Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Kans op faillissement DSB waarschijnlijk, groot risico voor houders van deposito's. Solvabiliteit DSB slechts 2,5

325 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 13 14 15 16 17 » | Laatste
Sylvia 11
3
quote:

Mij Krijgen Ze Niet Klein schreef:

[quote=Sylvia 11]
Bewijs jij maar dat ik ongelijk hebt, aan omgekeerde bewijslast doe ik nu graag mee.
[/quote]

Wie eist die bewijst! Als jij jouw uitspraken niet concretiseert dan impliceert dit dat jij loopt te fantaseren. Sterker je maakt je schuldig aan smaad!

Zo werkt dat overal.
Ik hoef aan jou of aan wie dan ook niets te concretiseren.

Aan jouw vermeende oplettendheid mankeert heel wat overigens en weet jij, mijn waarde; jouw agressieve toon gebruik je maar thuis, maar niet bij mij.
Maakt op mij totaal geen indruk en wij schrijven hier allemaal op basis van gelijkwaardigheid.
Dus even dimmen alsjeblieft.
Ik schrijf hier met respect, met fatsoen en verwacht dat ook van jou.
Maar die eigenschappen ontbeer je jammerlijk.

En mij beschuldigen van smaad?
Op een dergelijke aantijging reageer ik absoluut niet.

groet,
Sylvia
repelsteeltje
2
Lees ik dit allemaal goed:

DSB een solvabiliteitspercentage van 2,5%? Even narekenen. Inclusief achtergestelde deposito's is dat ongeveer 3,7%. Zooooo, dat is weinig. Meteen mijn centen daar weg halen!

Dan maar naar SNS: op een balanstotaal van 124.400.000.000 een eigen vermogen van 3.620.000.000. Dat is 2,9%.

Nou, dan maar naar de ING: op een balanstotaal van 1.331.660.000.000. een eigen vermogen van 27.330.000.000. Dat is 2%.

Nu met haastige spoed terug naar Dirk en voortaan de prietpraat van anderen relativeren.
haas
0
quote:

jacco1969 schreef:

bij de dnb hebben ze allemaal liggen slapen want wie heeft er wel op tijd bij icesave weggehaald juist de dsb is de dnb nu zo dom of is dsb nu zo slim quote
De Nederlandsche Bank heeft vandaag het volgende bericht op haar website gepubliceerd:

3317 - (Aankomend) Toezichthouders zorgverzekeraars
Je bent een enthousiaste en slimme professional met een academische opleiding bedrijfseconomie, actuariaat of accountantcy. Je werkhouding kenmerkt zich door zelfstandigheid en inventiviteit en je bent een teamspeler. Je hebt affiniteit met toezicht en bent in staat te werken, met vooralsnog nieuwe materie, in een omgeving die sterk in ontwikkeling is. Ervaring met toezicht is een pre, maar geen noodzakelijke voorwaarde. Met jouw ervaringen uit de praktijk, lever je een bijdrage aan de verdere invulling van het toezicht op (zorg)verzekeraars.

lees meer


3884 - Bedrijfsanalist toezicht (zorg)verzekeraars
Je bent een enthousiaste en slimme professional met een academische opleiding (bedrijfseconomie, actuariaat, accountancy). Je werkhouding kenmerkt zich door een sterk analytisch vermogen en de kwaliteit om als teamspeler ook goed zelfstandig te kunnen werken. Je bent in staat te werken met relatief nieuwe materie in een omgeving die sterk in ontwikkeling is. Met jouw kennis en kunde lever je een bijdrage aan de verdere invulling van het toezicht op (zorg)verzekeraars.

lees meer


3886 - Toezichthouder ICT
Je bent een ervaren IT auditor die met veel enthousiasme in teamverband op een vaktechnisch hoog niveau wil werken in de functie van toezichthouder IT specialist. Dit gaat vooral om het ICT toezicht op financiële conglomeraten. Je hebt een academische opleiding, bent RE (tevens CISA is een pre) en hebt bij voorkeur enige jaren relevante werkervaring. Je gaat werken bij een organisatie die bekend staat om haar inhoudelijke gedrevenheid, hoge kwaliteitseisen, excellente opleidingsmogelijkheden en gezonde balans tussen werk en privé.

lees meer


3916 - Medewerker IC / auditor met pitbull-mentaliteit
Opslag, verwerking en distributie van bankbiljetten en munten – geen alledaagse werkzaamheden! Hierop zijn uiteraard ook geen alledaagse beheersingsmaatregelen van toepassing. In deze functie controleer je de werking van deze – zeer strenge - maatregelen. In teamverband voer je audits en verificaties uit, onder andere namens DNB bij de 12 commerciële geldtelcentrales in Nederland. Je herkent daarbij risico’s, je staat stevig in je schoenen en je bent in staat helder, diplomatiek én vasthoudend je standpunt kenbaar te maken en adviezen te geven.

lees meer


3951 - Toezichthouder specialist actuarieel
Op het boeiende terrein van toezicht op verzekeraars en pensioenfondsen fungeer je als vraagbaak voor de toezichthouders. Je verricht onderzoeken bij individuele instellingen en ontwikkelt hulpmiddelen voor de toezichthouders. Je werkt samen met ervaren collega’s binnen, maar ook buiten je eigen vakgebied. In deze functie wordt een beroep gedaan op je conceptuele denkvermogen, je vermogen om onder tijdsdruk te werken en op je heldere en trefzekere communicatie.

lees meer


3955 - HBO-er met passie voor cijfers
Je zoekt een uitdaging in statistische analyse op het raakvlak van de macro-economie, financiële markten en financiële sectoren. Je bent een creatieve en oplossingsgerichte teamplayer met een relevante (kwantitatieve) HBO-opleiding en/of werkervaring. Je beschikt over uitstekende statistische en software-vaardigheden en –kennis. In de functie van statistisch analist draag je samen met je collega’s bij aan de analytische verdieping, beleidsvorming en presentatie van de divisie Financiële stabiliteit, de spin in het web die de overkoepelende taak vanDNBals hoedster van financiële stabiliteit bewaakt en bevordert.

lees meer


4038 - Creatieve en analytische econoom
Een blik op de krant van vandaag en je beseft het belang van financiële stabiliteit in een complexe en geïntegreerde financiële wereld. Wat begon als een ogenschijnlijk geïsoleerd probleem in de Amerikaanse hypotheekmarkt is via allerlei financiële kanalen uitgegroeid tot een kredietcrisis met uitstraling op de mondiale economie. Jij bent een creatieve econoom die zich thuis voelt in deze wereld en met een kritische en vooruitziende blik kan bijdragen aan het identificeren en mitigeren van de risico’s voor ons financiële systeem. De vertaalslag van analyse naar concrete, beleidsgerichte adviezen zijn voor jou geen probleem. Ook ben je een echte teamplayer die het belang van samenwerking onderkent en met sterke analytische en communicatieve vaardigheden weet te overtuigen.

lees meer


4044 - Toezichthouder specialist (jurist)
Je bent een resultaatgerichte professional die bewust kiest voor een organisatie met een publieke taak. Je hebt een kritische geest en enige jaren ervaring, bij voorkeur op bestuursrechterlijk of ondernemingsrechtelijk gebied. Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen en je bent in staat om doeltreffend te communiceren. Je gaat werken bij de afdeling Verzekeringen 2 vanDNB, de afdeling die toezicht houdt op alle ziektekostenverzekeraars.

lees meer


4057 - Toezichthouder beleggingsinstellingen
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het toezicht op een aantal beleggingsinstellingen. Je verricht namens DNB onderzoek op locatie, onderhoudt contacten met het management van de onder toezicht staande instellingen en maakt (financiële) analyses. Met jouw rapportage adviseer je de directie van DNB over eventueel te nemen maatregelen. Je bent een stevige persoonlijkheid met een sterk analytisch vermogen, een praktische, resultaatgerichte instelling en je hebt een goed gevoel voor relationele verhoudingen.

lees meer


4067 - Systeembeheerder
Je werkt graag in een dynamische omgeving die mede wordt bepaald door Europese samenwerking tussen nationale centrale banken en de Europese centrale bank. Je wilt over je eigen grenzen heen kijken en hebt de potentie en de wil om jezelf te blijven ontwikkelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inrichten en het beheren van meerdere bedrijfskritische infrastructurele ketens waarbij continuïteit en beschikbaarheid een belangrijke rol spelen.

lees meer


4079 - Operationeel coördinator ICT
Als operationeel coördinator zorg jij voor een goede operationele planning van de dagelijkse werkzaamheden van je team. Je hebt ook een lange termijn strategie voor het team en bereid het team voor op de toekomst. Jij bent hun aanspreekpunt als leidinggevende. Alles staat in het teken van het zo goed mogelijk leveren van onze diensten zodat onze klanten tevreden zijn. Voor de komende periode liggen er diverse uitdagingen voor jou en je team: nieuwe infrastructurele en applicatieve implementaties zullen impact gaan hebben op het beheer en de mogelijkheid bieden tot optimalisatie. Een andere belangrijke uitdaging geldt de samenwerking met de Belgische centrale bank en binnen de ECB waarbij jijDNBvertegenwoordigt.

lees meer


4092 - Tactisch inkoper
Je bent een ervaren tactisch inkoper die een sleutelrol kan uitoefenen bij het vervullen van de inkoopbehoeften van DNB tegen optimale condities. Je bent iemand die zich sterk verantwoordelijk voelt voor het “eigen” inkoopsegment. Je gebruikt je commerciële kwaliteiten om de inkoopfunctie binnen DNB zichtbaar te maken, door op managementniveau te overleggen en t
ONN
2
Zuigertjes Sylvia. En het gaat ook bijna nooit over beleggen. :-(

quote:

Sylvia 11 schreef:

[quote=Mij Krijgen Ze Niet Klein]
[quote=Sylvia 11]
Bewijs jij maar dat ik ongelijk hebt, aan omgekeerde bewijslast doe ik nu graag mee.
[/quote]

Wie eist die bewijst! Als jij jouw uitspraken niet concretiseert dan impliceert dit dat jij loopt te fantaseren. Sterker je maakt je schuldig aan smaad!

Zo werkt dat overal.
[/quote]Ik hoef aan jou of aan wie dan ook niets te concretiseren.

Aan jouw vermeende oplettendheid mankeert heel wat overigens en weet jij, mijn waarde; jouw agressieve toon gebruik je maar thuis, maar niet bij mij.
Maakt op mij totaal geen indruk en wij schrijven hier allemaal op basis van gelijkwaardigheid.
Dus even dimmen alsjeblieft.
Ik schrijf hier met respect, met fatsoen en verwacht dat ook van jou.
Maar die eigenschappen ontbeer je jammerlijk.

En mij beschuldigen van smaad?
Op een dergelijke aantijging reageer ik absoluut niet.

groet,
Sylvia
[verwijderd]
0
quote:

repelsteeltje schreef:

Lees ik dit allemaal goed:

DSB een solvabiliteitspercentage van 2,5%? Even narekenen. Inclusief achtergestelde deposito's is dat ongeveer 3,7%. Zooooo, dat is weinig. Meteen mijn centen daar weg halen!

Dan maar naar SNS: op een balanstotaal van 124.400.000.000 een eigen vermogen van 3.620.000.000. Dat is 2,9%.

Nou, dan maar naar de ING: op een balanstotaal van 1.331.660.000.000. een eigen vermogen van 27.330.000.000. Dat is 2%.

Nu met haastige spoed terug naar Dirk en voortaan de prietpraat van anderen relativeren.
Waarom geen berekening vam het solabiliteitspercentage van de Rabobank, dat is hoger dan dat van alle bovenstaande banken.
[verwijderd]
0
Stop toch met dit onzin draadje....

Als de pest hebt aan DSB of Dirk Scheringa, dat is jouw zaak, maar geen reden voor zo'n onzin draadje.
Of sta je op de payrol van de concurrentie, en dat is een leuk stelletje.
jrxs4all
0
quote:

Beursplein 5 schreef:

[quote=repelsteeltje]
Lees ik dit allemaal goed:

DSB een solvabiliteitspercentage van 2,5%? Even narekenen. Inclusief achtergestelde deposito's is dat ongeveer 3,7%. Zooooo, dat is weinig. Meteen mijn centen daar weg halen!

Dan maar naar SNS: op een balanstotaal van 124.400.000.000 een eigen vermogen van 3.620.000.000. Dat is 2,9%.

Nou, dan maar naar de ING: op een balanstotaal van 1.331.660.000.000. een eigen vermogen van 27.330.000.000. Dat is 2%.

Nu met haastige spoed terug naar Dirk en voortaan de prietpraat van anderen relativeren.
[/quote]

Waarom geen berekening vam het solabiliteitspercentage van de Rabobank, dat is hoger dan dat van alle bovenstaande banken.

Nu draai je de zaak om, dan had de titel van dit topic moeten luiden: alle banken failliet behalve de Rabobank. Repelsteeltje heeft gelijk, DSB staat er zeker niet slechter voor dan de andere banken.

En ook op de Rabo valt genoeg af te dingen, zij zitten met hun nek in de strop van de Nederlandse woningmarkt. Welke bank moest onlangs 11% betalen om achtergesteld kapitaal aan te trekken ?

JR
mercurius-adept
0
quote:

Sylvia 11 schreef:

[quote=mercurius-adept]
[quote=Sylvia 11]
Goedemorgen BP, jij vergeet helaas dat ook de grootbanken de nodige boetes krijgen door de AFM, maar door de ons wel bekende vriendjespolitiek (er zijn dan teveel kopjes die moeten rollen), wordt DAT niet naar buiten, naar het volk gebracht.
Ook de DSB heeft dat verzocht, maar de AFM kon zich niet aan dat beleid houden.

[/quote]

Ik geloof dat niet, graag een bewijs of voorbeeld dat een andere grootbank is veroordeeld voor feiten waar DSB nu voor is veroordeeld?

(ander zie ik je verhalen als niks meer dan speculatie, helaas...)
[/quote]Nee?
Kwestie van de laatste decennia goed het Financieel Dagblad lezen, de overige fin. bladen in het buitenland, betreffende dit onderwerp en je door de juiste mensen te laten informeren betreffende mijn voormalige en andere banken.
Bewijs jij maar dat ik ongelijk hebt, aan omgekeerde bewijslast doe ik nu graag mee.

Ik speculeer op geen enkel gebied wat nieuws en feiten zijn, dit uiteraard vanwege juridische consequenties en dit in tegenstelling tot heel wat mensen hier, dus ik verzoek je vriendelijk om dat terug te nemen.
Zo niet, aan mensen die naief willen blijven en zaken blijven ontkennen heb ik geen enkele boodschap meer.
Mijn excuus.

groet,
Sylvia
je noemt nog steeds geen feiten, wel probeer je mij terecht te wijzen.

conclusie: je berichten zijn niet geloofwaardig & vallen in de categorie speculatie...

(excuses van jou kant zouden op zijn plek zijn omdat je bepaalde vermoedens die jij koestert als feit brengt. Gevraagd naar die feiten geef je niet thuis, of verwijt je me het financieel dagblad de afgelopen jaren niet goed genoeg te hebben gelezen?)
ONN
1
quote:

jrxs4all schreef:

Welke bank moest onlangs 11% betalen om achtergesteld kapitaal aan te trekken ?
Ja, maar andere banken niet dan ? Waarschijnlijk nog meer. Blijkbaar kan de Rabo zich dit permitteren en volgens mij ook gedaan om de Triple-A status te behouden.
[verwijderd]
5
quote:

Beursplein 5 schreef:

[quote=Cancel]
Stop met het kapot maken van de DSB Bank.
Ze geven veel geld aan de sport.
[/quote]

Nou en? De Rabobank besteed ook veel aan sport. De Rabobank benadeeld echter niet op grote schaal klanten.

Pardon? De rabobank doet WAT niet? Haha. Wat leef je toch in een rare droomwereld BP 5! Omdat jouw bekrompen hersenen niet op de hoogte zijn van alles wat bij de Rabobank afspeelt betekent niet dat het niet plaatsvindt! De Rabobank (en alle banken for that matter) zijn allemaal groot geworden door het op grote schaal benadelen van klanten.

Je doet net alsof de DSB iets nieuws verzonnen heeft terwijl als je echt een keer een dag met Scheringa feitelijk onderbouwd zou gaan zitten praten je na een uurtje helemaal om bent. Je weet helemaal niets van de DSB en haar doelstellingen en je weet ook niet hoe blij je eigenlijk met deze bank zou moeten zijn omdat ze het monopolie van de grootbanken trachten te doorbreken (wat gedeeltelijk lukt).

En ondertussen ben je nu al dit hele draadje lang je zelf aan het verdedigen tegen alles en iedereen. En je hebt nog steeds niet door dat je topic NUL aanbevelingen heeft en de comment van iemand die je een ban aan wilde smeren al vele aanbevelingen heeft omdat niemand zit te wachten op je zoveelste 'ik haat alle banken draadje' waarbij je telkens zo ver gaat dat je zeer slecht onderbouwd hardwerkende mensen in diskrediet brengt.
[verwijderd]
2
quote:

Beursplein 5 schreef:

[quote=Cancel]
Stop met het kapot maken van de DSB Bank.
Ze geven veel geld aan de sport.
[/quote]

Nou en? De Rabobank besteed ook veel aan sport. De Rabobank benadeeld echter niet op grote schaal klanten.
Ja hoor, fijne bank. De Rabobank is erg veeleisend, ze willen dat je exclusief bij hun bankiert. Ik zat er ook, op zich tevreden. Tot ik een gesprek min of meer voor gek en crimineel ben verklaard door een schoolverlater, want waarom bankier ik bij 3 banken? Dat zou niet normaal zijn, en als ik niet snel alles bij hun zou onderbrengen mocht ik vertrekken.

Ik zei, "ok, hef alles maar op". Geschrokken zei de beste jongen dat dat niet zijn bedoeling was, krabbelde terug maar ja dan is het bij mij te laat. Ik laat me toch niet beledigen, sindsdien doe ik nooit meer zaken bij de Rabo.

Verder benadeeld Rabo ook klanten met hun lage rente-percentages. Afijn, denk dat het bijna onmogelijk is om een "goede bank" aan te wijzen. Dat is eigenlijk ook het hele trieste in alles.
Sylvia 11
3
quote:

mercurius-adept schreef:

[quote=Sylvia 11]
[quote=mercurius-adept]
[quote=Sylvia 11]
Goedemorgen BP, jij vergeet helaas dat ook de grootbanken de nodige boetes krijgen door de AFM, maar door de ons wel bekende vriendjespolitiek (er zijn dan teveel kopjes die moeten rollen), wordt DAT niet naar buiten, naar het volk gebracht.
Ook de DSB heeft dat verzocht, maar de AFM kon zich niet aan dat beleid houden.

[/quote]

Ik geloof dat niet, graag een bewijs of voorbeeld dat een andere grootbank is veroordeeld voor feiten waar DSB nu voor is veroordeeld?

(ander zie ik je verhalen als niks meer dan speculatie, helaas...)
[/quote]Nee?
Kwestie van de laatste decennia goed het Financieel Dagblad lezen, de overige fin. bladen in het buitenland, betreffende dit onderwerp en je door de juiste mensen te laten informeren betreffende mijn voormalige en andere banken.
Bewijs jij maar dat ik ongelijk hebt, aan omgekeerde bewijslast doe ik nu graag mee.

Ik speculeer op geen enkel gebied wat nieuws en feiten zijn, dit uiteraard vanwege juridische consequenties en dit in tegenstelling tot heel wat mensen hier, dus ik verzoek je vriendelijk om dat terug te nemen.
Zo niet, aan mensen die naief willen blijven en zaken blijven ontkennen heb ik geen enkele boodschap meer.
Mijn excuus.

groet,
Sylvia
[/quote]

je noemt nog steeds geen feiten, wel probeer je mij terecht te wijzen.

conclusie: je berichten zijn niet geloofwaardig & vallen in de categorie speculatie...

(excuses van jou kant zouden op zijn plek zijn omdat je bepaalde vermoedens die jij koestert als feit brengt. Gevraagd naar die feiten geef je niet thuis, of verwijt je me het financieel dagblad de afgelopen jaren niet goed genoeg te hebben gelezen?)
Jouw tendentieuze mening over mij en mijn berichten doen niet ter zake.
Tevens ben ik je niet je lerares inzake; hoe moet ik lezen.

Jij en je kornuit beschuldigen mij van smaad en speculatie, omdat ik hier geen feiten neerplaatst.

Zaken zijn in de doofpot gestopt en is niet aan mij om dat na jaren op een openbaar forum te plaatsen.
Als je enigszins wat van de juridische kant weet, weet je, dat ik dan eventueel pas aangeklaagd kan worden.

Edoch, mensen die werkelijk wéten waar ik op doel, zullen mij dan deze vraag namelijk ook niet stellen. Die begrijpen dat dat onmogelijk is om dat te plaatsen.

Voor mij temeer het bewijs, dat je geen enkele kennis hebt over de bancaire wereld en dat neem ik jou en je copain geenszins kwalijk.

Ik laat het verder hierbij, want dit a waste of time van mijn tijd en ook dat van jou.

groet,
Sylvia

Aad de Vries
0
quote:

lookingcharts schreef:

Ik zei, "ok, hef alles maar op". Geschrokken zei de beste jongen dat dat niet zijn bedoeling was, krabbelde terug maar ja dan is het bij mij te laat. Ik laat me toch niet beledigen, sindsdien doe ik nooit meer zaken bij de Rabo.

Verder benadeeld Rabo ook klanten met hun lage rente-percentages. Afijn, denk dat het bijna onmogelijk is om een "goede bank" aan te wijzen. Dat is eigenlijk ook het hele trieste in alles.
Prima gehandeld, lookingcharts!!! Same issue voor mij hier ook :)

p.s. trouwens ik heb ook enorm slechte ervaringen gehad met ABN AMRO (weinig kennis in huis - dan heb ik over de balie-medewerkers) en als ik een klacht wil indienen, dan moet ik doen bij hetzelfde filiaal, dus niet via een onafhankelijke afdeling, mooi is dat!!! Ik heb ze letterlijk uitgescholden per telefoon, wel de kosten in de rekening brengen en niet de gewenste service bieden (het ging om een urgente internationale overboeking - kosten hebben ze in de rekening gebracht en uiteindelijk kwam het geld over dik een maand pas bij het desbetreffende persoon aan - internet banking bestond toen nog niet). Dat vergeet ik never meer!!!

Aanbevolen trouwens, lookingcharts!
Bijlage:
[verwijderd]
1
Ach ja alle banken zijn even slecht, om nu DSB er uit te pikken vind ik flauw, en kan schade aanrichten, we waren allemaal bij het Fortis drama

Gna ik ook problemen bij Abn amro, ik wilde 40 euro dieper het rood in om mijn parkeer vergunning te betalen, kon niet mocht niet, ik zeg hef maar op, gebeurde niet, tot 3x moeten vragen en laatste keer wilde ik het zwart op wit hebben

Na maanden pas gelukt
[verwijderd]
0
quote:

Burlington schreef:

p.s. trouwens ik heb ook enorm slechte ervaringen gehad met ABN AMRO (weinig kennis in huis - dan heb ik over de balie-medewerkers) en als ik een klacht wil indienen, dan moet ik doen bij hetzelfde filiaal, dus niet via een onafhankelijke afdeling, mooi is dat!!! Ik heb ze letterlijk uitgescholden per telefoon, wel de kosten in de rekening brengen en niet de gewenste service bieden
Probleem is dat je letterlijk moet zoeken naar de service. Dat is bij alle banken. Je kunt gewoon niet meer een filiaal binnenstappen en verwachten direct je zaken te kunnen regelen.

Waarom ze nog filialen hebben weet ik niet, want meer dan een pin-automaat en een folder-winkel is het vaak niet. Alles gaat via het hoofdkantoor, en de meeste gehoorde reactie van een medewerker is "Oh ja, ik doe dit ook voor de 1e keer, sorry".
jrxs4all
2
quote:

ouwebeursrot schreef:

[quote=jrxs4all]
Welke bank moest onlangs 11% betalen om achtergesteld kapitaal aan te trekken ?
[/quote]

Ja, maar andere banken niet dan ? Waarschijnlijk nog meer. Blijkbaar kan de Rabo zich dit permitteren en volgens mij ook gedaan om de Triple-A status te behouden.
Andere banken ook, maar dat is mijn punt niet. Ik wil alleen zeggen dat de DSB geen haar beter is dan de andere banken maar ook echt niet slechter. Zelf met AAB en Rabo ook genoeg ellende meegemaakt, het maakt allemaal weinig uit.

Het is gewoon niet juist en ook niet netjes om de DSB slechter voor te stellen dan de rest,

JR
[verwijderd]
0
He gaat er denk ik niet om om de DSB slechter voor te stellen dan andere banken , dat is ook niet zo denk ik , maar een feit is dat bij de as claim van Lakeman de houder van achtergestelde DSB deposito's toch wel een extra risico loopt tov de gewone spaarder.

ONN
0
quote:

jrxs4all schreef:

Het is gewoon niet juist en ook niet netjes om de DSB slechter voor te stellen dan de rest,
Dat hoor je mij ook niet zeggen JR. maar ja BP5 he, dan weet je het wel. ;-)

Trouwens, nu ik je toch 'spreek'; weet je al wat meer over die bewuste RPN's (met of zonder rente) ?
[verwijderd]
1
quote:

Sylvia 11 schreef:

[quote=Mij Krijgen Ze Niet Klein]
[quote=Sylvia 11]
Bewijs jij maar dat ik ongelijk hebt, aan omgekeerde bewijslast doe ik nu graag mee.
[/quote]

Wie eist die bewijst! Als jij jouw uitspraken niet concretiseert dan impliceert dit dat jij loopt te fantaseren. Sterker je maakt je schuldig aan smaad!

Zo werkt dat overal.
[/quote]Ik hoef aan jou of aan wie dan ook niets te concretiseren.

Aan jouw vermeende oplettendheid mankeert heel wat overigens en weet jij, mijn waarde; jouw agressieve toon gebruik je maar thuis, maar niet bij mij.
Maakt op mij totaal geen indruk en wij schrijven hier allemaal op basis van gelijkwaardigheid.
Dus even dimmen alsjeblieft.
Ik schrijf hier met respect, met fatsoen en verwacht dat ook van jou.
Maar die eigenschappen ontbeer je jammerlijk.

En mij beschuldigen van smaad?
Op een dergelijke aantijging reageer ik absoluut niet.

groet,
Sylvia
Hallo heetgebakerde tante!

Jij leest allemaal zaken die er niet staan. Ik reageer normaal op jouw bericht waarin je allemaal beschuldigingen uit en die je vervolgens weigert hard te maken.

Ik heb "wie eist, die bewijst" niet bedacht. Dat is normaal bij elke rechtbank overal ter wereld. En als iemand negatieve uitspraken doet en dat weigert te bewijzen dan is dat gewoon smaad.

Of jij het nu leuk vindt of niet.

Sylvia 11
1
Als kennisgeving aangenomen, lieve jongen.
Ook jij wenst het absoluut niet te begrijpen, als de juristen het maar begrijpen.

Het beste met je agressie, jammer, want je kunt best aardig zijn.

groet,
Sylvia
325 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 13 14 15 16 17 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
884,99  +6,28  +0,71%  14:01
 Germany40^ 17.974,00 +0,43%
 BEL 20 3.927,20 +0,87%
 Europe50^ 4.914,23 +0,48%
 US30^ 38.480,03 +0,89%
 Nasd100^ 17.636,36 +0,71%
 US500^ 5.079,56 +0,32%
 Japan225^ 37.911,06 +0,26%
 Gold spot 2.297,67 -0,26%
 EUR/USD 1,0747 +0,21%
 WTI 79,35 +0,51%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
  4. Premium
    Tijd om het aandeel Adyen op te vissen?
  5. Premium
    Uitstekende cijfers Flow Traders

Stijgers

VIVORYON THER... +7,61%
Flow Traders +6,31%
Brunel +5,27%
UMG +2,87%
Alfen N.V. +2,49%

Dalers

HEIJMANS KON -6,31%
Aperam -3,89%
AMG Critical ... -2,82%
OCI -2,63%
BAM -2,46%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront