Unibail-Rodamco « Terug naar discussie overzicht

Unibail-Rodamco

4.847 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... 239 240 241 242 243 » | Laatste
Dicall69
0
Tjonge, jonge wat een eindveiling het heeft iemand heel veel geld gekost om de optie belangen te behartigen, denk dat na vandaag de druk van de koers af is de berichtgevingen zijn te positief voor de lange termijn in de vastgoedsector, zag bijv. dat vandaag in èèn koop, 120 calls dec € 200,- werden gekocht, zelf hou ik dagelijks bij wat er aan calls en puts verhandeld worden dat is een must als jezelf in opties handelt deze info is voor mij zeer essentieel gebleken !!!
[verwijderd]
0
quote:

Dicall69 schreef op 19 januari 2018 17:21:

[...]

Het slechte vastgoedsentiment, sorry maar volgens mij mis jij elk bericht, omtrent de vastgoedsector, maarja veel succes !!!
De koers van UR noteert momenteel zo'n 6% onder de Intrinsieke Waarde.
Dan mag je zeker spreken van een slecht UR/Vastgoed sentiment !!!
En dat UR een goed geleid bedrijf is, daar zijn we het allemaal wel over eens !!!
Dicall69
0
quote:

crux schreef op 19 januari 2018 17:57:

[...]
De koers van UR noteert momenteel zo'n 6% onder de Intrinsieke Waarde.
Dan mag je zeker spreken van een slecht UR/Vastgoed sentiment !!!
En dat UR een goed geleid bedrijf is, daar zijn we het allemaal wel over eens !!!
Onderstaand bericht spreekt het slechte vastgoedsentiment tegen er is in 2017 een record gevestigd, maar het probleem is dat velen de meute volgen en niet de feiten en eigenlijk geef jij zelf het antwoord met dat de koers van UR, 6 % onder de intrinsieke waarde noteert.
Let maar eens op, hoe snel het sentiment kan draaien, belangen worden niet in alle fondsen/ aandelen genomen, dus men zal altijd bepaalde sectoren de hemel in prijzen en andere sectoren tijdelijk druk geven, maar uiteindelijk zullen fundamenteel sterke bedrijven/ aandelen weer op termijn weer herstel laten zien, jammer dat men afgelopen maand de overname van Westfield en de ongefundeerde mindere presterende vastgoedsector in Frankrijk als drukmiddel heeft gebruikt, maar nu is uit feitelijke berichten dit volledig tegengesproken, dus ik verwacht weer duidelijk herstel en zeker bij UR.
Wat betreft de stijgende rente in de US, want de rentes in Europa blijven nog heel lang laag hebben weinig negatieve impact op UR, want financieringen in vastgoed staan voor hele lange termijnen vast.
UR heeft door hun uitmuntende staat van dienst gezien hun financieringen, daardoor hebben ze Westfield aanzienlijk voordeliger kunnen overnemen dan welke concurrent dan ook dit heb ik dan ook afgelopen tijd met een feitelijk bericht dat ik hier gepost heb kunnen staven, maarja velen begrijpen niet dat het tal van meningen geven, voornamelijk alleen maar twijfel laat groeien !!!

Record aan vastgoedinvesteringen in 2017
Gepubliceerd op 19 jan 2018 om 07:27

AMSTERDAM (AFN) - De investeringen in Nederlands vastgoed zijn vorig jaar gestegen tot het recordniveau van ruim 19,5 miljard euro. Daarmee werd het eerdere record van 14 miljard euro in 2016 ruimschoots overtroffen. Dat blijkt uit cijfers van de internationale vastgoedadviseur CBRE.

Uit het rapport komt naar voren dat vastgoedinvesteerders uit steeds meer verschillende landen in het buitenland komen. Vorig jaar werd 70 procent van het vastgoed gekocht door buitenlandse beleggers en 30 procent door Nederlandse investeerders. Naast traditionele sectoren als kantoren, retail en logistiek werd ook in nieuwe sectoren geïnvesteerd waaronder hotels, zorgvastgoed en woningen.

CBRE stelt verder dat de huidige investeringspiek een gezondere basis heeft dan bij de vorige vastgoedhausse van 2005 tot en met 2007. Dat komt onder meer omdat de financieringsvoorwaarden voor vastgoed zijn aangescherpt, waardoor er tegen lagere schuldratio's is gekocht. De vastgoedadviseur verwacht dat 2018 ook een goed jaar zal worden voor de sector.
Dicall69
0
quote:

crux schreef op 19 januari 2018 17:57:

[...]
De koers van UR noteert momenteel zo'n 6% onder de Intrinsieke Waarde.
Dan mag je zeker spreken van een slecht UR/Vastgoed sentiment !!!
En dat UR een goed geleid bedrijf is, daar zijn we het allemaal wel over eens !!!
Trouwens vastgoedsentiment is heel wat anders dan het sentiment bij een aandeel, want daar kunnen hele andere factoren ook nog invloed op hebben, zoals een verkeerde overname e.a. we zullen zien, hoe UR op 31 januari volgens de jaarresultaten in 2017 heeft gepresteerd, kijken of dat minder is dan in 2016 toen de koers gemiddeld hoger heeft gestaan dan in het afgelopen jaar en dat zijn feiten, want die info is gewoon voorhanden !!!
Tot slot ik handel/ speculeer aan de hand van feiten die ik afleid uit wat daadwerkelijk voorhanden is en niet aan de hand van meningen door analisten, forumleden, experts, columns en noem maar op, misschien dat ik daardoor de laatste vier jaar buitengewone rendementen heb behaald of zou het gewoon (dom) geluk zijn ???
[verwijderd]
0
Ik heb het over het Vastgoedsentiment op de beurs (!) dat de koers bepaalt, want dat is toch waaraan een belegger het meeste belang hecht.
Het vastgoedsentiment in de buitenwereld kan daarbij best goed zijn, maar dat interesseert een beurshandelaar niet zoveel.

Je zult niet de enige zijn die alleen op basis van de harde feiten handelt, want dat doe ik ook en ik denk de meeste forumleden wel.
Feit is dat de koers van UR 6% onder IW noteert en dat UR bij beleggers momenteel uit de gratie is geraakt, m.a.w. een slecht sentiment op de beurs.
UR is nu dus ondergewaardeerd en dat bied weer koopkansen.
Maar vastgoedfondsen als UR kunnen nog veel lager onder de IW noteren dan nu het geval is, soms zelfs tot 40% voor langere tijd.
Daarom heb ik zeer bescheiden bijgekocht om nog veel cash achter de hand te hebben als de koers mocht blijven dalen.

Op je vraag of je goede rendement de laatste 4 jaar te wijten is aan het handelen op basis van feiten, denk ik dat dit niet het geval is omdat bijna iedere verstandige belegger dat wel doet.
Je hebt volgens mij de laatste 4 jaar gewoon de wind mee gehad.
Pas bij harde tegenwind worden de mannen van de jongetjes gescheiden.

junkyard
1
De koers tov boekwaarde geeft inzicht in hoeverre beleggers vertrouwen hebben in het groei (of krimp) potentieel van een aandeel. Niet alle vastgoedfondsen noteren beneden boekwaarde. Het zijn met name de retail vastgoedfondsen die beneden boekwaarde noteren, vastgoedfondsen die zich bijvoorbeeld richten op logistiek vastgoed bewegen juist boven boekwaarde aangezien beleggers in deze sector hogere groei verwachtingen hebben (toename distributie centra vanwege online shopping).

Dat UR steeds lager tov boekwaarde noteert komt doordat beleggers het groei potentieel de afgelopen jaren neerwaarts hebben bijgesteld, en o.a. de pijplijn in projecten niet langer positief waarderen. De overname van Westfield heeft de groei vooruitzichten verder geschaad doordat UR hiermee het US fenomeen dead malls in de portefeuille heeft getrokken, ondanks dat Westfield de betere malls in portefeuille heeft (waarbij de bezetting niet overal optimaal is). Het is waarschijnlijk dat beleggers momenteel een iets te zwart scenario uitstippelen voor de retail vastgoedfondsen, en de toekomst van fysieke retail.

Maar let op, de goede cijfers van afgelopen jaren zijn voor een groot deel gevormd doordat de EU rente scherp is gedaald. Dit heeft de lasten flink gedrukt (direct resultaat omhoog) en hierdoor zijn de vastgoedwaarderingen hard opgelopen (indirect resultaat omhoog). Nu de lange rente de laatste anderhalf jaar een stijgende lijn toont, helpt dit mee het sentiment wat te drukken. Wat crux stelt geldt ook voor de retail vastgoedfondsen, bij harde tegenwind (tegenzittende economische omstandigheden, oplopende rentes en verhoogde problemen / faillissementen onder retailers) worden de goede vastgoedfondsen onderscheiden en moet blijken in hoeverre de UR strategie toekomstproof is.

Mijn zorg hierbij is dat UR inzet op exclusieve megamalls, in het duurdere segment en voor een groot deel gericht op entertainment (restaurants, bioscoop). Bij economische voorspoed (zoals nu) raken dit soort bestemmingen steeds meer in trek onder consumenten. Als er een crisis uitbreekt, dan zullen dit soort shopping bestemmingen hard worden geraakt omdat de consument hier geen geld meer voor heeft. De daily shopping centra (wijkwinkelcentra met supermarkt) wat door UR wordt afgestoten hebben hier mogelijk iets minder last van, aangezien ook in een crisis consumenten de basis behoeften in de supermarkt blijven kopen.

Al met al denk ik dat UR nu te hard wordt gestraft door beleggers en hierop heb ik mijn stevige long positie gebaseerd, het is nu aan het management om dit aan te tonen en het vertrouwen onder beleggers terug te winnen.

Afgelopen jaar heeft het UR management het vertrouwen niet weten te winnen, beleggers zijn voor de gek gehouden bij het inkoopprogramma en zijn geconfronteerd met een overname waarbij een flinke premie wordt betaald om daarmee ongevraagd de US markt in portefeuille te trekken. Ik denk dat de 9 van de 10 beleggers liever had gezien dat het inkoopprogramma was doorgezet in plaats van de Westfield overname. Gevolg hiervan zou wel zijn dat UR mogelijk een prooi zou zijn voor een overname, wat misschien minder leuk is voor het management maar positief uitwerkt voor aandeelhouders ivm mogelijke overnamepremie.

Het afgenomen vertrouwen in het UR management heeft geholpen het sentiment iets verder te drukken. UR management zal zich moeten bewijzen dat de Westfield overname werkelijk iets bijdraagt behalve verwatering van de aandelen en exposure in uitdagende markten.

Dit vertrouwen in UR zal niet opeens worden hersteld bij de jaarcijfers, vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Komende tijd zal de koers wel dobberen blijven rond de 200 - 220 (of 190-210?), zo verwacht ik. Als in de loop van dit jaar de onzekerheid eruit sluipt en goede resultaten worden behaald met stabiele outlook, dan ontstaat er ruimte om het hogerop te zoeken richting de 240.

We zullen het zien, ik blijf UR met grote interesse volgen.
Dicall69
1
quote:

junkyard schreef op 20 januari 2018 11:57:

De koers tov boekwaarde geeft inzicht in hoeverre beleggers vertrouwen hebben in het groei (of krimp) potentieel van een aandeel. Niet alle vastgoedfondsen noteren beneden boekwaarde. Het zijn met name de retail vastgoedfondsen die beneden boekwaarde noteren, vastgoedfondsen die zich bijvoorbeeld richten op logistiek vastgoed bewegen juist boven boekwaarde aangezien beleggers in deze sector hogere groei verwachtingen hebben (toename distributie centra vanwege online shopping).

Dat UR steeds lager tov boekwaarde noteert komt doordat beleggers het groei potentieel de afgelopen jaren neerwaarts hebben bijgesteld, en o.a. de pijplijn in projecten niet langer positief waarderen. De overname van Westfield heeft de groei vooruitzichten verder geschaad doordat UR hiermee het US fenomeen dead malls in de portefeuille heeft getrokken, ondanks dat Westfield de betere malls in portefeuille heeft (waarbij de bezetting niet overal optimaal is). Het is waarschijnlijk dat beleggers momenteel een iets te zwart scenario uitstippelen voor de retail vastgoedfondsen, en de toekomst van fysieke retail.

Maar let op, de goede cijfers van afgelopen jaren zijn voor een groot deel gevormd doordat de EU rente scherp is gedaald. Dit heeft de lasten flink gedrukt (direct resultaat omhoog) en hierdoor zijn de vastgoedwaarderingen hard opgelopen (indirect resultaat omhoog). Nu de lange rente de laatste anderhalf jaar een stijgende lijn toont, helpt dit mee het sentiment wat te drukken. Wat crux stelt geldt ook voor de retail vastgoedfondsen, bij harde tegenwind (tegenzittende economische omstandigheden, oplopende rentes en verhoogde problemen / faillissementen onder retailers) worden de goede vastgoedfondsen onderscheiden en moet blijken in hoeverre de UR strategie toekomstproof is.

Mijn zorg hierbij is dat UR inzet op exclusieve megamalls, in het duurdere segment en voor een groot deel gericht op entertainment (restaurants, bioscoop). Bij economische voorspoed (zoals nu) raken dit soort bestemmingen steeds meer in trek onder consumenten. Als er een crisis uitbreekt, dan zullen dit soort shopping bestemmingen hard worden geraakt omdat de consument hier geen geld meer voor heeft. De daily shopping centra (wijkwinkelcentra met supermarkt) wat door UR wordt afgestoten hebben hier mogelijk iets minder last van, aangezien ook in een crisis consumenten de basis behoeften in de supermarkt blijven kopen.

Al met al denk ik dat UR nu te hard wordt gestraft door beleggers en hierop heb ik mijn stevige long positie gebaseerd, het is nu aan het management om dit aan te tonen en het vertrouwen onder beleggers terug te winnen.

Afgelopen jaar heeft het UR management het vertrouwen niet weten te winnen, beleggers zijn voor de gek gehouden bij het inkoopprogramma en zijn geconfronteerd met een overname waarbij een flinke premie wordt betaald om daarmee ongevraagd de US markt in portefeuille te trekken. Ik denk dat de 9 van de 10 beleggers liever had gezien dat het inkoopprogramma was doorgezet in plaats van de Westfield overname. Gevolg hiervan zou wel zijn dat UR mogelijk een prooi zou zijn voor een overname, wat misschien minder leuk is voor het management maar positief uitwerkt voor aandeelhouders ivm mogelijke overnamepremie.

Het afgenomen vertrouwen in het UR management heeft geholpen het sentiment iets verder te drukken. UR management zal zich moeten bewijzen dat de Westfield overname werkelijk iets bijdraagt behalve verwatering van de aandelen en exposure in uitdagende markten.

Dit vertrouwen in UR zal niet opeens worden hersteld bij de jaarcijfers, vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Komende tijd zal de koers wel dobberen blijven rond de 200 - 220 (of 190-210?), zo verwacht ik. Als in de loop van dit jaar de onzekerheid eruit sluipt en goede resultaten worden behaald met stabiele outlook, dan ontstaat er ruimte om het hogerop te zoeken richting de 240.

We zullen het zien, ik blijf UR met grote interesse volgen.
Ik ben eerlijk jullie bijdrages, dus van crux en jou vindt ik van toegevoegde waarde, dus heel goed het gaat in principe om, hoe jezelf deze info verwerkt/ vergaart om te handelen, want uiteindelijk weet je pas achteraf of wij goed zaken met onze denkwijze.
Voor mijzelf heb ik nu mijn positie zo genomen/ gekozen met een minimaal koersdoel van € 210,- tot 21 december 2018 en ik denk dat dit toch zeker tot de mogelijkheden behoort, zou de koers eerder dan die datum boven de € 210,- noteren behaal ik al een aanzienlijk rendement, dus alles wat de koers voortijds hoger noteert, betekent meer rendement heb deze strategie ook ter vergelijking bij andere toegepast, maar kan èènduidig zeggen dat als je voldoende middelen hebt en je weet een goede optie-strategie bij UR toe te passen voor de ietwat langere termijn dat er een flink beloning en vast kan hangen.
Wat betreft mijn mening over de huidige koers richting de toekomst, blijf ik erbij dat een duidelijk hogere koers eerder in het verschiet ligt dan een koers van onder de € 200,- en dat alleen al, omdat de nettowinst sinds 2013 tot nu meer dan verdubbeld is en ik vindt nog altijd dat UR van alle aandelen bij de echte top behoort, men vertegenwoordigd een enorme waarde en daar mag dan ook een mooi koerspotentieel aan gehangen worden.
Tot slot wij hoeven het helemaal niet eens te zijn met elkaar en onze meningen mogen ook duidelijk verschillen als je maar voor jezelf weet, waarom je een positie neemt, want nogmaals het nemen van een positie aan de hand van meningen werkt alleen verwarrend en zal je meestal hoe dan ook niks opleveren.
Ik heb de stelling ingenomen dat de koers de komende maanden nog ruim boven de € 200,- gaat noteren en van mij mag dit zelfs pas begin december zijn, hopelijk zien we een koersverloop zoals in 2016 dat komt het zeker goed !!!
Dicall69
0
Rentes voor vastgoed zijn geen jaarrentes, dus het constant blijven herhalen dat dit veel invloed op de koers bij UR heeft is zwaar overtrokken de huren stijgen ook, dus dat compenseert elkaar ook weer.
Rentes op vastgoed worden voor langere tijd genomen, want wat denk je wat een stijgende rente op kortlopende rentes voor invloed kan hebben op cijfers/ resultaten en de toekomst zo financiert geen enkel vastgoedbedrijf op korte termijn, onderstaand is een alinea welke dit bevestigd !!!

Bovendien heeft het vastgoedfonds de financieringslasten voor lange tijd vastgezet tegen een extreem lage rente. Unibail-Rodamco betaalt gemiddeld 1,4% rente. 'Beleggers spreken van een armageddon in de retail'. • Jaap Tonckens , cfo Unibail-Rodamco.
junkyard
0
@Dicall69, een rente beweging heeft niet enkel invloed op de financieringslast. Deze denkfout wordt door meerdere beleggers gemaakt.

Inderdaad, veel retail vastgoed beleggers hebben hun groei verwachtingen scherp neerwaarts bijgesteld vanwege een zeer negatief retail vooruitzicht, met name ingegeven door de dead malls in de US. Dit lijkt overtrokken, UR management stelt ook dat zij groei mogelijkheden ziet in deze markt (wat haaks op visie van veel beleggers staat).
Dicall69
0
quote:

junkyard schreef op 20 januari 2018 14:27:

@Dicall69, een rente beweging heeft niet enkel invloed op de financieringslast. Deze denkfout wordt door meerdere beleggers gemaakt.

Inderdaad, veel retail vastgoed beleggers hebben hun groei verwachtingen scherp neerwaarts bijgesteld vanwege een zeer negatief retail vooruitzicht, met name ingegeven door de dead malls in de US. Dit lijkt overtrokken, UR management stelt ook dat zij groei mogelijkheden ziet in deze markt (wat haaks op visie van veel beleggers staat).
Ik ga in heel veel mee van jou postings, maar dan nog weten we niet precies wat de koers gaat doen het blijven de onderliggende factoren die weer druk geven, ben benieuwd of mijn gekozen strategie rendabel zal zijn.
Wil wel expliciet vermelden zou de koers op kortere termijn dan gedacht een flinke koersstijging tot gevolg hebben, beëindig ik mijn positie ook beduidend sneller, want uiteindelijk zitten we in aandelen om geld te verdienen, dus alle strategieën zijn veroorlooft in de verraderlijke wereld van het speculeren !!!
[verwijderd]
0
quote:

crux schreef op 20 januari 2018 09:47:

Ik heb het over het Vastgoedsentiment op de beurs (!) dat de koers bepaalt, want dat is toch waaraan een belegger het meeste belang hecht.
Het vastgoedsentiment in de buitenwereld kan daarbij best goed zijn, maar dat interesseert een beurshandelaar niet zoveel.

Je zult niet de enige zijn die alleen op basis van de harde feiten handelt, want dat doe ik ook en ik denk de meeste forumleden wel.
Feit is dat de koers van UR 6% onder IW noteert en dat UR bij beleggers momenteel uit de gratie is geraakt, m.a.w. een slecht sentiment op de beurs.
UR is nu dus ondergewaardeerd en dat bied weer koopkansen.
Maar vastgoedfondsen als UR kunnen nog veel lager onder de IW noteren dan nu het geval is, soms zelfs tot 40% voor langere tijd.
Daarom heb ik zeer bescheiden bijgekocht om nog veel cash achter de hand te hebben als de koers mocht blijven dalen.

Op je vraag of je goede rendement de laatste 4 jaar te wijten is aan het handelen op basis van feiten, denk ik dat dit niet het geval is omdat bijna iedere verstandige belegger dat wel doet.
Je hebt volgens mij de laatste 4 jaar gewoon de wind mee gehad.
Pas bij harde tegenwind worden de mannen van de jongetjes gescheiden.

Helemaal mee eens Crux. En Junkyard heeft een mooi verhaal over "vertrouwen" geschreven. Ach en Dicall is ongebreideld positief bezig, al hoewel ik zijn koersdoel van 215 zeer gematigd vind en dat getuigt van realiteitszin.
Een mooi beursloos weekend allen.
Dicall69
0
Koers reeds boven de € 204,- verwacht dat eind van de week begin volgende week we een koers van boven de € 210,- al gaan zien, resultaten zullen denkelijk solide zo niet heel sterk zijn, daarbij verwacht ik ook nog een verassing voor alle aandeelhouders in de vorm van een dividendverhoging !!!
Endless
0
quote:

Dicall69 schreef op 22 januari 2018 11:05:

Koers reeds boven de € 204,- verwacht dat eind van de week begin volgende week we een koers van boven de € 210,- al gaan zien, resultaten zullen denkelijk solide zo niet heel sterk zijn, daarbij verwacht ik ook nog een verassing voor alle aandeelhouders in de vorm van een dividendverhoging !!!
Ik verwacht ook herstel van de koers en dat de cijfers goed zullen zijn. De dividend verwacht ik eerlijk gezegd geen verhoging van omdat westfield betaald moet worden lijkt me niet logisch dat ze op dit punt een verhoging zullen doorvoeren.
Dicall69
0
quote:

Endless schreef op 22 januari 2018 11:54:

[...]
Ik verwacht ook herstel van de koers en dat de cijfers goed zullen zijn. De dividend verwacht ik eerlijk gezegd geen verhoging van omdat westfield betaald moet worden lijkt me niet logisch dat ze op dit punt een verhoging zullen doorvoeren.
Als de resultaten een (lichte) verbetering laten zien verwacht ik wel een kleine tegemoetkoming naar de aandeelhouders, vergeet verkoop twee winkelcentra in Frankrijk niet als ik het orderboek zo bekijk, lijkt er zich een positieve trend te ontwikkelen mijn verwachting is binnen nu en twee weken zo'n 5 % bovenop de koers, dus een koers van rond de € 215,- !!!
Dicall69
0
Dat noem ik nog eens vertrouwen hebben in UR op termijn, gewoon buitengewoon goed en eigenlijk logisch gezien alles !!!

UNIBAIL-RODAMCO: BLACKROCK RAISES STAKE

Cercle Finance - 12:09
(CercleFinance.com) - Acting for its clients and funds managed, US asset manager BlackRock has informed the AMF that on 18 January, it increased its stake in Unibail-Rodamco's capital and voting rights to above the thresholds of 10%, with BlackRock now holding for the said clients and funds 10.004% of real estate company's capital and voting rights.

This crossing of these thresholds results from purchases of Unibail-Rodamco shares both on the market and over-the-counter.

BlackRock has specified that it does not intend to take control of the company nor to request a position on the group's board, nor the appointment of one or more persons as director/s, member/s of its board of directors or supervisory board.
[verwijderd]
0
Ik ben helemaal nieuw met UR maar heb op 213 calls juni 220 gekocht. Op 205 heb ik nog wat gekocht om de prijs wat te drukken maar denken jullie dat het nog goed komt?

215 binnen 2 weken of in februari 220?

jullie hebben wel kennis van zaken, dat heb ik gelezen! iemand die mij inzicht wil bieden?
[verwijderd]
0
quote:

Cruijffie14 schreef op 22 januari 2018 13:07:

Ik ben helemaal nieuw met UR maar heb op 213 calls juni 220 gekocht. Op 205 heb ik nog wat gekocht om de prijs wat te drukken maar denken jullie dat het nog goed komt?

215 binnen 2 weken of in februari 220?

jullie hebben wel kennis van zaken, dat heb ik gelezen! iemand die mij inzicht wil bieden?
Niemand kan koersen voorspellen.
[verwijderd]
0
quote:

crux schreef op 22 januari 2018 13:12:

[...]
Niemand kan koersen voorspellen.
Dat begrijp ik, maar waarom zo positief als ik hem alleen maar zie dalen! Ik ben enorm blij dat de steun 202 het nu houd maar jullie zijn hier allemaal zo positief.

Ik zou graag willen weten wat UR drijft en waarom de overname nu wel goed was? Want het betekent niet direct groei toch?
[verwijderd]
0
quote:

Dicall69 schreef op 22 januari 2018 12:17:

Dat noem ik nog eens vertrouwen hebben in UR op termijn, gewoon buitengewoon goed en eigenlijk logisch gezien alles !!!

UNIBAIL-RODAMCO: BLACKROCK RAISES STAKE

Cercle Finance - 12:09
(CercleFinance.com) - Acting for its clients and funds managed, US asset manager BlackRock has informed the AMF that on 18 January, it increased its stake in Unibail-Rodamco's capital and voting rights to above the thresholds of 10%, with BlackRock now holding for the said clients and funds 10.004% of real estate company's capital and voting rights.

This crossing of these thresholds results from purchases of Unibail-Rodamco shares both on the market and over-the-counter.

BlackRock has specified that it does not intend to take control of the company nor to request a position on the group's board, nor the appointment of one or more persons as director/s, member/s of its board of directors or supervisory board.
Bedankt voor de info, Dicall.
Het is nieuws vers van de pers, want op IEX, Binck en zelfs de website van UR is er nog niets over te lezen.
Blackrock is daarmee ook meteen de grootste aandeelhouder van UR geworden, want het ABP heeft nog maar 6.1% in handen.
Blackrock is een gigant op beleggingsgebied en als die er zo groot instapt is dat inderdaad goed nieuws.
Ik heb maar meteen een Call bijgekocht.
4.847 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... 239 240 241 242 243 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 mei 2024 17:35
Koers 79,860
Verschil +1,280 (+1,63%)
Hoog 81,320
Laag 78,620
Volume 778.533
Volume gemiddeld 384.673
Volume gisteren 294.082

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront