Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

DurianCS
5
quote:

hirshi schreef op 19 januari 2021 22:42:

[...]
Voor mij was vooral komisch hoe het Capitool nu met groot vertoon tot in de tanden bewapend het
land verdedigt. Het lijkt een vesting maar er gebeurt niets

Terwijl toen het er werkelijk op aankwam anderhalve paardenkop het Capitool moest verdedigen
...
Dat laatste omdat Trump moedwillig weigerde om de National Guard aan te laten rukken (dat is daar zijn verantwoordelijkheid). Uiteindelijk moest Pence dit zelfs doen.
gnocchi.
1
Link Engels.
hillreporter.com/pence-among-those-sk...

Pence onder degenen die Trump Sendoff-evenement overslaan
DOOR Timothy Evans 19 januari 2021

Donald Trump probeert wanhopig een spetterend afscheidsevenement voor zichzelf te organiseren op de Joint Base Andrews net buiten Washington, D.C., woensdagochtend voordat hij naar zijn bejaardentehuis in Florida vliegt. Hij wil naar verluidt een militair jetvliegtuig. Een massa-e-mailuitnodiging die blijkbaar namens hem is verzonden, nodigt mensen uit om om 7.15 uur naar Andrews te komen om ervoor te zorgen dat ze op tijd op hun plaats zijn voor de geplande start van 8.00 uur van het evenement. Elke genodigde wordt aangemoedigd om vijf gasten mee te nemen.

Het probleem is dat de lamme eend, die nu machteloos is en binnenkort ex-president is, het heel moeilijk heeft om mensen te laten komen. Dat geldt ook voor zijn uiterst gehoorzame, onderdanige vice-president van de afgelopen vier jaar, Mike Pence. Dinsdagmiddag tweette de verslaggever van Washington Post, Josh Dawsey, dat "VP Pence naar verwachting niet aanwezig zal zijn bij de uitzending van president Trump op de gezamenlijke luchtmachtbasis Andrews", omdat hij de inhuldiging van de verkozen president Joe Biden zal bijwonen.

De genoemde reden is dat “het logistiek uitdagend zou zijn voor de vice-president om beide te doen. Maar de militaire basis ligt op amper 25 mijl van de residentie van de Naval Observatory van de vice-president in het noordwesten van Washington, op niet meer dan ongeveer 10 minuten vliegen met een helikopter. Het evenement van Trump zou om 8:00 uur 's ochtends beginnen en ongeveer een uur duren, zodat hij lang voor het middaguur van de inhuldiging op zijn laatste vlucht met Air Force One vliegt.

De meer aannemelijke reden dat Pence het Biden-evenement heeft gekozen boven het Trump-evenement, is dat hij nog steeds een beetje nijdig is dat zijn baas niet eens de moeite nam om naar hem te kijken, aangezien de relschoppers die hij opzette het Capitool bestormden, een galg oprichtten en door de gangen zongen " hang Mike Pence. "

De vice-president is niet het enige voormalige lid van Trump's baan om RSVP in negatieve zin. Voormalig stafchef John Kelly, adviseur van het Witte Huis Don McGahn en de kortstondige communicatiedirecteur Anthony Scaramucci zullen ook de Andrews-shindig overslaan. Scaramucci merkte op dat de massa-e-maillijst niet zorgvuldig moet zijn samengesteld omdat hij was opgenomen. Hij zei ook dat hij woensdagochtend een eerdere toezegging heeft gedaan. "Mijn vingernagels worden op dat moment uitgetrokken, sorry dat ik het niet red.
gnocchi.
1
De redactieraad van Kansas City roept op tot de schorsing van Josh Hawley
DOOR Todd Neikirk 19 januari 2021

Toen Rudy Giuliani, Sidney Powell en Jenna Ellis theorieën over verkiezingsfraude aandrongen, waren maar weinigen verrast. Het trio had lang de bereidheid getoond om zich in complottheorieën te verdiepen.
WASHINGTON, DC - 3 JUNI: Amerikaanse senator Josh Hawley (R-MO) ondervraagt ??voormalig plaatsvervangend procureur-generaal Rod Rosenstein tijdens de hoorzitting van de Judiciary Committee op Capitol Hill op 3 juni 2020 in Washington, DC. Het door de Republikeinen geleide panel onderzoekt kwesties die aan de orde zijn gesteld met bevelen die zijn uitgevaardigd in het FBI-onderzoek, destijds met de codenaam Crossfire Hurricane, van campagnebeambten van Trump in de presidentiële race van 2016. (Foto door Jim Lo Scalzo-Pool / Getty Images)

Er was een andere reactie toen Ted Cruz, afgestudeerd in de rechten van Harvard en Josh Hawley, afgestudeerd in de rechten van Yale, zich bij de uitdaging van de president voegden. De overheersende gedachte was dat de twee mannen beter moesten weten.

Hawley wordt nu al geconfronteerd met repercussies voor zijn acties. Hij verloor onlangs zijn boekdeal met Simon & Schuster. Zijn goedkeuringsclassificaties zijn ook gedaald. En nu heeft zijn staatspapier, The Kansas City Star, het over zijn mogelijke schorsing.

De redactie merkt op dat Hawley een eerlijk proces verdient. Maar ze gaan door:

Er mag geen twijfel bestaan ??over Hawley's schuld, en zijn onverdedigbare acties moeten consequenties hebben. Hij hielp de aanklacht leiden om te proberen een vrije en eerlijke verkiezing ongedaan te maken, in navolging van de verzonnen beweringen van president Donald Trump dat de presidentsverkiezingen van 2020 waren gestolen en bood een vuistpomp van aanmoediging aan de relschoppers die het Capitool van ons land bestormden. "

Het verhaal concludeert: “Hawley's acties waren cynisch, verkeerd, politiek gemotiveerd en opruiend. Hij heeft zijn ambt - en zijn beroep - onteerd. Hawley heeft de eed geschonden dat alle advocaten in Missouri zweren de grondwet te steunen, en een formeel onderzoek door het Office of Chief Disciplinary Counsel zou hem ter verantwoording moeten roepen. "

Je kunt het hele stuk hier lezen.
Link Engels.
hillreporter.com/the-kansas-city-star...
luchtschip
0


Trump's Farewell Video

Daniel Dale, Reporter for CNN :

“The world respects us again. Please. Don’t. Lose. That. Respect,” Trump says in his farewell video.

“Above all, we have reasserted the sacred idea that in America, the government answers to the people," Trump says. He adds, "We fought for the principle that every citizen is entitled to equal dignity, equal treatment, and equal rights, because we are all made equal by God."

Trump used his farewell video to repeat some of his favorite rally material, including, naturally, this lie: "We passed VA Choice."
(VA=Veteran Affairs)

Here's what Trump says in his farewell video about the incoming Biden administration:

pbs.twimg.com/media/EsICHNMW4AsZOba?f...

twitter.com/ddale8/status/13516397041...

Trump : The World respects us again

zie 2de tweet

video 1:03 minuut

twitter.com/RepsForBiden/status/13516...
hirshi
0
quote:

DurianCS schreef op 19 januari 2021 22:45:

[...]
Dat laatste omdat Trump moedwillig weigerde om de National Guard aan te laten rukken (dat is daar zijn verantwoordelijkheid). Uieindelijk moest Pence dit zelfs doen.
Okee Pence for president. Lijkt me een prima president voor de volgende verkiezingen. Sleepy Joe Biden is nu opleeftijd en veel te oud voor de volgende verkiezingen.

in eigen land eerste die krakers verwijderen zodat we de republikeinen die het Capitool innamen niets meer te verwijten hebben .

gnocchi.
1
De Russen laten filmpjes zien van Trump die de trap oploopt met wc-papier aan zijn schoen en verwijzen naar hem als "de president met de kleinste handen" op de door het Kremlin gecontroleerde staatstelevisie, dus daar is dat.

twitter.com/JuliaDavisNews/status/135...
luchtschip
1

Confirmation hearing in de Senaat

Gen. Lloyd Austin (Biden's nominee als Minister van Defensie) tells Senate that if confirmed "I will rid our [Pentagon and US military] ranks of racists & extremists."

twitter.com/Joyce_Karam/status/135163...
gnocchi.
1
Edward Jacob Lang, de man die naar verluidt een foto van zichzelf plaatste van zichzelf met een politie-oproerschild met de "THIS IS ME" en de puntige emoji op Instagram, heeft nu een hoorzitting.

twitter.com/KlasfeldReports/status/13...
gnocchi.
1
Goh, wie had gedacht dat Donald Trump misschien een serieverkrachter zou blijken te zijn ...?

Geef toe ... de gedachte is bij je opgekomen, nietwaar?

twitter.com/realTuckFrumper/status/13...
luchtschip
5
quote:

hirshi schreef op 19 januari 2021 22:54:

[...]

Okee Pence for president. Lijkt me een prima president voor de volgende verkiezingen. Sleepy Joe Biden is nu opleeftijd en veel te oud voor de volgende verkiezingen.

in eigen land eerste die krakers verwijderen zodat we de republikeinen die het Capitool innamen niets meer te verwijten hebben .

Wat zit je nu met de verkiezingen van 2024 te bekokstoven?

Wil je van onderwerp veranderen?
Het gaat nu om Trump die de boodschap kreeg van het volk : "You Are Fired"
En om Joe Biden die door het volk werd aangewezen als de man die het volk en het land moet leiden.

Wil jij de krakers van een leegstaand pand in Amsterdam vergelijken met opstandelingen, die een staatsgreep pleegden door het Capitol binnen te vallen en dreigden de Vice President, The President pro Tempore en de Speaker of the House te vermoorden? En ook de overige van de 535 senatoren in gevaar wilden brengen.

De Republikeinen die het Capitol binnen vielen zullen hun straf niet ontlopen en mogelijk dat de aanstichters en opruiers, waaronder Trump en consorten ook aangepakt zullen worden.
luchtschip
1

Anthony Blinken, de door Biden genomineerde Minister van Buitenlandse Zaken

.A Blinken’s commitment to strengthening the Global Magnitsky Act will put us back on the right path toward preserving democracy and human rights worldwide. Under his leadership as Sec State, the @StateDept can once again make good governance and diplomacy a top priority.

video 1:50 minuut

twitter.com/ericgarland
izdp
5
quote:

hirshi schreef op 19 januari 2021 22:54:

[...]

Okee Pence for president. Lijkt me een prima president voor de volgende verkiezingen. Sleepy Joe Biden is nu opleeftijd en veel te oud voor de volgende verkiezingen.

in eigen land eerste die krakers verwijderen zodat we de republikeinen die het Capitool innamen niets meer te verwijten hebben .

Zitten er krakers in het Binnenhof?
Maar eh, wil je ons op de hoogte houden hoe je trumplovende familie genaaid wordt door Joe?
Kunnen we allemaal meegenieten.
luchtschip
2


The Oath Keepers hadden blijkbaar het plan de congress leden te "vergassen" wanneer zij zich in de tunnels van het Capitol complex bevonden.

twitter.com/ericgarland/status/135165...

Members of extremist Oath Keepers group planned attack on US Capitol, prosecutors say

While at the Capitol, one alleged member, Thomas Edward Caldwell, allegedly received a Facebook message reading "All members are in the tunnels under capital seal them in. Turn on gas."
In subsequent messages, an unidentified person appeared to give Caldwell directions inside the labyrinthian government building:
"Tom all legislators are down in the Tunnels 3floors down" one says. "Go through back house chamber doors facing N left down hallway down steps," says another, according to court documents.

edition.cnn.com/2021/01/19/politics/o...
luchtschip
1
closer
3
quote:

hirshi schreef op 19 januari 2021 22:42:

Laten we nu nu eerst maar eens naar eigen land kijken en alle krakers hun onteigende bezit uitjagen..
Over welke krakers heb je het? Of ben je nog niet over de jaren 80 heen?
Calimero
1
quote:

luchtschip schreef op 19 januari 2021 22:52:

Trump's Farewell Video

Daniel Dale, Reporter for CNN :

“The world respects us again. Please. Don’t. Lose. That. Respect,” Trump says in his farewell video.

Food for Thought ..
Bijlage:
luchtschip
4


Biden’s team denies acting Defense Secretary Christopher Miller’s request for transition space at the Pentagon after he leaves office tomorrow, a courtesy normally extended at the Defense Department

twitter.com/JenniferJJacobs/status/13...

www.bloomberg.com/news/articles/2021-...

Christopher Miller is in november 2020 aangesteld als Minister van Defensie.

Miller heeft het sturen van de National Guard naar het Capitol tijdens de belegering op 6 januari tegengehouden.
Miller heeft in de transitie iedere medewerking geweigerd aan de President Elect om zich op defensie gebied in te werken, omtrent de lopende gang van zaken in het Pentagon.

En nu verzoekt Miller langer te mogen blijven om de transitie soepel te laten verlopen.
Hij wil zeker namens Trump/Putin over defensie zaken blijven meepraten.

Biden geeft hem per 20 januari 12:00 uur EST een schop onder zijn kont.
Met het onfatsoenlijk gedrag van Miller de afgelopen maanden maakt Joe Biden korte metten.
luchtschip
1

Mitch McConnell has now officially lost control of the Senate.

Manu Raju, Senior Congressional Correspondent,CNN :

The Senate just adjourned until 4:30 hour pm EST tomorrow afternoon.

At that point, Chuck Schumer is expected to be Senate majority leader after the three new Democratic senators are sworn in and after Kamala Harris becomes Vice President.

twitter.com/ericgarland/status/135164...

luchtschip
0

CNN :

Trump’s campaign claimed it had nothing to do with the rally that preceded the insurrection at the US Capitol.

But 10 of the 12 people listed on the permit for the rally were connected to Trump’s reelection campaign, and several worked in the White House.

twitter.com/CNN/status/13516154398776...

Former Trump campaign staffers worked on National Mall rally the day of the Capitol riot

After the deadly sacking of the US Capitol this month, President Donald Trump's reelection campaign has insisted it had nothing to do with the National Mall rally that preceded the riot and featured a speech from the President.

But many of the individuals who helped put on the bombastic rally that day had worked to stage other Trump rallies just a few months earlier. Ten of the 12 people listed as onsite emergency contacts on the government permit approving the January 6 rally have previously worked for or been paid by Trump's reelection campaign, according to a CNN review of Federal Election Commission records, and several worked in the Trump White House.

lees verder

edition.cnn.com/2021/01/19/politics/c...
luchtschip
1
70.767 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2619 2620 2621 2622 2623 2624 2625 2626 2627 2628 2629 ... 3535 3536 3537 3538 3539 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,27  0,00  0,00%  25 apr
 Germany40^ 17.931,00 +0,08%
 BEL 20 3.857,94 0,00%
 Europe50^ 4.952,68 +0,28%
 US30^ 38.124,13 0,00%
 Nasd100^ 17.428,55 0,00%
 US500^ 5.044,94 0,00%
 Japan225^ 37.725,14 0,00%
 Gold spot 2.335,93 +0,17%
 EUR/USD 1,0726 -0,03%
 WTI 83,75 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

Dalers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront