Galapagos « Terug naar discussie overzicht

PERSBERICHT

103 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 » | Laatste
Gala-diner
1
quote:

Skiver schreef op 13 januari 2014 09:57:

laatste nieuws: samenwerking met Mimetas.. klein maar wellicht veelbelovend
gr
Skiver
Heb je een link naar dit bericht?
Gala-diner
0
[quote alias=Skiver id=7367468 date=201401130957]
laatste nieuws: samenwerking met Mimetas.. klein maar wellicht veelbelovend
gr
Skiver
[/quote

www.b3cnewswire.com/201401131013/mime...

[verwijderd]
0
3d printing / modeling is HOT en de toekomst .

In biotech nieuwe ontwikkeling ?
Mooi dat GLPG zo vooruitstrevend is .Alleen vreemd dat er geen persbericht van is . Lijkt me inderdaad voor de toekomst zeer belangrijke ontwikkeling .
[verwijderd]
0
quote:

bioscience schreef op 13 januari 2014 10:39:

3d printing / modeling is HOT en de toekomst .

In biotech nieuwe ontwikkeling ?
Mooi dat GLPG zo vooruitstrevend is .Alleen vreemd dat er geen persbericht van is . Lijkt me inderdaad voor de toekomst zeer belangrijke ontwikkeling .
Volgens mij geen 3d printing, maar wel zeer vooruitstrevend en volgens Herbert Heyneker de Chairman of the Board van Mimetas hot in de US.

OrganoPlates™ makes 3D culture as straightforward as traditional cell culture.

Galapagos + Mimetas start a collaboration on the development of organ-on-a-chip-based human disease models for new medicine development.
[verwijderd]
0
Klopt . Ik bedoelde eigenlijk een 3 d techniek in het algemeen . Voor biotech een nieuwe 3 d techniek .
[verwijderd]
0
Naast een innovatieve aanpak voor ontwikkeling van medicijnen ook de apple, microsoft, google, etc binnen biotech.

Nu het bewijs nog.....
[verwijderd]
0
Published: 16:30 CET 29-01-2014 /GlobeNewswire /Source: Galapagos NV /XBRU: GLPG /ISIN: BE0003818359

Galapagos start klinische Fase 2 met GLPG0634 in ziekte van Crohn

Eerste JAK1-remmer wereldwijd in ontwikkeling voor ziekte van Crohn
180 patiënten nemen deel aan 20-weken behandeling
Eerste resultaten verwacht in tweede kwartaal van 2015
AbbVie betaalt Galapagos $50 miljoen bij succes


Mechelen, België; 29 januari 2014 - Galapagos NV (Euronext: GLPG) kondigt vandaag aan dat de Fase 2 trial met GLPG0634 in de ziekte van Crohn is gestart. Galapagos evalueert de werkzaamheid en veiligheid van het medicijn gedurende een 20-weken behandeling bij 180 Crohn's patiënten.



GLPG0634 is de eerste JAK1-remmer die in ontwikkeling is voor de ziekte van Crohn. In deze Fase 2 trial wordt zowel de afname van de ziekteverschijnselen als het behoud van de verbetering onderzocht. De trial is zo ontworpen dat het een snelle overgang naar Fase 3 mogelijk is. Galapagos zal de trial financieren en uitvoeren bij patiënten in 49 ziekenhuizen in heel Europa. Bij succesvolle afronding zal AbbVie $50 miljoen betalen aan Galapagos. Galapagos verwacht de eerste resultaten in het tweede kwartaal van 2015. Details van de trial kunt u vinden op www.clinicaltrials.gov.



"We zijn erg blij met de start van de Crohn's studie met GLGP0634, we zijn de allereerste die een selectieve JAK1 remmer ontwikkelen voor deze ziekte," zegt Dr Piet Wigerinck, Chief Scientific Officer van Galapagos. "Galapagos' pijplijn komt steeds dichter bij de markt, we kunnen de komende twee jaar van zes patiënten-trials resultaten verwachten. Het wordt een drukke periode voor Galapagos met klinische data."



De Fase 2 trial in de ziekte van Crohn zal in parallel worden uitgevoerd met de lopende Fase 2B trials in reuma. De reuma-trials betreffen doseringen van 24 weken in 875 reuma-patiënten die onvoldoende reageren op methotrexaat, en een vervolgonderzoek. Galapagos verwacht de tussentijdse resultaten (na 12 weken onderzoek) van het reuma programma in het vierde kwartaal van dit jaar bekend te maken. De uiteindelijke 24-weken resultaten volgen in het eerste kwartaal van 2015. AbbVie heeft het recht om GLPG0634 te licenseren voor $200 miljoen bij afronding van de Fase 2B reuma studies.



Over kandidaat-medicijn GLPG0634

GLPG0634 is een oraal beschikbare, nieuwe Janus kinase (JAK) remmer die selectief is voor JAK1. Het molecuul is ontwikkeld door Galapagos. JAKs zijn enzymen die een belangrijke rol spelen bij de werking van een aantal cytokines en groeifactoren, inclusief diegene die bij reumapatiënten geactiveerd zijn. JAK remmers hebben in reumastudies langetermijn effectiviteit aangetoond met een snelle klinische respons. GLPG0634 onderscheidt zich van andere JAK remmers door specifieke targeting van JAK1. Dit zou kunnen leiden tot een betere werkzaamheid en veiligheid. GLPG0634 is een volledig eigen programma van Galapagos. Bij succesvolle afronding van de Fase 2b studies voor reuma zal AbbVie het programma licenseren. Daarna is AbbVie verantwoordelijk voor de Fase 3 klinische ontwikkeling, de wereldwijde productie en registratie.



Over de ziekte van Crohn

De ziekte van Crohn is een ontstekingsziekte van de darm waarbij het evenwicht van het immuunsysteem in de darm verstoord is. De ziekte veroorzaakt zweren, voornamelijk in de dunne en de dikke darm, maar kan elk deel van het spijsverteringsstelsel aantasten van de mond tot de anus. De oorzaak van de ziekte is onbekend en treedt meestal op tussen 15 en 35 jaar. Patiënten hebben last van buikpijn, diarree (vaak bloederig), braken, koorts en gewichtsverlies. De ziekte van Crohn kan niet genezen worden; behandelingsopties zijn beperkt tot het behandelen van de symptomen, het handhaven van remissie, en het voorkomen van terugval met behulp van medicijnen die de ontsteking of het immuunsysteem onderdrukken, antibiotica, en uiteindelijk het chirurgisch verwijderen van de ontstoken darm.



Over Galapagos

Galapagos (Euronext: GLPG; OTC: GLPYY) is gespecialiseerd in het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen. Het bedrijf heeft een grote pijplijn met zes Fase 2 (drie geleid door GSK), één Fase 1, vijf preklinische, en meer dan 20 onderzoeksprogramma's in taaislijmziekte, ontstekingsziekten, antibiotica, metabole ziekten, en andere indicaties.

AbbVie en Galapagos zijn een samenwerking aangegaan in taaislijmziekte waarin ze samen orale medicijnen zullen ontwikkelen en commercialiseren. Deze medicijnen zullen twee mutaties in het CFTR gen aanpakken, de G551D en F508del mutatie. Potentiator GLPG1837 is in het preklinische stadium. Op het gebied van ontstekingsziekten zijn AbbVie en Galapagos een wereldwijde samenwerking aangegaan waarbij AbbVie verantwoordelijk is voor de verdere ontwikkeling en commercialisatie van GLPG0634 na Fase 2B. GLPG0634 is een orale, selectieve inhibitor van JAK1 voor de behandeling van reuma en andere ontstekingsziekten. Dit programma is momenteel in klinische Fase 2B studie voor reuma; daarnaast gaat er een Fase 2 voor de ziekte van Crohn starten. Galapagos heeft een andere selectieve JAK1 inhibitor in Fase 2 in colitis ulcerosa, psoriasis, en lupus, GSK 2586184 (voorheen GLPG0778, gelicentieerd door GSK in 2012). GLPG0974 is de eerste FFA2-remmer die klinisch geëvalueerd wordt voor de behandeling van IBD; dit programma is momenteel in een Proof-of-Concept Fase 2 studie. GLPG1205 is een nieuw medicijn gericht op ontstekingsziekten en is klaar met Fase 1.

De Galapagos Groep, inclusief de fee-for-service bedrijven BioFocus, Argenta en Fidelta, heeft ongeveer 800 medewerkers in vijf landen, met haar hoofdkwartier in Mechelen, België. Meer informatie over het bedrijf en de programma's in klinische ontwikkeling kan u vinden op www.glpg.com


visje2
0
Ongetwijfeld, zoiets als de shorter Perceptivia heeft eieren voor zijn/haar geld gekozen en is nu als een haas de positie van verkochte 600.000 aandelen aan het indekken om verdere schade te voorkomen:-).
Loureiro
0
[/b]Published: 16:30 CET 29-01-2014 /GlobeNewswire /Source: Galapagos NV /XBRU: GLPG /ISIN: BE0003818359

Galapagos start klinische Fase 2 met GLPG0634 in ziekte van Crohn

Waarom staat dit nieuws nog niet op de website van GLPG?
Komt Onno morgenvroeg met nog ander nieuws?
[verwijderd]
1


Beleggers Nieuwsbrief: overzicht 4e kwartaal 2013

Beste lezer,

Galapagos is nog bezig met de jaarafsluiting, maar de aankondigingen in het vierde kwartaal van 2013 en begin 2014 bevatten belangrijke vooruitgang in R&D en twee deals in services.

Hieronder geven we enkele ontwikkelingen weer:

Galapagos startte klinische Fase 2 met GLPG0634 in ziekte van Crohn
Galapagos kondigde de start aan van de Fase 2 trial met GLPG0634, een selectieve JAK1 inhibitor, in de ziekte van Crohn. Galapagos evalueert de werkzaamheid en veiligheid van het medicijn gedurende een 20-weken behandeling bij 180 Crohn's patiënten. Bij succesvolle afronding zal AbbVie $50 miljoen betalen aan Galapagos. Galapagos verwacht de eerste resultaten in het tweede kwartaal van 2015. Bekijk het persbericht.

Galapagos selecteerde een kandidaat medicijn tegen taaislijmziekte
Galapagos nomineerde de potentiator GLPG1837 als kandidaat medicijn voor klinische studies bij taaislijmziekte. Deze laat in preklinisch onderzoek een beter activiteit en werkzaamheid zien dan Kalydeco® (ivacaftor), het enige goedgekeurde medicijn op de markt dat ingrijpt op taaislijmziekte. De start van de eerste klinische studie is gepland vóór eind 2014. Galapagos en AbbVie gingen eerder dit jaar een wereldwijde samenwerkingom nieuwe medicijnen te ontwikkelen en te commercialiseren voor taaislijmziekte. Bekijk het persbericht.

Galapagos kondigde positieve Fase 1 resultaten aan met GLPG1205
GLPG1205, een nieuw medicijn tegen ontstekingen, toonde in een Fase 1 studie een goed veiligheidsprofiel en heeft bovendien goede medicijn-eigenschappen laten zien. Deze positieve resultaten van de Fase 1 studie leiden ertoe dat Galapagos GLPG1205 in een Fase 2A zal brengen bij patiënten met chronische darmontsteking. Galapagos ontwikkelt GLPG1205 binnen de alliantie met Janssen Pharmaceutica NV. Bekijk het persbericht.

JAK1 molecuul GSK2586184 is klinische Fase 2 ingegaan bij patiënten met chronische darmontsteking
GlaxoSmithKline is gestart met een Fase 2 studie met GSK2586184 (voorheen GLPG0778) in patiënten met chronische darmontsteking (colitis ulcerosa). Dit is naast de ziektes psoriasis en lupus de derde indicatie voor dit medicijn. Galapagos kan, zonder verdere kosten, nog €34M aan succesbetalingen van GSK ontvangen, plus tot twee-cijferige royalties op alle wereldwijde verkopen van GSK2586184. Bekijk het persbericht.

€2,9 miljoen subsidie voor onderzoek naar taaislijmziekte
Galapagos heeft van het Vlaamse IWT €2,9 miljoen subsidie toegekend gekregen voor onderzoek naar taaislijmziekte (mucoviscidose). Het doel van dit 3-jarig project is het zoeken naar veelbelovende therapieën en deze verder te ontwikkelen tot preklinische kandidaten. Bekijk het persbericht.

Van Herk Investments geeft kennis van deelneming van 5,3% in Galapagos
Galapagos heeft een kennisgeving van belangrijke deelneming ontvangen van Van Herk Investments B.V. dat zij 1.586.727 Galapagos aandelen in bezit hebben. Dit vertegenwoordigt 5,3% van de 29.794.046 momenteel uitstaande Galapagos aandelen. Het is de eerste keer dat Galapagos een kennisgeving van belangrijke deelneming ontving van Van Herk Investments B.V. Bekijk het persbericht.

BioFocus tekende overeenkomst met Biogen Idec in sclerodermie
BioFocus tekende een driejarige overeenkomst met Biogen Idec voor de identificatie en validatie van nieuwe targets in sclerodermie. De waarde van deze overeenkomst kan voor BioFocus oplopen tot $31 miljoen. Bekijk het persbericht.

BioFocus tekende drug discovery samenwerking met Boehringer Ingelheim
BioFocus tekende een nieuwe overeenkomst met Boehringer Ingelheim. Met het tekenen van de overeenkomst zal BioFocus haar uitgebreide drug discovery activiteiten toepassen op een niet nader genoemd target uit de drug discovery portfolio van Boehringer Ingelheim. Bekijk het persbericht.

Verder nieuws van de service divisie
Argenta kondigde een vierde verlenging aan van de drug discovery samenwerking met Genentech. Bekijk het persbericht.
Argenta kondigde een record jaar aan van publicaties. Bekijk het persbericht.
Bekijk persberichten van BioFocus
Bekijk persberichten van Argenta

Komende conferenties
Galapagos zal presenteren op de Citi Global Healthcare Conferentie in februari in New York, de Credit Suisse Global Healthcare Conferentie in maart in Londen, en de KBC Securities Healthcare Conferentie in maart in Brussel.

Bekijk alle toekomstige conferenties

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie wensen kan u het IR team contacteren op ir@glpg.com.

Met vriendelijke groeten,
Elizabeth Goodwin
Head of Corporate Communications & Investor Relations

Freya Vervoort
Investor Relations Officer



Visit our website: www.glpg.com

This announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients. Source: Galapagos NV, Industriepark Mechelen Noord I, zone L
Generaal De Wittelaan L11 A3, Mechelen B-2800 , Belgie
If you would like to unsubscribe and stop receiving these e-mails click here.
jsj
0
Dank.

Maar behalve een "visie" en voortgang nog geen antwoord op de vraag waarom de SD eruit moet, sterker nog verdere ontwikkelingen op dat gebied zijn in de maak, als ik het goed lees.

J.
[verwijderd]
0
Misschien gewoon een balletje opwerpen wat het op kan brengen en dan een beslissing nemen wat de beste keus is
jsj
0
Neen. Bijna alles nog 's doorgelezen. Hier en elders. Kom ik op een stukje van heer Snel:

"..And then, finally, if I may ask a little bit more financially directed question. Those are very nice and very interesting programs, which obviously cost a certain amount of money. And also especially, Onno, you clearly stated you want to keep the programs longer in your own hands.
So my question over here is if you do the mathematics, based on the visibility that we have being outside the company, there could be some kind of a gap towards the end of 2014, early 2015 when the $200 million could come in.
Could you provide us some insight in how you will be able to bridge that financial gap?.."

Antwoord Onno:

"..With regard to the last question, we are investing heavily in internal programs. On the other hand, we’re expecting a serious amount of milestones with regard with first demand candidates and other events in the alliances, as well as the cash flow from the service division.
So we are comfortable with regard to the financial position of the Company until 2015. So we don’t see a gap in cash for the Company up to that moment.
So I don’t know if that answers your questions. You have indicated in your report earlier on that you thought we needed more cash until 2015. But that is not an observation that we share as management..."

Dus geen tekort(voorzien). Dus waarom de SD verkopen? Pharming toestanden? Dan ben ik nl snel eruit.

J.
jocus
0
Met 100 miljoen op de bank per 1.1.2014 zie ik voor '14 en '15 ook geen probleem voor de huidige plannen...
[verwijderd]
0


Published: 07:30 CET 03-02-2014 /GlobeNewswire /Source: Galapagos NV /XBRU: GLPG /ISIN: BE0003818359

Galapagos ontvangt €2,3 miljoen subsidie voor onderzoek naar fibrose

Mechelen, België; 3 februari 2014 - Galapagos NV (Euronext: GLPG) kondigt vandaag aan dat zij van het IWT €2,3 miljoen subsidie toegekend heeft gekregen voor onderzoek naar fibrose. Het doel van dit 2-jarig project is het opzetten van een onderzoeksplatform met geintegreerde kennis over fibrose ziekten zoals, long-, nier-, lever-, en huid fibrose. Dit nieuwe platform zal Galapagos helpen in de ontwikkeling van nieuwe medicijnen voor fibrose.

Galapagos heeft een portfolio van fibrose targets en moleculen. Het hoofddoel van deze IWT subsidie is het opzetten van een fibrose onderzoeksplatform, bouwend op bestaande zaken en expertise van zowel Galapagos als van een aantal academische laboratoria. Door de integratie van data die verkregen zijn uit preklinisch- en klinisch onderzoek in verschillende fibrotische ziekten met vergelijkbare oorzaak, heeft Galapagos het doel een fibrose onderzoeksplatform op te zetten. Een dergelijk platform zal helpen in een betere selectie van targets en moleculen voor de ontwikkeling van nieuwe behandelingen in dit gebied. Academische partners voor dit project zijn Prof Dr Wuyts (Pneumologie, KU Leuven), Prof Dr Naesens en Prof Dr Kuypers (Nefrologie, KU Leuven), Prof Dr Van Vlierberghe (Hepatologie, U Gent), Prof Dr F. De Keyser en Dr Smith (Sclerodermie, U Gent), en Prof van Grunsven (Hepatologie, VU Brussel).

"Galapagos is verheugd met deze financiële steun van het IWT voor onderzoek in fibrose, een gebied met een hoge nood aan medicijnen en een gebied waarin Galapagos reeds baanbrekend werk heeft gedaan," zegt Dr Piet Wigerinck, Chief Scientific Officer van Galapagos.

Over Fibrose
Fibrose kenmerkt zich door de vorming van een overmatig vezelig bindweefsel. Dit leidt tot verminderde orgaanfunctie en mogelijk tot de dood. Fibrose kan verschillende organen en weefsels aantasten waaronder de nier, de longen, de lever, het hart, het beenmerg, en de huid. Fibrose is verantwoordelijk voor ongeveer 45% van de sterfgevallen in de Westerse wereld[i], en de therapeutische opties voor patiënten blijven beperkt.

Over het IWT
Het agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie, of het IWT is een overheidsinstelling die in 1991 werd opgericht door de Vlaamse Regering ter ondersteuning van innovatieprojecten in Vlaanderen. Elk jaar verdeelt het IWT zo'n 300 miljoen euro subsidies aan innovatiesteun binnen bedrijven, organisaties, onderzoeks- en onderwijsinstellingen in Vlaanderen. Voor KMO's is er een op maat gemaakt KMO-Programma. Naast financiële steun helpt het IWT bedrijven onder andere bij het vinden van de juiste informatie, bij het zoeken van partners in binnen- en buitenland en bij de voorbereiding van projecten in Europese programma's. Het IWT heeft ook een belangrijke coördinatieopdracht, namelijk een hechte samenwerking smeden tussen alle actoren in Vlaanderen die met innovatie bezig zijn. Voor meer informatie zie www.iwt.be of tel +32 2 432 42 00.

Over Galapagos
Galapagos (Euronext: GLPG; OTC: GLPYY) is gespecialiseerd in het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen. Het bedrijf heeft een grote pijplijn met zes Fase 2 (drie geleid door GSK), één Fase 1, vijf preklinische, en meer dan 20 onderzoeksprogramma's in taaislijmziekte, ontstekingsziekten, antibiotica, metabole ziekten, en andere indicaties.
AbbVie en Galapagos zijn een samenwerking aangegaan in taaislijmziekte waarin ze samen orale medicijnen zullen ontwikkelen en commercialiseren. Deze medicijnen zullen twee mutaties in het CFTR gen aanpakken, de G551D en F508del mutatie. Potentiator GLPG1837 is in het preklinische stadium. Op het gebied van ontstekingsziekten zijn AbbVie en Galapagos een wereldwijde samenwerking aangegaan waarbij AbbVie verantwoordelijk is voor de verdere ontwikkeling en commercialisatie van GLPG0634 na Fase 2B. GLPG0634 is een orale, selectieve inhibitor van JAK1 voor de behandeling van reuma en andere ontstekingsziekten. Dit programma is momenteel in klinische Fase 2B studie voor reuma en in Fase 2 voor de ziekte van Crohn. Galapagos heeft een andere selectieve JAK1 inhibitor in Fase 2 in colitis ulcerosa, psoriasis, en lupus, GSK2586184 (voorheen GLPG0778, gelicentieerd door GSK in 2012). GLPG0974 is de eerste FFA2-remmer die klinisch geëvalueerd wordt voor de behandeling van IBD; dit programma is momenteel in een Proof-of-Concept Fase 2 studie. GLPG1205 is een nieuw medicijn gericht op ontstekingsziekten en is klaar met Fase 1 studie.
De Galapagos Groep, inclusief de fee-for-service bedrijven BioFocus, Argenta en Fidelta, heeft ongeveer 800 medewerkers in vijf landen, met haar hoofdkwartier in Mechelen, België. Meer informatie over het bedrijf en de programma's in klinische ontwikkeling kan u vinden op www.glpg.com

Contact

Voor media en investeerders:
Elizabeth Goodwin, Head of Corporate Communications & Investor Relations
Tel: +31 6 2291 6240
ir@glpg.com

Voor business development:
Andre Hoekema, Senior VP Corporate Development
Tel: +31 71 7506 700
bd@glpg.com

Dit bericht kan toekomstgerichte verklaringen bevatten, zoals, bijvoorbeeld, verklaringen die de woorden "gelooft", "verwacht", "streeft naar", "plant", "tracht", "schat", "kan", "zal", "zou kunnen" en "continueert" bevatten, evenals gelijkaardige uitdrukkingen. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen kunnen gekende en ongekende risico's en onzekerheden en andere factoren inhouden die er toe zouden kunnen leiden dat de werkelijke resultaten, financiële toestand, prestaties of realisaties van Galapagos, of resultaten van de industrie, beduidend verschillen van historische resultaten of van toekomstige resultaten, financiële toestand, prestaties of realisaties die door dergelijke toekomstgerichte verklaringen expliciet of impliciet worden uitgedrukt. Gelet op deze onzekerheden wordt de lezer aangeraden om geen overdreven vertrouwen te hechten aan deze toekomstgerichte verklaringen. Deze toekomstgerichte verklaringen gelden slechts op de datum van publicatie van dit document. Galapagos wijst uitdrukkelijk elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen in dit document bij te werken als weerspiegeling van enige wijziging van haar verwachtingen aangaande deze toekomstgerichte verklaringen of van enige wijziging in de gebeurtenissen, voorwaarden en omstandigheden waarop dergelijke verklaringen zijn gebaseerd, tenzij dit wettelijk of reglementair verplicht is.

[i] Friedman et al, 2013


Galapagos ontvangt €2,3 miljoen subsidie voor onderzoek naar fibrose

Visit our website: www.glpg.com

This announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients. Source: Galapagos NV, Industriepark Mechelen Noord I, zone L
Generaal De Wittelaan L11 A3, Mechelen B-2800 , Belgie
If you would like to unsubscribe and stop receiving these e-mails click here.
[verwijderd]
0
Is toch nog algemeen persbericht, niet specifiek op servicedivisie geschreven, verkoop is dus nog niet accuut aan de orde volgens mij.
Gala-diner
0
quote:

jocus schreef op 2 februari 2014 20:59:

Met 100 miljoen op de bank per 1.1.2014 zie ik voor '14 en '15 ook geen probleem voor de huidige plannen...
Afgeven outlook van 135 miljoen in kas per 1-1-2014.
103 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 14 mei 2024 17:35
Koers 26,420
Verschil -0,140 (-0,53%)
Hoog 26,560
Laag 26,320
Volume 66.095
Volume gemiddeld 85.771
Volume gisteren 75.616

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront