Technische Analyse « Terug naar discussie overzicht

Crypto TA

4.572 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 ... 225 226 227 228 229 » | Laatste
[verwijderd]
0
coinomi.freshdesk.com/support/solutio...

Kijk dat is een tijd terug, bitcoin cash fork. Dat zijn zaken die dus echt wel veel beter moeten naar de toekomst. Dat is ook voor mij (toch niet intellectueel onvaardig, weliswaar niet hyper tech savvy) gewoon lastig. Stel dat ik toen een merkelijk aantal btc's zou hebben in storage, dan zou ik peentjes beginnen zweten om zulke zaken te gaan uitvoeren. En dan bedoel ik echt koud zweet...
[verwijderd]
0
Zo'n bitcoin cash is nu ook boven de 1.000 dollar waard per stuk overigens, ruim erboven zelfs, bijna 2k waarde.
[verwijderd]
0
Hoe meer ik me inlees, hoe meer ik denk dat die bitcoin de 100k moet kunnen halen, zelfs easily...Het is maar een gedachte, op zich ben je er weinig mee behalve dan dat ik mn plan om dit zo lang mogelijk te stretchen, een megaklapper maken of niks, één van de twee, ga ten uitvoer brengen.
[verwijderd]
0
quote:

Daxwatcher schreef op 21 januari 2018 09:13:

Substratum idd compleet naar base teruggetrokken. Die kans zat er dik in, je kan het gewoon niet voorspellen. Ofwel breit men er een tweede of zelfs derde leg aan, wie weet is het een major breakthrough. Ofwel wordt het zoiets als dit, een leegloper. Staat er nu pal op, op retestlevel. Toch belangrijk dat ie hier zowat gaat opveren of ik voorzie een meerdaags probleem om hoger te gaan. Dat is namelijk wat ik reeds een heel aantal keer heb gezien bij alts.

Sngls evenmin lekker. De ST positiviteit die me noopte tot het maken van een instap, is weg. Komt nu ook wel aan een belangrijk steunniveau.

Een heel aantal alts doen dat, ik zou graag een synchrone opvering zien, ergens nu beginnend. Lijkt me belangrijk. Een nog verdere verslechtering van het beeld zou mn MT positieve bias misschien doen omkeren.

Btc aan de neklijn van die ishs die opwaarts was verlaten (mogelijke retest). Neerwaarts scenario is mijn inziens nog niet van de tabellen.
Klopt als een bus daxie.

Maar 700k twitteraars weten nu van substratum.
Mooi vlak voor de beta release om meer oogjes te hebben op substratum.
[verwijderd]
0
Btc veert op vanaf die neklijn. Kan dus een loutere retest zijn, al is het nog iets te vroeg om daar zeker van te zijn.
[verwijderd]
0
fiets mooi de lijntjes af en heeft (voorlopige) steun gevonden, en in pricipe op weg naar de roze ML vd vork invst.ly/6egl3
[verwijderd]
0
quote:

MJansen schreef op 21 januari 2018 12:31:

[...]
Maar 700k twitteraars weten nu van substratum.
Mooi vlak voor de beta release om meer oogjes te hebben op substratum.
Je moet eens kijken naar het aantal reacties op die tweets. Ik denk dat enkel Beyonce of Rhianna and the likes daaraan kunnen tippen. Of die rode Ed Sheeran....

Die man heeft geen Mister Whisper meer nodig, hij is dat zelf. Dat moet toch aardig binnenlopen zijn, zelfs bij geplofte pumps. Volume is niet min bij SUB dus hij kan zn stukken makkelijk aan 30 procent hoger kwijt. Ik spreek dan nog niet over Verge en Reddcoin en dergelijke. Vooral op Verge moet ie in staat zijn geweest minstens een paar miljoen USD binnen te harken op een week of zo.

Je hebt daar gespecialiseerde dienstverleners voor die de exchanges afschuimen met gespecialiseerde software om ervoor te zorgen dat je de markt niet verstoort while selling. De makt kan zodoende veel meer absorberen dan met een aantal whale sales op één welbepaalde exchange. Drommels, dat moet ik weer even opsnorren, welke dienstverlener dat precies was. Zag er gelikt en legit uit in ieder geval.

Misschien kan iemand hier me helpen met die naam?
[verwijderd]
0
Ik zie thans een brede altcoin correctie op de (kleine) correctie vanaf gisteravond, opwaarts dus nu. Ik weet niet in hoeverre mn port nog een blauwdruk is van de gehele markt, zoals dat even terug ontegensprekelijk het geval was, maar mn aantal namen zijn niet kleiner geworden. Soms lukt een plan niet, door omstandigheden. ;-)

Wel heb ik met HSR, Waves, Bitcoin Gold aan de ene zijde en ADA, NEO, BQX en Lisk om er lukraak een aantal te noemen aan de andere zijde, aan beide einden van het spectrum wat meer vlees om de dijen. In die zin is het dan moeilijk om te weten in hoeverre mijn port nog geheel representatief is.
[verwijderd]
0

Je moet eens kijken op iex, zo'n TOMTOM draadje draait beter dan het FA en TA draadje over crypto bij elkaar. En met alle respect, we spreken over TOMTOM, niet over AAPL.

Dan weet je gewoon dat er nog extreme rek op zit, crypto bedoel ik dan. Tomtom dat weet ik niet zo...

In een compleet opgepompte bubble moet crypto eigenlijk de rest van iex fora overschaduwen.

Op het bitcoin onderdeel van iex zijn de (gewaardeerde) bijdragen van de blonde jongedame (naam ontschiet me even) ook eigenlijk heel erg sporadisch. Zelfs te sporadisch om een apart onderdeel 'bitcoin' op iex te verantwoorden.

Dit voelt niet aan als een volledig opgepompte bubble, en als het niet zo aanvoelt, dan is het er allicht ook geen...
[verwijderd]
0
Ja vandaag is "je moet eens kijken.." het thema. Eens kijken of ik er nog zo'n aantal uit mn mouw kan schudden...
[verwijderd]
0
Kan best zijn dat het McAfee zelf is - via zijn ingeschakelde dienstverlener - die die pump terugdraait. Want ik zei in mn vorige post "niet verstoort" maar beter is "niet al te zeer verstoort". En eens je het toch op enige wijze verstoort, zij het miniem zij het wat groter, is het best mogelijk dat de markt een handje gaat helpen met het terugdraaien van de move.

Er zijn grenzen aan de absorbtiemogelijkheden van de markt natuurlijk. We spreken voor de goede orde over Substratum en niet over bitcoin. Blijft een merkelijk verschil in volume, zeker bezien in globo over alle exchanges...

Voer voor een film misschien, of een nieuwe docu?
[verwijderd]
0
Als Lisk opwaarts ontploft dan gaat dat een kanonskogel zonder weerga worden, dat durf ik je zeggen...
[verwijderd]
0
Zijn Duitsers denk ik, Lisk, nog niet veel Duitse exposure, op google trends zie ik vaak Polen opduiken (volgens mij is crypto daar booming), niet alleen bij Lisk maar in het algemeen, maar nooit Duitsland. Dat is die nuchterheid allicht, eerder in de auto's, de chemie en Siemens. Maar ze gaan ook nog om gaan, en dan gaan ze hard, die Duitsers. En ze zijn chauvinistisch, dus namen van eigen bodem of omstreken. Rheinland Modell...

Ditmaal dus positief, dat Duitsers hard zouden gaan, namelijk in een technologische omwenteling...
[verwijderd]
0
Even gekeken naar de namen van het team daar op Lisk, kosmopolitisch uiteraard, veel Pools klinkende namen toch. Even verder bekijken. Ik zie toch ook de naam Berlin veel vallen.

Ja dat doe ik dus, ipv die whitepaper lezen. En zulke zaken lijken me nuttiger.
[verwijderd]
0
Tijd voor een tweede batch sngls zo lijkt me. Weer afwachten hoe lang het duurt eer ik die btc op de exchange heb. Dat is toch echt drama moet ik zeggen. Had beter wat vooruitziend geweest en eerder aangevuld, mea culpa.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Nope, lijkt eerder naar 4u onderzijde bollinger te gaan. Minder gunstig allemaal dit, maar zeker nog geen drama. Beetje een saai dagje.
[verwijderd]
0
news.bitcoin.com/bill-introduced-sout...

Last week, some employees of the Financial Supervisory Service (FSS) were accused of insider trading on knowledge of cryptocurrency regulations. The agency is currently investigating the case. However, according to attorney Yang Ji Min, “there is no legal provision for punishment” since cryptocurrency is currently not a financial product, Yonhap reported.

Zeer interessant alweer, vanuit juridisch oogpunt. Geen financieel product, noch ijn Nederland, noch in België en noch in Korea...In de VS ook niet, daar is het 'property'...
[verwijderd]
0
BTC weer door het putje.

Richting de 10k weer?

triple bottoms.. of een sell off naar de 8k?

[verwijderd]
0
Niet te hard van stapel lopen Jansen, die onderzijde boll. 4h btc is major support.

Ook bij de alts een decline die zich wat doorzet, zowat terug of iets onder startpunt vandaag. Ik zeg niet dat het niet tot iets erger kan verworden, maar dat is niet mijn voorkeursscenario zeg maar. Ok ik ben uiteraard biased, want hogere koersen zijn zondermeer in mijn voordeel nu, ook btc, maar ik probeer neutraal te kijken naar de charts.
4.572 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 ... 225 226 227 228 229 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
892,63  -7,69  -0,85%  18:05
 Germany40^ 18.750,20 +0,13%
 BEL 20 4.224,97 -0,35%
 EURO50 4.845,23 -0,17%
 US30^ 41.510,40 -0,26%
 Nasd100^ 19.348,30 -0,43%
 US500^ 5.619,30 -0,27%
 Japan225^ 36.630,90 -0,04%
 Gold spot 2.553,58 -0,71%
 EUR/USD 1,1113 -0,01%
 WTI 69,03 -3,22%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Sif Holding +4,60%
B&S Group SA +2,29%
Brunel +1,97%
RENEWI +1,86%
RANDSTAD NV +1,11%

Dalers

NX FILTRATION -3,46%
Avantium -2,74%
Pharming -2,57%
Arcadis -2,27%
IMCD -2,23%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront