SBM Offshore « Terug naar discussie overzicht

SBM Offshore - on topic - september 2015

366 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » | Laatste
Micro Investments
0
Ik lees nergens gegevens over de sluitingsdatum van de tender. Het winnen ervan wordt pas een grote boost van het aandeel. Heeft iemand achterhaald wanneer de sluitingsdatum en de datum waarop de keuze van Petrobras volgt?
beterwisdanonwis
0
Dit nieuws is natuurlijk prima. Ik ben alleen benieuwd wat voor deals er gesloten kunnen gaan worden op korte termijn met een bedrijf dat in zeer zwaar financieel weer zit. Dus nog niet de beer verkopen voordat de huid is geschoten(je mag de zin ook in een andere volgorde maken.)
Remfin
0
Eerst nog even de formaliteit voor de toestemming van shell (20%) total (20%) en de chinezen (20%).

[verwijderd]
0
Ik dacht dat SBM al een alliantie aanging voor deze tender met de Chinezen? Dat zullen ze dan toch niet wijzigen?

gr kc

shorters in hun hemd?
Remfin
0
Was deze tender niet al begonnen in juli.....
wellicht dat de huidige 'aanbiedingen'van de andere fpso bedrijven wellicht wat aan de hoge kant waren (hence een reden te meer om SBM te laten meedoen)
marcel13
0
Beursblik: doorbraak voor SBM Offshore
Redactie ABM Financial News - 28 september 2015, 09:01

KBC Securities positief over deelname aanbestedingen.

Petrobras heeft blijkbaar geen ernstige zaken gevonden om SBM Offshore nog langer buiten de deur te houden. Dit zei analist Dirk Verbiesen van KBC Securities maandag tegenover ABM Financial News, nadat de Schiedamse oliedienstverlener meldde een voorlopige uitnodiging te hebben ontvangen van de Braziliaanse staatsoliemaatschappij om weer deel te nemen aan een tweetal aanbestedingen.

SBM Offshore mocht vanwege een onderzoek naar smeergeldbetalingen al enige tijd niet meer deelnemen aan tenders van Petrobras. De aankondiging van vandaag is volgens Verbiesen "een teken van vertrouwen" van Petrobras dat de twee ondernemingen werken aan een constructieve oplossing.

Daarnaast benadrukte Verbiesen dat het "ook goed om te zien is dat Petrobras vooruit wil met deze twee prospects". Het aantal mogelijke aanbestedingen in de markt is volgens de analist namelijk momenteel "minimaal".

KBC Securities heeft een koopaanbeveling op SBM Offshore met een koersdoel van 16,50 euro. Vrijdag sloot het aandeel een half procent hoger op 9,39 euro.



Door: ABM Financial News.
www.deaandeelhouder.nl/news/2015/9/28...
Remfin
0
ik verwacht vandaag nog niet het echte vuurwerk.
Er zal m.i. door de shorters geprobeerd worden om aan stukjes te komen, maar er zullen er niet al te veel aangeboden worden op deze koers....
[verwijderd]
0
Op een winst van 13% toch even verkocht denk dat die beetje terug zaktdan weer terug kopen
Independent trader
0
Onderwaardering gaat niet on 1 dag ingelopen worden, maar owow wat is dit een belangrijke peiler onder het herstel!
Succes voor de mannen met echte ballen! ;)
Leonard
0
[verwijderd]
0
aex010
0
Gefeliciteerd allen. De koers staat nog wel ver onder de prijs waarvoor ik ze een tijdje terug (met kleine winst) verkocht, dus ik hoop dat het nog verder stijgt.
gpjf
0
Natuurlijk zit er nog veel meer in maar waarschijnlijk zal het spel van de shorters ook ons trachten in onzekerheid te brengen en te laten verkopen. Vasthouden en wachten het SBM een nieuwe opdracht krijgt, dat zal pas echt de koers omhoog laten spuiten
Remfin
0
Ja, mocht deze tender (of die van bp) worden gegund is er zeker reden tot fundamenteel herstel (boven de 12). Verdere fundamentele stijging is afhankelijk van de ontwikkeling van de olieprijs (of verwachting van de olieprijs voor de toekomst).
Buiten beschouwing gelaten wat de shorters van plan zijn...indien deze posities substantieel willen afbouwen (en er worden weinig stukken aangeboden) zit er kortstondig veel meer in het vat...
366 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 mei 2024 17:35
Koers 13,920
Verschil +0,190 (+1,38%)
Hoog 14,020
Laag 13,800
Volume 568.259
Volume gemiddeld 528.613
Volume gisteren 458.060

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront