Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gnocchi.
0
quote:

Al Kipone schreef op 6 oktober 2020 18:58:

Joint Chiefs told to quarantine after Vice Commandant of Coast Guard tests positive for COVID-19. Admiral Charles Ray was at WH day after Coney Barrett ceremony. Began feeling unwell Fri. Tested positive yesterday. Joint Chiefs all test negative today.
Witte Huis wordt Spook Huis!
Al Kipone
0
NEWS: One of the president's military aides, Coast Guard aide Jayna McCarron, has coronavirus, sources tell me. And so does one of the president's valets, who is also active duty military, and traveled with the president last week.
ff_relativeren
0
de arts van Donald Trump meldt dat Trump GEEN symptomen heeft sinds zijn thuiskomst.
"het gaat uitzonderlijk goed met hem".

Bron : www.cnbc.com/2020/10/06/trump-reports... .

Ik ga er maar van uit dat het komt omdat de medicijnen de symptomen onderdrukken ..
(in 4 dagen genezen van Corona kan immers niet - of hij was Fake Ziek)
Al Kipone
0
quote:

gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 6 oktober 2020 19:04:

[...]

Witte Huis wordt Spook Huis!
en dat allemaal omdat ze een rechter moeten bewieroken.
Witte Huis besmet
Senaat besmet
Congress besmet
Pentagon besmet.

Nog even en de enige in lijn voor het presidentsschap die niet besmet is, is The Queen! (Pelosi, en dan Elizabeth)

gnocchi.
0
Trump is "Feeling Great" as his Joint Chiefs of Staff contracts Covid, and he threatens to repeal Section 230 because Facebook and Twitter banned his "harmful" disinformation on COVID.
Ijsbeer
0
quote:

luchtschip schreef op 5 oktober 2020 21:14:

[...]

Het zijn de top criminelen die Donald Trump in hun macht hebben.
De Trans National Crime. Organization (TCO) met aan het hoofd Semyon Mogileviitch (capo del tutti Capi)

Robert Mueller (hoofd van de FBI in 2011) wees hier al op in 2011. President Obama heeft een EO (Executive Order ) ondertekend in 2012 om de TCO in kaart te brengen en aan te pakken.
De TCO heeft dit beantwoord, via Capo Putin, door Capo Trump de macht te geven in de USA.

Robert Mueller's Statement in 2011 :
archives.fbi.gov/archives/news/speech...

De 3 november verkiezing is cruciaal.

Wint Donald Trump, dan heeft de Transnational Crime Organization gewonnen.
Trump geeft vrij baan aan de maffiosi om het Amerikaanse volk uit te buiten, gesteund door de Senaat en de Supreme Court.

Verliest Donald Trump, dan heeft de Democratie gewonnen en wordt de TCO, de internationale misdaad, en Putin's Rusland,waar de TCO (international misdaad vrij spel heeft ) aangepakt.

Probeer het niet op te hemelen naar goden, heiligen en duivels.

Keep it down to earth.

Het gaat om de keuze tussen de macht aan de crimelen of de macht aan een democratisch geleid systeem.

Dit staat nu op het spel tijdens de 3 november verkiezing.

De democratie staat op het spel.

Winnen de criminelen het van de democratie, dan wordt Europa ook onder de voet gelopen door de criminelen en rest ook ons in Nederland een dictatuur.

Top criminelen die Trump in de macht hebben.
Wat gemeen dan dat als ze dat weten dat de top criminelen hem in de macht hebben.
Dan wordt het eens tijd om hem te bevrijden.

Ik hoop dat ze hem voor de verkiezingen nog bevrijden.
Wordt steeds spannender de verhalen.
Ze zeggen dat die 74 jaar is.
Maar wat ze hier allemaal schrijven wat die gedaan heeft en wat die van plan is met de wereld.
Die man moet wel 130 jaar zijn anders kan die dat nooit allemaal doen.

Maar snel bevrijden die Trump.
IPV Free willy nu maar eens Free Trump.
gnocchi.
0
Top militaire leiders in quarantaine na mogelijke COVID-19 blootstelling

Orion Rummler

De Amerikaanse minister van Defensie Mark Esper en Mark Milley, voorzitter van de Joint Chiefs of Staf, ontmoeten de Israëlische minister van Defensie Benny Gantz in het Pentagon op 22 september 2020 in Washington, DC. Foto: Olivier Douliery/AFP via Getty Images

Mark Milley, voorzitter van de Joint Chiefs of Staff, en andere hoge militaire leiders zijn in quarantaine na Adm. Charles Ray, vice-commandant van de kustwacht, positief getest op het coronavirus op dinsdag, de New York Times en Wall Street Journal verslag.

Het grote plaatje: Republikeinse senatoren, topassistenten van het Witte Huis en veel van de mensen die het dichtst bij Trump in de regering staan, hebben positief getest op het coronavirus na de diagnose van de president afgelopen vrijdag.

Wat ze zeggen: "We zijn ons ervan bewust dat vice-commandant Ray positief heeft getest op Covid-19 en dat hij vorige week in het Pentagon was voor ontmoetingen met andere hoge militaire leiders," zei woordvoerder Jonathan Hoffman van het ministerie van Defensie in een verklaring, per de Times.
"Uit een overvloed van voorzichtigheid, alle potentiële nauwe contacten van deze vergaderingen zijn zelf-quarantining en zijn getest vanmorgen," zei hij.
"Geen pentagon contacten hebben symptomen vertoond en we hebben geen extra positieve tests te melden op dit moment."
www.axios.com/coronavirus-joint-chief...
gnocchi.
0


New Jersey onderzoekt nu Donald Trump

Bill Palmer | 14:03 EDT 6 oktober 2020

Gisteren werd Eric Trump gedwongen te getuigen tegen de procureur-generaal van New York over de financiële fraude gepleegd door Donald Trump en de Trump Organization. De ag's civiele rechtszaak als ter ondersteuning van de Manhattan District Attorney's strafzaak tegen Donald Trump, die een grand jury heeft in het proces van het aanklagen van hem. Nu blijkt dat New York niet de enige staat is waar Trump zich zorgen over moet maken.

De gouverneur van New Jersey, Phil Murphy, tweette dit: “De president en zijn staf handelden roekeloos door naar New Jersey te komen in de wetenschap dat ze waren blootgesteld aan iemand met een bevestigde positieve test.

We hopen dat er geen bevestigde gevallen komen uit het evenement in Bedminster. Dit is een kwestie van menselijkheid, maar ook van leiderschap door voorbeeld ... We blijven rapporten onderzoeken die suggereren dat het Bedminster-evenement mogelijk niet in overeenstemming is met onze huidige regels, waardoor anderen mogelijk in gevaar zijn gekomen. Elke tekortkomingen in het naleven van onze noodbevelen zullen worden doorverwezen naar @NewJerseyOAG voor een follow-up."

Om duidelijk te zijn, "NewJerseyOAG" is het bureau van de procureur-generaal voor New Jersey, die de macht heeft om civiele of strafrechtelijke actie tegen Donald Trump en Bedminster in reactie op welke wetten hij brak met zijn fundraiser stunt.
luchtschip
0

1ste dag van early voting in Ohio

Folks! The polls just opened in Franklin County, Ohio and this is the line to early vote

video 0:13 minuut
twitter.com/AnnaBrichacek/status/1313...
Mijn Vriend
0
Vertrouwen in Trump : www.pewresearch.org/global/2020/09/15...

18 Procent van de Nederlanders heeft nog vertrouwen in Trump. Die hebben zeker geen goede verbindingen.
JP Samosa
0
[quote alias=gnocchi.(Bert Strijk) id=12784380 date=202010051007]
[...]

Wie kies jij van de twee?
.............,,.,,,,,,,,,,,,,

Geen van tweeen natuurlijk.
gnocchi.
0
Donald Trump's Health waarschijnlijk verslechteren van 'Second Wave' van COVID-19 in de komende dagen

DOOR Brandon Gage 6 oktober 2020

De toestand van president Donald Trump is snel verslechterd sinds hij afgelopen vrijdag zijn COVID-19-diagnose aankondigde. Trump worstelde om te ademen en kronkelde van pijn bij terugkeer naar het Witte Huis van Walter Reed Military Medical Center op maandag na een weekend van ontvangst, antivirale medicatie, antilichaam behandelingen, en steroïde injecties.

Foto door Jabin Botsford / The Washington Post via Getty Images

Hoewel hij heeft beweerd "een goed gevoel", en heeft geen symptomen gemeld vanaf dinsdag, Trump is nog steeds zeer besmettelijk, en twee long deskundigen geloven dat de toestand van de president is waarschijnlijk instorten - binnenkort - als het coronavirus propogates door veroudering van de 74-jarige, zwaarlijvige, en kwetsbare lichaam.

"Het hele ding is onconventioneel," Professor Peter Openshaw, een long specialist aan het Imperial College Londen, zei in een interview met Sky News. "Het zou ongebruikelijk zijn als iemand in die omstandigheden naar huis mag, maar hij heeft wel een sterk medisch team. De statistieken tonen zelfs met zijn risicofactoren dat hij waarschijnlijk zal overleven, maar we weten niet wat de gevolgen op lange termijn zullen zijn."

Stephen Holgate, een ademspecialist bij Het Universitaire Ziekenhuis Southampton NHS Stichting Vertrouwen in het Verenigd Koninkrijk, voegde eraan toe dat "de ziekte zeer snel erger kan worden."

Als Trumps toestand afneemt, benadrukt Holgate, zal dat heel snel gebeuren.

"Hij zit nog steeds in de eerste golf. De tweede moet nog komen, wanneer het immuunsysteem gaat in overdrive. Het zal waarschijnlijk raken hem in twee tot drie dagen tijd," zei hij.

Holgate was het niet eens met trumps 'niet leerboek' beslissing om de president los te laten.

Trumps moeizame ademhaling was bijvoorbeeld "een kardinaal symptoom van longbetrokkenheid", legde Holgate uit. "Zelfs mensen met een milde ziekte hebben kleine laesies in hun longen."

Sky News opgemerkt:

Sommige patiënten met de ziekte kunnen lijken te verbeteren, maar dan terugval als het immuunsysteem moerassen de longen met signalerende chemicaliën – wat resulteert in ontsteking. Dat kan leiden tot bloedstolling en schade aan de luchtzakken die zuurstof overbrengen in het bloed.

Dit is wat er gebeurde met de voormalige Republikeinse presidentskandidaat Herman Cain, die leek te herstellen en vervolgens plotseling stierf. Kaïn waarschijnlijk gecontracteerd COVID-19 op een Trump rally in juni, omdat hij niet droeg een masker.

Een nederige Herman Cain / coronavirus tijdlijn:

6/24: Woont Trump rally, maskless
7/2: Test positief voor Covid-19
7/10: Zegt dat hij het verbeteren
7/15: Zegt dat zijn artsen gelukkig lijken
7/27: Zegt dat hij echt beter
7/30: Overleden

— Tim O'Brien (@TimOBrien) 5 oktober 2020

Voor behandeling werd Trump Remdesivir voorgeschreven, een antivirale, en dexamethasone, een steroïde die kan leiden tot agressie, grootheidswaan en psychose.

Trump kreeg ook een infusie van COVID-19 antilichamen.

Deze geneesmiddelen, met name Remdesivir, Holgate gewaarschuwd, zijn onbewezen als betrouwbare behandelingen voor coronavirus.

"De klinische proeven zijn niet overtuigend," zei hij. "Ik heb helemaal geen vertrouwen in de behandeling."

Toch is dit wat Trump en zijn naaste medische adviseurs wilden.

Trump is eigenaar van aandelen in Gilead en Regeneron, de farmaceutische reuzen die respectievelijk Remdesivir en therapeutische antilichamen produceren.

Holgate zei dat de cocktail van drugs die aan Trump wordt toegediend geen zin heeft, tenzij de patiënt een beademingsapparaat nodig heeft.

De geheimhouding rond Trumps toestand doet Holgart zich afvragen of de regering voldoende voorbereid is op dat scenario.

"Hij heeft daar wel een plekje, maar als je een beademing nodig hebt, heb je die snel nodig. Het kruipt niet op je," zei Holgart. "Het belangrijkste is dat hij toegang heeft tot acuut medisch team en apparatuur."
hillreporter.com/donald-trumps-health...
luchtschip
0
quote:

gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 6 oktober 2020 19:52:

Hahaha ik had niet anders verwacht.

twitter.com/stevenportnoy/status/1313...

Trump meldt vandaag geen symptomen, zegt zijn arts.
Trump's ziekte wordt zo in nevelen gehuld.

verklaring Trump's dokter ;
pbs.twimg.com/media/EjqPTnsWsAIkX55?f...

Notice the letter is phrased that “he” (Trump) reports no symptoms. Sure let’s take his word of it.

Also, this memo from Conley is unsigned.

twitter.com/DrEricDing/status/1313543...

De arts laat zich niet uit of hijzelf symptomen constateert.
Het is duidelijk dat hij de waarheid niet mag vertellen van Trump.

Trump is in dienst van het volk en het volk heeft recht op een doktersverklaring naar waarheid ingevuld, met de uitdrukkelijke mening van de dokter. Dit ontbreekt totaal.
luchtschip
0


Now VP Pence’s team is breaking earlier agreement and now *refusing* even a transparent plexiglass divider for the VP debate!

Earlier Monday, Commission on Presidential Debates said dividers had been agreed to as a safety measure for #COVID19.

twitter.com/DrEricDing/status/1313546...
Al Kipone
0
The president says no COVID relief agreement and is ending negotiations for one until after the election.

"I have instructed my representatives to stop negotiating until after the election when, immediately after I win, we will pass a major Stimulus Bill..."

JFC
luchtschip
0
quote:

Al Kipone schreef op 6 oktober 2020 20:59:

The president says no COVID relief agreement and is ending negotiations for one until after the election.

"I have instructed my representatives to stop negotiating until after the election when, immediately after I win, we will pass a major Stimulus Bill..."

JFC
The Dow after the President's tweet saying no COVID relief talks until after the election

pbs.twimg.com/media/EjqueKaXsAIO46G?f...

twitter.com/MollyJongFast/status/1313...
luchtschip
0
quote:

Al Kipone schreef op 6 oktober 2020 20:59:

The president says no COVID relief agreement and is ending negotiations for one until after the election.

"I have instructed my representatives to stop negotiating until after the election when, immediately after I win, we will pass a major Stimulus Bill..."

JFC
Kyle Griffin, MSNBC :

Hill-HarrisX poll:

Should the Senate first pass a COVID relief bill or confirm Amy Coney Barrett?

Pass a COVID relief bill first 74%
Confirm Amy Coney Barrett first 26%

twitter.com/kylegriffin1/status/13135...

70.766 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2176 2177 2178 2179 2180 2181 2182 2183 2184 2185 2186 ... 3535 3536 3537 3538 3539 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,27  -3,75  -0,43%  25 apr
 Germany40^ 17.931,00 +0,08%
 BEL 20 3.857,94 -0,67%
 Europe50^ 4.952,68 +0,28%
 US30^ 38.124,13 0,00%
 Nasd100^ 17.428,55 0,00%
 US500^ 5.044,94 0,00%
 Japan225^ 37.725,14 0,00%
 Gold spot 2.330,61 -0,06%
 EUR/USD 1,0725 +0,26%
 WTI 83,75 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,85%
RENEWI +4,68%
B&S Group SA +2,85%
Flow Traders +2,26%
Fugro +2,09%

Dalers

ADYEN NV -18,43%
VIVORYON THER... -8,38%
WDP -4,93%
Alfen N.V. -4,39%
CM.COM -3,66%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront