Lavide Holding (voorheen Qurius) « Terug naar discussie overzicht

Juridisch geschil Lavide

5 Posts
The Duck Master
0
Lavide heeft kennisgenomen van het tussenarrest dat heden is gepubliceerd door het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden inzake een conflict met Mieger Adviesbureau B.V.
Deze zaak heeft betrekking op een kwestie uit 2005 inzake een earnout-regeling ter grootte van 2,8 miljoen aandelen Magnus Holding NV (rechtsvoorganger van Qurius, de oude naam van Lavide).
Na een eerdere gunstige uitspraak in 2011 bij de Rechtbank heeft het Hof aangegeven dat Qurius op een aantal punten tekortschiet.
Lavide zal het tussenarrest aandachtig bestuderen.
Naar verwachting zal in het vierde kwartaal een zitting bij het Gerechtshof plaatsvinden, waarbij Lavide zich zal inzetten om de belangen van de bestaande aandeelhouders te behartigen.
Een voor Lavide negatief eindvonnis zou voor Lavide negatieve consequenties kunnen hebben voor de vermogenspositie.
In dat geval zou overigens het middel van cassatie nog openstaan.
keffertje
0
Beste Duck Master, goed werk!

Beste mede-aandeelhouders,

Er stond weliswaar iets in de berichtgeving over een juridische proedure maar gelet op de omvang van deze zaak in relatie tot het beperkte eigen vermogen lijkt mij hier sprake van tekortschietende informatievoorziening.


Beste Vincent en Robert, Ik zou mijn bod maar intrekken (tenzij je van plan bent convertibles uit te geven tegen een conversieprijs van Euro 0,01, dat dan - fors - boven de intrinsieke waarde ligt)
The Duck Master
0
Na spitsing zijn die 2,8M aandelen nog maar E50K waard.
Destijds zal het een pak meer geweest zijn aangezien het aandeel toen rond de E0,50 stond.
Maar goed, er is nog lang geen definitieve uitspraak en zelfs als LaVide deels verliest zal dit nog niet hoeven te betekenen dat de hele som van destijds betaald moet worden.

Maar ik begrijp nu waarom Qurius destijds de NV wilde ontmantelen en de notering wilde schrappen, blijkbaar is LaVide minder leeg dan de naam doet vermoeden...
arreno
0
wordt nu ook gemeld bij RTL Z. Op de site en tv, op de balk die meeloopt boven de koersen. Mocht het nog niet bekend zijn, dan na vandaag zeker.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 sep 2021 17:35
Koers 0,620
Verschil +0,010 (+1,64%)
Hoog 0,620
Laag 0,600
Volume 4.001
Volume gemiddeld 12.700
Volume gisteren 6.854