Crucell « Terug naar discussie overzicht

Op weg naar een kwaliteitsforum

38 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
bilbo3
17
Ik volg dit forum al langere tijd, sterker nog vanwege de hoge kwaliteit van het crucell-forum ben ik ooit lid geworden van IEX.
In al die tijd heb ik ontzettend veel geleerd over Crucell, maar ook over psychologie. Je ziet posters van alle aard langskomen, in drie groepen te verdelen.
1. positief tav Crucell (dat mag, dat ben ik ook) 2. negatief tav Crucell (dat mag, dat houd je scherp en voorkomt blindheid)
3. negatief in alles en alleen erop uit om te sfeer te verpesten en te verzieken. Dit betreft een bonte groep van dorpsgekken, narcisten en figuren met een minderwaardigheidscomplex, veelal met een lager IQ dan de huidige Crucell-koers in euro's.
Deze figuren zoeken een podium om aandacht te krijgen en andere, bij voorkeur de serieuze posters te ergeren.
Nu heb ik verschillende methodes zijn passeren om hier op te reageren, maar of je nu serieus reageert, er een grapje over maakt of je eigen niveau aanpast en terug begint te schelden, dat helpt toch niet.
Uiteindelijk is er maar een manier om er van af te komen en dat is NEGEREN.
Nu mag van mij elke dorpsidioot tegen mij beginnen te schelden (en daarmee bewijst hij/zij meteen mijn stelling)ik reageer toch niet.
Vrijheid van meningsuiting bestaat inderdaad, maar iedereen heeft de keuze om het geraaskal van anderen te negeren. Doe dit dan!!!

Groeten en een prettige zondag verder.

PS, ook ons andere forum is niet veilig.
[verwijderd]
0
(herhaling van een berichtje in een ander draadje, maar hier duidelijk beter op zijn plek)

Ik vind het Crucell-forum zeer leerzaam, met dank aan mensen als Flosz en vele anderen die heel veel zakelijke informatie / zinvolle meningen uitwisselen. Waarbij het heel prettig is dat niet iedereen het met elkaar eens is.

Er rust alleen een vloek op bijna ieder Crucell-draadje omdat 70% van de berichten afkomstig is van mensen die bezig zijn hun persoonlijkheidsstoornissen uit te wisselen met anderen. Negeren help niet, want ze houden elkaar bezig. Zonde van de tijd!

Ik vermoed dat er een grote zwijgende meerderheid is die het hier hartsgrondig mee eens is.

Hoe kunnen we bij IEX aankaarten dat er een nieuw "anti-hufter-mechanisme" zou moeten komen met de volgende regels? Gebruikers met voldoende positieve aanbevelingen mogen "irri-aanbevelingen" uitdelen aan irritante berichten. Gebruikers met te veel irri-aanbevelingen worden voor 3 dagen op "hold" gezet. Berichten die tot de irri-aanbevelingen hebben geleid worden verwijderd zodat ze het forum niet meer vervuilen.

Onze maatschappij wordt al voldoende verziekt door "hufters". Misschien dat we deze zinvolle fora (forums?) op deze manier wat meer "hufter-proof" kunnen maken.

Ik ben niet zo'n IEX-insider. Weet iemand hoe we dit voorstel kunnen aankaarten? Of is zoiets al eens eerder geprobeerd?
[verwijderd]
4
De constatering van bovenstaande posters doet mij beseffen dat er volop misbruik wordt gemaakt van een misplaatste arrogantie.

Wie zijn dit soort mensen die andere mensen zo kunnen (be)veroordelen.

Misschien zou het verstandiger zijn even te bedenken dat er oorzaken en gevolgen zijn.

Vriendelijke groet.
[verwijderd]
0
"misbruik maken van misplaatste arrogantie".
Ha,ha maak daar maar eens chocola van.
[verwijderd]
0
Ach, die zogenaamde Crucell-kenners hebben het fonds gewoon wat verkeerd ingeschat en gebruiken negatievelingen dankbaar om hun eigen frustraties te kunnen botvieren.

Ik herinner me nog die potsierlijke dramatiek van het afscheid nemen van die dag-openers.

En dan opent men een eigen forum en gaat men hier IEX een bietje lopen pesten door continue links naar dat alternatieve forum te posten en klagen dat dit forum zo is verloederd.

Op het versatel forum is exact, MAAR DAN OOK EXACT, hetzelfde gebeurd, inclusief het starten van een alternatief forum.

De "Crucell-lovers" moeten maar eens beseffen dat hun onvrede weinig met dit forum te maken heeft maar alles met het niet kunnen verkroppen dat ze Crucell en het koersverloop verkeerd hebben ingeschat.
josti5
4
'Ik ben niet zo'n IEX-insider. Weet iemand hoe we dit voorstel kunnen aankaarten? Of is zoiets al eens eerder geprobeerd?'

Nou vooruit: omdat je al enige tijd op antwoord wacht: ik beken.
Ben inderdaad enige tijd met IEX bezig geweest, toen mijn ideaal nog bestond uit gedachten- en informatie- en sentiment-uitwisseling; inmiddels naast de vele uitkomsten van dit ideaal toch ookm al wel talloze keren van een koude kermis thuisgekomen, anoniem als internet nu eenmaal is.
Heb een aantal keren een soot IEX-abonnement voorgesteld, om in ieder geval een heeeel klein dammetje tegen allerlei volk op te werpen, maar: geen reaktie.

Tsja: Kraland is niet voor niets vertrokken, indertijd: het accent is meer en meer komen te liggen op (veelal flink hinderlijke) advertenties, en dus: hits, hoe meer, hoe beter, dus iedereen is welkom...

Bovendien: iedere poging tot kaliteitsverbetering smoort in de 'vrijheid' van internet.
En als je in de 'verbeteraars-stoel' gaat zitten, met alle goede bedoelingen, dan zijn er, zo blijkt alweer in dit draadje, direct weer figuren die heel hard 'boe' beginnen te roepen (nou kom maar, kom maar, HH Sopheonstalkers!).
Pogingen om andere fora op te zetten, stuiten weer op 'inteelt'-verwijt, dus het is nooit goed.

Persoonlijk beperk ik mij zo veel mogelijk tot het andere, veel betere Crucellforum (mag hier geen reklame maken, maar je komt er snel achter), als het om fundamentele uitwisseling van info gaat, en als men het hier KT te dol maakt, wil Josti nog wel eens reageren, maar in feite is het dweilen met de kraan open: iedere keer staat er wel weer een al dan niet betaalde afleider op, veelal opvallend mild getolereerd door het IEX-forummoderaat (niet alleen hier, ook op andere fora).
Het beste is, op grond van mijn ervaring, verstoorders niet te negeren, maar wel degelijk aan te pakken op feiten, al halen ze vaak het bloed onder je nagels uit, maar da's nu eenmaal hun doel.
Voor alle duidelijkheid: het gaat hier natuurlijk niet om normale menings- en inschattingsverschillen, maar om notoire, dikwijls veelvuldig herhaalde (wijzer wil ik 'hen' niet maken) postings.

bilbo3
0
John,

Misschien kun je beter toch maar negeren, ze wille aandacht en die krijgen ze dan niet. Ze reageren overigens toch niet op feiten, daar gaat het hun helemaal niet om. Verder hoef je ze ook niet aan de kaak te stellen tbv anderen. Rotzooitrappers en onruststokers verraden zichzelf overduidelijk.

groeten

Jan
josti5
2
'Misschien kun je beter toch maar negeren, ze willen aandacht en die krijgen ze dan niet.'

Inderdaad is het doorgaans alleen maar tijdverlies, bilbo.
Ik doelde dan ook niet zozeer op de schreeuwerds, stalkers, schelderds, negatieve aandachtsvragers en wat dies meer zij, maar meer op de zich 'professioneel', 'succesvol' en 'kundig' voordoende lieden, die hier bij tijd en wijle verschijnen en 'zo maar weer' verdwijnen: zij maken imo de meeste slachtoffers, misbruik makend van vertrouwen, dat zij hebben opgebouwd.

Niet voor niets roep ik sinds jaar en dag: 'ik vertrouw niemand op een forum, ook mijzelf niet'.

Op het gevaar af slapende honden wakker te maken: mijn 'zwarte lijst' van forumschrijvers in combinatie met handelsverloop werkte sinds mijn melding ervan op dit forum behoorlijk goed: 80 : 20, ondanks dat zowel schrijvers als handelsverloop regelmatig tegengestelde bewegingen en veraneringen van alias vertoonden, als je begrijpt, wat ik bedoel.
Leuk voor het traden, slecht voor (het vertrouwen in) het aandeel zelf, zo is overduidelijk gebleken.

Voeg bij dit gegeven een toenemende berg aan derivaten: mijn verwachting is derhalve, dat 'de aandelenhandel' alleen maar nog geraffineerder en smeriger wordt.

Enfin: zo lang als het 'gaan met de flow' nog voor 80% slaagt, en natuurlijk de 20% niet al te veel van negatieve invloed heeft op de 80%, is er nog geld te verdienen!

Waarbij de immer mogelijke komst van 'groot nieuws' mij ook wel weer een bom duiten heeft gekost, op papier dan, maar toch...

N.B. De laatste regel van je openingsposting deel ik 100%.
[verwijderd]
0
Inderdaad, gewoon negeren. Is de lol vlug weg. Jammer maar helaas zit de hele (a)sociale maatschappij nu in elkaar. Als men elkaar maar kan treiteren , hoeven ze thuis niet af te reageren.
[verwijderd]
0
quote:

paul63 schreef:

Inderdaad, gewoon negeren. Is de lol vlug weg. Jammer maar helaas zit de hele (a)sociale maatschappij nu in elkaar. Als men elkaar maar kan treiteren , hoeven ze thuis niet af te reageren.
Nou nou nou...

Punt is dat de Crucell-lovers elke kritiek op het fonds zien als een persoonlijke aanval en het daarom misschien voelt als treiteren.

Maar dat is het niet.
[verwijderd]
1
quote:

oudje schreef:

En Jopie, dat is nou net helemaal niet waar!!
Het is op het excentrieke af hoe personen zich verbonden voelen met dit fonds.

Dat afscheid nemen van die dagopeners, wat eeen dramatiek was dat zeg.

Het was alsof mensen na een 40 jarig dienstverband afscheid namen.

En dan een apart forum openen om elkaar een bietje te gaan zitten bevestigen. Gatverrrrr...........
[verwijderd]
0
Het kan overigens nog erger.

Op het Versatel-forum, waar exact hetzelfde is gebeurd inclusief alternatief forum, was er iemand die een Versatel-vlag in de tuin had staan en soms onder zijn bed.

Of zijn er hier ook Crucell-lovers die een dosis quinvaxem hebben ingelijst of wat Dukoral in de broekzak overal mee naar toe nemen?

josti5
0
[verwijderd]
0
quote:

josti5 schreef:

'Alias veranderingenDatum Alias
6 jun 07 jopie77'

Nou, doe eens echt flink: vorige alias?

bum
[verwijderd]
0
quote:

jopie77 schreef:

Het kan overigens nog erger.

Op het Versatel-forum, waar exact hetzelfde is gebeurd inclusief alternatief forum, was er iemand die een Versatel-vlag in de tuin had staan en soms onder zijn bed.

Of zijn er hier ook Crucell-lovers die een dosis quinvaxem hebben ingelijst of wat Dukoral in de broekzak overal mee naar toe nemen?

Hahahah nee sorry ik ga ervan op vakantie.
(Verleden jaar dus niet zo heel ver geweest maar 2010 ga ik bij Jecebe langs)
josti5
0
quote:

jopie77 schreef:

[quote=josti5]
'Alias veranderingenDatum Alias
6 jun 07 jopie77'

Nou, doe eens echt flink: vorige alias?

[/quote]
bum
OK, dank; je Versatel-voorbeeld wijst wel in die richting...

Wat is dan de reden van je komst hier?
Dit forum IS al enige tijd ter ziele, hoor.
Maar als je echt bummetje bent, wijd dan svp eens een doorwrocht stuk over Crucell, waarom het nooit is was, niets is, en nooit iets zal worden.

Vast dank,
John.
[verwijderd]
0
quote:

josti5 schreef:

[quote=jopie77]
[quote=josti5]
'Alias veranderingenDatum Alias
6 jun 07 jopie77'

Nou, doe eens echt flink: vorige alias?

[/quote]
bum
[/quote]

OK, dank; je Versatel-voorbeeld wijst wel in die richting...

Wat is dan de reden van je komst hier?
Dit forum IS al enige tijd ter ziele, hoor.
Maar als je echt bummetje bent, wijd dan svp eens een doorwrocht stuk over Crucell, waarom het nooit is was, niets is, en nooit iets zal worden.

Vast dank,
John.
Ik zit zwaar in Crucell dus het koersverloop is nou niet bepaald goed voor mijn porto.
EDIT: ik heb zelfs laatst boven de 22 euro bijgekocht.

Maar hoe hier gereageerd wordt op mensen die kritiek hebben op Crucell is werkelijk belachelijk.

Overigens exact hetzelfde verhaal als bij Versatel.
[verwijderd]
0
quote:

gocrucellgo schreef:

[quote=jopie77]
Het kan overigens nog erger.

Op het Versatel-forum, waar exact hetzelfde is gebeurd inclusief alternatief forum, was er iemand die een Versatel-vlag in de tuin had staan en soms onder zijn bed.

Of zijn er hier ook Crucell-lovers die een dosis quinvaxem hebben ingelijst of wat Dukoral in de broekzak overal mee naar toe nemen?

[/quote]

Hahahah nee sorry ik ga ervan op vakantie.
(Verleden jaar dus niet zo heel ver geweest maar 2010 ga ik bij Jecebe langs)
Waar woont Jecebe?
38 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,27  0,00  0,00%  25 apr
 Germany40^ 17.931,00 +0,08%
 BEL 20 3.857,94 0,00%
 Europe50^ 4.952,68 +0,28%
 US30^ 38.124,13 0,00%
 Nasd100^ 17.428,55 0,00%
 US500^ 5.044,94 0,00%
 Japan225^ 37.725,14 0,00%
 Gold spot 2.335,57 +0,15%
 EUR/USD 1,0722 -0,07%
 WTI 83,75 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

Dalers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront