Aperam « Terug naar discussie overzicht

Morgen betaaldag

4 Posts
Yabbedabbedoe
0
Morgen wordt het interim dividend betaald. 0,18 dollarcent per kwartaal per aandeel. Niet gek. Heel wat meer dan aan rente op een spaar of deposito rekening. En uitzicht op stijging van je aandeel. Want laten we wel wezen het aandeel staat nog steeds erg laag ten opzichte van zijn intrinsieke waarden. Die is liefst 33 euro. De staal industrie heeft goede verwachtingen en het bedrijf heeft zijn efficiency plannen doorgevoerd. Een goede koop dus tegen inflatie en behoud van vermogen.
Ik kijk uit naar morgen!
Suc6 4u
1
Aperam is uiteraard een cyclisch aandeel, maar de sterke daling met de daarop volgende bezuinigings- en besparingsrondes (wat jij noemt "efficiency plannen") zin inderdaad al geweest, zodat we nu weer flinke stijgingen mogen verwachten in de komende 2 jaar. Bovendien: sterk product, sterke marktpositie, goede globale spreiding en inderdaad 33 euro intrinsieke waarde tegenover 14,52 prijs van het aandeel. Ik zeg: doen!
Yabbedabbedoe
0
Bovendien: sterk product, sterke marktpositie, goede globale spreiding

Helemaal mee eens. Vooral het feit dat ze over de hele wereld bezig zijn en met name in het giga groeiland Brazilie zijn positieve fundamenten. De huizenmarkt is booming in Brasil!!!
En niet te vergeten dat men diverse mijnen bezit. Grondstof zal steeds schaarser worden, dus die activa is zeer waardevol
Yabbedabbedoe
0
LUXEMBURG (AFN) - Roestvrijstaalmaker Aperam gaat zijn bedrijfssoftware overzetten naar de 'cloud-based solutions' van Google. Dat maakte de onderneming maandag bekend.

Daarbij wordt Google Mail het mailprogramma van de 9700 werknemers van het bedrijf. Google Apps geeft het bedrijf persoonlijke en gedeelde kalenders, chat- en videocommunicatie en een vertaalprogramma.

,,Deze stap maakt significante besparingen in het IT-budget mogelijk'', aldus financieel directeur Julien Onillon.

Kijk dat noem ik nog eens het hoofd erbij houden! Geweldig dat men met creatieve oplossingen komt!
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 apr 2024 09:00
Koers 28,000
Verschil +0,100 (+0,36%)
Hoog 28,080
Laag 28,000
Volume 5.570
Volume gemiddeld 192.320
Volume gisteren 156.199

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront