Gespecialiseerd in de toekomst sinds 1737

Van Lanschot Kempen, een samensmelting van twee gespecialiseerde financial boutiques, is het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland.

We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. In die tijd heeft onze Nederlandse handelsgeest ons en onze klanten door een stroom van veranderingen geloodst.

En met al die veranderingen, veranderden de ambities van onze klanten ook. Zowel op de korte als op de lange termijn. Wij kijken altijd dwars door de verandering heen, omdat we ’m omarmen als een grillige, maar machtige constante in ons werk en in ons leven.

En inspelen op veranderingen vormt nu eenmaal de basis van ons DNA. Zo kunnen we een belangrijke bijdrage blijven leveren aan de persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke doelen van onze klanten. En dus aan de maatschappij waarin we samen opereren.

Dat doen we op een verantwoorde en integere manier, met oog voor onze klanten en andere belanghebbenden. Zo zijn we gevormd door de tijd die we op onze beurt zelf mede hebben vormgegeven.

Kortom: twee sterke werkmaatschappijen verbonden door een groep met een sterk verleden en klaar voor de toekomst.