Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming januari 2018

11.235 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 ... 558 559 560 561 562 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

AnalytischDenker schreef op 26 januari 2018 21:18:

[...]

Ik lig dubbel van het lachen. AB. (Voor degene met dat alias, ik hoop dat jer er zelf ook om kan lachen)

Geen probleem...en
Hehe eindelijk iemand die er een keer wat leuks achter zoekt... Naam was ook wel een beetje met dubbele INsteek bedacht... ;-)
[verwijderd]
1
Zeker mooie en soms ontroerende verhalen.

Ik 43 al 15 jaar zelfstandig ondernemer in de dance industrie.

Jaren terug 1500 euro pharming gehad. Verkocht op 2 cent meen ik en van uit eten geweest in en uit gestapt rond 35 cent tot 45 cent. Ook omdat ik 2 jaar terug een huis gekocht heb en extreem verbouwd heb even zonder pharming gezeten tot oktober vorig jaar. Sinds half jaar weer geld om in aandelen te stoppen. Met 2 weken crypto munten ook nog leuk verdient Nu 8750 aandelen pharming. Had er 11.000. Wil nog wat bijkopen mocht er aan de boom geschut worden, vang ik er wat op! 30 procent cash.

Lees elke dag t hele forum. Wat een goede bijdrages. Heb al menig vriend en klant overtuigd van pharming.
Blij om aandelen te bezitten van dit bedrijf!

Metaphor
2
quote:

felipe schreef op 26 januari 2018 21:38:

Ik ben 52 jaar, mag me gelukkig elke dag bij mijn werkgever melden.
Sinds anderhalf jaar weer met plezier werkzaam nadat ik bij mijn vorige werkgever een jaar of 5 te lang ben blijven zitten.
Heb een behoorlijke burn-out gehad en dat gun ik echt niemand.

Mijn positie is 57500 tegen een koers van 0,473.
Samen met mijn vrouw heb ik een gehandicapte zoon van 23 jaar.
Jongen heeft een hersenbloeding gehad en is linkszijdig gedeeltelijk verlamd.
Hij werkt 3 dagen per week en heeft voor 2 dagen een uitkering.
Hij kan geen huis kopen omdat hij dan bezit krijgt, op dat moment verliest hij zijn uitkering en kan hij het huis niet meer opbrengen.
Mijn streven is om de aandelen vast te houden tot 4 Euro.
Mocht dit lukken dan wil ik een appartement te kopen en dit aan hem gaan verhuren.
Van de huursubsidie kan ik de WOZ en de servicekosten betalen en zijn huur kan ik elk jaar belastingvrij terug schenken.
Hopelijk lukt het mij om dit te realiseren.
Moet ik er trots op gaan om huursubsidie te gaan innen?
Nee, maar om van een salaris van 1550 netto 2 huizen op mijn naam te hebben is heel moeilijk. Ik ben blij dat ik op mijn eigen huis een heel kleine hypotheek heb staan. Dus een extra hypotheek voor een extra appartement lukt me nooit.

Hij is er aan toe om op zichzelf te gaan wonen maar voor huur appartementen bestaat hier een wachtlijst van een jaar of 8.
Op dit moment staat hij eigenlijk stil in zijn ontwikkeling als mens.
Het zou goed zijn voor hem als hij het huis uit kan.
Dus een koersdoel van 4 Euro is mijn streven.
Hoi Felipe,
Enorm veel respect voor je en ik wens jullie veerkracht in het leven en een heel mooie koers! Helaas weet ik zelf wat ziek is al heb ik daar ook wijze lessen uitgetrokken. We hebben zelf ook met de gezondheid van onze oudste het nodige te stellen gehad gelukkig gaat dat nu heel erg goed en ligt dat definitief achter ons.

Ik ben 46 en ben volgens mijn omgeving ben ik een workaholic maar heb zelf eigenlijk geen last van die "ziekte" ;-)

In 2000 begonnen met beleggen. In die tijd werkte ik op een ICT afdeling die fysiek grensde aan een finance afdeling van een multinational en had op die manier in die tijd mensen met kennis van zaken in mijn omgeving die zonder andere belangen kennis deelden. Vanaf de dag dat thuis mijn zakgeld werd stopgezet (14) heb ik altijd 6 a 7 dagen gewerkt en alles aangepakt. Ik heb werken nooit als iets hinderlijks ervaren en altijd gezocht naar dingen die me iets opleverden. We hebben 6 huizen gekocht, opgeknapt (krotjes naar paleisjes) in 2 ervan hebben we zelfs nooit gewoond tot m'n vrouw het genoeg vond. M'n koffers stonden bijna klaar ?? Verder ben ik lid van diverse forums en ben een "Lurker" ik post weinig maar dit is mijn verzamelplaats met linkjes naar informatie.

Anyway ik heb leuk kunnen verdienen naast mijn vaste baan en had al vroeg een verwaarloosbare hypotheek. Een deel van die opbrengsten heb ik belegt en een enorme klapper gemaakt met Getronics 0,09 naar 3,40 met, als ik nu terugblik, een belachelijke hoeveelheid aandelen en onverantwoord risico. Later heb ik daarvan behoorlijk wat zien opbranden in Ahold (Verhoeven)

Lessen die ik nu heb geleerd:

Vorm zelf je mening en beslis zelf. Kun je ook geen verwijten maken naar andere raadgevers.
Geluk zit niet in je banksaldo of een Porsche geld en spullen kun je sparen tijd niet.
Regenboog en pot met goud verhalen links laten liggen! Als het te mooi is om waar te zijn dan is dat het ook...
Weinig winst is nog steeds winst....
Neem je verlies als het moet en accepteer dat. Je verliest pas echt als je daar in blijft hangen en verzuurt.
Tijd is voor mij het meest kostbare goed dat ik uitgeef dus gebruik ik goed maximaal en weloverwogen (Ik weet wat het is om ziek te zijn)

De koers kan mijn inziens op korte termijn (voor mij is dat 3 tot 6 maanden) naar 3 a 4 Euro. Lange termijn met alleen Ruconest dat breder en preventief ingezet kan worden naar max 8,00 . Voor mij betekend een koers van 4,00 dat ik definitief kan stoppen met m’n vaste baan en m’n kinderen straks de hypotheek bij pappa en mama kunnen afsluiten en ja aflossen ?? maar geen last hoeven hebben van een Bank.

Groeten, wijsheid en winst in het bijzonder aan Felipe !

Peter
MisterH
1
Als reactie op eerder bericht over komst van Sijmen naar BNR. Komende maandag te beluisteren bij programma Zakendoen tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren is uiteraard ook een optie. Benieuwd of hij nog met nieuws komt.
Metaphor
0
quote:

four60 schreef op 26 januari 2018 22:18:

Wat is dit voor een forum geworden? Huilie huilie
Maandag zeiken we elkaar weer af.. Maak je niet duk ;)
tegoed
0
Jaar of 10-12 geleden begonnen met Pharming (voor Voda ...in de tijd van Benz en Flosz), gelukkig optijd gewisseld voor Crucell.Met mooie winst overgestapt naar Baan ....drama , daarna tijd met ING ritjes gemaakt en toen .......... met Imtech de boot in gegaan . Weer terug naar ING en nu sinds Oktober Pharming en.........weer veel vertrouwen in de vooruitzichten!!
[verwijderd]
0
quote:

four60 schreef op 26 januari 2018 22:18:

Wat is dit voor een forum geworden? Huilie huilie
Niet alleen het aandeel, maar ook de kijkcijfers schieten omhoog!
knaap1
1
quote:

Mwtp schreef op 26 januari 2018 22:10:

Zeker mooie en soms ontroerende verhalen.

Ik 43 al 15 jaar zelfstandig ondernemer in de dance industrie.

Jaren terug 1500 euro pharming gehad. Verkocht op 2 cent meen ik en van uit eten geweest in en uit gestapt rond 35 cent tot 45 cent. Ook omdat ik 2 jaar terug een huis gekocht heb en extreem verbouwd heb even zonder pharming gezeten tot oktober vorig jaar. Sinds half jaar weer geld om in aandelen te stoppen. Met 2 weken crypto munten ook nog leuk verdient Nu 8750 aandelen pharming. Had er 11.000. Wil nog wat bijkopen mocht er aan de boom geschut worden, vang ik er wat op! 30 procent cash.

Lees elke dag t hele forum. Wat een goede bijdrages. Heb al menig vriend en klant overtuigd van pharming.
Blij om aandelen te bezitten van dit bedrijf!

Ik heb een paar jaar geleden een collega getipt Pharming te kopen tijdje is die niet blij geweest nu kan hij me elke dag wel zoenen doen we niet natuurlijk.

felipe
0
quote:

Metaphor schreef op 26 januari 2018 22:16:

[...]

Dank je Peter.

Ik hoef geen medelijden van niemand, wilde alleen hier laten weten wat mijn achterliggende gedachte is om te beleggen.
Maar er zijn dus ook mensen die liever alleen up up up lezen dan een beetje achtergrond van de andere beleggers.
Het is weekend, dus up up up hoeft nu even niet te komen.
Jansplace
0
[quote alias=MisterH id=10587638 date=201801262219]
Als reactie op eerder bericht over komst van Sijmen naar BNR. Komende maandag te beluisteren bij programma Zakendoen tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren is uiteraard ook een optie. Benieuwd of hij nog met nieuws komt

als hij met nieuws komt dan is het meteen koers gevoelige info en dan moet er een persbericht komen dus zal wel een herhaling van zetten zijn met dat kranten bericht in het achterhoofd.maar goed is altijd prima om je te laten horen en misschien luistert Rtlz wel mee dan zijn ze misschien een keer serieus bezig met Pharming

fijn weekend allemaal en maandag pharming monday
snorre42
0
Compare
1-Day Performance 0+3%

Equity

PHGUF:US +0.52%

Sector

Health Care +2.17%

Industry

Biotech & Pharma +2.92%
klein_duimpje
1
Als opener van dit draadje zal ik dan ook maar mijn bijdrage leveren:
55 jaar oud inmiddels, met beleggen begonnen in 2004 met de 40k€ overwaarde van mijn verkochte huis. Na enkele jaren stond mijn portefeuille op 300K€, mede door de goede resultaten in.....Crucell. Helaas daarna flink wat fouten gemaakt en ook een hoop verloren. Wel van de winsten een 2e huis gebouwd. Daarna gescheiden (met alle bijbehorende financiële aderlatingen) maar sinds een jaar of 3 weer heel gelukkig met mijn nieuwe vriendin.
Met beperkte middelen na mijn scheiding weer gestart met beleggen in 2014.
Een oud collega tipt me al heel lang over Pharming maar ik vond het aandeel te risicovol. Tot ik eind vorig jaar toch "het licht zag" en rond de 1 euro mijn eerste pluk oppikte, later gevolgd door aankopen rond de 1,21. Nu 24K in bezit. Omdat mijn pensioen straks ook niet meer helemaal voor mijzelf is, wil ik met de opbrengst van mijn PH aandelen nog een huis kopen om te verhuren. Ik zal dus nog wel even geduld moeten hebben. Gelukkig heb ik ook een goedbetaalde baan en hebben we het gewoon erg goed en weet ik ook als geen ander dat het leven NU telt; hoe de toekomst eruit ziet weet je nooit (Ik zou zeggen: lees Eckhart Tolle). Een fijne avond allemaal en bedankt voor jullie verhalen.
K.D.
lucas D
1
Weetje, het zijn levensverhalen en dat jullie dat hier op een openbaar forum neerzetten geeft toch het fijne gevoel dat de mens belangrijker is dan het geld wat we allemaal in Pharming stoppen om het financieel wat beter op orde te krijgen, of leuke dingen te doen, iets voor later of voor de kinderen (mijn reden).

Ik denk dat die keuze voor Pharming een heel goede keuze is, en dat schrijf ik niet omdat ik ook aandelen heb maar gewoon omdat dat de reden is dat ik ze heb.

We zitten nu bijna aan het eind van de maand januari en de koers is sinds 30 december 2016 van 0,217 naar 1,541 gegaan, dat is 7,1 x 0,217. 7,1x!

Misschien dringt het nog niet helemaal door tot iedereen die al Pharming aandelen heeft, maar dat komt niet zo vaak voor, sterker nog het komt bijna nooit voor.
Besef daarom goed wat jullie in handen hebben, net als dat ik mezelf af en toe keihard moet knijpen als ik ook maar (weer) begin te denken om even verkopen voor wat anders!
Doe het niet! Laat je niet weglokken door een dump na een stijging want wat je kan verliezen als je (ik) daar nu nog aan begint, met zoveel nieuws voor de deur, dan zijn al die dingen die je wilde doen met het geld dat je verdiende met deze unieke aandelen mogelijk weg, weg!

7,1x0,217 = 1,5407.
Waar kan de koers dan niet op staan eind januari 2019, eind januari 2020?

Weet wel het is nog ver weg en we moeten eerst de cijfers over 2017 nog krijgen, en daarna die van het 1e, 2e en 3e kwartaal 2018. En ook nog de goedkeuring van Profylaxe op 21 september, P en F, en en.
Ja en al die kwartalen zijn allemaal ijkpunten die we moeten passeren, en allemaal moeten ze aan verwachtingen voldoen dat ze veel beter zijn dan de betreffende kwartaalcijfers uit 2017. Daar worden de ijkpunten namelijk mee geijkt.

Het zal keihard werken worden voor Pharming en ze zullen scherp aan de wind moeten zijlen, en niet mogen verzaken, niet denken we zijn er al, want het begin is er, en dat begin moet vastgehouden en uitgebreid worden met andere nieuwe middelen, die beter zijn dan die van de concurrent of uniek.

En weet je toch kijk ik ontspannen naar de komende cijfers en kwartalen uit, want ze zullen beter zijn, veel beter dan de kwartalen uit het eerste jaar dat Pharming op eigen benen stond.

2017 was het begin van het volksaandeel Pharming.

Gefeliciteerd met jullie aandelen.
snorre42
5
quote:

four60 schreef op 26 januari 2018 22:18:

Wat is dit voor een forum geworden? Huilie huilie
Jij hebt waarschijnlijk niet veel meegemaakt. Een forum is ook naast het analyseren, informeren ook een plek waar je dit soort zaken met de forumVRIENDEN kan delen. Ik heb WEL respect voor mensen die zo openlijk zijn.
[verwijderd]
1
Leuk initiatief.
Mijn beleggersverhaal in het kort.

39 jaar en vrij vroeg begonnen met beleggen, altijd klein, maximaal een paar K.
De eerste waren ASML. Wat winst op gepakt, hartstikke blij. Volgens mij 24 gulden per aandeel toentertijd.
Daarna mezelf een beetje verloren in pennyland/pink sheets. Gelukkig ook nooit met veel geld maar goed, hoeveelheid is voor iedereen anders uiteraard.
Ik dacht dat ik de hoofdprijs had met OpenTV, maker van middleware voor settopboxen. Altijd fantastische vooruitzichten totdat het leek te gaan draaien. Toen agressief overgenomen door de Kudelski Group. Dit scenario nooit meer. Kan me de brief van ING nog herinneren dat ik maar in moest stemmen. Gatverdamme.
Daarna een smak geld in een beleggingsfonds gestopt wat me tot nu toe nog steeds het meeste op heeft geleverd. Gewoon erin en niet kijken.
Maar het nadeel daarvan...... Niet spannend.
Nu in oktober in Pharming gestapt voor een 2de ronde. De eerste ronde kennen de meeste hier wel, die neerwaartse spiraal.
Vanaf komende week dagje minder werken en mezelf verdiepen in daytraden. Eerst maar een heel klein wat gaan proberen.
Ohja, en ik wil eens gaan kijken bij de medi-wiet, maar dan zal ik sowieso nog van broker moeten wisselen.
Teddieke
11.235 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 ... 558 559 560 561 562 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 0,900
Verschil +0,019 (+2,16%)
Hoog 0,903
Laag 0,883
Volume 3.641.122
Volume gemiddeld 6.869.450
Volume gisteren 4.203.859

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront