Pharming « Terug naar discussie overzicht

pharming november 2018

11.430 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 ... 568 569 570 571 572 » | Laatste
Lunten
1
quote:

eriskoffie schreef op 16 november 2018 12:12:

Als Galapagos 10x minder aandelen heeft en op 90 euro staat, zonder product op de markt, zonder winst en nog jaren moet testen en onderzoeken.

Waar hebben jullie het dan over, DE Monitor en de rest?
galapagos heeft bijna 2x zoveel cash op de bank staan dan dat pharming aan beurswaarde heeft.. dat is 1 punt en zo zijn er nog heel veel..
[verwijderd]
0
Als de koers beweeglijkheid stabiel blijft dan wordt 't zeker makkelijker voor onder andere geïnteresseerde partijen een aanbodprijs te bepalen.

Tot dan een andere keer.
Jos57
1
Kempenrapport: Pharming 2019: 10 cent winst per aandeel. (Absoluut zonder pijplijn mogelijkheden en fantasieën) Dan is 2 euro toch realistisch.
[verwijderd]
0
quote:

Lunten schreef op 16 november 2018 12:15:

[...]

galapagos heeft bijna 2x zoveel cash op de bank staan dan dat pharming aan beurswaarde heeft.. dat is 1 punt en zo zijn er nog heel veel..
Kom maar op.
Pharming genereert cash. Gala verbrand alleen maar en heeft nog geen echte blockbuster in de pijplijn
[verwijderd]
1
quote:

Tjeerdo schreef op 16 november 2018 11:31:

[...]

Ben jij soms het zelfbenoemde hulpje van Henk?

Bij bovenstaande zin het vetgedrukte weghalen, dan krijg je het juiste antwoord....
[verwijderd]
1
quote:

BassieNL schreef op 16 november 2018 12:14:

[...]
Neigt naar stalken. Hij heeft nog nooit een bericht op een ander forum geplaatst, maar houdt je dus goed in de gaten. Rare snuiter!
Misschien moeten we met zijn allen even aangifte doen? Stalken is toch verboden, of heb ik het mis (lol)?
fanaat
1
Kennelijk zijn de deskundigen er niet gerust op. De daling van vandaag is de zoveelste in een rij. Het zijn wellicht vestzak broekzak transacties, maar ook bij kleine verschillen maken de shorters winst. Als de baas zegt het komt goed en de koers doet niets is er weinig vertrouwen in de markt. Deze gedachte wordt gesteund door de omstandigheid dat Pharming nog altijd geen grote partijen heeft kunnen overtuigen van haar zonnige toekost. De enige die dit wel stellen zijn wij. Onbetekenende kleine aandeelhouders die elke dag verlies incasseren. Dat is de werkelijkheid.
[verwijderd]
0
quote:

Tjeerdo schreef op 16 november 2018 11:41:

[...]

Ja Beur, die hebben met z'n allen een plan gehad om eens flink de particulieren bij de neus te nemen!

Al talloze malen hier vermeld dat deze analisten zakelijke relaties hebben met Pharming en dus niet volledig onafhankelijk zijn. Een disclaimer vind je ook bij elk rapport.

Is het zo moeilijk om toe te geven dat ze het gewoon prima in de gaten hebben wat de potentie is en deze op waarde te schatten?

Dat de koers de prestaties van Pharming niet volgt is evident, maar een koersdoel is een indicatie gemeten naar prestaties en potentie. Niet naar het koopgedrag.

Analisten geven koersdoelen af voor gemiddeld 12 maanden. Sommige van genoemde analisten zitten er inmiddels al vele jaren ver naast


Een echte expert weet dat.

U meent ondanks bijvoorbeeld uw inschattingsfouten (instap gem. 1,35 o.i.d.) toch nog "een echte expert" te zijn. Fijn dan dater nog iemand is die in uw "echte expertise" gelooft (uzelf dus)


Als een aandeel niet - of juist enorm - gewild is bij het publiek kan dat volledig losstaan van de prestaties. Zo ook bij Pharming.

Uw enige opmerking die nog een klein beetje steekhoudend is. Maar "een echte expert" houdt daar natuurlijk rekening mee, schat de situatie in en stapt niet groot in op 1,35.
[verwijderd]
0
quote:

De Monitor schreef op 16 november 2018 11:48:

[...]

Prima, als je echt antwoord wilt hierop zal ik je netjes antwoord geven. Je stelling klopt overigens niet want het is iemand anders geweest die de NOK had gegeven. Bij deze je antwoord:


Tjeerdo

BerichtGeplaatst: Ma Nov 12, 2018 4:31 pm

Ik heb net m'n laatste reserve in TomTom gestopt en daar blijft het voorlopig even inzitten tot een overname bod concreet is. Voor mijzelf hoop ik aan de ene kant dat ik dan kan cashen en nog goedkoop Pharming kan bijkopen en zo kan middelen om m'n 1.34 aankoop omlaag te brengen. Maar als we tegen die tijd boven de 1 euro staan vind ik dat ook prima.

Vrees alleen dat alle stijging met winstnemingen van daghandelaren gedrukt zal worden. Wie nu koopt zal dat niet zo snel voor de lange termijn doen maar voor de korte winst en wie nu verkoopt is het aandeel zat en zal niet snel meer instappen.

Baal er ook van dat ik op IEX geschorst ben omdat die Monitor heeft lopen klikken bij Henk want daar is het al helemaal enkel naar beneden praten zonder nuance... en die is er wel degelijk, bedrijf loopt als een tierelier en zolang dat fundament goed is ziet de toekomst er mooi uit.

Valt meneertje Tjeerdo even door de mand...
En nu je schorsing opgeheven is kom je hier maar weer rellen en de expert uithangen. Blijf lekker elders met je expertise zou ik zeggen.
[verwijderd]
0
quote:

Mondriaan schreef op 16 november 2018 12:13:

[...]

Je bent je toch bewust van de algehele onschendbaarheid van deze betaalde 'basher', zoals jij dat terecht opmerkt, JHDE? Let maar eens op mijn posts die over de laakbare houding van deze poster en het verdienmodel dat erachter zit gaan.....

Deze posts krijgen vele handjes omhoog, maar worden altijd verwijderd (elke keer met een andere uitleg over het waarom, dat dan weer wel)....
Opgepast dus, maar je kunt nog altijd op het andere, meer nuttige forum posten. Succes met de koers!

Hee zowaar! Mijn post staat er nog steeds? Hoe kan dat, nieuw beleid, voortschrijdend inzicht?

Of is men toch wat geschrokken van de Koerier Wiens Naam Je Niet Mag Noemen en die vast en zeker op het 'andere' forum ook al gezien heeft dat daar enkele posters serieus een 'niet bij naam te noemen analist (begint met een 'A' geloof ik)' tezamen met Kempen aansprakelijk stellen voor de enorme onnodige schade die ontstaan is bij serieuze beleggers?

Goh, nu wordt het pas echt spannend.....
Es kijken of er nu weer een vakantie dreigt voor De Man Wiens Naam etc.Zou verstandig zijn want ook individuele posts kunnen bij de aansprakelijkheidsstelling zeker betrokken worden.

Ik raad dan ook iedereen op dit forum aan even een kijkje te nemen op het 'andere' forum en de posts die over het bovenstaande gaan even te lezen, bent u gelijk even verlost van het herhaalde braaksel van desbetreffende 'rare snuiters'(zoals Bassie het noemt).

Succes allen en nog een mooie dag (met veel spekjes (Dominee Gremdaat).
JHDE
0
quote:

Beur schreef op 16 november 2018 12:30:

[...]Valt meneertje Tjeerdo even door de mand...
En nu je schorsing opgeheven is kom je hier maar weer rellen en de expert uithangen. Blijf lekker elders met je expertise zou ik zeggen.
Dit kan echt niet, puur een persoonlijke aanval en zeker niet inhoudelijk!!

Daarvoor dus een NOK
Messa
0
quote:

Habibi-Amman schreef op 16 november 2018 09:33:

zijn jullie niet van mening dat een 100miljoen cash injectie om de vraag van 2019 aan te kunnen noodzakelijk is tov pharming resultaten 2019 zonder extra financieel middelen?
Best nog eens inlezen en de webinar herbekijken.
Tjeerdo
0
quote:

Beur schreef op 16 november 2018 12:25:

[...]
Ik heb nergens verklaard dat ik een expert ben?

Sterker nog, ik kom net kijken. Heb geen idee hoe ik een put of een call optie plaats. Het is allemaal nieuw.

Maar ik heb wel verstand van ondernemingen, heb zelf deelname in 5 BV's en heb te maken gehad met overname, groei, krimp, winst en verlies.

In elk geval goed dat je aangeeft dat het Kempen rapport een lachertje is aangezien het betrekking heeft op een tijdstip dat ver buiten de 12 maanden ligt.

Dan laten we al die koersdoelen van de analisten gewoon buiten beschouwing en kijken we naar de feiten. Dan is daar een bedrijf dat een enorme groei doormaakt, zowel in omzet als afzet als winst als potentie.

Daar hoort geen koers van 82 cent bij.

Als jij denkt dat gerenommeerde internationale analisten het allemaal met elkaar op een akkoordje hebben gegooid om in opdracht van een klein biotech bedrijf genaamd Pharming (want dat suggereer je nu weer) de particulier eens flink te flessen ben je niet goed in je bovenkamer.

De opbrengst van de aandelen van Pharming zelf heeft Pharming allang getoucheerd bij uitgifte. Of de koers nu 0,80 cent of 1,80 is maakt enkel uit voor de waardering bij een verkoop, voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer bij Pharming is het volstrekt niet boeiend wat de koers doet...
[verwijderd]
1
quote:

Mondriaan schreef op 16 november 2018 12:32:

[...]

op het 'andere' forum ook al gezien heeft dat daar enkele posters serieus een 'niet bij naam te noemen analist (begint met een 'A' geloof ik)' tezamen met Kempen aansprakelijk stellen voor de enorme onnodige schade die ontstaan is bij serieuze beleggers?

Zijn ze daar echt bezig met het aansprakelijk stellen van Kempen??
Je gelooft je ogen niet. Nou veel succes ermee hoor! :)
[verwijderd]
0
quote:

JHDE schreef op 16 november 2018 12:33:

[...]

Dit kan echt niet, puur een persoonlijke aanval en zeker niet inhoudelijk!!

Daarvoor dus een NOK
Haha. U probeert ook een beetje stemming te kweken? Dat is niet zo inhoudelijk hoor...

ps waarom ik zo op deze Tjeerdo reageerde,daar leest u natuurlijk liever overheen :)
[verwijderd]
0
en nu weer waar het over gaat, en hoe alles begon vwb Pompe

Pompe disease – a starring role for animal research

speakingofresearch.com/2010/01/25/pom...
[verwijderd]
0
quote:

BassieNL schreef op 16 november 2018 12:14:

[...]
Neigt naar stalken. Hij heeft nog nooit een bericht op een ander forum geplaatst, maar houdt je dus goed in de gaten. Rare snuiter!
Ik ben daar niet toegelaten, mijn visie past niet in het straatje van de almachtige, dat weet je toch :-)
BassieNL
0
quote:

Beur schreef op 16 november 2018 12:36:

[...]Zijn ze daar echt bezig met het aansprakelijk stellen van Kempen??
Je gelooft je ogen niet. Nou veel succes ermee hoor! :)
Het lijkt er toch echt op.
Heb je de eerste reactie van Kempen niet gezien?
Tjeerdo
0
quote:

Beur schreef op 16 november 2018 12:38:

[...]Haha. U probeert ook een beetje stemming te kweken? Dat is niet zo inhoudelijk hoor...

ps waarom ik zo op deze Tjeerdo reageerde,daar leest u natuurlijk liever overheen :)
Hou op hoor, je maakt mijn gemiddelde aankoopbedrag belachelijk, je maakt mijn wens om wat ik met de eventuele winst wil doen belachelijk. Aan alles is te merken dat je een persoonlijke aanval pleegt en meer dan een om mij te provoceren.

Dat is in strijd met de forumregels. Wanneer deze consequent gehanteerd worden zou een waarschuwing op zijn plaats zijn.

Een schorsing vind ik daarentegen weer niet nodig, er zijn genoeg mensen die je vermeende 'expertise' over Ruconest wel kunnen waarderen.
11.430 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 ... 568 569 570 571 572 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 13 mei 2024 16:13
Koers 0,878
Verschil -0,004 (-0,45%)
Hoog 0,881
Laag 0,872
Volume 3.600.168
Volume gemiddeld 6.826.218
Volume gisteren 6.382.235

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront