Pharming december 2019

5.286 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... 261 262 263 264 265 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
jakhals
0
Ooit waren biotechbedrijven vooral onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen die farmabedrijven voorzagen van nieuwe, gepatenteerde medicijnen. Maar biotechers als Genmab, Galapagos, Pharming en ook Amgen en Gilead zijn uitgegroeid tot succesvolle farmaceutische ondernemingen die de verkoop van medicatie zelf (willen) regelen. Volgens Erik van den Berg, CEO van AM-Pharma gaat het bedrijf diezelfde kant op. De vooruitzichten zijn in ieder geval meer dan rooskleurig: recent haalde AM-Pharma voor haar fase-III registratie studie met ‘recombinant humaan Alkalische Fosfatase’ (recAP) maar liefst € 116 miljoen op, de grootste financieringsronde voor een niet-beursgenoteerd volledig Nederlands biotechbedrijf
MamiMoMan
0
Als je de rest van de beurt mee in acht neemt dan weet je gewoon dat we zeer vlot richting de 1,6 gaan. Eind dit jaar zitten we daar wellicht zelfs een stuk over.

How ever :) vast houden want hier komen nog veel mooie dagen aan.
MG TF
0
quote:

jakhals schreef op 10 december 2019 09:43:


dit riekt toch zeker naar een snelle overname!


En waarom precies?
jakhals
2
Nieuwe productielijn begin 2021 operationeelBioConnection tilt productie naar grootschalige hoeveelhedenHet is nog maar enkele jaren geleden dat BioConnection het Aletta Jacobsgebouw overnam van MSD. Inclusief een fill & finishlijn waarvan ze de bezettingsgraad binnen enkele jaren zo hebben opgevoerd dat ze nu aan de vooravond staan van de bouw van een nieuwe geautomatiseerde productielijn voor grootschalige klinische en commerciële producties. Dit wordt een volledig geïntegreerde vullijn met vriesdroger. De nieuwe lijn kan maar liefst vier batches per week aan met een capaciteit van wel 12 miljoen flesjes (vials) per jaar.
www.biotechnews.eu/fileadmin/pdf/2019...
Zuurtje
0
quote:

bikes schreef op 10 december 2019 09:36:


[...]

weg van geleidelijkheid is ook prima iedere dag 1% of 2% erbij is 20* tot 40% stijging per maand!


Helemaal mee eens hoor, maar ben beetje ongeduldig nu!
Zit er al zo lang in..gekocht op 1.43 ooit. Maar o zo blij dat ik ze niet toen in paniek heb verkocht!
Ik blijf toch lekker zitten.
Eigenlijk wil ik ze soms verkopen op hoogte punt van de dag, maar weet nooit wat dit is. 1 keer gedaan en dat is niet goed gegaan toen! Haha..
Gelano
0
Koers lijkt bewust lager gehouden te worden door die blokken.
Afijn weer een prima dag vandaag.
Op naar de 2.00 euro!
MisterBlack
0
Interessant:
The Canadian Drug Expert Committee (CDEC) has recommended that Takhzyro (lanadelumb) be reimbursed by public drug plans when used as a preventive treatment for hereditary angioedema (HAE) attacks in patients 12 and older. “HAE is a chronic disease that results in acute attacks of swelling of various body parts and which can be life-threatening. As […]
The post CDEC Recommends Reimbursement of Takhzyro in Canada as Preventive Treatment for HAE Attacks appeared first on Angioedema News.
angioedemanews.com/

Ook interessant:
Despite skyrocketing healthcare costs, President Trump is committed to protecting the 30 million or so Americans with rare diseases and ensuring timely, affordable access to lifesaving treatments, the nation’s highest-ranking health official said. “We have to think about how our financing system can protect those with serious and rare illnesses. When successful therapies are developed, […]
The post HHS Secretary Alex Azar Touts White House Efforts to Cure Rare Diseases appeared first on Angioedema News.
angioedemanews.com/
Gelano
1
quote:

goddijn50 schreef op 10 december 2019 10:22:


[...]

Helemaal mee eens hoor, maar ben beetje ongeduldig nu!
Zit er al zo lang in..gekocht op 1.43 ooit. Maar o zo blij dat ik ze niet toen in paniek heb verkocht!
Ik blijf toch lekker zitten.
Eigenlijk wil ik ze soms verkopen op hoogte punt van de dag, maar weet nooit wat dit is. 1 keer gedaan en dat is niet goed gegaan toen! Haha..


Zo. Netjes gedaan hoor om toch geduldig te blijven. Je hebt dan lang in het rood gestaan.
Lijkt me dan extra genieten nu je in het groen staat. Gefeliciteerd!
Succes. Ga je doel achterna. Wanneer je tevreden bent, verkopen.
Denk je dat Pharming naar de 2 euro en meer kan gaan. Houden of zelfs bijkopen dan.
Zuurtje
0
Het zal waarschijnlijk al 100x gevraagd zijn hoor, maar wanneer verdwijnen die 4 cijfers achter de komma? Ik word er helemaal scheel van....
laatstekans
0
Heb ze al van voor 2008. Nou dan weet je t wel. Later nog wat (te hoog) bij gekocht, maar moet nog steeds 3.75 beuren in geen verlies te hebben. Ik hoop toch volgend jaar een ander auto te kunnen kopen.
Beur
1
Er is nog altijd geen melding van een nieuwe grootaandeelhouder. Wel van geleidelijke, kleine uitbreidingen der shorters. Dit aandeel lijkt vooralsnog te zijn aanbeland in het speelveld der hyperspeculanten die samen met Piet Particulier met forse volumes de koers in een paar weken tijd de koers omhoog gestuwd hebben.
Met Pharming blijft voor mij nog altijd van alles mogelijk. Link en leuk tegelijk. Forse koersuitslagen met navenante winstmogelijkheden zijn voor velen en ook voor mij nou eenmaal erg aantrekkelijk. (meteen een belangrijke oorzaak voor de continue reuring rond dit aandeel).

Ook een mogelijk bericht binnenkort over bijvoorbeeld opnieuw een licentie a la Leniolisib, misschien een bescheiden overname of over de voortgang van 1 van de programma's is naar mijn mening inmiddels al ruim ingecalculeerd. Is er voor de korte termijn nog (veel) opwaarts-potentieel voor de koers? Ik vind dat moeilijk te geloven. Maar goed, de markt reageert in eerste instantie nou eenmaal niet altijd even rationeel en eerlijk gezegd zag ik bij 1,40 een realistisch opwaarts-potentieel voor de KT eigenlijk ook niet meer ;)
bestens
0
Laten we nou even door die 1,53 heen gaan, ik moet nog een kerstcadeau voor mn vrouw kopen....
Zuurtje
0
quote:

laatstekans schreef op 10 december 2019 10:56:


Heb ze al van voor 2008. Nou dan weet je t wel. Later nog wat (te hoog) bij gekocht, maar moet nog steeds 3.75 beuren in geen verlies te hebben. Ik hoop toch volgend jaar een ander auto te kunnen kopen.


Nou, hoop voor u dat dat snel gebeurt dan...:)
Capital
0
Hoe lang nog kunnen ze de koers onder 1.53 houden?

Ik denk niet lang maar. Haal dat blok maar weg, op naar €1.60!!!
Zofingen
1
Vandaag ook na bijna 1 jaar in het rood gestaan te hebben weer “groene” cijfers! Had een flink virtueel verlies, maar mijn vertrouwen in Pharming en het geduld dat je soms moet hebben wordt uiteindelijk beloond. Ben benieuwd of de opwaartse trend zich verder voortzet. Ik zou zeggen “The Sky is the Limit!”
Gelano
0
Er wordt stiekem gesnoept aan de 1.53.
Stiekem lager inkopen om zo goedkoop mogelijk nog aandelen in te kunnen slaan.
Prima koersverloop zo.
TechniekStudent
0
Wat betekend een blok? en zou iemand dat in kindertaal kunnen uitleggen. Dat ik het begrijp.

En waar kan ik lezen, over de mogelijke overname?

Met vriendelijke groeten,
5.286 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... 261 262 263 264 265 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 31 mrt 2020 17:37
Koers 0,970
Verschil -0,002 (-0,21%)
Hoog 1,010
Laag 0,962
Volume 23.518.579
Volume gemiddeld 15.516.954
Volume gisteren 16.591.120