eigenhandig met het beleid van de SAP-dienstverlener bemoeien en dochteronderneming Orbrix werd verkocht. Valor, de andere dochteronderneming, werd verzelfstandigd.

Uiterlijk aan het einde van 2010 zal meer duidelijkheid zijn over de definitieve vorm van de samenwerking tussen Superp en Ctac-dochter IFS Probity.

Read more: www.computable.nl/artikel/ict_topics/...

Ctac -4,24% -0,09 2,011 2,10 2,001 801,00 12:06
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 28 mei 2024 17:14
Koers 3,210
Verschil +0,010 (+0,31%)
Hoog 3,210
Laag 3,200
Volume 2.965
Volume gemiddeld 19.376
Volume gisteren 39.432

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront