ACCSYS TECHNOLOGIES PLC « Terug naar discussie overzicht

Alle seinen op groen

531 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » | Laatste
Jan Willem
0
quote:

alida1 schreef op 30 oktober 2015 08:47:

Als we nu naar de laat kijken ligt de weg naar boven echt wel open. Jammer dat dit straks weer geregisseerd gaat worden.
Ik denk niet dat er nu al een groep aanwezig is ,krachtig genoeg om zowel opwaartse als neergaande bewegingen te bewerkstelligen .
alida1
0
quote:

Jan Willem schreef op 30 oktober 2015 09:22:

[...]

Ik denk niet dat er nu al een groep aanwezig is ,krachtig genoeg om zowel opwaartse als neergaande bewegingen te bewerkstelligen .
naar beneden kan al met kleine hoeveelheden. dat zie je ook. Het klopt dat er te weinig kracht is voor een opwaartse beweging. Helaas is binnen dit bedrijf weinig aandacht voor aandeelhouderswaarde. onderliggend is er genoeg bewijs voor opwaartse kracht. De markt herkent het alleen nog niet. het advies kan op dit moment alleen maar zijn Goedkoop inslaan en op de plank leggen.
Jan Willem
0
Voor vele maanden is geprobeerd dit schare omlaag te trekken ,de prijs per aandeel is daardoor wat lager ,maar dat zij er een voordeel mee hebben gehad kan ik me niet indenken .
alida1
0
quote:

Jan Willem schreef op 30 oktober 2015 10:00:

Voor vele maanden is geprobeerd dit schare omlaag te trekken ,de prijs per aandeel is daardoor wat lager ,maar dat zij er een voordeel mee hebben gehad kan ik me niet indenken .
het probleem is dat er in het koersverloop van dit aandeel irrationele elementen zitten. Zonder in allerlei complot theorieën te geloven is het knap lastig om dan wel een verklaring te hebben. Goedkoop inslaan is vgl mij nog de beste theorie waarom dit aandeel laag gehouden wordt. Hoewel het register van significant shareholders weinig opzienbarend nieuws laat zien denk ik toch dat er wel zijn die keurig onder de radar blijven.
[verwijderd]
0
quote:

alida1 schreef op 30 oktober 2015 09:48:

[...]

naar beneden kan al met kleine hoeveelheden. dat zie je ook. Het klopt dat er te weinig kracht is voor een opwaartse beweging. Helaas is binnen dit bedrijf weinig aandacht voor aandeelhouderswaarde. onderliggend is er genoeg bewijs voor opwaartse kracht. De markt herkent het alleen nog niet. het advies kan op dit moment alleen maar zijn Goedkoop inslaan en op de plank leggen.
De goede fundamenten hadden benadrukt kunnen worden met een tussentijdse rapportage na Q1, maar het bedrijf heeft er voor gekozen die af te schaffen. Daardoor blijft het een halfjaar stil na de jaarcijfers, terwijl we juist dit jaar op het punt zitten dat alles aan het draaien is. De cashflow zal naar verwachting positief zijn over het eerste halfjaar. Ergens gedurende dit jaar zal Arnhem waarschijnlijk zijn maximum capaciteit bereiken. Dan kunnen ze Arnhem uitbreiden of wachten totdat Freiburg half 2016 beschikbaar komt. Met uitbreiding van Arnhem, die betaald kan worden uit de aanwezige cash, zou de groei weer verder gefaciliteerd worden. Wacht men op Freiburg, dan blijft er tot die tijd cash het bedrijf instromen.
Jan Willem
0
De mensen aan de zijlijn .
Zo door de jaren heen heb ik diversen meningen gehoord en als ik dan eens kwam met Accsys begon men direct :Weet je nog van de Gemalto in oprichting of Spyker ,nou in zulke mooie dromen geloven we hier niet zelf is hij ook advocaat .Mijn zus in New Zealand nog voor 3 jaren geleden :Die jongens ? ja ze zijn bezig met de Radiata pine maar dat gaat toch niets worden hoor!!,meer was ze bezig met de nieuwe film aldaar waarna ik een wel heel vreemde versie achter mijn ogen kreeg kompleet met Hobbits .Door te Googlelen is dat nu wat beter want daar had ik toen even geen zin meer in .Wel heb ik al eens geschreven over Henry Ford en bleek het voor de koers niet eens negatief te zijn .We kunnen het dus naast het grote succes verhaal met veel foto's ook wel eens hebben over het risico tenminste als die er al zijn .Voor mij wel maar heb ik toch een gewenst aantal shares in mijn bezit .
Jan Willem
0
Voor een paar dagen geleden scheef ik nog in antwoord aan Alida dat er volgens mij geen groep aanwezig is die nu al krachtig genoeg is om zowel opwaartse als neergaande bewegingen te bewerkstelligen .Na zoveel maanden dat de shares prijzen alleen maar naar beneden gingen was voor mij de onder zak wel bereikt ,en veerden we weer net weer wat op .Door dat de bewijsbaarheid in Amerika door het ICC Evoluation rapport kan dat nu wel eens anders gaan worden ik heb in het verleden gewerkt als adviseur voor de stichting ....maar ook en later voor... en kwam dan een enkele keer bij de mensen op kantoor .Duidelijk was altijd dat mits de aanbevelingen bewijsbaar waren het direct werd ingevoerd . Voor Amerika kan dat nu ook gelden want ook kwam er wel het een en ander uit andere landen wat het voordeel duidelijk stelde ,maar het kon nog steeds verstikken . Dat men er nu mee zal gaan werken misschien nog niet zoals hier met malus vijf in een paar jaar tijd maar in ieder geval wel met malus drie is voor mij wel duidelijk een enkeling zal daar wat meer aan willen verbinden en dat komt voor ons goed uit want het betekend toch een extra verkoop van de shares misschien wel voor een paar maanden lang . Ook was er bij het nieuwsbericht voldoende informatie omtrent de beurs inschrijving van Accsys .
benbelegger
0
Jan Willem, je hebt het waarschijnlijk over dit evaluatie-rapport met product, eigenschappen en productspecificaties:

www.icc-es.org/Reports/pdf_files/load...

Maar daar schiet de aandelenprijs echt niet van naar boven.
Daar zijn altijd nog verkopers en genoeg reclame voor nodig.

Mvg. Ben
Jan Willem
0
Ik heb ook niet geschreven dat de koers nu omhoog zal schieten ,een Importeur is er al en de eerste schaapjes zijn over de dam . En met steeds weer eentje erbij die net als ik voor wanneer er iets leuks gekomen is waarvan vaststaat dat het zijn kansen heeft en er wat meer in wil hebben komen wij er ook wel .
alida1
0
Schijndel, 15-10-2015
VAN SWAAY DUURZAAM HOUT VERWERKT ACCOYA® IN H2H®-PRODUCTEN
Van Swaay Duurzaam Hout, de ontwikkelaar van de H2H®-productlijn waarin hardhout gecombineerd wordt met naaldhout, is een samenwerking aangegaan met Accsys Technologies om Accoya® toe te gaan passen in haar gecombineerde palen en damwandplanken.
H2H®-palen en H2H®-damwandplanken zijn ontwikkeld om de duurzaamheid van hardhout te combineren met de gebruiksvriendelijkheid van naaldhout. Accoya® is een door acetylatie gemodificeerd hout met tenminste eenzelfde levensduur als het beste hardhout (duurzaamheidsklasse 1). Daarom heeft Van Swaay Duurzaam Hout samen met SHR diverse testen gedaan om te onderzoeken of Accoya® verwerkt zou kunnen worden in H2H®-damwanden en H2H®-palen als alternatief voor het hardhouten gedeelte. En met succes!
Het product blijkt goed te functioneren en de sterkteklasse (C18) van de vingerlas is vergelijkbaar met die van de gebruikelijke H2H®-producten. Daarnaast blijkt Accoya® goed te vertimmeren en te verwerken in beschoeiingschotten, waardoor een breed assortiment voor de grond-, weg- en waterbouw mogelijk is geworden.
Hout als grondstof voor palen en planken is een onuitputtelijk energetisch verantwoord product mits het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Van Swaay Duurzaam Hout werkt daarom onder andere met FSC®- en PEFC™-gecertificeerde producten. Het verwerken van Accoya® past binnen dit gedachtegoed. Het hout is namelijk afkomstig uit dergelijke -gecertificeerde plantages/bossen.
Van Swaay heeft dan ook besloten om naast de bestaande H2H®-producten ook H2H®-producten te gaan produceren met een combinatie van Accoya® en naaldhout uit Nederlands bos voor toepassingen in de GWW-sector.
Moses brug H2H®

dit is geen kleine markt!
alida1
0
FD

Buitenlandse opkopers storten zich op Nederlandse bedrijven

Steeds meer Nederlandse bedrijven komen in handen van buitenlandse private-equityfirma's.

Dat blijkt uit voorlopige cijfers van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP). Bedrijvenopkopers uit het buitenland waren in de eerste zes maanden van dit jaar goed voor liefst 82% van alle private-equitydeals in Nederland, gemeten naar omvang.

Ad van Geloven (kroketten van Mora) kwam afgelopen jaar in buitenlandse handen. Ton Toemen/HH
Dit jaar kwamen onder meer musicalbedrijf Stage Entertainment, trustkantoor Orangefield en Ad van Geloven (kroketten van Mora) in buitenlandse handen.

De cijfers van de NVP onderbouwen signalen die al enige tijd uit de markt komen. Zo concludeerden advocatenkantoor CMS en consultancyfirma EY recent onafhankelijk van elkaar dat buitenlandse investeringsmaatschappijen oprukken in de polder, echter zonder getallen te noemen.

De toegenomen interesse komt vooral door de grote hoeveelheid geld die beleggers bij private-equitybedrijven hebben gestald. Wereldwijd brandt volgens consultancyfirma Bain meer dan $1100 mrd in de zakken van de opkopers, ruim een verdubbeling ten opzichte van 2005.

Door de grote concurrentie op de overnamemarkt in het Verenigd Koninkrijk zoeken met name veel Britse private-equityfirma’s tegenwoordig hun heil in Nederland. Maar er is ook meer interesse uit de Verenigde Staten en Azië, met dank aan de zwakke euro.

Gevolg is dat er in Nederland meer concurrentie ontstaat tussen opkopers, waardoor de prijzen van de verkochte bedrijven stijgen. 'Dat is goed nieuws voor Nederlandse private-equityfirma’s die hun participaties van de hand willen doen’, zegt Felix Zwart, onderzoeker bij de NVP.

Moeten we hier naar gaan verlangen?
[verwijderd]
0
Green building market grew 12.81% in 2014

November 3, 2015
Green building market witnessed a healthy growth of 12.81 percent in 2014.

The growth is driven by rise in green building construction and government initiatives promoting sustainable environment propelling the growth.

The green building materials market is witnessing an increase in the adoption from the healthcare segment, and although it is still in the nascent stage in the APAC region, Europe and the Americas emerged as the early adopters of green building materials.

According to the report, many countries, notably the US, Singapore, India, Australia, France, and Malaysia, have framed policies to support green building construction.

Increased demand for green building materials has also been witnessed in the commercial and office buildings and residential buildings segments.

The major factor contributing to this demand is rising awareness about the benefits of green buildings, which in turn is driving investment in green commercial building construction.

The tax benefits offered by the governments of various countries to encourage construction of green buildings will foster demand for green building materials during the forecast period, the report said.

The market size has been calculated based on the total revenue generated from consumption of green building materials. The forecast is based on government initiatives across different countries toward green building construction and rising demand from end-users.

Green building materials are usually materials that are recycled from industrial or construction waste, therefore its scarce availability poses a threat to the growth of this market. It discusses the major drivers that influence the growth of the market.

On a related note, analysts forecast global construction waste management market to grow at a CAGR of 9.67 percent by revenue over the period 2014-2019.

Implementing waste management programs at the design phase can minimize waste generation considerably and make the project sustainable.

The concept of green buildings is an emerging trend in the market. Green buildings have efficient waste management systems that reduce the amount of waste created throughout the life cycle of the building, starting from design, construction, repair, to demolition.

According to the Global Construction Waste Management Market 2015-2019 report, with rapid urbanization and industrialization, construction activities have increased significantly worldwide.

Construction and repair of roads, flyovers, bridges and buildings generate large volumes of waste that needs to be managed efficiently. Improper waste disposal raises environmental concerns and leads to resource depletion as well.

Construction waste management allows reuse and recycling of waste materials such as concrete, wood, plastic, and glass and can. This resolves supply shortages at construction sites as recycled construction waste can be reused as building material.

Developed countries such as the US, the UK, and Germany and developing countries such as China, India, and Brazil are the major construction waste generators.

torbu
0
quote:

Jan Willem schreef op 2 november 2015 09:35:

Ik heb ook niet geschreven dat de koers nu omhoog zal schieten ,een Importeur is er al en de eerste schaapjes zijn over de dam . En met steeds weer eentje erbij die net als ik voor wanneer er iets leuks gekomen is waarvan vaststaat dat het zijn kansen heeft en er wat meer in wil hebben komen wij er ook wel .
Hoe dan ook, het geloof lijkt terug te komen.
Nu alweer een 10% hoger als een week geleden,
met een niet al te flinke bied,maar een nog dunnere laat.
Londen gaat gelijk op,dat zien we ook niet altijd.
GrindNshiP
0
Zeker goed om te zien! De bied wordt bij elke hogere koop uit de laat steeds weer verhoogd. En 1 held wilde de koers op 0.99 krijgen door 1 stuk te kopen haha.
tull
0
quote:

GrindNshiP schreef op 3 november 2015 12:34:

Zeker goed om te zien! De bied wordt bij elke hogere koop uit de laat steeds weer verhoogd. En 1 held wilde de koers op 0.99 krijgen door 1 stuk te kopen haha.
Dat is geen held, dat is die zwaluw uit het spreekwoord "Een zwaluw in de lucht, maakt nog geen zomer"
Jan Willem
0
Door koers schommelingen Pond versus Euro kan het ook vandaag weer voorkomen dat er weer aandelen uit Nederland naar Engeland zullen gaan ,ook zien we daardoor weleens iets andere koersprijzen in Londen per uur ontstaan . 8.30 vanochtend .1 Euro is 70,88 Pond .
tull
0
quote:

Jan Willem schreef op 4 november 2015 08:44:

Door koers schommelingen Pond versus Euro kan het ook vandaag weer voorkomen dat er weer aandelen uit Nederland naar Engeland zullen gaan ,ook zien we daardoor weleens iets andere koersprijzen in Londen per uur ontstaan . 8.30 vanochtend .1 Euro is 70,88 Pond .
70,88 PNC zul je bedoelen.
531 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,27  0,00  0,00%  25 apr
 Germany40^ 17.931,00 +0,08%
 BEL 20 3.857,94 0,00%
 Europe50^ 4.952,68 +0,28%
 US30^ 38.124,13 0,00%
 Nasd100^ 17.428,55 0,00%
 US500^ 5.044,94 0,00%
 Japan225^ 37.725,14 0,00%
 Gold spot 2.335,04 +0,13%
 EUR/USD 1,0722 -0,06%
 WTI 83,75 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

Dalers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront