Galapagos « Terug naar discussie overzicht

KOERS GALAPAGOS 2015

16.480 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 820 821 822 823 824 » | Laatste
Mr Greenspan
0
quote:

Chaosjager schreef op 17 maart 2015 11:43:

[...]Is gala nu niet bezig met een langdurige daling vanwege het bericht over beeindiging met janssen?
Uiteraard niet, Filgotinib vertegenwoordigd het leeuwendeel van de waarde.
Wellicht zal er paniek gezaaid worden, maar nog voor de resultaten bekendgemaakt worden half april zullen we nieuwe records gaan bereiken
Sal
0
Ik vind het wel misleidend, het werd naar buiten gebracht als een postief bericht alsof zij de samenwerking hebben beindigd om meer op eigen benen te kunnen staan.
B...K
0
Er zijn nu beleggers die hoog ingekocht hebben.En nu een beetje in paniek raken.
En dat is nergens voor nodig
[verwijderd]
0
Ikzelf zit er redelijk hoog in ja.. Ik ga met jullie adviezen mee en houd het gewoon aan.
K. Wiebes
0
quote:

pardon schreef op 17 maart 2015 10:12:

Er zijn er dus hier die denken dat J&J Janssen betekent en zij denken dus ook dat Janssen aandelen heeft van Galapagos.
En gezien de aanbeveling zijn er hier dus minimaal twéé die niet weten dat Janssen 'n dochter van J&J is.
Hilliebillie
2
Het teruggeven van een programma is nooit positief. Maar spelletjes zijn niet uitgesloten. Indien J&J aan een bod werkt kunnen ze nu tegen lagere prijzen een redelijk volume opbouwen en hun positie versterken! Bij een overname door J&J krijgen zij deze rechten terug. Het is mogelijk dat J&J dit programma verder door GLP ontwikkeld wil zien worden. Veel particulieren die niet tegen de volatiliteit kunnen zijn dus nu aan het verkopen en kunnen de boot missen!
De amateur
0
Ik snap het niet helemaal want bij mij lijkt het persbericht juist positief. Ze hebben een goede fase 1 gehad en willen het nu weer volledig onder eigen beheer. Waarom zou dat negatief moeten zijn? Heeft iemand een bron dat Jansen de samenwerking heeft opgezegd of dat Galapagos het zelf heeft gedaan?
B...K
0
AMSTERDAM (Dow Jones)--Galapagos (GLPG.AE) kwam dinsdag met de volgens KBC verrassende mededeling dat de alliantie met Janssen wordt beeindigd, waarmee de farmaceut toegang krijgt tot kandidaatmedicijn GLPG1690. Galapagos zei dit als een volgende stap te beschouwen in het proces om een volwassen biotech bedrijf met eigen producten te worden. Analist Jan De Kerpel merkt op dat dit het bedrijf veel geld kost, maar er wel toe leidt dat Galapagos maximaal kan profiteren van eventueel succes. Hij is te spreken over de transformatieplannen, maar merkt tegelijkertijd op dat het opzetten van een pijplijn met eigen medicijnen twijfel kan zaaien bij diegenen die erop rekenden dat Galapagos een overnamekandidaat zou worden op de korte termijn. Het advies is buy met een koersdoel van EUR22. Omstreeks 9.25 uur noteert het aandeel 0,2% lager op EUR22,41, terwijl de ASX vlak noteert. (LDF)
[verwijderd]
0
Het is een grote gok. Valt het tegen dan zijn alle kosten gemaakt voor nop. Mocht het succesvol zijn heeft gala ook recht op alles wat door dat middel binnenkomt..
de tuinman
0
Ik vind het een heel vreemd persbericht en ook niet compleet. Wilde Gala echt alleen verder of wilde Janssen niet meer verder.?
Maar ik neem aan dat Gala nu wil proberen het product alleen op de markt te brengen? Dat kost veeeeel geld, maar dan gaat het bestuur er dus vanuit dat er ook geld binnen komt..
Dat kan alleen met 0634 of met emissies.
En hoe kan het dat de koers er pas na meer dan een uur erop begint te reageren=
[verwijderd]
0
Het zou hilarisch zijn als Gala al stiekem zou weten dat het medicijn aanslaat en het nu individueel af wil ronden.. Kleine kans maar wie weet...
[verwijderd]
0
quote:

B...K schreef op 17 maart 2015 13:16:

Mijn verwachting is dat we gaan sluiten boven de 22 euro
Als je verwachting uitkomt dan denk ik dat er wat beleggers spijt hebben dat ze hun positie hebben afgebouwd of eruit zijn gestapt.
Sir Piet
0
Het lijkt mij dat positieve resultaten na minimaal 8 jaar onderzoek niet zomaar in de vuilnisbak gemikt worden omdat de partner voor wat voor een reden dan ook niet door wil gaan. We hebben dat eerder gezien bij 0634 waarvan wij het resultaat binnenkort te zien krijgen. Bij succes blijkt dat dan een mega positieve inschatting te zijn geweest van Galapagos.
harrysnel
2
Onno wil zelfstandig blijven en is bang dat Abbvie een bod gaat uitbrengen.

Vandaag eindigt de samenwerking tussen J&J en Galapagos. Eerder is het onderzoek van GSK met Jak-1 van Galapagos gestopt in fase2 voor alle 3 indicaties. Gevolg is dat er nu slechts 1 programma in de klinische fase zit en dat is 0634 met Abbvie. Als je bang bent voor overname door Abbvie dan is dit slecht nieuws.

Is er nog wat anders van waarde? Ja, het CF-programma. Maar Galapagos heeft daar in mijn ogen ongelooflijk geblunderd door juist met Abbvie een deal aan te gaan. Niet te geloven. Had dat programma gepartnerd met Vertex en je had een mogelijke partij binnengehaald die rol kan spelen in evt. biedingsstrijd als witte ridder.

Gevolg is dat er geen enkel ander farma bedrijf verbonden is met Galapagos middels een molecuul dat al enigszins gevorderd is in de pipeline. Dat maakt je kwetsbaar voor een (lager) bod door Abbvie als 0634 resultaten goed zijn.

Natuurlijk ken ik de term "regaining rights" maar Galapagos kiest ervoor om dit prominent in de titel te zetten. Liever heb ik: Galapagos beëindigt samenwerking met J&J en dan verderop pas opmerking dat rechten terugkomen bij Galapagos en dat dit ook positief zou kunnen zijn omdat het mooie aanvulling is op pipeline oid.

Wat is het nieuws van vandaag? Er sneuvelt een belangrijke alliantie met J&J. Galapagos gaat zelfstandig door met moleculen. Wat lezen we: rechten teruggewonnen, mooie aanvulling pipeline, veelbelovende fase1 resultaten, bedrijf op weg naar volwaardig bedrijf, details over werkingsmechanisme door Piet.... Dit is niet het nieuws.

En Onno? Hij is verantwoordelijk voor het strategische pad en dit heeft daar betrekking op. Toch laat hij het commentaar verzorgen door de CSO. Waarschijnlijk last van een onbedwingbare verbouwingsdrift en aan het klussen geslagen zoals vaker bij slecht nieuws;).
[verwijderd]
0
quote:

Sir Piet schreef op 17 maart 2015 13:21:

Het lijkt mij dat positieve resultaten na minimaal 8 jaar onderzoek niet zomaar in de vuilnisbak gemikt worden omdat de partner voor wat voor een reden dan ook niet door wil gaan. We hebben dat eerder gezien bij 0634 waarvan wij het resultaat binnenkort te zien krijgen. Bij succes blijkt dat dan een mega positieve inschatting te zijn geweest van Galapagos.
En een feit is dat de onderzoeksresultaten al binnen bij Galapagos en dat ze bezig zijn met de analyse .............
B...K
1
Je moet het zo zien.Om zelfstandig te blijven daar is niks mis mee.Oke de beleggers speculeren op een hogere koers doormiddel van een overname.Als de uitslag half April positief is.En daar ga ik zeker van uit.Dan voorzie ik minimaal een koers van 30 Euro op de borden.En dan wordt er gezegd op dit forum.Weet je nog wel vorige maand stond Galapagos nog op 21.50.Zelfstandig of niet zelfstandig de koers zal verder gaan stijgen dit jaar.
16.480 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 820 821 822 823 824 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 30 apr 2024 17:35
Koers 26,580
Verschil -0,180 (-0,67%)
Hoog 26,940
Laag 26,540
Volume 40.876
Volume gemiddeld 82.015
Volume gisteren 71.834

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront