Flow Traders « Terug naar discussie overzicht

Flow Traders 2018

7.074 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 ... 350 351 352 353 354 » | Laatste
[verwijderd]
0
heel dunne handel, vrouwen bloot, handel dood :) in Nl tenminste.
rest van de wereld al een beetje murw geslagen door alle toestanden.
Joris Driepinter
0
quote:

gerrit 69 schreef op 10 mei 2018 12:48:

[...]
Erik van Rein • Beurs
Particuliere belegger afgesloten van indextrackers in het Engels
Nederlandse particuliere beleggers kunnen geen geld meer steken in vele zogeheten indextrackers van buitenlandse afkomst. Ze voldoen niet aan Europese wetgeving die voorschrijft dat een document met essentiële beleggersinformatie in de taal van de koper is vertaald.

Nederlandse particuliere beleggers kunnen geen geld meer steken in vele zogeheten indextrackers van buitenlandse afkomst. Ze voldoen niet meer aan Europese wetgeving die voorschrijft dat een document met essentiële beleggersinformatie in de taal van de koper is vertaald.

Uit een rondgang langs banken, brokers en vermogensbeheerders blijkt dat duizenden van deze relatief simpele beleggingsproducten zijn afgesloten voor particulieren door de wetgeving die is afgekort tot Priips. Vooral Amerikaanse indextrackers zijn uit het schap gehaald, maar vanaf 2020 gaat er gaat er ook een streep door Europese trackers waar Nederlandstalige informatie ontbreekt.

Het gaat vooral om beleggingsproducten zoals indextrackers of exchange-traded funds (etf's). Dat zijn beleggingsfondsen die een kloon zijn van een bepaalde index, bijvoorbeeld de Amerikaanse S&P 500.

'Duizend trackers gesloten'
Binckbank heeft volgens een woordvoerder 'meer dan duizend' trackers gesloten, vooral uit de VS. De bank voor de particuliere belegger heeft er nu nog zevenhonderd over. Concurrent De Giro schrapte een zeer groot aantal producten (1,6 miljoen), maar dat is inclusief allerlei buitenlandse opties die ook onder de nieuwe regels vallen. Hoeveel trackers zijn geschrapt, kon een woordvoerder niet zeggen.

ABN Amro heeft een streep gehaald door vijfhonderd indextrackers. ING schrapte 14% van het aanbod, maar noemt geen aantallen. Hoeveel beleggers van de geschrapte fondsen gebruikmaakten, melden de banken en brokers niet.

Europese regels overtreden met Europese regels
Het probleem is dus de vertaling. Buitenlandse aanbieders hebben vaak geen zin die te leveren. 'Het kostenaspect speelt daarbij zeker een rol', zegt Philippe Roset, hoofd van SPDR in Nederland, de etf-tak van State Street.

Dat is niet alles. State Street en Vanguard wijzen op een andere, complexere reden voor het uitblijven van een vertaling. Als de vermogensbeheerders de essentiële informatie wél vertalen, overtreden ze naar eigen zeggen andere Europese regels met de afkorting AIFMD.

Vermogensbeheerders mogen beleggingsproducten die bestemd zijn voor professionele beleggers onder die regels niet verstrekken aan particulieren. Dat was voor de intrede van Priips geen probleem: het waren immers de banken en brokers die de producten bij de beleggers aanprezen.

Nu moeten etf-aanbieders zélf een document vertalen en beschikbaar stellen. Daarmee worden ze direct verstrekt aan de particulier. Dat is in de ogen van veel vermogensbeheerders in strijd met AIFMD. 'Dus we zien graag dat de Nederlandse belegger toegang blijft houden tot de Amerikaanse producten, maar we willen niet de AIFMD-regels overtreden', zegt Roset.

Duurder
Banken en brokers verwijzen beleggers nu vaak door naar Europese alternatieven. Die zijn in vaak duurder. Zo kost de Amerikaanse versie van een iShares-etf met kleine aandelen zeven basispunten (0,07%) beheervergoeding. De Europese variant kost veertig basispunten.

'Wij hebben hier heel veel klachten over gehad', zegt jurist Niels Lemmers van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB). 'Juist omdat ze goedkoper waren stapten Nederlandse beleggers in de Amerikaanse etf's.'

Ook VVD-Tweede Kamerlid Roald van de Linde kent het probleem. Hij merkt dat het verplicht Nederlands 'deskundige particuliere beleggers' belemmert. 'Dat was niet de insteek', zegt hij in een schriftelijke reactie.

Van der Linde gaat minister van Financiën Wopke Hoekstra (CDA) vragen gebruik te maken van een optie om een tweede taal toe te staan. 'Daarmee zou ook informatie in het Engels kunnen worden aangeboden', meent het Kamerlid.

********************
Het aandeel Flow Traders probeert een bodem te vinden rond de € 32,00
Beleggers lijken de volgende kwartaalcijfers af te wachten.
Bijgaande daggrafiek toont het sentiment voor Flow Traders
www.adnbeursanalyse.nl/Aandelen/FLOW-...

Groet van Gerrit
Dit is zo sinds de eerste handelsdag van dit jaar. Het zoveelste voorbeeld van achterlijke (Europese) overheidsregulering. Ik heb hier al eerder over geklaagd en dan vooral dat er op IEX en andere fora zo weinig aandacht aan besteed werd. Zelfs het grote FDN Dow Jones Internet ETF kan ik niet meer bijkopen, zelf niet als het al jaren in je portefeuille zit. Je mag het enkel nog maar verkopen. Opdat alle documenten eerst in het Nederlands vertaald worden!? Nederlands het mini taaltje van Nederland, het beste non-native Engels sprekende land van continentaal Europa... Om particuliere beleggers te "beschermen tegen zichzelf"... Helemaal gestoord. Diezelfde belegger kan wel zo elk biotech aandeeltje, junior explorer of penny stock aan de andere kant van de wereld aanschaffen...

De overheid is het probleem, niet de oplossing...
[verwijderd]
0
idd. achterlijke Europese overheidsbemoeizucht. Welke idioot zou dan iets kopen als de taal hem te moeilijk is ???
Te gek voor woorden om zomaar vanuit niks in feite veel handel van 1 fonds even dicht te gooien zonder waarschuwingen vooraf en rücksichtlos nu opeens Nderlands verplicht te stellen voor de Amerikanen. Heeft veel weg van"even die amerikanen pesten.Zij ons een staal-oorlogje geven , wij hen etf-oorlogje terug geven en DAN is die aandelhouder FT maar even het haasje .Ben je gek geworden met je ïk weet wat goed is voor jou !!! Kost ons allemaal geld maar de europa-parlementarier niet. Dit stuurt de hele handel in de soep, kneuzen !
Verdomme al weer 2e idiote ingrijpen door europa, 1e keer was eurocomissaris Smit-Kroes met een evrdachtmaking van Aalberts en dat later weer doodleuk introk .
Joris Driepinter
0
Overigens geldt dit dus enkel en alleen voor de Europese particulier en dan alleen voor ETF's zonder vertaling. Dus wat hier niet meer te koop is voor de Nederlandse particulier, kan misschien nog/al wel door de particuliere Fransoos in Frankrijk of de particuliere Spanjaard in Spanje aangeschaft worden. Gezien FLOWs wereldwijde business en dan voornamelijk voor institutionele beleggers, denk ik dat dit amper invloed heeft voor FLOW.
Joris Driepinter
0
quote:

grizzly hobby schreef op 11 mei 2018 09:56:

[...]

Weten we weer waarom die CFo zij aandelen verpatste, is toch iets van voorkennis, verwachte heibel.
Bovenstaande is vermoedelijk lariekoek, gezien de regulering allang geleden bedacht, voorbereid en aangekondigd is en al sinds de eerste handelsdag van dit jaar van kracht is.

(Het is alleen dus erg jammer dat er op IEX zelden tot nooit aandacht aan besteed werd c.q. voor gewaarschuwd werd...)
[verwijderd]
0
quote:

Joris Driepinter schreef op 11 mei 2018 16:33:

Overigens geldt dit dus enkel en alleen voor de Europese particulier en dan alleen voor ETF's zonder vertaling. Dus wat hier niet meer te koop is voor de Nederlandse particulier, kan misschien nog/al wel door de particuliere Fransoos in Frankrijk of de particuliere Spanjaard in Spanje aangeschaft worden. Gezien FLOWs wereldwijde business en dan voornamelijk voor institutionele beleggers, denk ik dat dit amper invloed heeft voor FLOW.
Zoals je zegt is een Europese regel en geldt voor heel Europa dan en moet vroeg of laat geïmplementeerd worden , de particulieren Fransoos en particuliere Spanjaard moeten net het geluk hebben dat het wel voor hen is vertaald. En wie zoekt dat uit allemaal? En waarom de vertaling niet even vroegtuijdig vragen bij de aanbieders zodat het rimpelloos kon verlopen ? Bij de giro zijn er 1,4 miljoen etf-producten gesloten , is nogal wat.
Maar de aanbieders sputterden ook weer tegen: Nu moeten etf-aanbieders zélf een document vertalen en beschikbaar stellen. Daarmee worden ze direct verstrekt aan de particulier. Dat is in de ogen van veel vermogensbeheerders in strijd met AIFMD. 'Dus we zien graag dat de Nederlandse belegger toegang blijft houden tot de Amerikaanse producten, maar we willen niet de AIFMD-regels overtreden'

Is dus de de europese overheid die het probleem weer veroorzaakt.

Kunnen we wel hopen dat Min fin Nl de optie gebruikt van een 2e taal, maar er zijn wel 30 landen inmiddels in de eurozone en in welke landen FT allemaal zit is me niet duidelijk maar zullen ze flink last van kunnen krijgen.Hoe sterk zullen ze geraakt worden ? Hoeveel landen in de eurz hebben voorlopig even veel etf-producten gesloten of tijdelijk opgeschort ?

voor mijn zekerheid toch even mijn Ft deur uit gedaan.
(bizarre ontwikkelingen alleen door een ambtelijke regel , gutteguttegut)

[verwijderd]
0
In de K1 cijfers is het helaas niet goed te zien omdat het zo'n goed kwartaal was. Misschien ook wel een beetje in EMEA maar lagere verkoop door de ontbrekende vertaling lijkt in K1 beperkt te zijn, had dus wel nog beter gekund als dat probleem er niet was geweest.
[verwijderd]
0
quote:

AnalytischDenker schreef op 2 mei 2018 12:11:

[...]

Ik heb geen enkel feit om mijn overtuiging te onderbouwen.

Ik blijf er echter van overtuigd dat we ook in mei veel beursdagen met grote volatiliteit zullen zien (rente-angst, handelsoorlog, spanning Iran, etc.).

Ik ga er derhalve vanuit dat de koers van flow traders eind mei wel degelijk weer boven de € 37,50 zal staan. Dat is mijn inschatting.

We gaan het zien.

En wat zeg je nu medio mei!
objectief
0
37,50 eind mei...ik weet niet of dat koersdoel nog staat...ik zie wel dat de koers van Virtu inmiddels 29 is. (en deze was normaliter hoger dan FT)
[verwijderd]
0
wat is er nu weer met Trump gebeurd. ==Wispelturig== .VS gaat gewoon weer chips leveren aan ZTE tech in China. .Neeeeee, handelsoorlog mag niet te veel oplopen, stel je voor. Mannetje hakt er hard in om vervolgens weer de St Maarten uit te hangen:hou je eens 1x aan je bedoeling !! Flip-Flop-Over de kop . "daar
door zijn volgens de president te veel banen verloren gegaan".bedoelt trump in China of juist bij hem thuis, de VS. zacht ei. iedereen snapt nu wel dat je het niet meent Kra-Krou-Kras.(besef wel dat je President bent)
"
2411phk
0
quote:

grizzly hobby schreef op 14 mei 2018 10:45:

VIX 13,00 nogal laag geworden , hopen op hoog later
Een vraagje waar kun je de VIX vinden is daar een website voor?
Wat is de gemiddelde VIX 2017
hjk2
0
Zie maandbericht Add Value Fund over FT

Flow Traders – Cijfers Q1 2018
(in € miljoen) Q1 2018 Q4 2017 % change Q1 2017 % change
Net trading income (NTI) 213,2 39,3 +443 48,3 +342
? EMEA 49,5 27,6 +79 30,6 +62
? Americas 152,7 5,8 +2.535 13,1 +1.069
? APAC (Asia) 11,0 5,9 +87 4,6 +140
EBITDA 133,9 13,2 +913 18,2 +637
EBITDA-marge 63% 34% 38%
Nettowinst 109,7 7,9 +1.282 13,6 +705
Winst per aandeel (in €) 2,36 0,17 0,29

3
Liquiditeitsverschaffer Flow Traders, de Europese marktleider op het gebied van market making in ETF’s, rapporteerde
recordresultaten over het eerste kwartaal van 2018. Begin februari had het management reeds aangekondigd dat Q1
2018 met recordresultaten zou worden afgesloten toen een korte felle marktcorrectie op met name de Amerikaanse
aandelenmarkt tot een sterke stijging van de koersvolatiliteit leidde.
Uiteindelijk bleken de Net trading income (NTI) en de nettowinst nog ruimschoots boven de hoogste schattingen van
analisten te zijn uitgekomen. Ofschoon op alle markten fraaie stijgingen werden gerealiseerd, springt de forse toename
in Noord-Amerika het meest in het oog. Op deze veruit meest ontwikkelde ETF-markt werd het verdienmodel van Flow
Traders eind januari en begin februari aan een serieuze test onderworpen.
De sinds juli 2015 beursgenoteerde liquiditeitsverschaffer slaagde met vlag en wimpel voor deze test. Als enige market
maker bleef Flow Traders quotes afgeven in de hitte van de scherpe koersuitslagen van de bijbehorende
handelssessies. Hierdoor werd in sommige ETF’s nagenoeg een 100%-marktaandeel bereikt met extreem hoge
beursomzetten in combinatie met ruime handelsmarges.
De lange termijn strategie van Flow Traders om structureel te blijven investeren in hoog opgeleide vakmensen en stateof-the-art
IT-systemen betaalde zich hiermee uit. Na het tussentijds bericht van 9 februari jl., waarin melding werd
gemaakt van de recordresultaten, herstelde de beurskoers van Flow Traders van € 20,- naar ruim € 37,- op 23 april,
kort vóór publicatie van de definitieve kwartaalcijfers, ofwel een koersstijging van 85%.
Nadat het kwartaalbericht was uitgebracht, steeg de beurskoers kortstondig door naar € 38,- om vervolgens in een vrije
val te geraken. Uiteindelijk werd op 27 april een laagste koers van € 31,62 aangetikt, d.i. een daling van bijna 17% ten
opzichte van € 38,-, maar evengoed nog 58% boven de slotkoers van 2017 van € 20,-.
In de op het Q1 2018 rapport volgende analistenrapporten stond vooral het eenmalige karakter van de zeer hoge
winstgevendheid in de Amerikaanse markt centraal en werden koersdoelen hooguit marginaal opwaarts aangepast.
Naar onze mening is het winstpotentieel van Flow Traders de komende periode aanzienlijk groter dan thans door
marktvolgers wordt ingeschat. Daarbij is de inschatting dat de terugkeer van de volatiliteit in financiële markten begin
2018 niet zo zeer een incident is als wel een omslag in de algemene beursstemming, cruciaal.
De zwakke resultaten van Flow Traders over 2017, toen slechts een winst per aandeel van € 0,85 werd gerealiseerd,
werden gerealiseerd onder een gesternte van een ongewoon lage koersvolatiliteit gedurende een ononderbroken
periode. Dit in afwijking van het geldende patroon in voorgaande jaren toen er altijd wel één of meer perioden van
kortstondig hevige koersfluctuaties waren, waarvoor Flow Traders optimaal was gepositioneerd. Denk aan de Chinese
onrust op financiële markten in 2015 en de brexit en de onverwachte winst van Donald Trump in de Amerikaanse
verkiezingen een jaar later.
In 2017 ontbrak een dergelijk event, hetgeen als tamelijk uitzonderlijk kan worden aangemerkt. Tegen deze achtergrond
menen wij dat een winstprognose voor 2018 moet zijn gebaseerd op een normale gemiddelde koersvolatiliteit, waarbij
kan worden gedacht aan een VIX-niveau tussen de 15 en 25.
In een dergelijke marktomgeving mag Flow Traders in staat worden geacht om op kwartaalbasis tenminste € 0,40 per
aandeel te verdienen. Dit impliceert voor boekjaar 2018 een getaxeerde winst per aandeel van € 2,36 + (3 x € 0,40) =
€ 3,56 per aandeel. Tegen de huidige beurskoers van € 32,- wordt Flow Traders alsdan gewaardeerd tegen 9x de
verwachte winst.
Omdat de onderneming vasthoudt aan een contante dividenduitkering van tenminste 50% van het nettoresultaat komt
het verwachte dividendrendement in dit scenario op 5,6%. Wij houden echter rekening met een pay-out ratio van circa
60%, waarmee een dividendrendement van 6,7% binnen bereik komt.
Flow Traders is, gezien het asset light verdienmodel eenvoudig in staat een dergelijke uitkering te doen, temeer nu is
gebleken dat er per eind maart 2018 een kapitaalsoverschot van € 183 miljoen aanwezig was volgens de nieuwe CRR
capital requirement regulation. Wij wijzen er tenslotte op dat de huidige beurskoers van Flow Traders exact dezelfde is
als de IPO-prijs van drie jaar geleden. Inmiddels kan worden vastgesteld dat de onderneming sindsdien sterk in
concurrentiekracht en weerstandsvermogen is gegroeid, hetgeen nog niet wordt weerspiegeld in een navenante
beurskoersappreciatie.
Bijlage:
[verwijderd]
0
quote:

2411phk schreef op 14 mei 2018 14:11:

[...]

Een vraagje waar kun je de VIX vinden is daar een website voor?
Wat is de gemiddelde VIX 2017
haha, je wou toch niet zeggen dat je dat zelf niet kunt vinden ???

komt in volg rectie, i9ig yahoo
2411phk
0
quote:

grizzly hobby schreef op 14 mei 2018 14:55:

[...]

haha, je wou toch niet zeggen dat je dat zelf niet kunt vinden ???

komt in volg rectie, i9ig yahoo

Ja sorry, gevonden en dank voor de link
[verwijderd]
0
quote:

hjk2 schreef op 14 mei 2018 14:18:

Zie maandbericht Add Value Fund over FT

Flow Traders – Cijfers Q1 2018
(in € miljoen) Q1 2018 Q4 2017 % change Q1 2017 % change
Net trading income (NTI) 213,2 39,3 +443 48,3 +342
? EMEA 49,5 27,6 +79 30,6 +62
? Americas 152,7 5,8 +2.535 13,1 +1.069
? APAC (Asia) 11,0 5,9 +87 4,6 +140
EBITDA 133,9 13,2 +913 18,2 +637
EBITDA-marge 63% 34% 38%
Nettowinst 109,7 7,9 +1.282 13,6 +705
Winst per aandeel (in €) 2,36 0,17 0,29

3
Liquiditeitsverschaffer Flow Traders, de Europese marktleider op het gebied van market making in ETF’s, rapporteerde
recordresultaten over het eerste kwartaal van 2018. Begin februari had het management reeds aangekondigd dat Q1
2018 met recordresultaten zou worden afgesloten toen een korte felle marktcorrectie op met name de Amerikaanse
aandelenmarkt tot een sterke stijging van de koersvolatiliteit leidde.
Uiteindelijk bleken de Net trading income (NTI) en de nettowinst nog ruimschoots boven de hoogste schattingen van
analisten te zijn uitgekomen. Ofschoon op alle markten fraaie stijgingen werden gerealiseerd, springt de forse toename
in Noord-Amerika het meest in het oog. Op deze veruit meest ontwikkelde ETF-markt werd het verdienmodel van Flow
Traders eind januari en begin februari aan een serieuze test onderworpen.
De sinds juli 2015 beursgenoteerde liquiditeitsverschaffer slaagde met vlag en wimpel voor deze test. Als enige market
maker bleef Flow Traders quotes afgeven in de hitte van de scherpe koersuitslagen van de bijbehorende
handelssessies. Hierdoor werd in sommige ETF’s nagenoeg een 100%-marktaandeel bereikt met extreem hoge
beursomzetten in combinatie met ruime handelsmarges.
De lange termijn strategie van Flow Traders om structureel te blijven investeren in hoog opgeleide vakmensen en stateof-the-art
IT-systemen betaalde zich hiermee uit. Na het tussentijds bericht van 9 februari jl., waarin melding werd
gemaakt van de recordresultaten, herstelde de beurskoers van Flow Traders van € 20,- naar ruim € 37,- op 23 april,
kort vóór publicatie van de definitieve kwartaalcijfers, ofwel een koersstijging van 85%.
Nadat het kwartaalbericht was uitgebracht, steeg de beurskoers kortstondig door naar € 38,- om vervolgens in een vrije
val te geraken. Uiteindelijk werd op 27 april een laagste koers van € 31,62 aangetikt, d.i. een daling van bijna 17% ten
opzichte van € 38,-, maar evengoed nog 58% boven de slotkoers van 2017 van € 20,-.
In de op het Q1 2018 rapport volgende analistenrapporten stond vooral het eenmalige karakter van de zeer hoge
winstgevendheid in de Amerikaanse markt centraal en werden koersdoelen hooguit marginaal opwaarts aangepast.
Naar onze mening is het winstpotentieel van Flow Traders de komende periode aanzienlijk groter dan thans door
marktvolgers wordt ingeschat. Daarbij is de inschatting dat de terugkeer van de volatiliteit in financiële markten begin
2018 niet zo zeer een incident is als wel een omslag in de algemene beursstemming, cruciaal.
De zwakke resultaten van Flow Traders over 2017, toen slechts een winst per aandeel van € 0,85 werd gerealiseerd,
werden gerealiseerd onder een gesternte van een ongewoon lage koersvolatiliteit gedurende een ononderbroken
periode. Dit in afwijking van het geldende patroon in voorgaande jaren toen er altijd wel één of meer perioden van
kortstondig hevige koersfluctuaties waren, waarvoor Flow Traders optimaal was gepositioneerd. Denk aan de Chinese
onrust op financiële markten in 2015 en de brexit en de onverwachte winst van Donald Trump in de Amerikaanse
verkiezingen een jaar later.
In 2017 ontbrak een dergelijk event, hetgeen als tamelijk uitzonderlijk kan worden aangemerkt. Tegen deze achtergrond
menen wij dat een winstprognose voor 2018 moet zijn gebaseerd op een normale gemiddelde koersvolatiliteit, waarbij
kan worden gedacht aan een VIX-niveau tussen de 15 en 25.
In een dergelijke marktomgeving mag Flow Traders in staat worden geacht om op kwartaalbasis tenminste € 0,40 per
aandeel te verdienen. Dit impliceert voor boekjaar 2018 een getaxeerde winst per aandeel van € 2,36 + (3 x € 0,40) =
€ 3,56 per aandeel. Tegen de huidige beurskoers van € 32,- wordt Flow Traders alsdan gewaardeerd tegen 9x de
verwachte winst.
Omdat de onderneming vasthoudt aan een contante dividenduitkering van tenminste 50% van het nettoresultaat komt
het verwachte dividendrendement in dit scenario op 5,6%. Wij houden echter rekening met een pay-out ratio van circa
60%, waarmee een dividendrendement van 6,7% binnen bereik komt.
Flow Traders is, gezien het asset light verdienmodel eenvoudig in staat een dergelijke uitkering te doen, temeer nu is
gebleken dat er per eind maart 2018 een kapitaalsoverschot van € 183 miljoen aanwezig was volgens de nieuwe CRR
capital requirement regulation. Wij wijzen er tenslotte op dat de huidige beurskoers van Flow Traders exact dezelfde is
als de IPO-prijs van drie jaar geleden. Inmiddels kan worden vastgesteld dat de onderneming sindsdien sterk in
concurrentiekracht en weerstandsvermogen is gegroeid, hetgeen nog niet wordt weerspiegeld in een navenante
beurskoersappreciatie.
Heel mooi verslag en een berekening dat een k/w van 9 dit jaar zonder afwijkende gebeurtenissen zeker haalbaar zal zij.

Maar wat zei FD deze morgen , dat beleggers dit K heftig reageren op elke beweging, precies 2x zo heftig : dan de de vola ook 2x zo heftig zijn, afgezien van die vertaalproblemen-omzet .

Druk je op die VIX grafiek kan je hem in elke gewenste stand ongeveer hendelen, HJK . En bedankt voor dit verslag
DeZwarteRidder
0
quote:

grizzly hobby schreef op 14 mei 2018 15:19:

[...]

Heel mooi verslag en een berekening dat een k/w van 9 dit jaar zonder afwijkende gebeurtenissen zeker haalbaar zal zij.

Maar wat zei FD deze morgen , dat beleggers dit K heftig reageren op elke beweging, precies 2x zo heftig : dan de de vola ook 2x zo heftig zijn, afgezien van die vertaalproblemen-omzet .

Druk je op die VIX grafiek kan je hem in elke gewenste stand ongeveer hendelen, HJK . En bedankt voor dit verslag
De 'normale' winst is dus ca 1,60 p.a. en dat maakt een K/W van 20 en dat is niet bepaald goedkoop.
[verwijderd]
0
je sluit zelf helaas "volatiliteit" uit maar dat is uitzondelijk want elk jaar zijn er normaliter wel een aantal heftige uitslagen dit dat veroorzaken .
die tel je gewoon even niet mee.

Angezien er dit jaar of evt maximaal volgend jaar een crash komt dan gaat de vola torenen en die zal meetellen .
[verwijderd]
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 14 mei 2018 15:22:

[...]
De 'normale' winst is dus ca 1,60 p.a. en dat maakt een K/W van 20 en dat is niet bepaald goedkoop.
Ach, bij Boskalis betalen ze dat ook: 24,50/1,15 = K/W =20,8.
En die zien geen verbetering in de toekomst.

Flowtraders gaat vast nog wel vaker 1 of 2 maal per jaar een abnormale winst erbij maken. Dat is hun vak.
En ze leren nog steeds bij.
Dus misschien maken ze elk kwartaal wel zo'n abnormale winst.
Aanleidingen genoeg: Bitcoin, N.Korea, Iran, Italie, Venezuelea, Argentinie, Zimbabwe, Z.Afrika, TRump, en Europa :))
7.074 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 ... 350 351 352 353 354 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 19,820
Verschil -0,130 (-0,65%)
Hoog 19,950
Laag 19,490
Volume 253.619
Volume gemiddeld 226.304
Volume gisteren 941.106

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront