Proximus « Terug naar discussie overzicht

Forum Proximus geopend

1.015 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 47 48 49 50 51 » | Laatste
IEX - Forummoderator
0
De Proximus Groep, bestaande uit Proximus nv en de filialen Telindus, Scarlet, Wireless Technologies (The Phone House), Belgacom ICS (BICS) en Skynet is het grootste telecommunicatiebedrijf in België. Proximus heette oorspronkelijk Belgacom Mobile, was tot 2006 een filiaal, tot 2014 de naam voor de mobiele producten en vanaf 2014 de commerciële merknaam voor het hele bedrijf. Sinds juni 2015 is het ook de officiële naam van het telecombedrijf en vervangt het de oude naam Belgacom.

Groet Henk
[verwijderd]
0
Ondertussen al een stevige klim achter de rug. Persoonlijk wacht ik liever even tot het aandeel even corrigeert voordat ik nog bijkoop. Op zich wel geen slecht aandeel, zeker na de sterke resultaten van het eerste kwartaal: www.beursadviesopmaat.be/nieuws/proxi...
[verwijderd]
0
Het aandeel staat relatief hoog momenteel, dus ik wacht liever op de correctie vooraleer bij te kopen. Ben persoonlijk wel fan van het aandeel, zeker na de goede resultaten van het eerste kwartaal: www.beursadviesopmaat.be/nieuws/proxi...
pielsje
0
Ik lees net in de wandelgangen dat KPN interesse heeft in Proximus, ze zouden elkaar mooi aanvullen lijkt me
marcel13
0
31-01-2018

Bij Proximus zal de strengere kabelreglementering druk zetten op inkomsten en marges. Daarom geeft Berenberg een verkoopadvies en valt het koersdoel terug tot 23 euro.

www.hln.be/de-krant/koopjes-op-de-mar...

marcel13
0
Citigroup Smith Barney herhaalt het verkoopadvies voor Proximus
Bron: Guruwatch Adviezen Guruwatch Adviezen 9 maart 2018, 10:07
Guruwatch Adviezen plaatste op 9 maart 2018 het volgende bericht op hun website: 'Citigroup Smith Barney herhaalt het verkoopadvies voor Proximus. Citigroup Smith Barney verlaagt het koersdoel van Proximus naar 24,00 van 29,00.'
marcel13
0
27 April 2018
Exane BNP Paribas verlaagt het advies voor Proximus van “neutral” naar “underperform” en zet het koersdoel lager op 22 euro.
marcel13
0
Dinsdag 15 Mei 2018 De Tijd
Proximus zakt naar laagste peil in vier jaar.
Een opvallende daler (alweer) is Proximus naar 23,64 euro, de laagste koers sinds juli 2014. Dit ondanks een vrij goed kwartaalrapport waarbij de telecomoperator blijkt gaf dat het klanten aan zich wist te binden, ondanks een concurrentiële markt.
Toch blijft er zeker in de Londense City veel scepsis staan of Proximus in een snel veranderende markt nog lang goed zal kunnen standhouden.
Onder meer Deutsche Bank, Credit Suisse en Morgan Stanley blijven het aandeel op de verkooplijst zetten.
'Er is ruim voor nog meer concurrentie in de komende kwartalen', merkt Deutsche Bank op.
De telecomanalisten verwijzen naar de telecomwaakhond BIPT, die het mogelijk wil maken voor alternatieve spelers om een 'los' internetaanbod te verkopen. Dus zonder 'ballast' van telefonie of televisie.
Onder meer Orange Belgium liet al weten te staan popelen om 'kabelknippers' die hun dure pakketten bij Proximus of Telenet willen opzeggen, ter wille te zijN.
RT2014
0
quote:

divjan schreef op 17 oktober 2018 10:18:

vanwaar die plotse opstuwing?
Sentiment. De hele telecomsector doet het goed de afgelopen weken. Mag ook wel een keer na een periode van zeer forse dalingen.
marcel13
0
Beursblik: lagere resultaten en outlook bij Proximus
1 mrt 2019 om 10:51
(ABM FN) De resultaten van Proximus waren lager dan de consensus. Dit schrijven analisten van ING vrijdagochtend in een reactie op de cijfers van het bedrijf.

De omzet in het vierde kwartaal was 0,4 procent lager dan wat de consensus had verwacht, de EBITDA 0,7 procent lager en de vrije kasstroom 19 procent lager, aldus ING. Alleen de dividend blijft in lijn.

De resultaten van de consumententak trokken licht aan, zowel op het gebied van vaste lijn als postpaid mobiel, maar de gemiddelde opbrengsten per mobiele gebruiker en een daling binnen prepaid mobiel drukten op de resultaten, aldus ING.

Proximus gaat voor 2019 uit van “bijna stabiele onderliggende inkomsten” in eigen land, waar de consensus op een 0,2 procent stijging mikt. Proximus voorziet ook een stabiel EBITDA, waar de consensus een stijging van een procent verwacht.

ING verwacht een beperkte daling van de winst per aandeel en een gematigde negatieve koersreactie door een lagere EBITDA-indicatie. Het verbeterde momentum bij de consumententak wordt volgens ING gecompenseerd door een lagere gemiddelde omzet per gebruiker per mobiele postpaid-gebruiker en zou ook na het eerste kwartaal 2019 kunnen afzwakken.

Volgens de analisten profiteert Proximus van de ondermaatse prestaties van Telenet in Brussel op het gebied van vaste en mobiele telefonie in België in het algemeen.
ING handhaafde een verkoopadvies op Proximus met een koersdoel van 18 euro.

Het aandeel Proximus verloor vrijdagochtend bijna 5 procent op 22,07 euro.
FORT1944
0
Het zijn Proximus en Telenet die G5 in BELGIE tegenhouden vanwege de hoge kosten
Op dit moment kost dat getalm ORANGE BE geld want zij zijn vragende party !
leeuwpips
0
Ik begrijp niet dat men teleurgesteld is als Leroy opstapt.
Dat wijf is er alleen maar op uit om premies te krijgen
JdeFL
0
Komt er nog een goede nieuwe CEO bij proximus? Je moet goed gek zijn. Arm Vlaanderen.... 't Zal een derderangs ja-knikker voor de politiek worden...

www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/09/20/frank...

Wat FSMA en gerecht bezielt is me ook een raadsel. Veel rancune en kortetermijninzicht. Maar naar de toekomst toe?

Tijd.be.
Dat nieuws stuurde de aandelenkoers van Proximus meteen 2,5 procent lager, zodat Leroy er financieel een goede zaak aan had gedaan het pakket aandelen voordien te verkopen. Het is moeilijk te zeggen in welke mate de koersdaling rechtstreeks kan worden toegerekend aan het aangekondigde vertrek van Leroy. En inmiddels heeft het aandeel dat verlies alweer goedgemaakt.
en
Omdat de koers van Proximus daalde na de aankondiging van haar vertrek leverde de transactie haar een theoretisch voordeel op van 5.926 euro.

Geen 6.000€? Direct de grote middelen? Hoeveel gaat heel die trammelant aan de belastingbetaler kosten? Een mega-veelvoud. En geen enkele fatsoenlijke CEO die er nog zin in heeft om in een Belgisch overheidsbedrijf aan de slag te gaan.
Man, man, man toch..... Een minderheidsregereing in oneindig lopende zaken, en dan zoiets. Dat is zelfs geen middelmatigheid meer, dat is ver beneden nul.
objectief
0
quote:

JdeFL schreef op 21 september 2019 09:16:

Komt er nog een goede nieuwe CEO bij proximus? Je moet goed gek zijn. Arm Vlaanderen.... 't Zal een derderangs ja-knikker voor de politiek worden...

Stuur je c.v. in; wellicht maak je ook een kans.
objectief
0
quote:

leeuwpips schreef op 6 september 2019 16:10:

Ik begrijp niet dat men teleurgesteld is als Leroy opstapt.
Dat wijf is er alleen maar op uit om premies te krijgen
Ik hoop dat je geen vrouwelijke partner hebt.
JdeFL
0
quote:

objectief schreef op 21 september 2019 10:32:

[...]

Stuur je c.v. in; wellicht maak je ook een kans.
Nee, dank u.
1.015 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 47 48 49 50 51 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 jun 2024 17:35
Koers 7,255
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 7,285
Laag 7,150
Volume 179.023
Volume gemiddeld 378.901
Volume gisteren 179.023

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront