Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

JOE BIDEN

6.346 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 314 315 316 317 318 » | Laatste
hirshi
1
Sleepy Joe Biden doet zijn bijnaam eer aan.

Al twee maanden zit hij te slapen en laat onschuldige kinderen opgepropt in erbarmelijke omstandigheden in en gevangenkamp opgesloten zitten.

Hij heeft ze binnengehaald door zijn beleid maar is nu niet bereid de consequenties te aanvaarden.
Macht heeft hij maar zijn gezag zal afnemen als hij nog meer van zulke fouten maakt.

Is dat een president van de U.S.A waardig?

Hij kan de schade nog beperken als hij rap fatsoenlijke opvang regelt voor die kinderen.

luchtschip
1
quote:

asti schreef op 1 april 2021 12:31:

[...]

Achter tralies kun je ook figuurlijk opvatten. Als wordt geschreven dat iemand 'in de tent' zit, hoeft het ook niet letterlijk om een tent te gaan.

Het gaat erom dat ze onder erbarmelijke omstandigheden vastzitten.
Je gaat draaien.
Achter tralies betekent gewoon dat de kinderen achter tralies zouden zitten. daarvan is tot nog toe niets van gebleken.
Het heeft weliswaar in een door jou gelinkt artikel gestaan. Maar bij nader inzien mogen we toch concluderen dat dit waarschijnlijk. een onjuiste interpretatie was van de verslaggever.

Feit is dat er een eerste opvang is bij de Border Patrol.
Daar heeft men stenen huizen om mensen in eerste instantie op te vangen.
Gezien de grote toestroom heeft men ook tenten, houten woningen/barakken neergezet om deze mensen onderdak te geven.

Dit is slechts een eerste opvang voor asiel registratie waarna binnen 72 uur deze mensen naar een andere opvang gaan.
Deze 72 uur is wettelijk geregeld. Echter de toestroom is zo groot dat het in veel gevallen niet lukt deze kinderen binnen 72 uur elders te plaatsen.

Biden is druk bezig 2de opvang plekken te realiseren met betere omstandigheden voor de kinderen. Daar is tijd voor nodig om ruimtes te vinden en ze dan ook nog in te richten en voor adequaat personeel te zorgen.

Je concludeert dat ze onder ernbarmelijke omstandigheden vastzitten.

Dat heeft zelfs ook biden gezegd. Hij vindt de huidige toestand verre van ideaal en is druk bezig met verbeteringen.

Biden voert beslist geen beleid om iedere migrant het land binnen te laten. Ook Biden wil de grenzen gesloten houden voor immigranten en alleen onder voorwaarden asiel verlenen.

Biden is het met je eens, ik ben het met je eens. De omstandigheden kunnen verbeterd worden.
En Biden is daar ook druk mee bezig.

Biden kan het niet over zijn hart verkrijgen deze kinderen terug naar Mexico te sturen, met het risico dat zij in handen vallen van mensen smokkelaars of leden van drugs cartels.

closer
4
quote:

hirshi schreef op 1 april 2021 13:27:

Sleepy Joe Biden doet zijn bijnaam eer aan.

Al twee maanden zit hij te slapen en laat onschuldige kinderen opgepropt in erbarmelijke omstandigheden in en gevangenkamp opgesloten zitten.
Hou toch op man, met je "Sleepy Joe Biden" en je opportunistische zorgen over die kinderen. Maakte je je ook zorgen toen Trump en zijn ICE zo schandalig met immigranten omgingen? Nee, toen stond je te juichen. President Biden doet er alles aan om een menswaardig beleid op te bouwen, en jouw kwaadaardige framing gaat niet lukken.
luchtschip
1
luchtschip
1


Andrew Greene, ABC Defence Correspondent :

Washington’s top diplomat in Australia says both nations are discussing “contingency” plans in case military conflict erupts over Taiwan

twitter.com/AndrewBGreene/status/1377...

A senior American diplomat says Australia and the United States are discussing contingency plans in case a military conflict erupts over Taiwan.

The US embassy's most senior diplomat currently posted to Australia, Michael Goldman, has also praised Australia for standing up to China's "economic coercion" during the past year.

www.abc.net.au/news/2021-04-01/austra...
luchtschip
1


As Biden holds his first Cabinet meeting today, it's worth looking back at Trump's first Cabinet meeting in 2017.

video 1:53 minuut

twitter.com/ChrisLu44/status/13775980...

Nog nooit zo'n stelletje ongelooflijk grote slijmballen bij elkaar gezien, die de Dear Leader Donald john Trump naar de mond praten.
En Trump hoort het zelfgenoegzaam aan.

Dat zal er bij Biden wel anders aan toe gaan.
alexnr75
1
’Ik ben Hunter Biden en ik was verslaafd aan bijna alles’

Zelden zal een boek zo’n misleidende titel hebben als de memoires van Hunter Biden, Beautiful Things. Het boek telt vele zwarte bladzijden waarin de zoon van president Joe Biden als crack en alcoholverslaafde afdaalt tot in de krochten van de samenleving.

Pistool in gezicht

„In de laatste vijf jaar alleen is mijn huwelijk op de klippen gelopen, heeft men mij pistolen in het gezicht gedrukt en belandde ik in de goot, levend in een 59 dollar per nacht Super 8 motel”, schrijft de jongste zoon Joe Biden.

De wanhoop spat van sommige pagina’s af. „Ik was zo wanhopig dat als ik een fles drank kocht, ik het blok naar mijn onderkomen niet haalde zonder eerst een paar slokken te nemen.”

Cocaïne en crack

Hunter nam ook cocaïne en werd een specialist in de veel goedkopere drug crack. Op een bepaald punt deelde hij een kamer met een collega-verslaafde. „Twee verslaafden die de weg nog niet eens zouden vinden uit een papieren zak.”

De zoon van de redelijk welgestelde en politiek enorm invloedrijke vader vond op dat tijdstip van zijn leven, rond 2018, zijn belangrijkste ’superpower’ de mogelijkheid om overal in Los Angeles aan crack te kunnen komen. Hij leefde op een dieet van doritos en noedels, verloor 20 kilo en kon op een gegeven moment zelfs de noedels niet meer binnen houden.

Oekraine

Zo open als Biden is over zijn verslaving, zo omfloerst schrijft hij over de heikele politieke kwestie die in de verkiezingscampagne van zijn vader door Donald Trump werd opgerakeld: zijn baan in de Oekraïne. Daar kreeg Hunter een plek in de raad van bestuur van het energiebedrijf Burisma. Dat leverde hem 850.000 dollar op. Trump probeerde boven water te krijgen dat daardoor Joe Biden, die toen vicepresident was, onder druk kon worden gezet door de Oekraïne.

Hunter geeft toe dat de naam Biden deuren voor hem opende, ’zoals dat ook bij de kinderen van Trump gebeurt’, maar dat er verder niets verkeerds is gebeurd. „Als ik een baan kreeg vanwege mijn achternaam, dan was mijn reactie om nog harder te werken.” Hij zegt wel dat hij de baan nu niet meer zou aannemen, maar ’ik deed niets onethisch en ben nergens voor aangeklaagd.” Het was niet de eerste keer dat zijn achternaam hem mogelijk aan een baan hielp. Ook de presidenten Clinton en Bush benoemden Hunter op invloedrijke posities.

Wanhoop

Hunter beschrijft dat hij zonder de steun van zijn familie nooit van zijn verslaving was afgekomen. Hij dreef zijn vader met zijn verslaving tot wanhoop. Maar Joe Biden liet hem nooit vallen. „Hij omarmde me en huilde, maar liet nooit na te vertellen dat alles nog niet verloren was.”

Ontelbare keren bracht zijn oudere broer Beau hem naar een afkickcentrum en in talloze gesprekken probeerde Beau, een oorlogsheld en modelzoon, zijn broertje te helpen. Door vooral te wijzen op de ’Beautiful Things’ in het leven, vandaar de titel.

Dat het lot de familie Biden niet altijd goed gezind was trof wil Hunter niet als excuus voor zijn verslaving aandragen, maar feit is wel dat zijn situatie drastisch verergerde na de dood van zijn broer. Beau Biden stierf in 2015 op 46-jarige leeftijd na een lange strijd tegen hersenkanker. In die strijd had hij ook vele gesprekken met zijn broer over ’de mooie dingen’ die waard zijn om voor te leven.

Zwaar auto-ongeluk

De band tussen beide broers was sterk omdat ze alle twee op zeer jonge leeftijd (Hunter was twee) een zwaar auto-ongeluk overleefden waarbij hun moeder en zuster Naomi omkwamen. Ze werden samen lang verpleegd in een ziekenhuis.

Hunter wist dat hij een talent voor verslaving had. Ook als rechtenstudent op Yale dronk hij ’vijf keer zoveel als de rest’, maar raakte volledig van het pad af na de dood van zijn broer.

Zijn verslavingen kostte hem zijn huwelijk met Kathleen Buhle waarmee hij drie dochters heeft. Na de dood van zijn broer zocht Hunter troost bij diens echtgenote Hallie. Het tweetal hield het drie jaar met elkaar uit. Uit die periode stamt een incident uit 2018 waarbij Hallie de revolver van Hunter weggooide in een vuilnisbak bij de plaatselijke supermarkt. Dat gebeurde nadat Hunter was ontslagen uit de marine vanwege cocaïnegebruik. Toen het wapen gevonden werd kreeg de verkoper opeens de secret-service op bezoek. Waarom is nooit duidelijk geworden, mogelijk hielden ze een oogje in het zeil om Joe Biden te beschermen. Het boek geeft hierover geen details.

Wanhopige liefde

Wel is Hunter open over de relatie met de weduwe van zijn broer waar hij zich achteraf een beetje om lijkt te schamen. „Onze relatie begon als een wederzijdse wanhopige zoektocht naar de liefde die we beiden verloren waren en het ontbinden van die relatie heeft die tragedie alleen maar vergroot.”

De redding kwam door een ontmoeting in Californië met Melisa Cohen, nu zijn vrouw en moeder van een baby, die niet verrassend Beau heet. Hunter stelt nu ’clean’ te zijn en geeft de credits daarvoor aan zijn huidige vrouw.

www.telegraaf.nl/nieuws/1644595564/ik...
luchtschip
1


Rusland heeft het even gehad met Joe Biden

Russia's top diplomat said that the country's relations with the U.S. and its allies have “hit the bottom” and no date has been set for sending the Russian ambassador back to Washington.

twitter.com/20committee/status/137767...
luchtschip
1
quote:

hirshi schreef op 1 april 2021 13:27:

Sleepy Joe Biden doet zijn bijnaam eer aan.

Al twee maanden zit hij te slapen en laat onschuldige kinderen opgepropt in erbarmelijke omstandigheden in en gevangenkamp opgesloten zitten.

Hij heeft ze binnengehaald door zijn beleid maar is nu niet bereid de consequenties te aanvaarden.
Macht heeft hij maar zijn gezag zal afnemen als hij nog meer van zulke fouten maakt.

Is dat een president van de U.S.A waardig?

Hij kan de schade nog beperken als hij rap fatsoenlijke opvang regelt voor die kinderen.

Biden administration to decide by Friday whether to disclose Trump child separation documents

twitter.com/JuliaEAinsley/status/1377...

Indien Biden deze documenten vrij geeft, kunnen wij eens bekijken of voormalig President Donald Trump zich als een " President van de USA waardig" heeft gedragen.
luchtschip
1


President Biden :

Over the last few months, we’ve seen the rising cost of our aging power grid (electriciteitsnet ) firsthand. We can modernize it, make it greener, and create millions of jobs — all at the same time. Let’s do this.

video 0:12 minuut

twitter.com/SecGranholm/status/137735...

Secretary of Energy, Jennifer Granholm :

This can’t be understated! Our aging power grid urgently needs to be modernized.

The AmericanJobsPlan will create a more resilient grid, lower energy bills for communities, create millions of jobs, and put us on a path to achieving 100% carbon-free electricity by 2035.

twitter.com/SecGranholm/status/137735...
luchtschip
1

Amtrak's (Amerikaanse Spoorweg Mij) response to the Biden infrastructure plan :

Proposes:
-30+ new routes
-20+ enhanced existing routes
-20million more annual riders
-Better service to cities like Houston, Atlanta, Cincinnati
-New service to unserved cities like Las Vegas, Nashville, Columbus, Phoenix

pbs.twimg.com/media/Ex14ugmXMAMpUhP?f...

twitter.com/yfreemark/status/13773903...

media.amtrak.com/wp-content/uploads/2...
voda
1
President Biden wil Amerikaanse belastingkorting op zonnepanelen 10 jaar verlengen

President Joe Biden wil de investment tax credits (itc) – een belastingkorting voor de installatie van onder meer zonnepanelen – met 10 jaar verlengen. De maatregel is onderdeel van het American Jobs Plan.

Biden wil zowel voor het opwekken van schone energie als energieopslag de belastingkorting verlengen.

China overtreffen
Volgens de regering Biden is het American Jobs Plan een investering in Amerika die miljoenen goede banen zal creëren, de infrastructuur van het land opnieuw zal opbouwen en de Verenigde Staten zal positioneren om China te overtreffen.

Het uitgebreide plan van president Joe Biden om de infrastructuur van het land te moderniseren omvat miljarden dollars om de markt voor elektrische voertuigen, hernieuwbare energie en geavanceerde schone energietechnologieën een boost te geven, waarbij het elektriciteitsnet verbeterd wordt en de subsidies voor fossiele energie worden afgeschaft.

Blauwdruk
Dat maakt de blauwdruk voor de infrastructuur van ruim 2.000 miljard dollar tot een van de grootste stappen tot nu toe uit de agenda van Bidens regering om de Verenigde Staten koolstofarm te maken in 2050. ‘Als we nu handelen, zullen mensen over 50 jaar terugkijken en zeggen dat dit het moment was waarop Amerika de toekomst won’, aldus Biden in zijn speech over het American Jobs Plan.

Het Build Back Better Recovery Plan dat Biden bij de start van zijn presidentschap presenteerde, bestaat uit 2 delen; het nu onthulde banenplan en een sociaal pakket van maatregelen waarin bijvoorbeeld een beter betaalbare zorgverzekering voor iedereen wordt geregeld. De ruim 2 biljoen dollar die hij in het banenplan wil investeren, komt overigens boven op het coronasteunpakket – het American Rescue Plan – van bijna 2 biljoen dollar.

Infrastructuur
Het banenplan van Biden kent niet alleen aandacht voor het klimaat, maar ook voor de infrastructuur. Het plan voorziet in de modernisering van 32.000 kilometer aan snelwegen, wegen en hoofdstraten en de reparatie van de 10 economisch belangrijkste bruggen in het land.

Ook moet het plan voor alle Amerikanen leiden tot schoon drinkwater, een vernieuwd elektriciteitsnet en snel internet. Het zal volgens de regering honderdduizenden mensen aan het werk zetten om duizenden kilometers transmissielijnen aan te leggen en honderdduizenden verweesde olie- en gasbronnen en verlaten mijnen af ??te dekken. De recente stroomuitval in de staat Texas heeft volgens de president aangetoond dat het verouderende elektriciteitsnet dringend moet worden gemoderniseerd. Uit een onderzoek van het ministerie van Energie blijkt dat stroomuitval de Amerikaanse economie een bedrag tot 70 miljard per jaar kost. De aanleg van ten minste 20 gigawatt aan hoogspanningsleidingen moet hier een eind aan maken.

Nieuw norm
Inbegrepen in het American Jobs Plan is een voorstel om de regelingen voor investeringsbelasting (itc) te verlengen, waarbij de voordelen in de loop van de periode van 10 jaar worden afgebouwd. Er zijn nog geen specifieke details bekendgemaakt over de mate van afname.

De verlenging van deze ondersteuningsmaatregelen wil Biden gepaard laten gaan met het creëren van nieuwe werkgelegenheid voor arbeiders die lid zijn van een vakbond. De president wil bovendien de koopkracht van de federale overheid gebruiken om de inzet van schone energie te stimuleren door de federale gebouwen 24/7 van schone stroom te voorzien. Om ervoor te zorgen dat Amerika ten volle profiteert van de kans die de modernisering van de energiesector biedt, zal president Biden een energie-efficiëntie en schone- elektriciteitsnorm (EECES) opstellen om de elektriciteitsrekening en elektriciteitsvervuiling te verlagen, de concurrentie op de markt te vergroten en een efficiënter gebruik te stimuleren.

Door Edwin van Gastel, Marco de Jonge Baas

solarmagazine.nl/nieuws-zonne-energie...
josti5
0
'De redding kwam door een ontmoeting in Californië met Melisa Cohen, nu zijn vrouw en moeder van een baby, die niet verrassend Beau heet. Hunter stelt nu ’clean’ te zijn en geeft de credits daarvoor aan zijn huidige vrouw.'

Lekkere zoon, die Hunter...
Uiteindelijk (voorlopig?) weer op het rechte pad gekomen, niet dank zij pappa Joe, maar dank zijn huidige vrouw.
Het is me wat: zoon niet in de hand, honden niet in de hand: wat/wie volgt?
objectief
4
quote:

josti5 schreef op 2 april 2021 11:03:

'De redding kwam door een ontmoeting in Californië met Melisa Cohen, nu zijn vrouw en moeder van een baby, die niet verrassend Beau heet. Hunter stelt nu ’clean’ te zijn en geeft de credits daarvoor aan zijn huidige vrouw.'

Als ex-bezorger van Sandd hebben we natuurlijk ook verstand van politiek; ha..ha..ha

Duizend maal respect voor deze president; hij presteerde in 100 dagen meer dan Trump in 4 jaar!!!
Plein777
1
quote:

josti5 schreef op 2 april 2021 11:03:

'De redding kwam door een ontmoeting in Californië met Melisa Cohen, nu zijn vrouw en moeder van een baby, die niet verrassend Beau heet. Hunter stelt nu ’clean’ te zijn en geeft de credits daarvoor aan zijn huidige vrouw.'

Lekkere zoon, die Hunter...
Uiteindelijk (voorlopig?) weer op het rechte pad gekomen, niet dank zij pappa Joe, maar dank zijn huidige vrouw.
Het is me wat: zoon niet in de hand, honden niet in de hand: wat/wie volgt?
Triest voor alle ouders op deze wereld als een kind van je de verkeerde weg inslaat.
closer
3
quote:

josti5 schreef op 2 april 2021 11:03:

Het is me wat: zoon niet in de hand, honden niet in de hand: wat/wie volgt?
Misschien wil je hem ook nog aanwrijven dat z'n andere zoon is overleden? Kom eens met echte argumenten in plaats van je te verlagen tot zulke sneue posts.
DeZwarteRidder
1
Jill Biden haalt vermomd als ‘stewardess Jasmine’ 1 aprilgrap uit met pers

Jill Biden, de echtgenote van de Amerikaanse president Joe Biden, heeft een 1 aprilgrap uitgehaald met een groepje politieke verslaggevers. First lady Jill Biden vermomde zich tijdens een vlucht naar Washington als stewardess Jasmine en deelde ijsjes uit.
Buitenlandredactie 02-04-21, 09:47 Laatste update: 10:57

Biden droeg een zwarte pruik, mondkapje en een naamkaartje met het opschrift ‘Jasmine’. Zelfs haar eigen medewerkers zouden niet hebben geweten dat de first lady zelf door het vliegtuig liep met vanille-ijsjes. De 69-jarige Biden trok haar vermomming na enkele minuten uit en riep ‘April fools!’ tegen de verraste journalisten.

De presidentsvrouw is overigens wel vaker in voor een grapje. Jaren geleden haalde ze ook al eens een grap uit in een vliegtuig, schrijven Amerikaanse media. Ze verstopte zich toen in een bagagebak boven een passagiersstoel toen haar man vicepresident was. Tegen de eerste persoon die toen die bak opende waar ze in lag, riep ze ‘boe!’.

De presidentsvrouw was met het presidentiele vliegtuig onderweg naar Californië, waar ze enkele land- en veehouders bezocht evenals een vaccinatie-locatie.
Plein777
0
VS en Iran gaan indirect praten over hervatting van nucleair akkoord

Toenadering De Amerikaanse president Biden had beloofd weer partij te worden bij het nucleaire verdrag met Iran. Nu is er een eerste concreet teken van toenadering.

Floris van Straaten
2 april 2021 om 18:19
Leestijd 2 minuten


De Verenigde Staten en Iran zullen komende dinsdag in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen beiden deelnemen aan internationaal overleg dat de weg moet effenen voor de opheffing van Amerikaanse sancties en het terugschroeven van het Iraanse nucleaire programma. Dit is de uitkomst van overleg deze week van Iran met Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, China en Rusland.

Het is een eerste concreet teken van toenadering tussen Iran en de VS sinds het aantreden van de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden. Beide landen zullen echter in Wenen nog niet rechtstreeks met elkaar spreken, zo onderstreepten ze vrijdag. De contacten over en weer zullen via de andere deelnemende landen verlopen.

„Iran en de VS zullen in dezelfde stad zijn, maar niet in het zelfde vertrek", zei een Europese diplomaat tegen het persbureau Reuters. Het feit dat zowel de Amerikaanse Iran-gezant Robert Malley als de Nationale Veiligheidsadviseur Jake Sullivan in Wenen zullen zijn, geeft echter aan dat de VS de gesprekken zeer serieus nemen.

De Verenigde Staten trokken zich in 2018 onder Bidens voorganger Donald Trump eenzijdig terug uit het internationale verdrag van 2015, waarbij Iran zijn nucleaire programma beloofde te beperken in ruil voor opheffing van economische sancties. De VS legden vervolgens harde nieuwe economische sancties op aan Iran, dat op zijn beurt zijn nucleaire activiteiten stapje voor stapje hervatte.

Eerste stappen
Biden had al tijdens zijn verkiezingscampagne beloofd dat hij de Amerikaanse terugtrekking uit het verdrag ongedaan zou maken. Noch Iran, noch de VS waren echter de afgelopen maanden bereid als eerste stappen te zetten om het akkoord nieuw leven in te blazen.

De bedoeling van het Weense overleg is een tijdsschema op te stellen dat aangeeft welke Amerikaanse sancties op wanneer precies moeten worden opgeheven in ruil voor het terugdraaien van bepaalde nucleaire activiteiten van Iran. „Ik denk dat we het binnen twee maanden kunnen doen”, verklaarde een betrokken hoge Europese functionaris, die anoniem wilde blijven tegen Reuters.

Buiten Iran maken velen zich zorgen over het steeds sterker verrijkte uranium dat Iran verwerft, in strijd met de bepalingen van het verdrag van 2015. Dit zou volgens critici in vooral de VS, de Arabische wereld en Israël op den duur kunnen worden aangewend voor militaire doeleinden, al heeft Iran altijd ten stelligste ontkend dat het naar kernbewapening streeft.

Presidentsverkiezingen
Diplomatieke waarnemers waarschuwen dat het lastiger kan worden het nucleaire verdrag nieuw leven in te blazen na juni van dit jaar, als presidentsverkiezingen worden gehouden in Iran. Naar verwachting zal daarbij een aanhanger van de harde lijn winnen.

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas juichte de hervatting van het overleg toe en drong aan op spoed. Intussen maakte de Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa bekend dat het vanaf komende maandag weer vanuit Frankfurt gaat vliegen op de Iraanse hoofdstad Teheran. De vluchten waren opgeschort in januari 2020.
6.346 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 314 315 316 317 318 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,27  0,00  0,00%  25 apr
 Germany40^ 17.931,00 +0,08%
 BEL 20 3.857,94 0,00%
 Europe50^ 4.952,68 +0,28%
 US30^ 38.124,13 0,00%
 Nasd100^ 17.428,55 0,00%
 US500^ 5.044,94 0,00%
 Japan225^ 37.725,14 0,00%
 Gold spot 2.335,92 +0,17%
 EUR/USD 1,0723 -0,06%
 WTI 83,75 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,85%
RENEWI +4,68%
B&S Group SA +2,85%
Flow Traders +2,26%
Fugro +2,09%

Dalers

ADYEN NV -18,43%
VIVORYON THER... -8,38%
WDP -4,93%
Alfen N.V. -4,39%
CM.COM -3,66%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront