Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

alleen positief nieuws!

3.269 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 ... 160 161 162 163 164 » | Laatste
voda
0
Zwols fietspad wordt eerste plastic weg

(ABM FN-Dow Jones) In Zwolle kan vanaf september worden gefietst op een wegdek van recyclebaar plastic. Dat maakte bouwbedrijf VolkerWessels donderdag bekend.

De PlasticRoad, die het bedrijf ontwikkelde met buizenfabrikant Wavin en olieconcern Total, moet gaan bijdragen aan een circulaire economie. Het pilotproject betreft een stuk fietspad van dertig meter. Een tweede stuk elders in de provincie Overijssel volgt later in het jaar. De weg bestaat uit holle modules van kunststof, waarin water tijdelijk kan worden opgevangen en ook kabels en leidingen kunnen worden gelegd. Het wegdek is volledig recyclebaar, moet drie keer langer meegaan dan een gemiddeld wegdek, weegt vier keer minder en kan drie keer zo snel worden aangelegd.
Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Aantal Nederlandse faillissementen daalt

(ABM FN-Dow Jones) Het aantal failliet verklaarde bedrijven is gedaald. Dit maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek maandag bekend.

In mei 2018 zijn er 10 bedrijven minder failliet verklaard dan in april, waarbij de meeste faillissementen werden uitgesproken in de handel, namelijk 66 stuks.

Het aantal faillissementen van bedrijven en instellingen, voor zittingsdagen gecorrigeerd, bedroeg in mei 257, tegen 267 faillissementen een maand eerder.

Niet gecorrigeerd voor zittingsdagen zijn er in mei 296 bedrijven en instellingen failliet verklaard.

De handel behoort echter tot de bedrijfstakken met de meeste bedrijven. Relatief gezien werden er in mei de meeste faillissementen uitgesproken in de horeca.

Sinds mei 2013 is, voor zittingsdagen gecorrigeerd, er sprake van een dalende trend. In augustus 2017 bereikte het aantal faillissementen het laagste niveau sinds 2001. De trend is daarna nagenoeg vlak.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Nederlandse autoverkopen stijgen licht

(ABM FN-Dow Jones) De Nederlandse autoverkopen zijn in mei, net als in de gehele Europese Unie gestegen. Dit bleek vrijdag uit cijfers van de Europese brancheorganisatie voor de auto-industrie ACEA.

In Nederland steeg de verkoop van personenauto's met 1,8 procent naar 36.952 stuks.

Het aantal verkochte nieuwe personenauto's in de Europese Unie steeg vorige maand op jaarbasis met 0,8 procent naar 1.398.913 miljoen stuks.

Regionaal liepen de percentages zoals zo vaak nogal uiteen. Zo liet Spanje in mei een stijging zien van 7,2 procent, het Verenigd Koninkrijk een plus van 3,4 procent, maar zag Duitsland de verkoop met 5,8 procent afnemen.

Over de eerste vijf maanden nam de verkoop op jaarbasis met 2,4 procent toe, waarmee in totaal nu 6.879.885 personenauto's in de Europese Unie zijn verkocht.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
voda
0
Meer omzet Nederlandse detailhandel

(ABM FN-Dow Jones) De Nederlandse detailhandel heeft in april flink mee omzet dan in maart. Dit bleek vrijdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

In april steeg de omzet, gecorrigeerd voor kalendereffecten, met 5,7 procent. In maart was dit slechts 1,5 procent. Daarmee lijkt een einde te zijn gekomen aan de groeivertraging die sinds november vorig jaar, toen de omzet met 5,4 procent steeg, werd ingezet.

De omzet van de winkels in non-food groeide in april met 4,7 procent. Het volume lag ook bijna 5 procent hoger dan een jaar eerder.

De winkels in voedings- en genotmiddelen zetten in april 4,9 procent meer omzet dan in april 2017. Het verkoopvolume steeg met 3,6 procent.

De online omzet lag in april bijna 23 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
voda
0
DNB voorspelt drie jaren van inkomensgroei

(ABM FN-Dow Jones) Het besteedbare inkomen van Nederlanders maakt de komende jaren een inhaalslag, na vijftien bijzonder magere jaren. Dat stelden economen van De Nederlandsche Bank in hun halfjaarlijkse ramingen, die maandag werden gepubliceerd.

Na een inkomensverbetering van 2,6 procent in 2018 en 2,2 procent in 2019 voorzien zij een versnelling naar 3,5 procent in 2020. Dit levert per saldo een inkomensgroei van 8,5 procent op in drie jaar tijd.

"Dat werd ook wel tijd", zei hoofdeconoom Job Swank van De Nederlandsche Bank maandag. De voorgaande vijftien jaar steeg het besteedbaar inkomen gemiddeld met slechts 0,3 procent per jaar.

De verwachte inkomensverbetering moet vooral komen van de contractlonen, die na een loonstijging van gemiddeld 1,6 procent in 2017 elk jaar een half procentpunt sneller zouden stijgen tot 3,1 procent in 2020. Bonussen, promoties en periodieke uitkeringen zouden in de laatste twee jaren nog een schepje van een half procentpunt erbovenop kunnen doen. Daarbij helpt het dat bedrijven door de krapte op de arbeidsmarkt weer meer vaste contracten aanbieden, in plaats van flexibel werk.

De arbeidsinkomensquote, het aandeel van het nationale inkomen dat na de beloning van werknemers en zelfstandigen gaat, zou hierdoor stijgen van 72,4 procentpunt in 2017 naar 74,8 procent in 2020 en komt daarmee boven het langjarig Nederlandse gemiddelde van 74,6 procent.

Voorzitter Klaas Knot van DNB pleit al jaren voor hogere lonen, nadat deze zo sterk achterbleven in de afgelopen periode. Een hoger besteedbaar inkomen is goed voor de consumptie van huishoudens.

"Er is wel een grens" aan het positieve effect van hogere lonen voor de economie, merkte Swank op, omdat de Nederlandse economie er internationaal minder concurrerend door wordt. Voorlopig zit er ook als de nieuwste ramingen uitkomen nog altijd "een aardig gat" met de ons omringende landen, waar de lonen harder zijn gestegen dan in Nederland, zei Swank.

Overigens is DNB niet helemaal zeker hoe sterk de traditionele relatie tussen een krappere arbeidsmarkt en de loongroei nog is, omdat de arbeidsmarkt de afgelopen decennia structureel is veranderd, onder andere door het dempende effect van flexibele contracten en van arbeidsmigratie vanuit Oost-Europa.

De Nederlandse economie draait "op volle toeren", met een conjunctuur die zich in een rijpe fase bevindt, bleek verder uit het rapport. De binnenlandse consumptie is de aanjager voor de groei.

Voor 2018 mikt DNB op een stijging van het bruto binnenlands product van 2,5 procent. In 2019 zal dit 2,2 procent zijn en in 2020 1,9 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Nederlandse niet-financiele bedrijven boeken weer meer winst

(ABM FN-Dow Jones) Nederlandse niet-finaciële bedrijven hebben in het eerste kwartaal van dit jaar weer meer brutowinst voor aftrek van belasting geboekt. Dit maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek vrijdag bekend.

De brutowinst voor belasting van niet-financiële bedrijven kwam in het afgelopen kwartaal uit op 59,8 miljard euro. Dat was 1,9 miljard euro meer dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder en het hoogste bedrag in een eerste kwartaal sinds het begin van de metingen in 1995.

De cijfers over de brutowinst voor belasting zijn niet gecorrigeerd voor seizoeneffecten. In het tweede kwartaal is de winst doorgaans lager omdat in dat kwartaal vakantiegelden worden uitbetaald.

De stijging van de winst ten opzichte van een jaar eerder was volgens het CBS vooral toe te schrijven aan de toename van de operationele winst, die ondanks een toename van de loonkosten 2,2 miljard euro hoger was. De toename van de loonkosten wordt mede veroorzaakt door de groei van de werkgelegenheid. Door de stijging van de loonkosten daalde het aandeel van de operationele winst in de toegevoegde waarde iets ten opzichte van het eerste kwartaal van 2017.

De rentebetalingen waren lager dan een jaar eerder en de renteontvangsten iets hoger. De ontvangen winst van buitenlandse dochters was 0,3 miljard euro lager dan in het eerste kwartaal van 2017, onder meer door de appreciatie van de euro ten opzichte van de Amerikaanse dollar en het Britse pond.

In het eerste kwartaal van 2018 betaalden de niet-financiële bedrijven veel meer belasting dan in dezelfde periode een jaar eerder.

De investeringen in vaste activa waren 2,1 miljard euro hoger dan in het eerste kwartaal van 2017. Vooral in vervoermiddelen werd meer geïnvesteerd. De niet-financiële bedrijven hebben iets minder dividend uitgekeerd dan een jaar eerder.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
voda
0
Economisch beeld Nederland iets beter

(ABM FN-Dow Jones) Het economisch beeld in juni in Nederland is iets verbeterd. Dit bleek vrijdag uit de Conjunctuurklok van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Half juni presteerden alle indicatoren beter dan hun langjarige trend.

De stemming onder consumenten is in juni nauwelijks veranderd ten opzichte van mei.

Het producentenvertrouwen nam in mei toe, na twee dalingen op rij.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
voda
0
Investeringen fors omhoog

(ABM FN-Dow Jones) In april zijn de investeringen in Nederland in een hoger tempo gestegen. Dit bleek vrijdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

De investeringen stegen in april met 11,1 procent. In maart was er sprake van een toename van 5,2 procent.

In april 2018 werd er vooral meer geïnvesteerd in woningen, infrastructuur, personenauto's en machines.

Volgens het CBS zijn de condities voor de investeringen in juni gunstiger dan in april.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
voda
0
Volumes Euronext volumes stijgen in juni

(ABM FN) De handelsvolumes van contante effecten op Euronext zijn in juni gestegen, hetgeen ook gold voor de handel in Exchange-Traded Funds, kortweg ETFs. Dit maakte de Europese beursorganisatie donderdag nabeurs bekend.

Het gemiddelde dagelijkse handelsvolume van aandelen, obligaties en warrants steeg op jaarbasis met 2,1 procent tot 8.822 miljoen euro. Vergeleken met de voorgaande maand lag het volume zelfs 3,5 procent hoger.

De gemiddelde dagwaarde van verhandelde ETF's steeg ten opzichte van een jaar eerder met 8,0 procent tot 248 miljoen euro. Vergeleken met mei was er echter een krimp van 9,3 procent.

Het dagvolume van derivaten daalde op jaarbasis met 24,3 procent en kromp met 9,7 procent ten opzichte van mei.

Derivaten op aandelenindices zagen de volumes met 1,7 procent op jaarbasis dalen, terwijl de handel in individuele aandelenderivaten zelfs met meer dan 40 procent afnam. Derivaten op grondstoffen stegen daarentegen met 9,1 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Op de valutamarkt van FastMatch, waarin Euronext sinds augustus vorig jaar een belang heeft van 90 procent, was het dagvolume 22,2 miljard dollar, wat 13,0 procent meer was dan een jaar eerder, maar 1,5 procent minder dan in mei dit jaar.

In juni kregen zeven ondernemingen op Euronext een notering, waaronder Adyen, dat de grootste tech-IPO in Europa was in de afgelopen vijf jaar. In totaal werd er bijna 1,1 miljard euro opgehaald met deze beursgangen.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Verdere groei wereldhandel in mei

Gepubliceerd op 25 jul 2018 om 15:14 | Views: 0

DEN HAAG (AFN) - Het wereldhandelsvolume is in mei met 0,4 procent toegenomen ten opzichte van een maand eerder. Dat blijkt uit de maandelijkse Wereldhandelsmonitor van het Centraal Planbureau (CPB).

In april ging de wereldhandel met 0,7 procent omhoog, gelijk aan de voorlopige raming. In maart was nog sprake van een daling met 1,2 procent.
voda
0
ECB blij met handelsakkoord Trump en Juncker

(ABM FN-Dow Jones) De Europese Centrale Bank bevestigde donderdag dat ze de huidige lage beleidsrente waarschijnlijk tot en met volgende zomer niet verhoogt, met de economische risico's voor de eurozone nog steeds globaal in evenwicht, hoewel de dreigende handelsoorlog met de VS voorlopig lijkt afgewend.

De ECB herhaalde donderdag in een beleidsverklaring dat het opkoopprogramma van staatsobligaties van 30 miljard dollar per maand vanaf oktober wordt gehalveerd en in december eindigt, volgens de huidige planning. Het besluit om te stoppen met op te kopen werd vorige maand genomen en weerspiegelt toenemend vertrouwen in het economische herstel van de eurozone. De ECB houdt recente signalen van een economische vertraging echter nauwlettend in de gaten, evenals de risico's van hogere olieprijzen en een handelsoorlog. Dat laatste gevaar lijkt nu enigszins geweken te zijn, nadat de president van Europese Commissie Jean-Claude Juncker woensdag erin slaagde Europese bedrijven van het hakblok te halen, na een ontmoeting met de Amerikaanse president Donald Trump op woensdag. De leiders kwamen overeen om geen nieuwe heffingen door te voeren terwijl de VS en Europa in conclaaf gaan over de wederzijdse handelsbeperkingen. "Het is een goed teken", zei Draghi. "Het laat zien dat er bereidheid is om handelskwesties te bespreken in een multilateraal kader." Toch blijft het risico van protectionisme een "prominent" gevaar voor de economie van de eurozone, zei hij. De onzekerheid rond de inflatie in de eurozone is meer naar de achtergrond geweken, zei de centrale bankier tijdens een toelichting op het rentebesluit. Het algemene cijfer voor de inflatie van de consumentenprijzen blijft volgens Draghi tot het einde van het jaar rond het huidige niveau van 2 procent. De onderliggende inflatie, exclusief volatiele prijzen voor voeding en energie, blijft matig na een recente opleving, met 0,9 procent. Dit cijfer zal tegen het einde van het jaar gaan oplopen, voorspelde de centrale bankier.
Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
voda
0
Autoverkoop stijgt in juli

(ABM FN-Dow Jones) In juli zijn er op jaarbasis 11,8 procent nieuwe auto's geregistreerd in Nederland. Dit bleek woensdag uit cijfers van BOVAG, RAI Vereniging en RDC.

In totaal verlieten afgelopen maand 36.263 auto's de showroom.

Dit jaar zijn er inmiddels 289.302 auto's verkocht, 12,0 procent meer dan in dezelfde periode in 2017. Voor heel 2018 mikken BOVAG en RAI op 430.000 verkochte auto’s, 4 procent meer dan een jaar eerder.

Agelopen maand deed Volkswagen opnieuw de beste zaken met een marktaandeel van 14,5 procent. Renault was tweede met een aandeel van krap 11 procent. De Volkswagen Polo was in juli het best verkochte model met een marktaandeel van 3,7 procent, gevolgd door de Renault Clio en Renault Captur met marktaandelen van respectievelijk 2,9 procent en 2,6 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
voda
0
Recordhoogte marktwaarde beursgenoteerde Nederlandse bedrijven - DNB

(ABM FN-Dow Jones) Aan het eind van het tweede kwartaal van 2018 heeft de marktwaarde van beursgenoteerde Nederlandse bedrijven een recordhoogte van 1.148 miljard euro bereikt. Het bezit van Nederlandse huishoudens in die aandelen kwam uit op 25 miljard euro. Dit meldde De Nederlandsche Bank woensdag.

De huishoudens hebben vooral aandelen van bedrijven die al lang aan de Amsterdamse beurs genoteerd staan. Daarnaast beleggen volgens DNB huishoudens voor 46 miljard euro in Nederlandse beleggingsfondsen.

De totale marktwaarde van Nederlandse beursgenoteerde aandelen is inclusief Nederlandse bedrijven met alleen een notering op buitenlandse beurzen, zoals Airbus en NXP.

De Nederlandse bedrijven met de grootste marktwaarde zijn Royal Dutch Shell met 254 miljard euro, Unilever met 82 miljard euro, ASML met 73 miljard euro en Heineken met een marktwaarde van 50 miljard euro.

De totale marktwaarde van beursgenoteerde Nederlandse aandelen ligt volgens DNB al sinds 2015 boven het hoogtepunt van 800 miljard euro vóór de financiële crisis in 2008. Sinds 2015 stijgen de aandelenkoersen fors en vond een aantal nieuwe beursnoteringen plaats, waaronder die van ABN AMRO, ASR Nederland, GrandVision en Signify en meer recent onder andere Adyen, NIBC en Takeaway.com.

Populair onder Nederlandse huishoudens zijn binnen de Nederlandse aandelen met een marktwaarde van meer dan 10 miljard euro vooral DSM, Aegon, Ahold Delhaize, ING Groep, Randstad, Philips en Akzo Nobel.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
voda
0
Nederlandse industrie produceert meer

(ABM FN-Dow Jones) De Nederlandse industrie heeft in juni flink meer geproduceerd. Dit bleek donderdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

In juni steeg de gemiddelde dagproductie met 3,4 procent op jaarbasis. In mei ging het ook al om een toename van 3,2 procent.

Al bijna drie jaar produceert de industrie meer dan in dezelfde periode een jaar eerder.

De productie van de elektrische-apparatenindustrie groeide afgelopen maand het sterkst, met bijna 14 procent.

Van mei op juni daalde de productie met 0,1 procent, gecorrigeerd voor seizoen- en werkdageffecten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserve
voda
0
Groei Duitse economie groeit harder in tweede kwartaal

(ABM FN-Dow Jones) De groei van de Duitse economie lag in het tweede kwartaal iets hoger dan in het kwartaal ervoor. Dit bleek dinsdag uit voorlopige cijfers van Destatis, het Duitse bureau voor de statistiek.

Het Duitse bruto binnenlands product steeg in het tweede kwartaal met 0,5 procent ten opzichte van de drie maanden ervoor. In het eerste kwartaal groeide de economie op kwartaalbasis met 0,4 procent, een herziening van een eerder gemelde groei met 0,3 procent.

Ten opzichte van een jaar terug groeide de Duitse economie in het tweede kwartaal harder met 2,0 procent, na een groei van 2,1 procent in het eerste kwartaal van dit jaar.

De verwachting lag op een groei met 0,4 procent op kwartaalbasis en met 2,1 procent op jaarbasis.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Britse werkloosheid daalt verder

Gepubliceerd op 14 aug 2018 om 12:09 | Views: 673

LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - De werkloosheid in Groot-Brittannië is gezakt naar het laagste niveau in meer dan veertig jaar. Dat bleek uit cijfers van het Britse statistiekbureau.

In de periode april tot en met juni zakte de werkloosheid naar 4 procent, van 4,2 procent in de meetperiode maart tot en met mei. Volgens het statistiekbureau kwamen er in de afgelopen periode 42.000 banen bij. Het aantal werklozen in Groot-Brittannië kromp naar krap 1,4 miljoen.
voda
0
Werkloosheid daalt naar 3,8 procent

(ABM FN-Dow Jones) De werkloosheid in Nederland is in juli gedaald. Dit bleek donderdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Afgelopen maand kwam de werkloosheid uit op 3,8 procent, tegenover 3,9 procent in juni. Daarmee lag de werkloosheid in juli nog maar slechts 0,2 procentpunt boven het laagste punt voor het begin van de crisis in de tweede helft van 2008.

Er kwamen de afgelopen drie maanden gemiddeld 17.000 werkenden per maand bij. Het aantal werklozen nam gemiddeld af met 2.000 per maand.

Het UWV registreerde eind juli 279.000 lopende WW-uitkeringen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Nederlanders spenderen meer

(ABM FN-Dow Jones) Nederlandse consumenten hebben in juni meer besteed. Dit bleek dinsdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

In juni stegen de uitgaven met 2,8 procent op jaarbasis. In mei was er sprake van een toename van 1,9 procent op jaarbasis.

Er werd in juni volgens het CBS vooral meer uitgegeven aan duurzame goederen, zoals auto's en elektrische apparaten. De uitgaven aan duurzame goederen steeg met ruim 4 procent. De uitgaven aan voedings- en genotmiddelen lagen ruim 2 procent hoger dan een jaar eerder.

Volgens de CBS Consumptieradar zijn de omstandigheden voor de consumptie in augustus ongeveer even gunstig als in juni.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Investeringen omhoog in juni

Gepubliceerd op 22 aug 2018 om 07:00 | Views: 804

DEN HAAG (AFN) - In juni was het volume van de investeringen 6,2 procent groter dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dat komt naar voren uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

De toename is vooral te danken aan hogere investeringen in gebouwen, personenauto’s, infrastructuur en machines. De groei is ook iets groter dan in mei. Volgens de zogenoemde investeringsradar van het statistiekbureau zijn de condities voor de investeringen in augustus iets minder gunstig dan in juni.
voda
0
Dubbelcijferige groei bouw

(ABM FN-Dow Jones) De omzet in de Nederlandse bouw is in het tweede kwartaal met dubbele cijfers gegroeid. Dit bleek donderdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

De omzet steeg met 12 procent op jaarbasis, na een toename van 8,7 procent in het eerste kwartaal. Het omzetniveau ligt nu bijna 6 procent boven dat van topjaar 2008. Toch hebben middelgrote bouwbedrijven, dat wil zeggen 10 tot 100 man in dienst, het omzetniveau van voor de crisis nog niet bereikt.

Bij kleine bouwbedrijven tot 10 werkzame personen ligt het omzetniveau al weer ruim drie jaar boven dat van 2008. Bij grote bedrijven vanaf 100 werkzame personen lag het omzetniveau dit jaar voor het eerst boven dat van 2008.

Ook meldde het CBS dat het aantal vacatures in de bouw verder is opgelopen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
3.269 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 ... 160 161 162 163 164 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
891,13  +3,69  +0,42%  18:05
 Germany40^ 18.217,90 +1,20%
 BEL 20 3.929,00 +0,40%
 Europe50^ 4.972,39 +1,03%
 US30^ 38.842,53 +0,39%
 Nasd100^ 18.089,53 +1,09%
 US500^ 5.178,13 +0,99%
 Japan225^ 38.861,08 +1,40%
 Gold spot 2.323,64 +0,95%
 EUR/USD 1,0768 +0,03%
 WTI 78,60 +0,63%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
    Tijd om het aandeel Adyen op te vissen?
  4. Premium
    Uitstekende cijfers Flow Traders
  5. Premium

Stijgers

Avantium +3,70%
NSI +3,67%
SBM Offshore +2,87%
TKH +2,75%
Aegon +2,04%

Dalers

NX FILTRATION -4,34%
PostNL -3,86%
Flow Traders -1,96%
DSM FIRMENICH AG -1,53%
SIGNIFY NV -1,44%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront