Arcelor Mittal « Terug naar discussie overzicht

Dinsdag 23-08

127 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
liesje
0
ABN Amro: "Gezien de huidige ratio's waarmee de markt het aandeel ArcelorMittal waardeert, lijkt een recessiescenario al ingeprijsd te zijn. Het aandeel van de staalproducent bevindt zich dichtbij of zelfs óp een mogelijk keerpunt. De fundamentele situatie bij ArcelorMittal is op dit moment beter dan het geval was in 2008. Bovendien gaan wij nog altijd uit van het scenario dat er geen nieuwe recessie komt. Wat ons betreft is de forse aderlating die het aandeel ArcelorMittal recent incasseerde, overdreven. Wij beschouwen het aandeel nog altijd als een aantrekkelijke investering voor de lange termijn. Ons Kopen-advies voor ArcelorMittal wordt gehandhaafd, evenals het koersdoel van 30 euro.
[verwijderd]
0
quote:

TimothyF schreef op 23 augustus 2011 19:07:

[...]
Is het realistisch dat Arcelor Mittal nog verder zakt? Wellicht, maar een bedrijf met deze cijfers kan niet blijven zinken.
Nog geen 2 a 3 maanden terug: lager dan €23 kan hij niet. Nu: lager dan €13 kan hij niet. Hij kan altijd lager, zolang de indices blijven dalen loopt MT voorop.
Het kan zeker lager dan in 2008/2009, want nu gaat het om besparingen van overheden, een belangrijke bron van inkomsten voor Mittal. Hoewel ik met je eens ben dat de huidige waardering nergens op slaat en de markten weer eens schromelijk overdrijven. We zitten nog niet eens in de recessie, als we nu al op €13 staan, welke koersen gaat MT dan laten zien?
[verwijderd]
0
De aex heeft minder koers verlies geleden als A.M. AM als meer dan 55 % down in paar weken.
[verwijderd]
0
Kunnen we nu niet eens gewoon een maand groen gaan elke dag, elke dag moet rood in spel koken.
[verwijderd]
0
Pompen die Fruts, gaat lekker. vanaf 10.500 alweer 11.000 en A.M. gewoon beldadig afmaken elke dag.
[verwijderd]
0
Fruts bijna op normaal niveau weer, en aex 100 punten te laag nog, en am 15 euro te laag.
[verwijderd]
0
Beste mede Mittalliefhebbers,
Ik lees net het koersdoel van 11 Euro voor Mittal. Helaas ben ik bang dat ze nog gelijk krijgen ook. Nu gaat alles nog redelijk. Als de recessie echt begint wat mij logisch lijkt wordt het nog veel erger. Steeds zie je Mittal die Aap en ook Air France verder wegzakken en op stijgende dagen niet meer meekomen. Hooguit even op de dag omhoog met day-traders die s'middags weer cashen en de koers weer naar beneden halen. Ik durf het bijna niet te zeggen maar denk dat je Mital pas moet kopen op 8-10 Euro en bijkopen op 4-6 Euro. Een 10 tal jaren geleden was Mittal maar 1 Euro. Nu komt er een crisis die ze niet meer kunnen stoppen. Hopelijk heb ik het mis en zie ik een mooie najaars rally eind van dit jaar. Zo niet wacht ik tot de schade groot is en koop ik dan Mittal stukken in. Laatst heb ik ook een groot verlies gehad en op 17,70 verkocht. Daar ben ik achteraf blij mee als je ziet hoe Mittal er nu voor staat. Succes allen en wacht dus nog een tijd met bijkopen. Mijn scenario duurt nog zeker een half jaar. Daarna komt Mittal misschien ooit wel weer op 20 Euro.
[verwijderd]
0
Ooit wel weer eens 20 euro ? Waren we daar een 4tal weken geleden tevreden mee. Toen was dat een absolute bodem, nu al een top ? Begin 2009 leek de wereld ook te vergaan, zaten we voor jaren in een recessie. Koers Mittal maart 2009 was rond de 13 €, april 2010, iets meer dan 1 jaar later, hebben we de 35 gehaald !! Ik vind dat Mittal enorm achterblijft als je vergelijkt met andere sectorgenoten maar misschien komt hier verandering in...
[verwijderd]
0
Wat gek dat de Dow-Jones een feetsje geeft dat ze in een resessie terecht zijn gekomen! Die Amerikanen worden met de dag gekker. Nu maar hopen dat helikopter Ben ze vrijdag komt helpen met het dweilen na het feest. De drukpersen zullen overuren moeten draaien. Trouwens wel goed tegen de werkloosheid. Anders stort alles weer verder in en staan we zo op AEX265. Met hulp van Ben Bernancke kunnen we weer nieuwe bubbels maken in grondstoffen. Korte termijn goed voor Mittal. Daarna wordt de val wel des te harder als de cijfers slechter gaan worden. Dus een goed moment om snel uit te stappen!
[verwijderd]
0
quote:

elbwee schreef op 23 augustus 2011 17:32:

[...]

Ik zou het niet doen. Dan maar wat aandelen verkopen en er opties of sprinters long voor terugkopen.
goed advies. Huizenprijzen dalen ook gewoon door, zit je dan met je tweede hypotheek en minder overwaarde.
[verwijderd]
0
allemaal lul koek, koerdoelen naar down, om in eigen handje te praten, wie traot daar nu nog in. Idemand ropet wat en het moetr dan ook meteen daarnaartoe.

Net als Willem middelkoop m,et z'n goud. praten alleen maar in eigen voordeel om zelf rijker te worden op makkelijke manier. Vele trappen er misschien in om gelijk maar te handelen naar zegge
[verwijderd]
0
Ik ben aan het kijken naar de calls 18 juni 2013 maar zou ze graag onder de euro kopen. Heb enkel nog calls 22 dec 2011 die ondertussen zo goed als niets meer waard zijn. Maw mijn portefeuille heeft wel een bodem bereikt :-))
Vino72
0
quote:

Astrake schreef op 23 augustus 2011 21:54:

Ik ben aan het kijken naar de calls 18 juni 2013 maar zou ze graag onder de euro kopen. Heb enkel nog calls 22 dec 2011 die ondertussen zo goed als niets meer waard zijn. Maw mijn portefeuille heeft wel een bodem bereikt :-))
Ik zou de dec22call nog niet afschrijving, denk dat je nog een leuke kerst zult hebben!
[verwijderd]
0
quote:

belegger=gokker schreef:

Morgen eindelijk een stijging van AM?
Hoeveel.? Amper 1,66$ zeker.
127 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 mei 2024 17:35
Koers 24,300
Verschil -0,030 (-0,12%)
Hoog 24,680
Laag 24,160
Volume 1.804.974
Volume gemiddeld 2.538.924
Volume gisteren 3.748.681

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront