AHDEL 2019

979 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 44 45 46 47 48 49 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Erny
0
quote:

T.overdose schreef op 25 november 2019 09:46:


Vandaag wordt de betaalpas to go container voor 2 mnd. geopend voor Schiphol Plaza. www.emerce.nl/nieuws/albert-heijn-ope...

Leuke initiatieven hoor, ook die lunchbox pilot in de USA. Maar persoonlijk krijg ik steeds meer het gevoel dat ik in AH computeronderdelen aan het kopen ben i.p.v. een krop sla of een stronk broccoli.
Bowski
0
Albert Heijn stopt met proef waarbij medewerkers foto in ondergoed moeten opsturen... tweakers.net/nieuws/160360/albert-hei...

Ben als aandeelhouder niet blij met degene die dat fotograpje heeft bedacht.
Het zou van het hoofdkantoor komen.
Erny
0
T.overdose
1
het gaat ook helaas vandaag weer ruk met de koers. Als een laffe herder strompelen we maar wat over de vruchtbare weiden van Euronext. Onderstaand een stukje uit Emerce met een prijsvergelijk tussen Amazon.de en Bol. Amazon gemiddeld 7% duurder exc. verzendkosten. Ben heel benieuwd hoe dit gaat lopen als ze volgend jaar naar NL komen. Reken maar dat Bol op scherp staat.

www.emerce.nl/nieuws/amazon-7-procent...
voda
1
Beursblik: nieuw inkoopprogramma Ahold conform verwachting

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Ahold Delhaize
23,215 0,09 0,39 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Het woensdag aangekondigde inkoopprogramma van eigen aandelen door Ahold Delhaize ter waarde van 1 miljard euro is min of meer conform verwachting. Dit stelden analisten van JPMorgan Cazenove woensdag.

De markt hield volgens JPMorgan rekening met een inkoopprogramma ter waarde van 750 miljoen tot 1 miljard euro. Dit werd uiteindelijk 1 miljard euro. "Grofweg in lijn met de verwachtingen dus", zo stelden de marktvorsers.

Het doel van het inkoopprogramma is om het uitstaande kapitaal van Ahold terug te brengen, door alle of een deel van de ingekochte aandelen in te trekken, zo liet de supermarktketen weten.

De analisten menen dat Ahold Delhaize een goede balans bewaart tussen enerzijds investeren in groei en anderzijds het laten terugvloeien van overtollig kapitaal naar aandeelhouders.

JPMorgan heeft een Onderwogen advies op Ahold Delhaize.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
JdeFL
1
• Ahold Delhaize lanceert met ingang van 2020 een nieuw inkoopprogramma van eigen aandelen ten belope van 1 miljard euro. Nieuws, maar geen verrassing voor KBC Securities. Naar hun mening bevestigt dit dat Ahold Delhaize veel vertrouwen heeft in zijn toekomstige cashflowgeneratiecapaciteit. Daarom kan de groep vasthouden aan haar strategie om een evenwicht te houden tussen het financieren van groei en het belonen van aandeelhouders. KBC Securities is van mening dat de cashflow blijvend ondersteund zal worden door autonome groei (ook gevoed door prijsinvesteringen), kostenbewustzijn en gedisciplineerde investeringen. Het “Kopen”advies en koersdoel van 26 euro worden bevestigd. • (Bolero).

Cashmachine, ondanks het doemdenken van sommigen....
Suso
0
T.overdose
0
Goedemorgen allen,
In onderstaand stuk de achtergrond van de aankoop van 3 DC's en 1 op de rol staande lease constructie. Aan het woord verkoper C&S Wholesale Grocers over de partnership die zijn hierin aan AD verlenen. Interessant om te lezen!
www.supermarketnews.com/retail-financ...
kanhetlager
0
Misschien een rare vraag, sinds ik dit aandeel volg wordt het in de slotveiling naar beneden geduwd. Is daar een aanwijsbare reden voor?
ramp 2017
0
quote:

kanhetlager schreef op 18 december 2019 17:47:


Misschien een rare vraag, sinds ik dit aandeel volg wordt het in de slotveiling naar beneden geduwd. Is daar een aanwijsbare reden voor?


Zou het kunnen zijn dat men ze over nacht niet in de portefeuille vertrouwd ??
kanhetlager
0
quote:

ramp 2017 schreef op 18 december 2019 18:58:


[...]

Zou het kunnen zijn dat men ze over nacht niet in de portefeuille vertrouwd ??


Zou kunnen, 1,5 mio omzet in de slotveiling is ook best bizar (de rest van de dag is zo'n 2 mio omzet)
Kaspersky
0
Ahold lijkt de afgelopen dagen technisch iets te verzwakken in de uptrend. 21,80 is een niveau om in de gaten te houden.

Qua aandeel loopt Ahold over de lange termijn steeds een stukje omhoog met wat golfbewegingen (afgezien van de dot.com bubbel).
Dividend Collector
1
Is Ahold te verkiezen in de portefeuille als defensief aandeel boven Unilever? Ik twijfel. K/w Ahold is lager en dividendrendement hoger, dat wel.
Leefloon
0
quote:

Belegger81 schreef op 21 december 2019 22:33:

Is Ahold te verkiezen in de portefeuille als defensief aandeel boven Unilever?

Een speciale in díe categorie is AB InBev (Euronext-notering, dus niet BUD), FWIW. Door de ... schuldenberg. Schuldenberg!? Ja, maar het bedrijf verdient ook heel veel geld. Daardoor is het aandeel op de langere termijn bijna een zerobond, met naar verwachting ongeveer het positieve, gemiddelde AEX-koersrendement. Het herstel zal nog meerdere jaren duren, wat de koers drukt. Begin dit jaar was het aandeel overdreven goedkoop. Nu lijkt het gemiddelde koersdoel uit november en december redelijk richtinggevend voor 2020, tussen 85-89, exclusief invloeden van buitenaf. Het speciale is vooral de gemiddeld positieve rendementsverwachting, op een termijn van meerdere jaren. Door de gestage normalisatie van een schuldenratio, maar zonder AB InBev te hoeven of willen idealiseren. Buitenlands dividend kan een nadeeltje zijn, als dat dividend niet wordt vermeden met een synthetisch aandeel of zo. Het dividend is overigens al verlaagd, op vraag van de markt, om de schuldafbouw te versnellen. Op de lange termijn aan de goede kant van "houden", met een verwacht koersrendement van dat "houden" tussen de 0% en 15%. En dan ws. de bovenste helft van die bandbreedte, maar de termijn in jaren is m.i. echt te lang om op 15%+ per jaar van "kopen" uit te komen, en bij een wereldspeler zit er weleens iets tegen. Net zoals bij Unilever.

Defensief, off-topic zijspoortje: terug naar Ahold Delhaize...
hartenaas
0
quote:

Belegger81 schreef op 21 december 2019 22:33:


Is Ahold te verkiezen in de portefeuille als defensief aandeel boven Unilever? Ik twijfel. K/w Ahold is lager en dividendrendement hoger, dat wel.


Ik denk het wel.
Egomarinus
0
quote:

Belegger81 schreef op 21 december 2019 22:33:


Is Ahold te verkiezen in de portefeuille als defensief aandeel boven Unilever? Ik twijfel. K/w Ahold is lager en dividendrendement hoger, dat wel.
Abivax is koersgericht zeer mooi bezig de voorbije maanden.
Van Ontex ben ik ook tevreden, heel mooi herstel bezig en voor mij nog steeds een Buy The Dip aandeel.
Het beste defensief aandeel is voor mij nog steeds Kinepolis.
Van de voorbije 10 jaar Kinepolis op de beurs was vorig jaar de eerste tegenvaller (in principe lichte daling). en dit jaar hebben ze dat meteen recht gezet.
Als je voor divident bent, kan ik je Cofinimmo en Moury Construct aanbieden.
Zij hebben het ook zeer mooi gedaan de laatste tijd en geven een zeer mooi divident uit.
Als Cofinimmo nog een klein beetje zorgcentra kan aan de haak slaan, gaat er ook een andere kostenberekening van start op hun aandelen en divident.
Leefloon
0
"Gevulde kalkoen aangebrand? Of kom je een flesje wijn tekort? Geen nood! Bij ruim een derde van alle supermarkten kun je terecht voor last minute boodschappen tijdens de kerstdagen.

Steeds minder supermarkten zijn gesloten tijdens Kerstmis. Vorig jaar was ongeveer een kwart van de winkels open op eerste kerstdag. Dit jaar is dat aantal al opgelopen tot een derde van de supermarkten. In 2013 is de Winkeltijdenwet versoepeld waardoor gemeenten zelf kunnen bepalen welke openingstijden gelden tijdens de feestdagen. In veel plaatsen zijn de supermarkten nu geopend tijdens de kerstdagen.".
979 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 44 45 46 47 48 49 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 30 mrt 2020 17:37
Koers 21,485
Verschil +0,205 (+0,96%)
Hoog 21,485
Laag 20,905
Volume 5.322.950
Volume gemiddeld 5.234.584
Volume gisteren 6.855.137