Cate, ten « Terug naar discussie overzicht

ten cate halfjaarcijfers 2013

125 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
[verwijderd]
0


Datum

Bank

Aandeel

Advies

Koersdoel

Verw. rend.

09 september 2013

ING

TEN CATE

Kopen

€ 23.00

24,66 %


--------------------------------------------------------------------------------

Advies omschrijving

Amsterdam - Op 09-09-2013 herhalen de analisten van ING hun koopadvies voor de Nederlandse aanbieder van kunstgras en kunstvezels Ten Cate (ISIN: NL0000375749 / Mnemo: KTC). Het 12-maands koersdoel is vastgesteld op € 23,00.

¦ In 2012 bedroeg de koerswinstverhouding (berekend met de ultimo slotkoers van het aandeel in 2012) 23,71.
¦ De forward PE (de slotkoers van 06-09-2013 gedeeld door de winst per aandeel over 2012) bedraagt 21,52.
¦ Over 2012 rapporteerde het bedrijf een omzet van € 1.05 miljard
jan4210
0
Komende dagen door de 20 euro en daarna doorstomen naar 23 euro.
Doorslaggevend zal zijn goed nieuws over de order voor composieten voor de "grote autobouwer", wie dat ook moge zijn.
pietje-2005
0
Nu even pas op de plaats met algemeen sentiment.
Opwaarts potentieel bevestigd, dus winstnemers eruit en verder.
Succes
[verwijderd]
0

Aanmelding Military Boekelo | Royal Ten Cate Corporate EMEA

Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de Military Boekelo op

zo ff aammelden,wie gaat er nog meer?

Aanmelding Military Boekelo

Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de Military Boekelo op zaterdag 12 oktober 2013.

De entreebewijzen worden toegestuurd in de week voorafgaande aan de Military.

Aanmelden via deze site is mogelijk tot en met 30 september 2013.

Mocht u om onvoorziene redenen geen gebruik kunnen maken van de gereserveerde kaarten, wilt u ons dat dan zo spoedig mogelijk laten weten?

Ten Cate
Bir
0
quote:

VOORTS schreef op 16 augustus 2013 08:01:

[...]

Nou met het bericht waarop ik wacht kan dit duidelijk wel eens meer gaan worden dan €18.35
Als die order gaat binnenkomen uit de automotieve industrie kunnen we dus nog best een stevig stuk omhoog. De opdracht van gisteren is een mooie nieuwe meevaller!

Grtn en succes Bir.
[verwijderd]
0
quote:

Bir schreef op 11 september 2013 15:36:

[...]
Als die order gaat binnenkomen uit de automotieve industrie kunnen we dus nog best een stevig stuk omhoog. De opdracht van gisteren is een mooie nieuwe meevaller!

Grtn en succes Bir.
De koers zal naar mijn idee oplopen naar tussen de 20-21 € bij goed bericht.
pietje-2005
0
Net in het nieuws. Kan alleen maar goed zijn.

ALMELO (AFN) - TenCate heeft een meerjarige overeenkomst getekend met het onderzoek- en ontwikkelingsprogramma van het Amerikaanse leger voor het testen van het zogenoemde ABDS-systeem van de producent van technisch textiel. Dat maakte TenCate donderdag bekend zonder financiële details van de overeenkomst te noemen.

Ontwikkelaars van TenCate kunnen nu gaan aantonen dat de ABDS-systeem, waarmee de bodem van militaire voertuigen wordt bepantserd, bescherming kan bieden tegen de gevolgen van mijnen, bermbommen en andere explosieven. Volgens TenCate kunnen levens worden gered doordat het systeem de lancering en de terugval van het voertuig als gevolg van een bom minimaliseert.
pietje-2005
0
[verwijderd]
0


Published: 08:00 CEST 12-09-2013 /Thomson Reuters /Source: Koninklijke Ten Cate NV /XAMS: KTC /ISIN: NL0000375749

Koninklijke Ten Cate NV : TenCate en US Army RDECOM sluiten meerjarige CRADA-overeenkomst

TenCate Advanced Armor USA en het US Army Research, Development en Engineering Command (RDECOM) hebben een meerjarige overeenkomst gesloten voor samenwerking in onderzoek en ontwikkeling (CRADA) om het TenCate ABDS(TM) active blast countermeasure system te beoordelen als inzittendenbescherming van soldaten.

Deze samenwerking stelt engineers van TenCate in staat aan te tonen dat het TenCate ABDS(TM) active blast countermeasure system landstrijdkrachten en tactische grondtroepen kan beschermen tegen de verwoestende gevolgen van mijnen, bermbommen en geïmproviseerde explosieven (IED's). Het kwalificatieproces van RDECOM garandeert dat de TenCate ABDS(TM) active blast countermeasure system-oplossing robuust is in ontwerp en prestaties, en geschikt voor daadwerkelijke militaire toepassingen.

Geïmproviseerde explosieven
Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft in 2006 de Joint Improvised Explosive Device Defeat Organization (JIEDDO) opgericht om mogelijkheden te onderzoeken waarmee IED's kunnen worden voorkomen, geïdentificeerd en uitgeschakeld. Ook het Amerikaanse leger heeft zich hierop gericht. Het inzittendenbeschermingsconcept van TARDEC (US ARMY Tank and Automotive Research and Development Center) voor soldaten wil technologieën vaststellen, ontwikkelen en integreren die grondtroepen in terreinwagens beschermen tegen dreigingen en inslagen aan de onderzijde van het voertuig en roll-overs zonder noemenswaardige gewichtsvermeerdering en met handhaving of verbetering van de mobiliteit van het voertuigsysteem.

Het minimaliseren van de inslagenergie
Het TenCate ABDS(TM) active blast countermeasure system kan levens redden en verwondingen die inherent zijn aan missies aanzienlijk terugbrengen door het minimaliseren van de energieoverdracht van de inslag op de bemanning. Het systeem minimaliseert de lancering en de terugval van het voertuig. Met CRADA wordt gebruikgemaakt van de vele mogelijkheden en expertise van de verschillende technische RDECOM-centra. Er vindt een geïntegreerde aanpak plaats bij het testen en ontwikkelen van de eigenschappen van het systeem. Dit bespoedigt de volledige ontwikkeling en certificering van het niveau van technologische paraatheid voor toekomstig gebruik op militaire platforms.

Levensreddende technologie
'Het Amerikaanse leger heeft een duidelijke visie op de bescherming van de bereden troepen. TenCate heeft belangrijke levensreddende technologieën ontwikkeld', zegt Mark Edwards, directeur TenCate Advanced Armor USA. 'Wij hebben ons verplicht tot dit hoogstaande overlevingsprogramma voor soldaten en zijn vastbesloten aan elke gewenste militaire specificatie te voldoen om onze troepen snel en veilig deze beschermingsoplossing te bieden.'

Schaalbaar op uiteenlopende platforms
Het TenCate ABDS(TM) active blast countermeasure system, dat door een speciaal team van specialisten binnen TenCate Advanced Armor USA is ontwikkeld, heeft aangetoond de overlevingskansen aantoonbaar te verbeteren. Testen van derden illustreren dat verminderde energieabsorptie en een geringere verheffing en terugval van het voertuig het aantal verwondingen kan verminderen, de hersteltijden verkorten en de missie effectiever kan maken. Het TenCate ABDS(TM) active blast countermeasure system biedt gewichts-, ruimte- en kostenreductie. Het is achteraf in te passen in een breed scala van nieuwe of bestaande platforms. Bovendien is het opmerkelijk goed schaalbaar voor aanpassing aan veranderende dreigingen.

Het TenCate ABDS(TM) active blast countermeasure system is het eerste praktische actieve beschermingssysteem ter wereld voor de bodemplaat en gereed voor de evaluatie van platforms. TenCate Advanced Armor USA, gevestigd in Newark en Hebron (Ohio), heeft ingenieursbureaus in Goleta (California) en is gespecialiseerd in engineering en productie van materialen en systemen voor ballistische bescherming van troepen, grondvoertuigen, vliegtuigen en vaartuigen.

TenCate Advanced Armor USA
Newark (Ohio), Verenigde Staten van Amerika, donderdag 12 september 2013
Bir
0
Veel beter. De kennis en kunde van KTCa op dit gebied (bescherming tegen blast én vuur) is groot, en ik durf te zeggen best of the best en uniek in de wereld. Niet alleen hebben we het dan over bescherming van voer, vaar en vliegtuigen, maar ook over beschermende kleding.

Kijk niet raar op als er op termijn een overname komt van of fusie tussen delen van KTCa en andere bedrijven. In mijn beleving is de kosrprijs tot nu toe steeds de showstoppet geweest, maar dat kan veranderen.

Dit is dus heeeeeeeel goed nieuws en dan met de samenwerking met de automotieve industrie nog komen!

Grtn Bir.

ApacheNL
0
Nu nog even wachten op de orders voor de automotieve industrie. Dan kunnen we up richting het koersdoel van de ING van €23,00.

Op 9 september 2013 hebben de analisten van ING hun beleggingsadvies voor Ten Cate Koninklijke (KTC; ISIN: NL0000375749) herhaald. Het advies van ING voor Ten Cate Koninklijke blijft "kopen".

Het koersdoel wordt door de analisten verhoogd van 18,30 EUR naar 23,00 EUR.

www.trivano.com/aandeel/advies-ing-.4...
[verwijderd]
0
Vandaag hebben we al een topdag gehad met alleen een aankondiging over de samenwerking. Nog geen orders.
Dan moet de automotive overeenkomst nog komen.
Ik hou mijn stukken stevig vast.
poolbeer
0
Zou mooi zijn als morgen op vrijdag de 13e op de IAA FrankFurt de automotive overeenkomst bekendgemaakt word.
[verwijderd]
0
Ja driemaal is scheeprecht.
Dan is dit echt de beste week van het jaar.
Spannend morgenochtend
ApacheNL
0
Tencate Composites to show AmberTool HX-series at CE

September 13, 2013

The industry leading TenCate AmberTool HX-series will be exhibited within the Holland Composites Pavilion Hall 4, stand B34 during the upcoming Composites Europe show in Stuttgart, Germany.

The recent purchase of Amber Composites by TenCate Advanced Composites has allowed the materials technology company to merge a number of industry leading composite tooling products into the TenCate AmberTool prepreg range.

The TenCate AmberTool thermoset portfolio incorporates the original Amber Composites tooling range with previous tooling prepregs available from TenCate Advanced Composites. With a 20 year pedigree across high performance industrial sectors, the range comprises of the HX-series and the collaboration with 3M's nanosilica fortified resin technology.

Nick Tiffin, Director Marketing and Sales Europe for TenCate Advanced Composites states: "The convergence of the TenCate thermoset tooling brands is a unique event from which our customers and new prospects will benefit.

“This comprehensive range of tooling products offers complete tooling design freedom sold by a proven team of experts who are consistently delivering successful composite tooling solutions on a global basis. The Composite Europe show is an opportunity for us to showcase this complete range and to react to latest industry challenges, offering our high-grade services and support."

TenCate AmberTool composite tooling prepregs are available directly from TenCate Advanced Composites in the UK and USA. Additionally it is sold exclusively in mainland Europe by the official TenCate AmberTool distributor - Axson Technologies.

www.fibre2fashion.com/news/company-ne...
[verwijderd]
0
Wat deze week Beleggersbelangen schreef, dat Ten Cate teveel leunt op regeringen, vind ik kortzichting.
De innovaties van de afgelopen jaar zijn dusdanig revolutienair dat je bij Ten Cate echt enig geduld moet hebben, maar als de doorbraak komt, waarvan heel toevallig deze week de eerste berichten van zijn, dan kan het weleens heel hard gaan ( schatting 3 tot 5 jaar)

fijn week-end allen
[verwijderd]
0
Milan jij begrijpt het.
De kost gaat voor de baat uit bij Ten Cate.
Maar als alles samenvalt kunnen de aandeelhouders veel plezier beleven.
125 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,27  -3,75  -0,43%  25 apr
 Germany40^ 17.931,00 +0,08%
 BEL 20 3.857,94 -0,67%
 Europe50^ 4.952,68 +0,28%
 US30^ 38.124,13 0,00%
 Nasd100^ 17.428,55 0,00%
 US500^ 5.044,94 0,00%
 Japan225^ 37.725,14 0,00%
 Gold spot 2.328,50 -0,15%
 EUR/USD 1,0726 +0,26%
 WTI 83,75 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,85%
RENEWI +4,68%
B&S Group SA +2,85%
Flow Traders +2,26%
Fugro +2,09%

Dalers

ADYEN NV -18,43%
VIVORYON THER... -8,38%
WDP -4,93%
Alfen N.V. -4,39%
CM.COM -3,66%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront