Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Leven de VVD

1.112 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 52 53 54 55 56 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

Dream*On schreef op 11 maart 2015 12:46:

VVD burgemeester en voorzitter Stichting Vliegramp MH17 verdacht van corruptie
www.waarinholland.nl/vvd-burgemeester...
www.powned.tv/nieuws/politiek/2015/03...
www.volkskrant.nl/dossier-rampvlucht-...

Opmerkelijk, in de politiek doet de VVD er alles aan om informatie over de ramp achter te houden. De voorzitter van de stichting die de belangen van de slachtoffers verdedigd is een corrupte VVD'er....

Piet Ploeg is voorzitter van de stichting voor behartigen van belangen nabestaanden ramp MH17.

Hij heeft broer, schoonzus en neef verloren bij de ramp dus hij is een nabestaande.

En jij gaat nu hier even beweren dat die man erop uit is informatie over MH17 achter te houden.

Je bent onbeschoft nu.

[verwijderd]
1
Het zit er al jong in bij de VVD.Zou het frauderen en profiteren een toelatingseis zijn?

Het 24-jarige gemeenteraadslid Bram Dirkx zou er als voorzitter van de JOVD een creatieve boekhouding op na hebben gehouden.

Dat zou via bronnen binnen de jeugdclub van de VVD aan het licht zijn gekomen, schrijft L1.

Dirkx werd in 2011 opperhoofd van de JOVD. Binnen een jaar was 'ie echter weer gevlogen onder het mom van "gezondheidsklachten". Diverse bronnen binnen het jeugddepartement spreken dat echter tegen en zeggen dat Dirkx weg moest omdat hij "onprofessioneel gedrag" vertoonde en "dubieuze declaraties" indiende. Waar andere bestuurders honderd á tweehonderd euro declareerden, had Dirkx naar eigen zeggen onkosten ter waarde van vijf- tot zeshonderd euro per maand.

'Zo jammer dat ik word beschuldigd'

Zo declareerde de jonge VVD'er zijn ritjes naar Den Haag dubbel. Ook noteerde hij binnenlandse ritten op momenten dat hij vrolijk Twitterde in België te vertoeven. Dat leidde er eerder al toe dat Dirkx drie van de acht omstreden declaraties terug moest betalen. "Ik vergiste me in de bonnen. Soms had ik drie of vier afspraken op één dag. Ik was gewoon slordig", verdedigt Dirkx zichzelf, "zo jammer dat ik hier nu van wordt beschuldigd."

Ondanks de "gezondheidsklachten" van Dirkx, stelden zijn fysieke en geestelijke toestand hem vorig jaar wel in staat een positie te bekleden in de gemeenteraad van Venray. Daar vermaakt hij zich nog altijd opperbest.

www.powned.tv/nieuws/politiek/2015/03...
[verwijderd]
0
VVDer neemt rechtspraak de maat, schuldig bewezen maar strafmaat niet naar de zin.

VVD'er Offermanns krijgt 60 uur werkstraf

DEN HAAG -
VVD'er en oud-burgemeester van Meerssen Ricardo Offermanns moet een werkstraf uitvoeren van zestig uur. Dat bepaalde het gerechtshof in Den Haag donderdag in hoger beroep. De aanklager had 120 uur geëist.
Ricardo Offermanns.
Ricardo Offermanns.
Foto: KUIT, JEAN PAUL
Offermanns is volgens het hof medeplichtig aan het schenden van de geheimhoudingsplicht in een sollicitatieprocedure in 2012. Deze ging over het burgemeesterschap van Roermond. VVD-partijgenoot Jos Van Rey had Offermanns, kandidaat voor het burgemeesterschap, vertrouwelijke informatie over de procedure doorgespeeld. Het ging over de vragen die gesteld zouden worden en de gewenste antwoorden.
De rechter vindt niet dat bewezen is dat Van Rey iets terugverlangde voor deze informatie.
De rechtbank veroordeelde Offermanns eerder tot 120 uur taakstraf, maar hij ging in hoger beroep.

www.telegraaf.nl/feed/23792650/__VVD_...
[verwijderd]
0

Jojo je zit wat te zoeken als deelnemer van de wanhopige linkse horde die nu helemaal los gaat tegen de VVD om zieltjes te winnen.

Waar gaat het over? Een lekje bij zo een geheimzinnige procedure! Pas dan gewoon die onzin aan en stap over naar de GEKOZEN burgemeester, maar dan wel 1 met iets meer bevoegdheden.

Je zit gewoon te miesemuizen in je linkse waanzin en bekrompenheid.

Groet, Jonas
izdp
0
Nee jonas het is veel leuker.
The war on drugs van opstelten, tig jaar na de us, levert deze leuke bijvangsten via zijn partijwietgenootjes.
Geen leuker vermaak dan leedvermaak.
Kopje wietthee doen jonas?
[verwijderd]
0

IZDP, wietthee? Dat was 30 jaar geleden. Werd ik duffig van. Meer geprobeerd tot heroïne aan toe. Bij dat laatste had ik wel een vriendje bijna afgestudeerd arts erbij. Sloeg ook al niet aan en verder proberen leek ons onverstandig.

De softdrugs vrijgeven ben ik niet tegen, maar er zijn toch ook wel bezwaren. Ik heb als parttime duidelijk stoned zijnde leerlingen gehad en werd daar niet vrolijk van. Praktisch zal de politiek dan wel een registratieplicht voor gebruikers invoeren en de nette huisarts die af en toe een sticky rookt zie ik dat niet doen.

Het argument van Opstelten tegen vrijgeven deel ik ook niet wanneer hij dan verwees naar internationale regelgeving, want zoals het nu hier gaat is ook tegen die regels en kan blijkbaar wel.

Dus ik sla die wietthee over en zet maar een gin-tonic klaar. Ook niet best maar dat is in het kader van beperking verslavingen.

Groet, Jonas
haas
0
Madame fatale:
========================================

za 14 mrt 2015, 05:30 | 0 reacties
Affaires mogelijk opzet
’VVD pootje gelicht’

door Wouter de Winther
DEN HAAG -
De VVD ziet in de vele affaires die nu naar buiten komen, een geregisseerde poging om de partij vlak voor de verkiezingen te beschadigen.
In een interview met deze krant stelt minister Schippers (Volksgezondheid) dat de timing van integriteitskwesties, zoals het opgedoken bonnetje rond de Teevendeal, ’geen toeval’ is.
josti5
0
Aggut, wat zielig voor de VVD...
Wat hébben ze daar een bende geldwolven en ritselaars naar binnen gehaald...
Dus moeten ze niet zeuren.

Wat heeft de VVD het volk de afgelopen jaren niet geflikt? Dus slaat het volk terug. Net als bij de politiek en het bedrijfsleven, zijn ook de grenzen tussen misdadigers en nette burgers uitermate vervaagd. Dus of het criminelen zijn of niet, die 'het bonnetje' weer actueel hebben gemaakt, maakt niets uit.

En nu worden ze nog ondemocratisch óók: geschiedenisleraar Rutte is boos op het CDA. Juist nu het regeringsbeleid zijn vruchten begint af te werpen (jazeker, dat heeft-ie écht gezegd!) moeten alle partijen zich achter hem scharen...
Dus: wel of geen verkiezingen maakt voor Rutte niets uit - gewoon, als het maar enigszins mogelijk is, gewóón doorregeren door met zo veel mogelijk partijen aan te pappen, waardoor iedere verkiezingsuitslag al bij voorbaat verkracht is.
Wát een democraat!
De fractievoorzitter van de 2e kamer had deze week óók zo'n mooie: wij hebben 41 zetels, dus wij bepalen.

Ze zijn helemaal de weg kwijt, bij de VVD.

En, de naïeve Nederlandse kiezer kennende, gaat Rutte het nog redden óók...

Eigenlijk is Hotlips op Defensie de enige capabele VVD-bewindspersoon. Zou een goeie premier zijn. Wel moet ze iets aan haar toenemende omvang gaan doen -:)

[verwijderd]
0
blijft lachen met het huidig catshuis cabaret.
nu leest men dat rutte er over "denkt" om annemarie jorritsma minister van justitie te maken na de verkiezing volgende week.
een jorritsma die wanneer men even op wikipedia kijkt, direkt stuit op :

Grondwateraffaire

In december 2006 raakte Jorritsma opnieuw in opspraak, ditmaal vanwege het oppompen van grondwater voor de koelings/verwarmingsinstallatie van haar woning in Almere[3]. De daartoe benodigde vergunning en ontheffing bleken niet aangevraagd te zijn bij de provincie. Het oppompen zou water onttrekken aan een waterlaag van drinkwaterkwaliteit, en daarvoor moest bovendien een beschermende kleilaag doorboord worden. Agrariërs in de buurt die voor soortgelijke activiteiten wel een vergunning hadden aangevraagd, hadden deze niet gekregen. Jorritsma bleek door de Commissaris van de Koningin gewaarschuwd te zijn over de noodzaak van de vergunning en de ontheffing. Zij had de gemeenteraad en het college van B en W niet ingelicht.

De gemeenteraad liet een onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de gang van zaken[4], vooral naar de vraag waarom geen vergunning was aangevraagd. Het op 7 februari verschenen rapport was kritisch over het GEBREK AAN OPENHEID van Jorritsma (ze had volgens de gemeentelijke integriteitscode de problemen moeten melden aan college en fractievoorzitters) en over de manier waarop ze als burgemeester betrokken was bij handhaving van regelgeving die haar persoonlijk trof. Tijdens de raadsvergadering op 8 februari dienden de oppositiepartijen een motie van wantrouwen in, maar de coalitiepartijen lieten weten nog wel vertrouwen te hebben in de burgemeester. Jorritsma droeg haar portefeuille Handhaving tijdelijk over aan een wethouder, om verdere belangenverstrengeling te voorkomen.

en de grootste giller blijft:
toen ze als minister van milieu was ze zich in parijs voorstelde als le ministre du milieu.
voor zij die de franse taal niet machtig zijn: milieux betekent penoze.
Melkkoe
1
De opmerking 'ministre du milieu' is niet gezegd door Jorritsma, die overigens nooit minister van milieu is geweest, maar door minister Vorrink (PvdA). Zie 'Door gevaarlijke gekken omringd' van W.F. Hermans.

[verwijderd]
0
gelukkig iemand die zijn / haar nederlandse lit(t)eratuur kent.
[staan deze gebundelde brieven wel in het boek van steinz & dochter ?]
m. vr. gr.
[verwijderd]
0

Sobri, ik heb wel wat van Hermans, maar die van Melkkoe kende ik nog niet.

VVD-probleem los ik ook even op: dat is Kamp op Binnenlandse Zaken en staatssecretaris Dekker op Economische Zaken. Kamp neemt immigratie en integratie erbij en Neelie Smit-Kroes als staatssecretaris voor het MKB.

Iemand van buiten halen is lastig, want die hele kabinetszaak staat op springen. Wie wil er dan nog voor een heel tijdelijk postje gaan?

Groet, Jonas
[verwijderd]
0
laat ik nu altijd gedacht hebben dat de vvd uit louter snoeshanen bestond maar nu blijkt er ook een schrandere soepkip tussen te zitten.

"edith vertelt dat alle negatieve berichtgeving over de vvd geen toeval kan zijn."
[verwijderd]
0

Edith moet natuurlijk bij Nieuwsuur zijn die het vuurtje met slechte journaliek hebben opgestookt. Gaat om een zaak van 15 jaar oud! Er was toen ook door onze volksvertegenwoordigers geen goede wetgeving gemaakt inzake terughalen crimineel geld bij misdadigers.

Trouwens als ik nu toch bezig ben met die regeringsleiders. Hennis, Plasterk, Mansveld kunnen ook wel weg. Neelie doet erbij: afschaffing waterschappen en naar max 5 provincies en minimaal 4 miljard bij ze weghalen, NS en luchtvaartzaken.

Hidding wordt staatssecretaris van justitie. Met het mes in de mond gaat hij de zaken daar flink opschudden. Van de PvdA gaan Vermeend en Paul Scheffer in de ring bij het overnemen van de onduidelijke werkzaamheden van Plasterk en voor defensie zoek je een generaal ofzo die weet waar het over gaat en die krijgt dan ook de inlichtingendiensten onder zich om de linkse of D'66-achtige versofting daar te bestrijden.

Eigenlijk is het allemaal vrij simpel.

Groet
haas
0
80% van de besluiten in DenHaag zijn wetgeving/kopieen/adviezen etc uit Brussel

Om te zorgen dat ze wat te doen hebben in DenHaag ben ik warm voorstander van :
opheffen provincies: taken toedelen aan DenHaag en gemeentes(gemeentkt ,< 30K direkt opheffen:) Dan kunnen de spaarpotten van Provincies ook verdeeld worden
Én 1e kamer voorlopig dan even houden als "raad van Toezicht"op de democratie
(rechtstreeks stemmen of indirekt door gemeenteraden)
[verwijderd]
0

Ik denk dat het over 15 jaar zo zal zijn. Vragen mijn kinderen aan me.

1. Waarom moeten we miljarden betalen aan het opruimen van al die roestige windmolens?

Ja kinderen dat was zgn Duurzaamheidslobby.

2. Waarom kunnen we beter een hoofddoek dragen voor onze veiligheid?

Ja, kinderen dat was de asielzoekerslobby. Mensen die leefden van meer asielzoekers.

3. Waarom betalen we zoveel belasting voor dure gevangenis voor buitenlandse imigranten in het gevang?

Ja, dat was dan weer D'66 en de PvdA e.d. namens de Asiel-advocatenlobby en verdwaasde linkse journalisten.

4. Waarom betalen we zoveel aan arme kindertjes in Afrika?

Ja, dat deden we 50 jaar geleden ook en het schiet op. Kan pa niet helpen maar dat is de miljarden ontwikkelingshulpindustrie met bijvoorbeeld allerlei organisaties en de medewerkers van die organisaties moeten ook eten.

5. Waarom lopen wolven rond op vakantieparken en durven onze kinderen niet buiten te laten?

Ja, kinderen dat was de dierenlobby en de mensen daarvan moesten ook eten.

Nog meer lastige vragen kids? Ik heb het niet gewild, maar zo is het. Ik zei toch al eerder dat jullie beter konden emigreren.

Groet, Jonas

[verwijderd]
0

Hierom is een keiharde minister voor Binnenlandse Zaken en Justitie nodig en een iemand die de inlichtingendiensten aanpakt.

Het is toch te gek voor woorden dat de schreeuwende Kamer 15 jaar geleden niets heeft gedaan aan aanpak crimineel geld en nu weer fout zit met die jihadsten? Moet D'66 dat maar dat doen? Hoe willen ze dat doen met die heilige privacy van hen? Katten op het kabinet is 1, maar zelf met voorstellen komen, kunnen ze niet!

"'Antiterreurmaatregelen amper ingezet'

Antiterreurmaatregelen om jihadisten te stoppen, zoals hun paspoort afpakken of hun bankrekening bevriezen, worden maar beperkt opgelegd. Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws.

Tot nu toe is in twaalf gevallen het financiële tegoed van een Nederlandse jihadist bevroren. Vijftig paspoorten zijn ingetrokken; dat gebeurde vooral bij mensen die Nederland nog niet hebben verlaten.

Het aantal jihadisten dat in aanmerking komt voor de antiterreurmaatregelen ligt veel hoger. Want het Openbaar Ministerie heeft tegen 92 verdachten van terrorisme een onderzoek lopen. En uit cijfers van inlichtingendienst AIVD blijkt dat minstens 180 mensen naar Syrië zijn vertrokken.

Voorzichtig

Volgens RTL Nieuws kunnen de AIVD en het OM maar moeilijk uit de voeten met de twee maatregelen. Willemijn Aerdts, inlichtingenexpert van de Universiteit van Amsterdam: “Ze zijn voorzichtig om die informatie te delen, omdat dat prijs zal geven wie ze volgen of welk netwerk ze in kaart hebben, maar ook wat hun werkwijzen zijn. En dat willen ze natuurlijk koste wat het kost voorkomen.”

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) zegt dat er niets is af te leiden uit het aantal keren dat tegoeden zijn bevroren en paspoorten zijn ingetrokken. Er zijn in totaal 38 maatregelen die tegen jihadisten kunnen worden genomen en het toepassen daarvan is maatwerk, aldus de NCTV. „Het is bepaald niet zo dat we niets hebben bereikt, zoals wordt gesuggereerd. Vooral met de paspoort- en bevriezingsmaatregelen hebben we echt een sprong gemaakt en lopen in Europa voorop”, aldus een woordvoerder.

D66-Kamerlid Gerard Schouw vindt dat het kabinet ernstig tekortschiet in de aanpak van het jihadisme. „Er is een hoop stoere taal, maar in de praktijk komt er weinig van terecht.” Hij wil dat de tijdelijke minister van Veiligheid en Justitie, Stef Blok, dinsdag in de Kamer opheldering geeft".

Groet, Jonas
[verwijderd]
0

Nog een reden voor een keiharde aanpak op Justitie.

We hebben een agente die in elkaar wordt geramd door 3 over het paard getilde Ajaxvoetballers. Er zijn er al 2 niet meer verdacht en de derde wilde alleen maar bemiddelen. Bemiddelen tussen wat?

De agente was erg fout, want ze had zich niet uitgebreid voorgesteld aan deze huftertjes. Als ze zich als agente had voorgesteld dan hadden ze haar niet in elkaar geramd en was het blijkbaar goed geweest?

"'Aschraf wilde juist bemiddelen in ruzie'

AMSTERDAM -
Een van de drie jeugdspelers van Ajax die vrijdag geschorst werden nadat ze waren aangehouden voor de mishandeling van een agente, zou juist hebben willen bemiddelen in de verkeersruzie.

Aschraf el Mahdioui

Dat zegt de advocaat van Aschraf el Mahdioui tegen stadszender AT5. Hij en zijn teamgenoot Samet Bulut worden inmiddels niet meer verdacht. De derde speler, Zakaria el A., moet zich binnenkort verantwoorden voor de rechter voor de mishandeling.

De officier van justitie besloot vrijdagmiddag dat de drie verdachten niet hoefden te worden voorgeleid aan de rechter-commissaris en dat het ook niet nodig was om de voetballers langer vast te houden. „De officier van justitie heeft zelf het initiatief genomen om twee van de drie jongens zonder dagvaarding heen te zenden en de derde verdachte wel voor mishandeling te gaan vervolgen. Omdat de verwondingen niet ernstig waren, moet deze 18-jarige Amsterdammer zich voor een eenvoudige mishandeling verantwoorden. Er is geen sprake van openlijke geweldpleging, omdat de vrouw geen botbreuken had maar alleen een gekneusd sleutelbeen en wat schaafwonden.

Uit haar verklaringen is bovendien gebleken dat zij niet uit de auto is gesleurd. Wat verder ook een belangrijk feit is, is dat de vrouw zich niet als politieagente kenbaar had gemaakt. In zo’n geval zou een eventuele straf veel zwaarder kunnen uitvallen”, aldus woordvoerder Franklin Wattimena van het Openbaar Ministerie in Amsterdam.

De 18-jarige jeugdspeler die wel vervolgd gaat worden, mocht de cel ook verlaten omdat hij geen strafblad heeft. Voorlopig heeft Ajax het drietal geschorst.

„De club neemt dit zeer serieus en stelt alles in het werk om er zo snel mogelijk achter te komen wat er is gebeurd.”

„Daarna zal Ajax bepalen of en welke passende maatregelen zullen volgen. Tot die tijd zullen de betrokken spelers geen voetbalactiviteiten voor de club verrichten”, aldus een verklaring van Ajax." (de Telegraaf)

Hier klopt iets niet! Drie "onschuldige jongetjes" en toch een vrouw die in elkaar is geslagen? Heeft justitie een stelletje halfgare eieren op de zaken gezet en is die rechter wel goed wijs?

Groet, Jonas
1.112 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 52 53 54 55 56 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
897,96  +6,83  +0,77%  12:27
 Germany40^ 18.310,30 +0,74%
 BEL 20 3.977,19 +1,23%
 Europe50^ 4.987,65 +0,62%
 US30^ 38.919,61 +0,20%
 Nasd100^ 18.058,17 -0,17%
 US500^ 5.181,28 +0,06%
 Japan225^ 38.881,22 +0,05%
 Gold spot 2.314,32 -0,40%
 EUR/USD 1,0765 -0,03%
 WTI 78,28 -0,41%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
    Tijd om het aandeel Adyen op te vissen?
  4. Premium
    Uitstekende cijfers Flow Traders
  5. Premium

Stijgers

VIVORYON THER... +10,00%
Van Lanschot ... +5,36%
HEIJMANS KON +3,79%
ADYEN NV +3,47%
ForFarmers +3,31%

Dalers

NX FILTRATION -1,56%
ArcelorMittal -1,19%
INPOST -0,66%
Sif Holding -0,60%
PROSUS -0,52%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront