Getronics « Terug naar discussie overzicht

Verwatering? Hoezo!

72 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

BJL schreef:

Die exacte cijfers heb ik je al vermeld -19mln (p.13 van het kwartaalbericht). Voor de goede orde hebben we het hier over de nettowinst die toekomt aan gewone aandeelhouders (dus na preferent dividend).

Ik weet dat je net als ik eigenwijs bent en over inschattingen van de toekomst kun je discussieren, maar feiten uit het verleden staan vast.

Je voorspelling van 25-30mln voor Q4 is ook nogal optimistisch, aangezien er dan een EBITA van 45-50mln gedraaid moet worden. Denk dat je al met al blij mag zijn als je over het hele jaar gemeten precies op break-even uitkomt qua nettowinst.

We zullen de cijfers maar afwachten. Het duurt niet meer zo lang, maar jouw cijfers zijn in elk geval niet juist!
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
quote:

Zwiebertje schreef:

[quote=Jesse Livermore]

Feiten Heren!!!

[/quote]

Feit: Sinds dat ik (en BJL) Getronics Bashen, is het aandeel gedaald. In nominale termen, nog meer vergeleken met de AEX.

Z.

Ik kan me overigens niet voorstellen dat BJL zichzelf op 1 lijn wil zetten / zien met zwieber.
Ik lees geregeld de postings van BJL en hij/zij bashed niet zwieber..hij/zij draagt concrete info aan...of je het er dan mee eens bent is vraag 2 maar is mijns inziens geen bashen.
En als je denkt dat je met bashen een aandeel naar beneden kan halen...nou..de rest hoef ik niet voor te kauwen he???!!!!
suc6
[verwijderd]
1
quote:

jhadvadm schreef:

Waarom is er sprake van verwatering van de aandelen als je extra aandelen uitgeeft en daar vervolgens een bedrijf voor koopt? Kan iemand mij dat uitleggen?

Er is sprake van verwatering, als je nieuwe aandelen uitgeeft. De nieuwe aandelen delen mee in de winst.
Hierdoor is het dividend lager dan daarvoor, als men dezelfde winst zou maken, omdat de winst over meerdere aandelen moet worden verdeeld.Als je dus zoveel meer winst gaat maken, dat het dividend per aandeel hetzelfde blijft zal het dus geen verschil moeten maken. Meestal is dit dus niet zo.
De koers wordt ook vaak bepaald door de koers/winstverhouding. In tijden van laagconjunctuur is dit niet zo’n goede rekenmethode. Als er geen dividend wordt uitbetaald zou dus het aandeel niets meer waard zijn. Dit is in de praktijk dus echt niet zo. Getronics heeft hier inderdaad een aantal jaren mee te maken gehad.
In tijden van financiële problemen en die heeft Getronics gekend, werd er geen dividend uitbetaald.

De bezittingen zijn echter steeds hoger geweest dan de schulden. Er heeft een schuldsanering plaats gevonden, waardoor een groot deel van de bezittingen zijn verkocht, waarmee de schulden zijn afgelost.
De schulden van Getronics zijn ontstaan toen in 1999 Wang-Globle werd gekocht (overgenomen) Hiervoor werd een bedrag betaald, dat werd gefinancierd met converteerbare obligaties. Converteerbare obligaties zijn leningen, die naar keuze omgezet kunnen worden in aandelen. Uiteraard treed dan verwatering op. Dit is in het verleden gebeurd. Zodanig zelfs, dat de oude aandeelhouders, als die conversie inderdaad zou zijn gebeurd, slechts 3% zouden overhouden van hun aandelenwaarde. De macht van die obligatiehouders werd toen in 2003 enorm groot. Ze zouden dus 97% van het bedrijf in handen hebben gekregen en zelfs dat vonden ze blijkbaar nog niet genoeg. Over geldzucht gesproken!

Toen de nood het hoogst was, verscheen Klaas Wagenaar op het toneel. Hij verkocht in no time in Amerika een bedrijf, dat hem voldoende geld opleverde om de eerste aanval van de obligatiehouders te kunnen afweren.
Ook schreef hij Wang-Globle voor een groot gedeelte af, waarbij steeds de verhouding bezittingen en schulden met elkaar in evenwicht bleven. De besparing van belastinggeld uit deze afschrijving heeft aan deze financiering eveneens meegeholpen. Daarna verkocht hij in Nederland Raet en loste tevens door een emissie(€2,40) het gehele verdere probleem van de converteerbare obligatiehouders en leningen op! De koers was ongeveer op 2,90 gestabiliseerd. De marktwaarde werd algemeen door de analisten voor acceptabel gehouden. De koers schommelde lange tijd maar zakte toen ineens in. Of dit de rede was van de in februari aangekondigde 2e vervolgemissie? Vreemd, omdat de emissie nog steeds niet was gerealiseerd, doch slechts alleen aangekondigd. Knap zoals hij dat in zo’n korte tijd allemaal kon realiseren!

In dit 2e vervolg zitten we nu middenin.
Deze 2e emissie voor toekomstige uitbreidingen die hij in gedachten had in UK, Nederland en Frankrijk om zo de evenwichtigheid in de spreiding van het wereldconcern tot stand te brengen kondigde Klaas in de loop van 2004 aan. Dit had tot gevolgd, dat de koers verder afbrokkelde. Met Wang-Globle in het achterhoofd. De koers stabiliseerde op €1,65. Van €2,90 naar €1,65, terwijl de emissie hooguit 20% van het aandelenkapitaal zou bedragen is wel erg veel. Het had eigenlijk hooguit 20% van €2,40 mogen zijn! Dan kom ik uit op een koers van €2,90 minus ca €0,50 is €2,40 Dit heb ik ook steeds bepleit!
Als de overname van Pink Roccade zou doorgaan mag je dan gerust 30% stijging verwachten. €2,40 +30%= ongeveer € 3,10.
Dit zijn echt geen sprookjes. Dit is zelfs door meerdere analisten voorspeld. Ik heb zelfs een hogere marktwaarde horen fluisteren en zien opgeschreven in diverse media en andere plaatsen.
Ikzelf sta hier ook volledig achter. Natuurlijk is het wat de gek er voor geeft. Maar over betrouwbaarheid gesproken heb ik toch liever met Getronics te doen, dan laten we maar man en paard noemen: Ahold, Koninklijke Olie of KPN. Ook deze bedrijven zijn ooit in het nieuws geweest. Over de schuldenlast van KPN maar te zwijgen.

Nu dus na de overname van Pink Roccade, die mijns inziens zeker zal doorgaan, een winstoptimalisatie als einddoel zal worden nagestreefd en eind 2005 ook wel zal worden gerealiseerd, ligt de weg voor Getronics volledig open, uit te groeien tot een van de toppers in de ICT-wereld.
Getronics zal zich dan echt kunnen meten met de groten der aarde op ICT-gebied!
Het salaris van Klaas zal dan ook wel zijn gestegen zijn maar wie maalt daarom?

Maandagochtend,tijd om ons op te maken voor een mooie stijging deze week.
Het gekissebis op personen hangt me danig de strot uit.Er was weinig zinnigs te lezen op dit forum dit weekend.
Er ligt een stevige bodem op 164,voor een centje meer koop je vandaag nog een prachtig aandeel.....alleen vandaag nog!!!
[verwijderd]
0
quote:

Harry Callahan schreef:

[quote=Zwiebertje]
[quote=Jesse Livermore]

Feiten Heren!!!

[/quote]

Feit: Sinds dat ik (en BJL) Getronics Bashen, is het aandeel gedaald. In nominale termen, nog meer vergeleken met de AEX.

Z.

[/quote]
Ik kan me overigens niet voorstellen dat BJL zichzelf op 1 lijn wil zetten / zien met zwieber.
Ik lees geregeld de postings van BJL en hij/zij bashed niet zwieber..hij/zij draagt concrete info aan...of je het er dan mee eens bent is vraag 2 maar is mijns inziens geen bashen.
En als je denkt dat je met bashen een aandeel naar beneden kan halen...nou..de rest hoef ik niet voor te kauwen he???!!!!
suc6
De beschuldiging van "bashen" komt van Jesse L. niet van mezelf. Ik probeer m'n contributies te beperken tot

1) nieuwe feiten (is moeilijk gezien dat GTN een heel redelijk functionerende PR afdeling heeft)
2) Het uitleggen van deze feiten, en objectief aangeven wat voor gevolgen deze hebben (zo legde ik vorige week uit dat we uit de aankondiging van de EGM kunnen afleiden dat GTN binnenkort met een 1-voor-2, 2-voor-5, of 1-voor-3 claimemissie komt.
3) Het beantwoorden van interessante en serieuze vragen (zo zette ik onlangs uiteen hoe opties aangepast worden als er een claim-emissie komt)
4) het rechtzetten van verkeerde interpretaties van derden (zoals dit bericht)

Met het door jouw aangehaalde bericht wil ik zeker niet zeggen dat ik het aandeel naar beneden gepraat heb. Verre van dat!
Ik wilde hiermee zeggen dat ik het een jaar geleden bij het rechte eind had. Getronics was vorig jaar overgewaardeerd!

M.v.g.

Z.
[verwijderd]
2
Feiten heren.... inderdaad feiten heren: voor degene die nog twijfelen aan de winst cijfers nogmaals het officiële kwartaal bericht van Getronics:

Getronics Q3 results
CEO Klaas Wagenaar: "Getronics is succeeding in maintaining its market position with over 90% renewal rates and consistently high client satisfaction in an intensely competitive market. The Company has been able to close prestigious new business in most geographies. As part of the Company's continuing transformation and development a special cost leadership program has been introduced and further progress has been made with reducing the structural cost base."
Amsterdam, 01 November 2004



* Net result of EUR 3 million in Q3 2004 (Q3 2003: minus EUR 20 million), resulting in minus EUR 9 million year to date. Net result for full year 2004 expected to be positive
* EBITA increased to EUR 7 million in Q3 2004, representing 1.3% of revenue (Q3 2003: EUR 1 million, representing 0.0% of revenue)
* Service gross margin* increased to 19.5% in Q3 2004 compared to 19.0% in Q3 2003. Service gross margin* year to date is 19.4% (17.9% in Q3 2003)
* Selling, general and administrative expenses* declined 12% in Q3 2004 to EUR 88 million (EUR 100 million in Q3 2003)
* The Company has increased its investment in initiatives and activities that will fuel and support business growth, including its recently launched solutions portfolio
* Outlook Q4 and 2004: The Company expects to achieve further improvements in operational performance in Q4 2004 and continues to make progress towards its medium term EBITA targets. 2004 Earnings per Share# (EPS) are expected to show an improvement over 2003 (2003: EUR0.05), taking into account the placement of 100 million new shares in early 2004

* Excluding exceptional operating items
# Before amortization of goodwill, exceptional items and results from divested operations and participations

Heren het bedrijf Getronics heeft dus wel degelijk een Netto Winst (=Net result) van 3 miljoen Euro gerealiseerd en als zodanig gerapporteerd.

Waar onze gewaarde BJL het als maar over heeft is niet de Netto winst van het bedrijf Getronics, die wordt klip en klaar hierboven gepubliceerd. Hij refereert slechts naar de bestemming van de netto winst, of anders gezegd wat doet Getronics met z’n netto winst. Getronics betaalt namelijk trouw dividend uit aan houders van preferente aandelen. Op pagina 13 staat inderdaad een opsomming voor de klassieke berekening van het netto resultaat per gewoon aandeel. En in die opsomming wordt eerst het preferente dividend van het netto resultaat afgetrokken. In die berekening geeft Getronics glashelder aan wat het netto resultaat per gewoon aandeel is.

Maar het is uitermate misleidend om deze cijfers zodanig te interpreteren als of het bedrijf Getronics een netto verlies heeft geleden.

Nogmaals ten overvloede het bedrijf Getronics heeft wel degelijk een Netto winst in het derde kwartaal geboekt. En daar kan geen zwerver ook maar iets aan veranderen, zelfs BJL niet, hoe graag die dat ook zou willen. Helaas Pindakaas.

Groeten,

Jesse Livermore
LarryNL
0
Winst of geen winst ik ben helaas geen preferente aandeelhouder en mijn verzoek aan Klaas is of het 4e kwartaal van 2004 net zo goed is als de q4 van 2003! En dat moet toch niet zo moeilijk zijn. Het wordt tijd dat de oude cashgenerator van weleer zoals GTN dat vroeger was weer op stoom komt!!
[verwijderd]
0
quote:

Jesse Livermore schreef:

Feiten heren.... inderdaad feiten heren: voor degene die nog twijfelen aan de winst cijfers nogmaals het officiële kwartaal bericht van Getronics:

Getronics Q3 results
CEO Klaas Wagenaar: "Getronics is succeeding in maintaining its market position with over 90% renewal rates and consistently high client satisfaction in an intensely competitive market. The Company has been able to close prestigious new business in most geographies. As part of the Company's continuing transformation and development a special cost leadership program has been introduced and further progress has been made with reducing the structural cost base."
Amsterdam, 01 November 2004



* Net result of EUR 3 million in Q3 2004 (Q3 2003: minus EUR 20 million), resulting in minus EUR 9 million year to date. Net result for full year 2004 expected to be positive
* EBITA increased to EUR 7 million in Q3 2004, representing 1.3% of revenue (Q3 2003: EUR 1 million, representing 0.0% of revenue)
* Service gross margin* increased to 19.5% in Q3 2004 compared to 19.0% in Q3 2003. Service gross margin* year to date is 19.4% (17.9% in Q3 2003)
* Selling, general and administrative expenses* declined 12% in Q3 2004 to EUR 88 million (EUR 100 million in Q3 2003)
* The Company has increased its investment in initiatives and activities that will fuel and support business growth, including its recently launched solutions portfolio
* Outlook Q4 and 2004: The Company expects to achieve further improvements in operational performance in Q4 2004 and continues to make progress towards its medium term EBITA targets. 2004 Earnings per Share# (EPS) are expected to show an improvement over 2003 (2003: EUR0.05), taking into account the placement of 100 million new shares in early 2004

* Excluding exceptional operating items
# Before amortization of goodwill, exceptional items and results from divested operations and participations

Heren het bedrijf Getronics heeft dus wel degelijk een Netto Winst (=Net result) van 3 miljoen Euro gerealiseerd en als zodanig gerapporteerd.

Waar onze gewaarde BJL het als maar over heeft is niet de Netto winst van het bedrijf Getronics, die wordt klip en klaar hierboven gepubliceerd. Hij refereert slechts naar de bestemming van de netto winst, of anders gezegd wat doet Getronics met z’n netto winst. Getronics betaalt namelijk trouw dividend uit aan houders van preferente aandelen. Op pagina 13 staat inderdaad een opsomming voor de klassieke berekening van het netto resultaat per gewoon aandeel. En in die opsomming wordt eerst het preferente dividend van het netto resultaat afgetrokken. In die berekening geeft Getronics glashelder aan wat het netto resultaat per gewoon aandeel is.

Maar het is uitermate misleidend om deze cijfers zodanig te interpreteren als of het bedrijf Getronics een netto verlies heeft geleden.

Nogmaals ten overvloede het bedrijf Getronics heeft wel degelijk een Netto winst in het derde kwartaal geboekt. En daar kan geen zwerver ook maar iets aan veranderen, zelfs BJL niet, hoe graag die dat ook zou willen. Helaas Pindakaas.

Groeten,

Jesse Livermore

Juist en misschien kunnen ze nog iets toevoegen aan de winst door een schadevergoeding aan Ordina te vragen middels Pink!
[verwijderd]
0
Larry, klaas heeft al lang antwoord gegeven op jouw vraag, zie het stuk van Jesse hierboven;

"* Net result of EUR 3 million in Q3 2004 (Q3 2003: minus EUR 20 million), resulting in minus EUR 9 million year to date. Net result for full year 2004 expected to be positive"
Als je na drie kwartalen nog 9 miljoen in de min staat, en verwacht over het hele jaar met een positief netto rsultaat af te sluiten, dan wordt het 4e kwartaal minstens:

Want, zonder cynisch te willen zijn: je weet toch, dat 1 jaar uit 4 kwartalen bestaat?

Zo, de rest mag je zelf doen.

Groet,

John.
LarryNL
0
Sorry John,
Volgens mij begrijpen wij elkaar niet want ik ben alleen benieuwd naar de 4e kwartaal cijfers en de rest is al bekend. Verwar mij niet met een andere.
[verwijderd]
0
quote:

Jesse Livermore schreef:

Feiten heren.... inderdaad feiten heren: voor degene die nog twijfelen aan de winst cijfers nogmaals het officiële kwartaal bericht van Getronics:

Heren het bedrijf Getronics heeft dus wel degelijk een Netto Winst (=Net result) van 3 miljoen Euro gerealiseerd en als zodanig gerapporteerd.

Waar onze gewaarde BJL het als maar over heeft is niet de Netto winst van het bedrijf Getronics, die wordt klip en klaar hierboven gepubliceerd. Hij refereert slechts naar de bestemming van de netto winst, of anders gezegd wat doet Getronics met z’n netto winst. Getronics betaalt namelijk trouw dividend uit aan houders van preferente aandelen. Op pagina 13 staat inderdaad een opsomming voor de klassieke berekening van het netto resultaat per gewoon aandeel. En in die opsomming wordt eerst het preferente dividend van het netto resultaat afgetrokken. In die berekening geeft Getronics glashelder aan wat het netto resultaat per gewoon aandeel is.
Je hebt helemaal gelijk Jesse. Het bedrijf heeft een winst gerealiseerd, en voor de (gewone) aandeelhouders blijft een verlies over. Je moet je maar even verdiepen in wat preferente aandelen nu precies zijn en belangrijker: wat er dit jaar veranderd is qua verslaggeving. Dan zul je zien dat preferent dividend geen bestemming is van de winst, maar een vaste kostenpost.
[verwijderd]
0
Je hebt helemaal gelijk Jesse. Het bedrijf heeft een winst gerealiseerd, en voor de (gewone) aandeelhouders blijft een verlies over. Je moet je maar even verdiepen in wat preferente aandelen nu precies zijn en belangrijker: wat er dit jaar veranderd is qua verslaggeving. Dan zul je zien dat preferent dividend geen bestemming is van de winst, maar een vaste kostenpost.

Als ik jou een goede raad mag geven BJL zou ik eens meer naar de toekomstige prognozes kijken! Cijfers uit het verleden geven niet altijd de juiste toekomstverwachtingen weer!
Soms moet je zelf de trendmatige verwachtingen extrapoleren. In dit geval zie ik voor Getronics een vrij pinkachtige toekomst(rosekleurig)!
De 5% nettowinst van de omzet komt in zicht en de vooruitzichten staan gunstig op alle fronten!
Bij een omzet van ca 4 milard kan je zelf wel uitrekenen hoe gunstig Getronics er na de overname bijstaat! De moeilijke tijden zijn voor Getronics nagenoeg voorbij.
LarryNL
0
En gut John doe alsjeblieft niet zo belerend tegenover me daar heb ik absoluut geen zin in.
LarryNL
1
jhadvm schreeft :De 5% nettowinst van de omzet komt in zicht en de vooruitzichten staan gunstig op alle fronten!
Bij een omzet van ca 4 milard kan je zelf wel uitrekenen hoe gunstig Getronics er na de overname bijstaat! De moeilijke tijden zijn voor Getronics nagenoeg voorbij.

Feiten :
* de omzet zal samen met Pink Roccade hooguit 3 miljard bedragen
* de omzet over het gehele jaar daalt nog steeds
* schuld neemt toe door de overname van pinkroccade met 100 miljoen
* aantal uitstaande aandelen vermeerdert
* 5 % nettowinst is uit de lucht gegrepen

[verwijderd]
0
Daar ben ik het dus niet mee eens Larry!
Ik houd me toch liever aan mijn eigen prognozes!
[verwijderd]
0
quote:

Larry laffer schreef:

jhadvm schreeft :De 5% nettowinst van de omzet komt in zicht en de vooruitzichten staan gunstig op alle fronten!
Bij een omzet van ca 4 milard kan je zelf wel uitrekenen hoe gunstig Getronics er na de overname bijstaat! De moeilijke tijden zijn voor Getronics nagenoeg voorbij.

Feiten :
* de omzet zal samen met Pink Roccade hooguit 3 miljard bedragen
* de omzet over het gehele jaar daalt nog steeds
* schuld neemt toe door de overname van pinkroccade met 100 miljoen
* aantal uitstaande aandelen vermeerdert
* 5 % nettowinst is uit de lucht gegrepen

Goede opsomming, aanbevolen. Alleen punt 3 (toename schuld) is een beetje rooskleurig. De schuld neemt toe met meer dan 100 miljoen. GTN erft ook de schuld van Pink, zo'n €100 miljoen.
Ik neem aan dat je aan 100 miljoen komt door van 350 miljoen (de overname prijs) 250 miljoen (op te halen bij aandeelhouders via een claim-emissie) af te trekken.
De totale kosten van de overname liggen echter een stuk hoger dan $350 miljoen. Er komen ook nog restructureringskosten, investmentbank, accountants-, advocaten- etc. fees bij. Ook deze zullen de schuld groter maken.

Z.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
quote:

Zwiebertje schreef:

[quote=Larry laffer]
jhadvm schreeft :De 5% nettowinst van de omzet komt in zicht en de vooruitzichten staan gunstig op alle fronten!
Bij een omzet van ca 4 milard kan je zelf wel uitrekenen hoe gunstig Getronics er na de overname bijstaat! De moeilijke tijden zijn voor Getronics nagenoeg voorbij.

Feiten :
* de omzet zal samen met Pink Roccade hooguit 3 miljard bedragen
* de omzet over het gehele jaar daalt nog steeds
* schuld neemt toe door de overname van pinkroccade met 100 miljoen
* aantal uitstaande aandelen vermeerdert
* 5 % nettowinst is uit de lucht gegrepen

[/quote]

Goede opsomming, aanbevolen. Alleen punt 3 (toename schuld) is een beetje rooskleurig. De schuld neemt toe met meer dan 100 miljoen. GTN erft ook de schuld van Pink, zo'n €100 miljoen.
Ik neem aan dat je aan 100 miljoen komt door van 350 miljoen (de overname prijs) 250 miljoen (op te halen bij aandeelhouders via een claim-emissie) af te trekken.
De totale kosten van de overname liggen echter een stuk hoger dan $350 miljoen. Er komen ook nog restructureringskosten, investmentbank, accountants-, advocaten- etc. fees bij. Ook deze zullen de schuld groter maken.

Z.
Ik, als simpele belegger, zou zich bijna afvragen waarom Getronics in godsnaam deze overname doet, als er enkel maar schulden gecreëerd worden.
Gelukkig ben ik zo naief om m'n hoop te vestigen op het managment van Getronics, zij zullen wel een gunstig toekomst perspectief zien in deze overname.

D.
[verwijderd]
0
Dat zijn nou mensen die alles door de verkeerde bril zien.
En alleen maar negatieve berichtgeving kunnen geven.
trek het je niet aan en onthou de namen van zulke mensen.
het bespaart je een hoop ergenis.

les
[verwijderd]
0
jhadvadm verwart 5% ebita marge met 5% nettowinstmarge, ach ja - als er maar 5% gemaakt wordt maakt het niet uit wat.

overigens mbt Pink vraag ik me ook af wat voor geweldige synergievoordelen Getronics ziet. als je het bod vergelijkt met de koers ervoor...

cynisch bekeken zou je kunnen zeggen dat Klaas daarmee wat tijd koopt waarin hij weer excuses kan gebruiken als targets niet gehaald worden - tsja, kosten van integratie, kost allemaal wat meer tijd/geld dan verwacht.

ik had het idee dat het operationeel allemaal wat beter ging bij Getronics en dat ze op de goede weg waren, maar heb er nu weer twijfels bij - mede gezien het trackrecord van Getronics wat betreft (succesvolle) overnames.
72 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
882,63  +12,36  +1,42%  26 apr
 Germany40^ 18.177,90 +0,09%
 BEL 20 3.874,87 +0,44%
 Europe50^ 5.011,70 +0,10%
 US30^ 38.211,61 0,00%
 Nasd100^ 17.698,09 0,00%
 US500^ 5.095,29 0,00%
 Japan225^ 38.345,55 0,00%
 Gold spot 2.337,95 0,00%
 EUR/USD 1,0694 -0,33%
 WTI 83,64 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

EBUSCO HOLDING +9,33%
NX FILTRATION +8,77%
ASMI +7,26%
Alfen N.V. +5,89%
PostNL +3,82%

Dalers

SIGNIFY NV -11,28%
Wereldhave -7,62%
AMG Critical ... -5,77%
IMCD -4,90%
ABN AMRO BANK... -4,19%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront