Forum: Ahold » Sectornieuws - diverse items » Pagina: 52 | DeBeurs.nl

Sectornieuws - diverse items

1.047 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 47 48 49 50 51 52 53 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
Groen licht voor overname Wheere door Sligro

Gepubliceerd op 5 jun 2019 om 14:09 | Views: 524

Sligro 15:27
33,30 +0,35 (+1,06%)

AMSTERDAM (AFN) - Groothandelsbedrijf Sligro heeft van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) groen licht gekregen voor de overname van Exploitatiemaatschappij Wheere. Volgens de toezichthouder blijft na de deal voldoende concurrentie over.

Sligro maakte begin mei bekend dat het Exploitatiemaatschappij Wheere overneemt. Daarbij werden geen financiële details bekendgemaakt. Onderdeel van de overeenkomst zijn de activiteiten van Vroegop Ruhe & Co, bestaande uit levensmiddelengroothandel De Kweker, Vroegop AGF en transportbedrijf L.A.J. Duncker.

Destijds sprak Sligro de verwachting uit dat de transacties waarschijnlijk binnen enkele maanden zal worden geformaliseerd.
voda
0
Sligro rondt overname moedermaatschappij van De Kweker af

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Sligro Food Group
33,80 0,25 0,75 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Sligro Food Group heeft de overname van exploitatiemaatschappij Wheere, de moedermaatschappij van onder andere levensmiddelengroothandel De Kweker, afgerond. Dit meldde de onderneming uit Veghel maandag nabeurs.

De overname werd begin mei aangekondigd, zonder financiële details bekend te maken.

Onderdeel van Wheere zijn onder andere de activiteiten van Vroegop Ruhe & Co, bestaande uit levensmiddelengroothandel De Kweker, Vroegop AGF en transportbedrijf L.A.J. Duncker.

Zelfbedieningsgroothandel De Kweker blijft onder eigen naam actief, terwijl de activiteiten van Vroegop AGF niet tot de focus van Sligro behoren en in hun huidige vorm verlieslatend zijn. Sligo zei bij de aankondiging van de overname al dat men van plan is deze activiteit af te stoten of te ontmantelen.

De Kweker realiseerde in 2018 een omzet van 131 miljoen euro.

Met de overname neemt het marktaandeel van Sligro in de Nederlandse foodservicemarkt naar verwachting op jaarbasis met circa 1,5 procent toe.

Het aandeel Sligro Food Group sloot maandag 0,8 procent hoger op 33,80 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Colruyt snoept marktaandeel in België

Gepubliceerd op 18 jun 2019 om 19:09 | Views: 208

Ahold Delhaize 17:35
20,97 +0,40 (+1,95%)

BRUSSEL (AFN/BELGA) - Supermarktconcern Colruyt heeft zijn marktaandeel in het boekjaar dat liep tot eind maart, opgekrikt in België. Met de ketens Colruyt, OKay en Spar heeft het nu naar eigen zeggen 32,2 procent marktaandeel in eigen land, tegen 31,8 procent een jaar eerder. Dat blijkt uit de jaarresultaten van de branchegenoot van Ahold Delhaize.

De groep heeft het financieel niet slecht gedaan in het voorbije boekjaar. De omzet bedroeg 9,4 miljard euro, een groei van 2,8 procent op vergelijkbare basis. De ebitda bedroeg 758 miljoen euro of 3,2 procent meer dan in het voorgaande boekjaar. Voor de beleggers in Colruyt is er goed nieuws: de raad van bestuur stelt een dividendverhoging voor van 1,22 naar 1,31 euro per aandeel.

In zijn vooruitzichten waarschuwt Colruyt voor "een sterkere prijs- en promotiedruk in een uitdagende Belgische retailmarkt". De groep verwacht ook niet dat het economische klimaat voor de consument in België en Frankrijk op korte termijn significant zal verbeteren. Voor winkelketen Colruyt zegt de groep te zullen blijven vasthouden aan de laagsteprijzenstrategie.
voda
0
Omzetdaling Sainsbury

(ABM FN-Dow Jones) Sainsbury heeft in het afgelopen kwartaal de omzet onder druk zien staan, vooral door flink lagere kledingverkopen. Dit maakte het in omzet gemeten tweede supermarktconcern van het Verenigd Koninkrijk woensdag bekend.

In het afgelopen kwartaal, dat eindigde op 29 juni, daalde de totale retailomzet met 1,2 procent. Op een vergelijkbare basis, exclusief brandstofverkopen, liep de omzet zelfs met 1,6 procent terug. Een jaar eerder steeg de omzet nog met 0,2 procent.

Vooral de kledingverkopen liepen flink terug met 4,5 procent, terwijl er vorig jaar nog sprake was van een stijging met 0,8 procent. Volgens Sainsbury was er sprake van toegenomen concurrentie en "ongebruikelijk slechte" weersomstandigheden.

Het supermarktconcern bleef vasthouden aan de doelstelling om de nettoschulden met minstens 600 miljoen pond terug te brengen in de komende drie jaar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Nieuwe interesse voor Real-supermarkten van Metro

Gepubliceerd op 4 jul 2019 om 18:32 | Views: 0

DÜSSELDORF (AFN/BLOOMBERG) - Het Duitse groothandelsbedrijf Metro heeft een nieuw, rivaliserend bod ontvangen op zijn Real-supermarkten. Die staan al enige tijd in de etalage en het groothandelsbedrijf voerde er onderhandelingen over met een consortium onder leiding van vastgoedinvesteerder Redos.

Nu toont ook een groep met de Duitse vastgoedinvesteerder X-Bricks en het Nederlandse SCP Group belangstelling. Zij hebben naar eigen zeggen een "significant" hoger bod gedaan op de Real-tak dan Redos, zonder een concreet bedrag te noemen. Het bod van Redos gaf de Real-keten eerder een ondernemingswaarde van zo'n 500 miljoen euro.

Verder werkt Kaufland, een onderdeel van Lidl-eigenaar Schwarz Group, samen met X-Bricks en SCP als 'exclusieve partner'. Dat is een tegenvaller voor Redos, dat bij een deal een aantal van de 280 Real-filialen wilde verkopen en nu niet kan rekenen op interesse van Kaufland.

Metro heeft aangegeven dat het contact heeft gehad met X-Bricks, maar nog steeds met Redos tot een akkoord wil komen. Dat zou volgens het bedrijf namelijk in het beste belang zijn van aandeelhouders, Real en werknemers.
voda
0
Omzet supermarktketen PLUS omhoog

Gepubliceerd op 5 jul 2019 om 09:40 | Views: 52

Ahold Delhaize 09:30
20,38 +0,01 (+0,02%)

UTRECHT (AFN) - Supermarktketen PLUS heeft zijn verkopen in de eerste helft van dit jaar met 5,4 procent op jaarbasis verhoogd, tot 1,3 miljard euro. Daarmee groeide PLUS sterker dan de markt, die volgens onderzoeksbureau Nielsen met 4,4 procent toenam.

Het marktaandeel van PLUS steeg naar 6,5 procent, van 6,4 procent in de eerste helft van 2018. PLUS sprak van een sterk eerste halfjaar voor de onderneming.
voda
0
CNV verwerpt cao-bod voor supermarkten

Gepubliceerd op 11 jul 2019 om 20:58 | Views: 169

Ahold Delhaize 17:35
20,17 +0,11 (+0,55%)

UTRECHT (AFN) - Vakbond CNV heeft het cao-bod voor de supermarktsector verworpen. Volgens CNV is het voorstel van werkgevers onvoldoende. De supermarkt-cao geldt voor ongeveer 140.000 werknemers.

"Driekwart van onze leden ziet het cao-bod van de werkgevers niet zitten, blijkt uit een ledenraadpleging. Het is simpelweg te laag", zegt CNV-onderhandelaar Jacqueline Twerda.

De huidige cao is per 1 april van dit jaar verlopen. Volgens CNV bieden werkgevers bieden nu een eenjarige cao, waarin de lonen in totaal met 2,5 procent omhoog gaan. "Dat lijkt nog redelijk, maar de loonsverhoging komt veel te laat in het jaar, pas in oktober en december. Als je dat gaat omrekenen naar de looptijd van een eenjarige cao, is de loonsverhoging nog geen 0,9 procent. Dat vinden onze leden echt te weinig."

De cao supermarkten is de verzamelnaam voor twee cao’s: de cao levensmiddelenbedrijf (LMB) en de cao Vereniging van Grootwinkelbedrijven in Levensmiddelen (VGL)
voda
0
Winkels zien omzet stijgen

Gepubliceerd op 15 jul 2019 om 07:04 | Views: 324

DEN HAAG (AFN) - Winkeliers hebben in mei 3,1 procent meer omgezet dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dat blijkt uit de recentste cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De verkopen stegen met 2,8 procent.

In de non-foodsector groeide de omzet met 3,5 procent, de omzet van de foodsector kromp met 0,4 procent. Daarnaast is online 19,6 procent meer omgezet.

De omzetcijfers zijn gecorrigeerd voor de samenstelling van koopdagen in mei. Op sommige dagen van de week wordt meer verkocht dan op andere dagen. Zonder deze correctie was de omzet van de detailhandel 4,4 procent hoger dan in mei 2018.
voda
0
Jumbo versnelt groei

(ABM FN-Dow Jones) Jumbo heeft zijn marktaandeel vergroot tot 21,6 procent, dankzij een versnelling van de omzetgroei in de eerste helft van 2019. Dat maakte de supermarktreus dinsdag bekend.

Volgens CEO Frits van Eerd werpt de strategie om meer ‘foodbeleving’ te bieden zijn vruchten af.

De consumentenomzet steeg met 16,5 procent tot 4,63 miljard euro. Een jaar eerder bedroeg de groei nog 3,8 procent.

In de bestaande winkels steeg de omzet autonoom met 7 procent, tegen 3,3 procent een jaar eerder. “Fors boven het marktgemiddelde”, aldus Jumbo.

Er werden daarnaast 44 nieuwe Jumbo-winkels geopend tussen januari en juni, waaronder de resterende Emté-winkels die werden omgebouwd naar de Jumbo-formule. Zo kwam het bedrijf uit op een historisch hoog marktaandeel van 21,6 procent. Een jaar geleden was dit nog 19,5 procent.

De restaurants van La Place lieten hun omzet stijgen met ruim 5 procent, tot 83 miljoen euro.

Jumbo wil dit najaar circa vijf nieuwe supermarkten en twee Jumbo City winkels openen en het bedrijf werkt aan een overname van zes Agrimarkt-supermarkten in Zuidwest-Nederland.

In België zal het bedrijf dit jaar nog drie winkels openen in Vlaanderen. Volgend jaar moeten daar 12 tot 15 winkels bij komen, om toe te groeien naar honderd winkels op langere termijn.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Supermarktketen Marqt zoekt koper'

Gepubliceerd op 17 jul 2019 om 18:37 | Views: 463

Ahold Delhaize 17:35
20,85 +0,31 (+1,48%)

AMSTERDAM (AFN) - De duurzame supermarktketen Marqt staat te koop. Het bedrijf heeft bankiers van ING aan het werk gezet om de 'strategische opties’ te onderzoeken, zo vertellen ingewijden op voorwaarde van anonimiteit aan NRC. Dat betekent in de taal van de financiële wereld dat er gezocht wordt naar een koper.

In een schriftelijke reactie laat Marqt weten te werken aan een nieuwe strategie "voor de versterking en verdere uitrol van het Marqt-merk en filosofie". Daarbij kijkt het ook naar "samenwerking en strategische allianties". "Externe adviseurs" helpen mee.
voda
0
'Tegenvallende resultaten voor Sligro'

Gepubliceerd op 18 jul 2019 om 09:57 | Views: 735

Sligro 11:11
30,10 -2,55 (-7,81%)

AMSTERDAM (AFN) - De moeilijke marktomstandigheden die Sligro aanhaalt, hebben gezorgd voor tegenvallende resultaten. De verwachtingen voor het groothandelsbedrijf moeten dan ook omlaag, schrijven analisten van ING in een reactie op de halfjaarcijfers. Ze verwachten dan ook een koersdaling voor het aandeel Sligro.

Ook analisten van KBC Securities noemden de resultaten "zachter dan verwacht". Zij zien 2019 voor Sligro als een overgangsjaar. Vanaf volgend jaar moet de onderneming kunnen profiteren van kostenvoordelen door onder meer de integratie van de groothandelsactiviteiten die Sligro van Heineken kocht en investeringen in IT.

ING heeft een hold-advies voor Sligro met een koersdoel van 38 euro, terwijl KBC zijn advies op accumulate heeft staan en een koersdoel van 37,50 euro hanteert. Het aandeel Sligro stond donderdag rond 09.45 uur 5,1 procent lager op 31,00 euro.
voda
0
Pensioenen Sligro naar Centraal Beheer

Gepubliceerd op 29 jul 2019 om 12:17 | Views: 182

Sligro 12:03
29,70 -0,05 (-0,17%)

VEGHEL (AFN) - Centraal Beheer neemt het pensioenfonds van groothandelsbedrijf Sligro over. In totaal gaat het om de opgebouwde aanspraken van 11.000 deelnemers en een vermogen van circa 370 miljoen euro.

Eerder had Centraal Beheer al de pensioenregeling voor Sligro overgenomen. Door toenemende regeldruk besloot Stichting Pensioenfonds Sligro Food Group te kijken of de huidige vorm nog wel efficiënt was.

De overdracht van het pensioenfonds krijgt op 1 oktober zijn beslag.
voda
0
Supermarktketen Tesco schrapt duizenden banen

Gepubliceerd op 5 aug 2019 om 16:54 | Views: 52

Ahold Delhaize 16:45
20,24 -0,20 (-0,98%)

Tesco 16:45
216,86 -3,84 (-1,74%)

LONDEN (AFN/RTR) - Tesco, het grootste supermarktconcern van het Verenigd Koninkrijk, schrapt na een eerdere ontslagronde in januari weer duizenden banen. Voornamelijk bij de zogeheten Tesco Metro-keten, waarvan alle 153 winkels op de schop gaan, verdwijnen veel arbeidsplaatsen. Ook komen er veranderingen bij 134 Tesco Express-winkels.

Het gaat in totaal om 4500 mensen die hun baan verliezen. "Het is geen makkelijke beslissing om gedag te zeggen tegen onze collega's maar we moeten ervoor zorgen dat we relevant blijven voor onze klanten", zegt directeur Jason Tarry van Tesco in Groot-Brittannië. Tesco merkte dat de meeste klanten in zijn Metro-winkels shoppen voor dagelijkse aankopen terwijl deze van oorsprong als grote supermarkten voor wekelijkse aankopen waren ontworpen.

Bij de Tesco Metro-winkels worden schappen voortaan sneller gevuld en zal de hoeveelheid van voorraden afnemen. Ook gaat het winkelpersoneel meer flexibel te werk om klanten op de drukste delen van de dag bij te staan. Daarnaast verdwijnen er enkele managementlagen. Bij de Express-winkels worden de openingstijden aangepast.
voda
0
Financieel bestuurder Spar weg bij introductie nieuwe topstructuur

Supermarktbedrijf Spar neemt afscheid van zijn financieel bestuurder bij de introductie van een nieuwe topstructuur. Edith Appels, die tot nu toe de gecombineerde rol van financieel en operationeel directeur vervulde, zal de onderneming binnenkort gaan verlaten.

Edith AppelsFoto: LinkedIn

Spar Nederland kiest voor aanpassing van de directiestructuur om de verdere groei van de organisatie te kunnen waarborgen, stelt het in een verklaring. De scheidende directeur was sinds 2014 verantwoordelijk voor 'het gezonder maken en moderniseren van de winkelportefeuille'. Onder haar leiding zijn de exploitatieresultaten verbeterd en is het aantal winkels sterk toegenomen, aldus de supermarktgroep.

Nieuwe uitdaging

'Nu de organisatie “staat”, is het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan', stelt Appels in een schriftelijke toelichting.

Ook vanuit de raad van commissarissen van Spar wordt stilgestaan bij het vertrek van de bestuurder. Zij heeft een substantiële bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf geleverd, aldus president-commissaris Saskia van Walsum.

Appels is de tweede topfunctionaris die dit jaar het veld ruimt bij Spar. In maart kondigde commercieel directeur Susanne Kroon haar vertrek aan. Appels en Kroon hadden beiden de status van statutair directeur.

Ceo-bestuursmodel

In de nieuwe structuur, die per 1 oktober ingaat, hanteert Spar een 'ceo-bestuursmodel' waarbij algemeen directeur John van der Ent eindverantwoordelijk is als voorzitter van het directieteam. Hij was eerder topman bij warenhuisconcern V&D dat eind 2015 failliet ging.

Met de samenstelling van dat directieteam is de supermarkt nog bezig. De functies die Appels vervulde, worden gesplitst in een cfo-rol (chief financial officer) en een nieuwe positie van directeur operations. De cfo-rol wordt aangevuld met IT om het belang hiervan voor de winkelorganisatie te onderstrepen. Deze vacature moet op korte termijn worden ingevuld.

Logische vervolgstap

De supermarkt heeft al wel een nieuwe directeur operations gevonden in de persoon van Pim Dirckx. Hij komt uit de eigen gelederen en was een van de operationele managers. Bestuurder Van der Ent noemt de benoeming van Dirckx de logische vervolgstap in de expansie van winkels in Nederland.

Volgens de ceo is de winkelportefeuille weer gezond en zijn middelen beschikbaar voor modernisering van nagenoeg alle vestigingen. Vorig jaar zijn twintig buurtwinkels verbouwd. Daarmee kwam het totaal op 75 vernieuwde zaken. 'Bij deze winkels zien we aanzienlijk hogere omzetten en rendementen', schrijft de directie van Spar in het laatste jaarverslag.

Spar Holding, gevestigd in Waalwijk, is in Nederland merkhouder van de buurtsupermarkt-formules Spar en Attent. Het gaat om ruim 300 winkels die worden gerund door zelfstandige ondernemers. Daarnaast exploiteert de organisatie nog aparte winkelformules op vakantieparken, universiteitscomplexen en bij tankstations. Alles bij elkaar vallen onder Spar meer dan 560 verkooppunten.

Jongste formule

De jongste formule, Spar express, opende vorig jaar 85 vestigingen bij tankstations van Texaco en Esso. Dit jaar moet deze nieuwe keten verder uitdijen tot 170 filialen. Mede door de expansie van Spar express is de omzet van de gehele groep vorig jaar gestegen met ruim 16% tot €546 mln. De winst voor belastingen kwam uit op €15,8 mln, iets boven het niveau van 2017, blijkt uit de laatst gedeponeerde jaarrekening.

Voor dit jaar rekent het bedrijf weer op een stevige omzetgroei, niet alleen door de groeiende express-formule, maar ook door opening van city-winkels en de voortgaande modernisering van de buurtzaken.

Spar Holding is eigendom van Plus Holding en Sligro Food Group Nederland, ieder voor 45%. De resterende 10% berust bij Spar Participaties.

fd.nl/ondernemen/1313230/financieel-d...
voda
0
'Carrefour kijkt al weken naar bod op Casino'

Gepubliceerd op 11 sep 2019 om 07:37 | Views: 1.571

Ahold Delhaize 12:27
22,40 +0,18 (+0,79%)

Carrefour 12:26
16,69 -0,20 (-1,18%)

ARIJS (AFN/BLOOMBERG) - Het Franse supermarktconcern Carrefour onderzoekt al enkele weken een bod op branchegenoot Casino Guichard-Perrachon. Dat meldt de Franse zakenzender BFM Business op basis van ingewijden.

Sinds het begin van de zomer wikt en weegt Carrefour naar verluidt om heel de Casino-groep over te nemen, via een aandelenruil met een waarde van ruim 4 miljard euro. Ook worden plannen bestudeerd om daarna activiteiten en winkels door te verkopen om goedkeuring te krijgen van de toezichthouders. Afgelopen weekend zouden topbestuurders van Carrefour met bankiers en advocaten hebben gesproken om de situatie te bespreken. Een vijandig bod op Casino zou niet het plan zijn, aldus BFM.

Een woordvoerster van Carrefour zei dat er geen bod voor Casino op de tafel ligt. En evenmin een concept of plannen voor een bod, voegde ze toe.

Marktleider

Een deal zou de grootste kruidenier van Frankrijk en een nieuwe marktleider in Brazilië opleveren. Casino, bekend van zijn gelauwerde keten Monoprix, zit al enige tijd in zwaar weer. Moederbedrijf Rallye, waarmee zakenman Jean-Charles Naouri de onderneming controleert, heeft miljardenschulden en zit sinds enige tijd in een vorm van surseance van betaling.

Carrefour heeft een marktwaarde van bijna 14 miljard euro en Casino is 4,8 miljard euro waard. Ter vergelijking: het Nederlands-Belgische supermarktconcern Ahold Delhaize heeft momenteel een marktwaarde van 26,3 miljard euro.
voda
0

Sligro wacht mogelijke claim rond EMTE verkoop

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Sligro Food Group
26,30 0,15 0,57 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Sligro Food Group heeft kennis genomen van een aankondiging van een mogelijke claim aan haar adres van het consortium Jumbo & Coop. Dit meldde het bedrijf uit Veghel donderdag nabeurs.

Het zou gaan om een mogelijke claim met betrekking tot de transactie rond de verkoop van EMTÉ aan Jumbo en Coop in 2018. De kopers stellen dat de brutowinstmarge van EMTÉ zich niet in lijn met hun verwachtingen heeft ontwikkeld.

"Sligro Food Group herkent zich niet in de verwijten die door het consortium rond dit thema aan haar adres worden gemaakt en neemt daar afstand van", zegt het bedrijf in een schriftelijke reactie.

De omvang van een eventuele claim is in deze fase nog niet bekend, aldus Sligro, dat zich voorbereidt op de volgende stappen in dit proces. Het bedrijf "ziet een eventuele juridische procedure met veel vertrouwen tegemoet."

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Claim tegen Sligro veroorzaakt onzekerheid'

Gepubliceerd op 20 sep 2019 om 09:27 | Views: 2.859

Sligro 15:26
25,50 -0,80 (-3,04%)

AMSTERDAM (AFN) - Een mogelijke claim tegen groothandelsbedrijf Sligro van supermarktketens Jumbo en Coop zorgt voor onzekerheid. Dat stellen analisten van KBC Securities. Ze stellen daarbij dat het nog niet zeker is dat er daadwerkelijk een claim volgt en hoe hoog die claim zal zijn. Ook denken ze dat een juridische procedure naar verwachting enkele jaren in beslag neemt.

Jumbo en Coop vinden dat de brutowinstmarge van de overgenomen EMTÉ-supermarkten zich sinds de overname heel anders heeft ontwikkeld dan voorzien. Daarom willen ze mogelijk een claim indienen tegen Sligro, de vorige eigenaar van EMTÉ. Sligro liet weten de aantijgingen ver van zich te werpen en veel vertrouwen te hebben in een goede afloop.

KBC houdt vast aan zijn accumulate-advies voor Sligro met een koersdoel van 31,00 euro. Analisten van ING merkten op dat de financieel topman van Jumbo, Ton van Veen, eerder dit jaar al zei dat de operationele verliezen bij EMTÉ veel hoger waren dat geschat op basis van boekenonderzoek. De kenners, met een hold-advies en koersdoel van 38 euro, voorzien een kleine negatieve koersreactie op het claimnieuws.

Het aandeel Sligro, dat ex dividend noteert, stond vrijdag omstreeks 09.25 uur 2,7 procent lager op 25,60 euro.
1.047 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 47 48 49 50 51 52 53 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16-okt-19 17:35
Koers 23,040
Verschil +0,015 (+0,07%)
Hoog 23,260
Laag 22,875
Volume 2.268.417
Volume gemiddeld 3.011.633
Volume gisteren 3.347.939