Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming maart 2024

4.209 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 ... 207 208 209 210 211 » | Laatste
G3rwin
0
quote:

aextracker schreef op 23 maart 2024 11:22:

[...]

Laat Pharming Group NV daar een kneiter van een Q1 resultaat tegenover zetten op 14 april
8 mei wordt het eerste kwartaal bekend gemaakt!
De Zwarte kat
0
T. Edison
0
quote:

De Zwarte kat schreef op 23 maart 2024 12:33:

Nog een week en dan is het eerste kwartaal om en zou de EMA met een besluit komen
naar verwachting, heeft EMA zelf nooit aangegeven, zij is de enige die dat in de hand heeft.
Karel
1
quote:

Vriendelijke schreef op 23 maart 2024 08:28:

Heb diverse jaren aandelen van pharming gehad, maar aandeel kwam niet van zijn plaats.
Het blijft gewoon een centen aandeel en het maakt niet uit hoeveel omzet of winst ze maken.
De shorters zorgen wel dat de koers niet te ver omhoog gaat, en dan de daghandelaar die genoegen neemt met 1 of 2 centen.
En er is altijd iets aan de hand met dit bedrijf waardoor de koers zakt, en dan wel zo extreem dat je denkt dat
het bedrijf failliet is.
Ik wacht wel tot er echt iets gaat veranderen met het bedrijf, en dan voornamelijk de berg aandelen terugbrengen tot een normaal aantal.
Kun je lang wachten. Ik analyseer het aandeel al 7 jaar. Super leuk, want met handelen verdien ik er waanzinnig veel geld aan. Voor de longzitters is het trieste bedoeling. Wanneer je wilt gaan beleggen, doe dat in elk geval niet in Pharming. Kun je nog 7 jaar geld verliezen. Niemand op dit forum heeft met long zitten de afgelopen 5 jaar geld verdient. Ze geloven allemaal in Sijmen Sprookjes. Maakt het forum best leuk in de zin van. Hoe bijgelovig mensen kunnen zijn en knetter slecht kunnen beleggen in aandelen die niks doen en dan elke dag erin geloven. Is ook een knappe presentatie van velen op dit forum.
G. Hendriks
0
quote:

De Zwarte kat schreef op 23 maart 2024 12:33:

Nog een week en dan is het eerste kwartaal om en zou de EMA met een besluit komen
Leest u de berichten op dit forum wel eens?
De Zwarte kat
1
quote:

G. Hendriks schreef op 23 maart 2024 13:00:

[...]

Leest u de berichten op dit forum wel eens?
af en toe niet te veel meeste dingen gaan nergens over
Karel
2
quote:

High Finance schreef op 22 maart 2024 22:43:

Ik snap niet dat iedereen hier afgeeft op SdV.
Het gros van de ''beleggers'' hier is erop uit een snel winstje te pakken maar daar is Pharming echt niet voor geschikt. Beleg je in een bedrijf dan investeer je je geld in een onderneming die dit geld vervolgens inzet om te groeien en je investering te vermeerderen.
Een aandeel kopen en hopen op een ''EMA koersspike'' heeft niets, maar dan ook niets met beleggen te maken en is puur gokken.

Een onderneming in de biotech/biofarmacie zoals Pharming heeft tijd nodig om zijn medicijnen te ontwikkelen, te vermarkten en om vervolgens winst te maken. Dit is een compleet andere business dan bedrijven in andere sectoren. Dit zou een belegger vooraf moeten weten, in overweging moeten nemen en vervolgens op basis van zijn/haar risicoprofiel een weloverwogen keuze moeten maken of dit binnen zijn risicoprofiel/tijdspanne past.

Pharming is goed op weg. Er worden daadwerkelijk omzetten geboekt met bestaand medicijn Ruconest en nieuw medicijn Joenja, die in Amerika overmorgen 24 maart 2024 slechts een jaar geleden goedkeuring heeft gekregen van de FDA. Dus in een jaar tijd is er onderhandeld over de prijs, zijn er productielijnen opgezet, is het medicijn al aan 80+ patiënten aan de man gebracht en genereerde het al $18,2 miljoen dollar omzet.
Dit noem ik een prestatie van hoog niveau.

Dus blijf vooral afgeven op alles en iedereen bij Pharming, maar je kunt je ook afvragen of Pharming het juiste aandeel voor je is en of je wel in de goede sector belegd...
Wat een onzin verhaal is dit zeg. Weer zo iemand die het echt niet begrijpt. Beleggen doe je om geld te verdienen. emotionele gedoe bij Pharming, mensen dienen er echt mee op te houden. Pharming is goed omweg met verlies maken en heeft de kosten niet onder controle. Daarmee is Pharming goed mee op weg. Lekker blijven beleggen en afgelopen 5 jaar NUL rendement pakken. Het gros moet blijven handelen met dit troste loze aandeel.

Hele knappe prestatie wanneer je 5 jaar lang geen rendement maakt en dan ook nog zulke verhalen schrijven. Chapeau!
G. Hendriks
0
quote:

De Zwarte kat schreef op 23 maart 2024 13:46:

[...] af en toe niet te veel meeste dingen gaan nergens over
Over de EMA en zijn besluitvorming zijn rond de 287 posts geplaatst. Dat kan u toch niet ontgaan zijn. Het enige besluit dat de CHMP heeft genomen in maart is over de aanvraag van Pharming om langer dan afgesproken te mogen doen over de in januari gestelde vragen. In maart is geen besluit meer te verwachten over al of niet toelating van leniolisib.
Natal
3
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
BassieNL
0
quote:

Vertrouwen schreef op 23 maart 2024 09:04:

[...]

Oeps......foutje moet natuurlijk 31 zijn ! :-))
wat is 5 x 31 ?
voda
2
@ Natal: Tuig van de richel, die kleine aandeelhouders. Maken het aandeel helemaal kapot. :-)
Natal
1
quote:

voda schreef op 23 maart 2024 14:14:

Tuig van de richel, die kleine aandeelhouders. Maken het aandeel helemaal kapot. :-)
Die kermisklanten en tingeltangelvolk moet uitgeroeid worden. Een RS dan maar. Rotten Stakeholders shake down.
Hoger Lager
3
quote:

Natal schreef op 23 maart 2024 14:12:

"Onbevredigend " ivm de mixed signals. Gelukkig begrijpt aextracker mij. Ik voel me gebrouilleerd met SDV, genaaid,bij de taas genomen, pootje gelicht EN uitgedraaid, , belazerd en bedonderd, bij de neus genomen, zand in de ogen gestrooid, een oor aangenaaid, geknipt en geschoren, in de rug geschopt, voor m,n bek geslagen, een knietje gegeven , een voet dwars gezeten en bestolen.

En het ergste, SDV begrijpt me niet. Integendeel hij is boos op me. Ik had natuurlijk meteen moeten begrijpen dat de aangevraagde clockstop een routine handeling is. Domme, domme Natal toch EN velen met mij. Wij begrijpen Pharming niet en het is aan ons om door de wazigheid heen te kijken. Hadden we naar een goed brilletje moeten aanschaffen of een studie EMA-kunde moeten volgen. Dat verdomde plebs- volk met die enorme aantallen aandelen verdienen niet beter. Het is Gods geklaagd dat zij zich aandeelhouders noemen. Bah, bah en nog eens bah.
Hahaha. Emoties van de particuliere beleggers en Dhr. de Vries mooi verwoord. Het komt goed met de koers. Ben ik van overtuigd. Ik zit nu wel grotendeels in een ander aandeel. Het is zelfs een concurrent van Pharming, maar 2024 en 2025 gaat de omzet van Pharming hoger dan velen doen vermoeden.

Dhr. de Vries krijgt zijn gelijk nog wel.
G. Hendriks
1
quote:

Natal schreef op 23 maart 2024 14:12:

[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
Jammer dat deze post moest sneuvelen. Ik vond hem wel een leuke persiflage.
Natal
3
Ik vind het ook jammer, het cabarateske kwam blijkbaar niet over bij de moderator. Het zij zo.
bammie
1
quote:

BassieNL schreef op 23 maart 2024 14:14:

[...]
wat is 5 x 31 ?
Hetzelfde als 2 x 77,50. ;)
[verwijderd]
0
quote:

Karel schreef op 23 maart 2024 12:29:

[...]

Het gaat niet om de omzet verwachting. Het gaat erom wat je onderaan de streep overhoudt. Zo werkt met elke onderneming. Ik verwacht weer dikke rode cijfers, omdat Sijmen niet kan ondernemen. heeft die nog nooit getoond. Dus een koersdaling onder de €1,- is zeer waarschijnlijk te noemen. Er springen geen grote aandeelhouders aanbood, wanneer de cijfers niet op orde zijn.
Inderdaad, natuurlijk vergroot Pharming de omzet uit. Dit jaar door zelfs vroegtijdig in januari een positief berichtje eruit te gooien over de omzet maar Pharming schrijft nog steeds verlies.
Daar heeft de belegger niets aan.
[verwijderd]
0
quote:

Triple A schreef op 23 maart 2024 11:04:

[Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]

-
Deze post vind ik echt om te kotsen.
Dat mag jij vinden.

Zeker omdat je 1,5 jaar geleden op dit forum allerlei berekeningen zette dat Pharming veel te weinig omzet uit Joenja zou halen op basis van de door jouw verwachte prijs.
Graag een quote van zo’n berekening analytisch wensdenker. Met leniolisib heb ik namelijk niet gerekend.
Ik heb wel gezegd dat het een zeer mager businessmodel zou zijn, en gezien de omzet en de winst blijkt dat inderdaad ook het geval.
T. Edison
0
quote:

DE MONITOR schreef op 23 maart 2024 18:23:

[...]

Inderdaad, natuurlijk vergroot Pharming de omzet uit. Dit jaar door zelfs vroegtijdig in januari een positief berichtje eruit te gooien over de omzet maar Pharming schrijft nog steeds verlies.
Daar heeft de belegger niets aan.
De uitrol van een nieuw medicijn levert natuurlijk eerst inkomsten op voordat de kosten gemaakt worden? Helaas werkt dat zo alleen in hoofden van sommigen.
Andere optie is om Joenja niet uit te rollen, dat scheelt in de kosten. Sommigen zouden dat liever zien maar dan wordt het sowieso niets.
Na, of tijdens, de uitrol van Joenja moet blijken of dit bijdraagt aan de winstgevendheid. Daarom zijn dit spannende tijden.
Voor de start van de uitrol was Pharming winstgevend.
[verwijderd]
0
quote:

aextracker schreef op 23 maart 2024 10:28:

[...]

De Monitor,

Een dergelijke vergelijking trekken tussen klagen over premies in NL zorg land en een verband beschrijven is volstrekt onterecht en ongepast. Ervaar dit als sturend en tendentieus , doch onterecht.
Dat je de beloning van CEO Sijmen bij Pharming Group NV te hoog vind moet je imo daar los van zien.

NOK
Dat mag jij vinden. Dat jij een andere mening over het zorgstelsel hebt mag natuurlijk. Helaas is de NOK knop niet bedoeld voor het ‘ik ben het niet met je eens’.
4.209 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 ... 207 208 209 210 211 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 0,900
Verschil +0,019 (+2,16%)
Hoog 0,903
Laag 0,883
Volume 3.641.122
Volume gemiddeld 6.805.258
Volume gisteren 4.203.859

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront