BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM Groep - Juli 2013

394 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 16 17 18 19 20 » | Laatste
Guus_Geluk
0
pietje-2005
0
Ben eruit; had het geld nodig.
Jammer, maar later weer als de mogelijkheden er zijn.
Succes
welshterrier 5
0
was al bekend blijkbaar, stond 1 juli bij maar dat had betrekking op een commentaar

er staat nog wel iets op www.cnplus.co.uk
diederique
0
28 June, 2013 | By Chris Berkin

Google has submitted plans for its £650m UK headquarters in King’s Cross to Camden Council.
conradus
0
quote:

ecfghil schreef op 1 juli 2013 20:29:

Slecht nieuws voor BAM:

www.constructionenquirer.com/2013/07/...
In dit bericht van 29 juni staat dat BAM de opdracht heeft gekregen.
ecfghil
0
ja, dacht ik ook, wellicht moet er nog eea verdeeld worden, maar hoe dan ook uitgesteld..
Dirck van Buren
0
quote:

ecfghil schreef op 1 juli 2013 20:29:

Slecht nieuws voor BAM:

www.constructionenquirer.com/2013/07/...
Zal toch niet iets te maken hebben met de echtscheiding van Nigella Lawson en Maurice Saatchi. LOL
pardon
0
Zandvliet en BAM op naar de top!
1 juli 2013 - BAM Utiliteitsbouw, regio Den Haag
Den Haag, 1 juli 2013 - Stichting Lucas Onderwijs en BAM Utiliteitsbouw regio Den Haag hebben vrijdag 28 juni de overeenkomst getekend voor ontwerp en realisatie van het nieuwe Zandvlietcollege aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag. Het nieuwe schoolgebouw, met het thema ‘Op naar je eigen top’, is ontworpen door DP6 architectuurstudio te Delft in samenwerking met BAM.

Het Zandvlietcollege is een christelijk lyceum, dat leerlingen een gymnasium-, atheneum- of havo-opleiding biedt. De school is gevestigd in de Haagse wijk Bezuidenhout. De school is ondernemend en creatief en staat bekend om zijn heldere structuur, persoonlijke karakter en kleinschaligheid. In het nieuwe ontwerp komen deze kernwaarden van het Zandvlietcollege optimaal tot hun recht. Het nieuwe gebouw zal onderdak bieden aan ongeveer 800 leerlingen en 70 medewerkers.

BAM Utiliteitsbouw kwam als beste uit de bus bij de aanbiedingsfase en scoorde maximaal op de uitwerking van het thema Frisse School en op het Plan van Aanpak. De gemeente Den Haag levert door het bewuste klimaatconcept een bijdrage in het kader ‘Verbetering binnenklimaat nieuwbouw lesgebouwen’. Het programma heeft tot doel een gezond binnenklimaat voor leerlingen te creëren. Daarnaast investeert de Stichting Lucas Onderwijs extra in een duurzaam en energiezuinig gebouw.

BAM Utiliteitsbouw start vanaf heden met het ontwerptraject en in september 2014 met de realisatie van het nieuwe gebouw van circa 6.900 m2. BAM zal de nieuwbouw naar verwachting medio 2015 opleveren, zodat de leerlingen het schooljaar 2015-2016 kunnen starten in hun nieuwe onderkomen.
pardon
0
'Pensioenfondsen willen fors investeren in economie'
Van onze redacteur
dinsdag 02 juli 2013, 07:27

Nederlandse pensioenfondsen presenteren dinsdag een plan voor forse investeringen in woningen, infrastructuur, duurzaamheid en hypotheken. Het ministerie van Financiën verzet zich tegen de garanties die pensioenfondsen vragen.
Meer over dit onderwerp
‘Pensioengeld in eigen huis riskant idee’ ‘Pensioenfondsen moeten zich actiever met bedrijven bemoeien’ Staat rekt voorwaarden op zodat beleggers in wegen gaan investeren 'Meer pensioengeld naar Nederland' Pensioenfondsen investeren voor het eerst in weg Pensioenfondsen terughoudend over hypotheekplan Wientjes Werkgevers eisen snelle redding bouw Selections Pensioen Trefwoorden: Pensioen
Dit meldt de NOS. De plannen zijn opgesteld na een jaar onderhandelen over investeringen van pensioenfondsen in de Nederlandse economie.
Pensioenfondsen zijn in Nederland al betrokken bij de aanleg van bijvoorbeeld wegen. Pensioenfondsen ABP en Zorg en Welzijn financieren de verbreding van de N33 tussen Assen en Zuidbroek.
Hypotheken
Ook is er bereidheid onder pensioenfondsen om met staatsgaranties te beleggen in hypotheekleningen van banken. Begin maart bracht voormalig topambtenaar Kees van Dijkhuizen daarover advies uit aan minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën). Over de verdeling van risico's en garanties was toen nog geen overeenstemming bereikt.
Volgens de NOS stuiten de plannen die vandaag gepresenteerd worden nog op verzet van het ministerie van Financiën vanwege de garantiestellingen die verbonden zijn aan de investeringen.
Werkgevers
De druk op pensioenfondsen om te investeren in de Nederlandse economie is toegenomen door de economische crisis. Eerder al suggereerden werkgeversverenigingen VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland dat de fondsen moeten investeren in de Nederlandse hypotheekmarkt, om zo de huizenmarkt weer op gang te brengen.
Vorige week zei PvdA-leider Diederik Samsom dat pensioenfondsen meer moeten investeren in eigen land. Samsom zei toen te verwachten dat het kabinet 'alle terughoudendheid laat varen' om die investeringen mogelijk te maken.
Regeerakkoord
In het regeeraakkoord gaf het kabinet aan dat het blijft inzetten op publiek-private samenwerking bij de aanleg van infrastructuur. De pensioenfondsen gaven eind vorig jaar aan dat ze graag willen investeren in snelwegen en tunnels, maar er zijn volgens hen nog weinig geschikte projecten in
snipper
0
quote:

ecfghil schreef op 1 juli 2013 20:29:

Slecht nieuws voor BAM:

www.constructionenquirer.com/2013/07/...
...niets aan 't handje, ze zitten nog in de biedingsstrijd, en deze word nu vertraagd.
..Positive guidance is dat de pensioenfondsen willen investeren, wel weer onder voorwaarden..
Spetter
0
Dat lijkt mij juist buitengewoon goed nieuws voor de Nederlandse financiële instellingen en bouwbedrijven.
pardon
0
Start bouw eerste woningen uit Smart Collectie van AM en BAM Woningbouw in Tuinveld ’s-Gravenzande; korte ‘time to market’ - van start verkoop tot oplevering in negen maanden
2 juli 2013 - Koninklijke BAM Groep nv

‘s-Gravenzande, 2 juli 2013 - Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en BAM Woningbouw geven vrijdag 5 juli het startsein voor de bouw van de eerste woningen uit de gezamenlijk ontwikkelde Smart Collectie. Deze woningen komen in de tweede fase van de wijk Tuinveld in ’s-Gravenzande. Wethouder Theo Duijvestijn van de gemeente Westland en Rob van Wingerden, lid raad van bestuur Koninklijke BAM Groep, verrichten de officiële handeling.

De Smart Collectie bestaat uit de meest populaire woningtypen, plattegronden en architectuurstijlen en komt voort uit grondig en jarenlang marktonderzoek. Daardoor is mede dankzij lage bouwkosten de prijs-/kwaliteitverhouding van deze woningen hoog, de keuzevrijheid ruim, de ‘time to market’ kort en sluit deze collectie volledig aan bij de wensen van de woonconsument. Op diverse locaties zijn projecten met woningen uit de Smart Collectie in voorbereiding. ’s-Gravenzande heeft de primeur nu in de wijk Tuinveld de eerste woningen uit deze collectie worden gerealiseerd. Na een zeer korte planontwikkeling van enkele maanden startte de verkoop van deze woningen in april. In eerste instantie worden acht woningen gebouwd, waarvan er zeven zijn verkocht. De oplevering zal naar verwachting nog dit jaar plaatsvinden, gezamenlijk met 24 rijwoningen waarvan de realisatie onlangs is begonnen.

Tuinveld
Tuinveld is gelegen aan de noordkant van ’s-Gravenzande. AM ontwikkelt in dit plan in totaal 388 woningen. De eerste en tweede fase van Tuinveld met in totaal 245 woningen zijn bijna afgerond. De wijk kent een traditioneel, dorps karakter met veel aandacht voor ruimte, water en groenvoorzieningen, waaronder boomgaarden. Het historische riviertje De Gantel loopt door Tuinveld. De oevers van dit riviertje zijn openbaar toegankelijk en zijn voorzien van fiets- en wandelpaden. Alle woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland.

De woningen uit de Smart Collectie die in aanbouw gaan, zijn zes meter breed, hebben een woonoppervlakte van meer dan 160 m2 en beschikken alle over een ruime achtertuin grenzend aan een singel met een open vaarverbinding met De Gantel. Aan de voorzijde hebben alle woningen een berging met parkeerplaats op eigen terrein. Het ontwerp van de woningen appelleert aan de architectuur van de jaren dertig. De prijzen variëren van € 299.000,- tot € 319.000,- v.o.n. De bouw is in handen van BAM Woningbouw. Meer informatie over deze woningen is te verkrijgen via www.wonenintuinveld.nl en twitter: @tuinveld. Binnenkort start de verkoop van nog eens acht woningen uit de Smart Collectie met een breedte van 5,40 meter.
pardon
0
Landstede verlengt huurcontract Stadion Complex Zwolle
2 juli 2013 - AM Real Estate Development bv

Bunnik, 2 juli 2013 - Stadion Ontwikkeling Zwolle heeft een langdurige huurovereenkomst afgesloten met Landstede (ROC). Het betreft ruimte in het Stadion Complex Zwolle met een oppervlakte van circa 5.000 m². De onderwijsinstelling gebuikt de ruimte voor de mbo ICT-opleidingen en de activiteiten van het IT PerformanceHouse.

Groei van de mbo ICT-opleidingen, deels door de nieuwe ICT-opleiding voor App-ontwikkelaar, is voor Landstede aanleiding om de ruimte voor langere tijd te huren. Ook voor de activiteiten van het IT PerformanceHouse – een centrum met moderne IT-faciliteiten waarin de krachten van onderwijs, bedrijfsleven en IT worden gebundeld – wordt groei voorzien.

Het Stadion Complex Zwolle is een multifunctioneel centrum met huurders als Telstar Sport, Bike Studio, Toy Champ, Achmea Health Center, IJsseldelta Center, hotel Lumen en PEC Zwolle.

Kijk voor meer informatie over het Stadion Complex Zwolle op de website www.stadionpleinzwolle.nl.
394 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 16 17 18 19 20 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 feb 2024 17:35
Koers 3,212
Verschil +0,076 (+2,42%)
Hoog 3,218
Laag 3,128
Volume 2.147.031
Volume gemiddeld 1.238.858
Volume gisteren 1.494.272

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront