Pharming « Terug naar discussie overzicht

de openbaring (deel 1)

14 Posts
[verwijderd]
12
Vandaag legde een forumlid 'm op een presenteerblaadje. "Ik steek geen pleuro in een toko die gebouwd is op louter verwachtingen". Mijn advies voor die persoon: "Dat moet je dan ook vooral niet doen!"
Ook vandaag meldde Dhr. Strijker via een mailwisseling met Sappas dat ze hun businessplan naar tevredenheid uitvoeren en ze deze lijn niet los zullen laten. Daarnaast wist hij te melden dat er grote vorderingen worden geboekt.
De vraag is wie je moet volgen: het forumlid of de commercieel directeur van Pharming. Met alle respect volg ik de laatste. Niet omdat hij zoveel positieve mails de wereld in stuurt, maar op basis van heel andere informatie.

Mijn interesse voor Pharming werd gewekt door Snorkle (ere wie ere toekomt).Ik besloot een kleine positie in te nemen. Naarmate ik meer geinformeerd werd, ging ik me meer in de materie verdiepen. Mijn huidige positie heb ik echter ingenomen in eind 2002. Op 19 oktober werd de strafbankstatus opgeheven. Velen zullen het vergeten zijn, maar aan deze stap ging een uitgebreide rapportage vooraf. Middels een dik document werd de nieuwe bedrijfsstrategie uit de doeken gedaan, inclusief de risico's waarvoor Pharming zich gesteld wist. Op basis van dit businessplan werd besloten dat Pharming voldoende kracht toonde om door te gaan.

Tevens liet dhr. Pinto zien te beschikken over een dosis daadkracht, want binnen een zeer korte tijd werd de enorme schuldenlast teruggebracht en werd daarnaast het uitgavenpatroon zeer fors gereduceerd. Dit leidde tot een geheel nieuwe en afgeslankte organisatie die helder was in zijn doelstellingen voor het komende jaar (2003).
1. C1 inh versnellen
2. Partner vinden
3. Aanvullende financiers aantrekken

In een driemaandelijkse rapportage werden de aandeelhouders geinformeerd over de voortgang. Iedereen kon lezen dat het Pharming lukte C1 inh. te versnellen en dat de kas werd aangevuld tot half 2004. Daarnaast meldde Pharming dat de kosten niet zo hoog meer zouden zijn en er nog een relatief klein bedrag werd gezocht om C1 inh. volledig te ontwikkelen
Dit bedrga zou moeten komen van een partner. Pharming meldde te streven naar het slecteren van de juiste partner in 2003, maar dat ze gingen voor kwaliteit.

Tegen deze achtergrond kiest een ieder om te investeren in Pharming of niet. Wie dat doet op basis van louter koersbewegingen is met recht een echte durfkapitalist. Zeker wanneer aan de fluctuaties geen fundamenteel nieuws vooraf is gegaan. En dat is precies wat zich de laatste weken afspeelt. Een dalende koers doet het sentiment verslechteren, terwijl hiertoe geen aanleiding bestaat.
Wie dat op dit forum meldt, wordt nogal eens voor onrealistisch uitgemaakt. Ik behoor tot die categorie. Maar daarbij wordt vergeten dat ik wel degelijk op basis van het businessplan mijn aandelen heb aangeschaft en ik sinds die tijd mijn kennis zeer heb uitgebreid.
Wat de koers ook doet,ik zie geen fundamentele reden om mijn stukken van de hand te doen. Omdat ik niet in de gelegeheid ben te handelen (en dat ook niet bij mij past) sta ik erbij en kijk ernaar. Zie ik de koers naar beneden gebracht worden. Zie ik mensen daarvan profiteren en zie ik evenveel mensen hun frustratie uiten op dit forum (of een ander). Wie zich in welke rol het beste thuisvoelt is niet aan mij om te bepalen. Ik heb mijn rol in ieder geval gevonden. Ik ben de observeerder, analiseerder die straks wanneer de wedstrijd is afgelopen haarfijn kan uitleggen wat er zich hier heeft afgespeeld. Ik kan jullie verzekeren: Dat is pas een openbaring!



[verwijderd]
0
mooi stukje wess, wederom:) Nu kan ik vast slapen, morgen weer vroeg op. Tis een spel wat gespeeld wordt omdat einde jaar nadert. Belastingdienst, leuker kunnen we het niet maken en makkelijker ook niet. FF doorbijten, 2004 springt nu al uit zijn voegen.
[verwijderd]
0
mooi stukje , ik zit erin en blijf erin ,ben aangestoken door ph believers ,

groet
Ghostly
0

goed stuk.
ik geloof erin en blijf erin.Wat er nu met de koers aan de hand is snap ik en vele anderen ook niet. Games people play denk ik maar.

suk6

Dokmardeur
3
Je schrijft:
Ik ben de observeerder, analiseerder die straks wanneer de wedstrijd is afgelopen haarfijn kan uitleggen wat er zich hier heeft afgespeeld. Ik kan jullie verzekeren: Dat is pas een openbaring!

Ik had liever dat dit nu duidelijk werd, niet als mosterd na de maaltijd.
Kun je een poging doen

Groetjes
Bart
[verwijderd]
0
Wat een slijm-jurken zijn jullie toch allemaal, maar ondertussen gaat die koers verder omlaag.
Goede berichten de wereld in daar hebt je wat aan, maar niet al dat geslijm
sappas
0
James, jouw opmerkingen snijden wel hout.
Het is gewoon duidelijk wat je wilt, succes er mee.
[verwijderd]
0
Beste Bart,

Je hoeft geen geweldig analiticus te zijn om te zien wat er zich hier afspeelt. De koers wordt onder invloed van het sentiment moedwillig naar beneden gebracht. Degene die dit doen bevinden zich ook op dit forum. Ik heb dit meerdere malen aangeven en de opmerkingen (van o.a. deze bewuste groep) waren groot in getal ( in aanvallende zin). Het heeft weinig nut om hiertegen te ageren. Het helpt namelijk toch niet en daarnaast zit ik in Pharming voor de LT, dus raakt het me ook niet zo. Natuurlijk zie ik ook graag Pharming de kerst ingaan mét partner. Todat het nieuws wordt afgegeven zal de koers onder druk komen te staan. eind december ontvangen veel mensen hun kerstgratificatie, 13e maand, etc. Dat kan voor wat herstel gaan zorgen.

[verwijderd]
0
Als dit je dit bericht als geslijm opvat en niet ziet als een goed bericht, dan is dat jammer voor jou. Ik kan er niet mee zitten......
[verwijderd]
1
Jij bent nu precies zo,n figuur wat ik bedoelde met het draadje daytraderslijst.Ga ergens anders knikkeren.
[verwijderd]
0
was leuk om te lezen.......wil nu eens wat zien van pharming in de vorm van koers herstel
[verwijderd]
1


Jij en mede andere beleggers op dit forum hebben mijn doen beslissen aandelen pharming groep te kopen.
Maandelijks koop ik bij en zie het als een goede investering in de toekomst !
Jou postings en die van diverse anderen geven aan wat er binnen Pharming gebeurd en wat de verwachtingen zijn.
Sommige gaan zelfs zo ver dat ze direct contact hebben met de directie !

Alles ziet er heel erg goed uit !
Nu is het wachten op de juiste partner en goedkeuring van het product en dan komt de klapper !

Ik verwacht zonder meer een positief resultaat maar wel op de lange termijn vandaar ook mijn periodieke aankopen per maand !
laat maar groeien tot de klapper valt !

BTW : ik heb de ballen verstand van pharma, en had het nog niet in mijn schijf !
Nu wel >> op indirect advies van diverse personen op dit forum !
Maar ik ben en blijf verantwoordelijk voor mijn eigen aankopen !
Als ik verlies zal ik niet hier komen zeiken dat het jullie schuld is dat is mijn geld in pharming stopte ! dat is en blijft mijn keus en risico.
Anyway thanks en ga zo door

Greetz

EDT
14 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 mei 2024 17:35
Koers 0,899
Verschil +0,000 (+0,06%)
Hoog 0,914
Laag 0,898
Volume 4.659.264
Volume gemiddeld 6.629.524
Volume gisteren 2.763.190

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront