C/Tac « Terug naar discussie overzicht

Ctac start joint venture in Belgie

5 Posts
[verwijderd]
0
AMSTERDAM (Dow Jones)--ICT-dienstverlener Ctac nv meldt woensdag dat dochteronderneming Ctac Belgie bvba een joint venture start met Sperry Swiss GmbH.

Ctac Belgie krijgt 51% van de aandelen en daarmee de zeggenschap in de joint venture.

Sperry Swiss is gespecialiseerd in het "inzetten van applicaties binnen het supply chain-domein op basis van SAP-software en in het offshoren van SAP-activiteiten voor de supply chain".

De krachtenbundeling van de twee bedrijven spitst zich vooral toe op ICT-diensten voor bedrijven in de olie- en farmaceutische branche.

Medio 2011 zal er meer duidelijkheid zijn ten aanzien van de definitieve vorm van de samenwerking, aldus Ctac.
Beate
0
Gaan ze daar nu ook geld mee verdienen? Zo ja, dan is dat een goede zet. Belgen zijn aardige klanten.

Groetjes,
Beate
MegaTelstar
0
quote:

Beate schreef:

Gaan ze daar nu ook geld mee verdienen? Zo ja, dan is dat een goede zet. Belgen zijn aardige klanten.

Groetjes,
Beate
Ctac sluit joint venture
Gepubliceerd: vandaag 08:21

DEN BOSCH (AFN) - Het Belgische dochterbedrijf van Ctac sluit een joint venture met Sperry Swiss. Dat maakte Ctac woensdag bekend. Ctac heeft een belang van 51 procent in de samenwerking. Het bedrijf zoekt naar meer dergelijke samenwerkingsverbanden.

Sperry Swiss is gespecialiseerd in het inzetten van applicaties binnen de toeleveringsketen op basis van SAP-software. Samen gaan Ctac België en Sperry Swiss zich toeleggen op it-diensten voor bedrijven in de olie- en farmaceutische branche.

Zowel de expertises als de klantenportefeuilles vullen elkaar goed aan, aldus Ctac. Medio 2011 zal meer duidelijk zijn ten aanzien van de definitieve vorm van de samenwerking, voegde het bedrijf toe.

Topman Henny Hilgerdenaar

Topman Henny Hilgerdenaar zei woensdag dat Ctac België naar meer van dit soort tactische samenwerkingsverbanden kijkt. ,,In Nederland is het bedrijf verder doorontwikkeld, maar in België is nog veel uitbreiding mogelijk. We zitten nu niet in het scenario bezuinigen, maar in het scenario van marktaandeel winnen.''

Hilgerdenaar zei dat Ctac België wel financiële doelstellingen heeft over wat het wil bereiken met de samenwerking met Sperry Swiss, maar dat deze waarschijnlijk pas volgend jaar naar buiten worden gecommuniceerd. Ctac wil eerst kijken hoe de samenwerking verloopt.

Beate,
Zoals je kunt lezen is de eerste doelstelling het winnen van marktaandeel in België. De financiële doelstellingen komen op een later tijdstip aan de orde. Je kunt er natuurlijk wel vanuit gaan dat CTAC geen filantropische instelling is en dus winst uit deze samenwerking (als die slaagt) wil genereren.

Groet, SuperTelstar
MegaTelstar
0
quote:

Beate schreef:

Gaan ze daar nu ook geld mee verdienen? Zo ja, dan is dat een goede zet. Belgen zijn aardige klanten.

Groetjes,
Beate
En verder nog:
’s Hertogenbosch, 4 augustus 2010
Ctac Supply Chain Solutions: nieuwe Belgische joint venture van Ctac België en Sperry Swiss
Ctac België BVBA, dochterbedrijf van ICT-dienstverlener Ctac N.V. (Ctac), sluit een samenwerkingsovereenkomst met Sperry Swiss GmbH (Sperry) en oprichters Vanessa Beumont en Mahesh C. Nagar. Sperry Swiss is gespecialiseerd in hetinzetten van applicaties binnen het supply chain-domein op basis van SAP-software
en in het offshoren van SAP-activiteiten voor de supply chain.
Ctac België BVBA heeft 51 procent van de aandelen en daarmee de zeggenschap in de onderneming.
De krachtenbundeling van de twee bedrijven spitst zich vooral toe op ICT-diensten voor bedrijven in de olie- en farmaceutische branche. De voordelen van de strategische
samenwerking hebben met name betrekking op uitbreiding van de supply chain-expertise met betrekking tot de speciale producten van SAP. Ook profiteren Ctac-klanten van de off- en onshoremogelijkheden van Sperry.
Door een nauwe samenwerking op het gebied van sales wordt de commerciële positie van beide bedrijven verder versterkt. Daarnaast vullen zowel de expertises als de
klantenportefeuilles elkaar goed aan. De strategische samenwerking biedt een uitgangspositie om een nog betere en completere dienstverlening te kunnen bieden aan zowel bestaande klanten als prospects.
Medio 2011 zal er meer duidelijkheid zijn ten aanzien van de definitieve vorm van de samenwerking.

CTAC heeft al een meerderheidsbelang in Sperry Swiss, dus ze weten wel wat voor vlees er in de kuip zit.

Groet, Supertelstar
Beate
0
Bedankt voor dit bericht, MegaTelstar. Dat klinkt mooi, maar het is dan nog steeds niet duidelijk of al die samenwerkingen ook geld opleveren. Ik hoop natuurlijk van wel, maar ik heb geen idee wat het in werkelijkheid betekent.

groetjes,
Beate
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 28 mei 2024 17:14
Koers 3,210
Verschil +0,010 (+0,31%)
Hoog 3,210
Laag 3,200
Volume 2.965
Volume gemiddeld 19.376
Volume gisteren 39.432

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront