Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gnocchi.
0
Hoeveel muurgeld vond zijn weg naar de palmen van Donald J. Trump in Mar-a-lago?

Alleen Brian Kolfage weet het zeker en hij is gestopt met liegen op Twitter (sluit zijn account af).

twitter.com/grantstern/status/1300148...
gnocchi.
0
Er komt maar geen eind aan de corruptie van Donald en zijn loyale GOP medewerkers.

Link Engels.

www.palmerreport.com/analysis/rod-ros...

Het lijkt erop dat Rod Rosenstein voor een lange, lange tijd de gevangenis in gaat

Bill Palmer | 16:00 uur EDT 30 augustus 2020
Palmer-rapport »Analyse

We hebben ons de afgelopen anderhalf jaar allemaal afgevraagd waarom het Trump-Rusland-onderzoek van Robert Mueller, dat zeer krachtig uit de poort kwam, uiteindelijk nergens heen ging. Waarom deed Mueller zijn werk uiteindelijk niet? Heeft hij ons in de steek gelaten? Of was de man die hem benoemde, toenmalig plaatsvervangend procureur-generaal Rod Rosenstein, Mueller al die tijd saboteren? Nu krijgen we een heel lelijk antwoord.

Het blijkt dat slechts enkele dagen nadat Rosenstein Mueller had aangesteld, Rosenstein Mueller in het geheim blokkeerde van het onderzoek naar Donald Trump's financiële banden met Rusland - en hij deed het op zo'n manier dat de FBI werd misleid door te geloven dat Mueller het aan het onderzoeken was. Dienovereenkomstig zette de FBI haar eigen onderzoek naar de financiële banden tussen Trump en Rusland niet voort.

Dit is allemaal volgens verbluffende nieuwe berichtgeving van de New York Times, die onthult dat Rosenstein buitengewoon ver zijn best deed om gerechtigheid te belemmeren. Als Rosenstein de sonde gewoon had gedood, zou hij redelijkerwijs kunnen betwijfelen dat hij niet dacht dat het een geldig onderzoek was. Maar omdat hij zijn uiterste best deed om anderen binnen het ministerie van Justitie te misleiden en te misleiden, zal het voor een jury niet moeilijk zijn om te concluderen dat Rosenstein opzettelijk de gerechtigheid probeerde te belemmeren.

Natuurlijk staat de huidige Trump-Barr DOJ niet toe dat gerechtelijke aanklachten tegen Rod Rosenstein, of iemand anders die Donald Trump heeft geholpen om de gerechtigheid te ontwijken, worden tegengehouden. Maar als Trump deze verkiezing verliest, is het bijna een gegeven dat de DOJ zal proberen dingen recht te zetten door Bill Barr te beschuldigen van een misdrijf dat de gerechtigheid belemmert. En op basis van wat er vandaag wordt gerapporteerd, lijkt het er zeker op dat Rod Rosenstein vergelijkbare aanklachten zal krijgen.
gnocchi.
0
Hier de bron hoe Mueller en de FBI op verkeerde spoor zijn gezet door Bill Bar en Rod Rosenstein.
Link Engels.
www.nytimes.com/2020/08/30/us/politic...

Justitie heeft nooit de banden van Tromp met Rusland volledig onderzocht.

De voormalige plaatsvervangend procureur-generaal manoeuvreerde om onderzoekers te weerhouden van het voltooien van een onderzoek naar de vraag of de persoonlijke en financiële banden van de president met Rusland een bedreiging voor de nationale veiligheid vormden.

President Trump heeft lang onderzoek naar de banden van zijn campagne van 2016 met Rusland een "bedrog" genoemd... Anna Moneymaker voor The New York Times.

Door Michael S. Schmidt
30 Augustus, 2020, 10:56 a.m. ET.

WASHINGTON - Het ministerie van Justitie heeft in 2017 in het geheim stappen ondernomen om het onderzoek naar de Russische verkiezingsinmenging en eventuele banden met de Trump-campagne te beperken, volgens voormalige wetshandhavingsfunctionarissen, waardoor de onderzoekers geen onderzoek konden doen naar de decennialange persoonlijke en zakelijke banden van president Trump met Rusland.

Het speciale advies dat het onderzoek beëindigde, Robert S. Mueller III, beveiligde drie dozijn aanklachten en veroordelingen van sommige hoogste Trump adviseurs, en hij produceerde een rapport dat de brede verrichtingen van Rusland schetste om M. Trump verkozen en de inspanningen van de voorzitter te helpen krijgen om het onderzoek te belemmeren.

Maar de ambtenaren van de wetshandhaving onderzochten nooit volledig de eigen relatie van M. Trump met Rusland, alhoewel sommige carrière F.B.I. counterintelligence onderzoekers dachten dat zijn banden zo'n nationale veiligheidsbedreiging vormden dat zij de buitengewone stap namen om een onderzoek naar hen in te stellen. Binnen enkele dagen heeft de voormalige plaatsvervangend procureur-generaal Rod J. Rosenstein het onderzoek ingekort zonder het bureau hiervan op de hoogte te stellen.

Een tweepartijdig rapport van het door de republikeinen geleide Inlichtingencomité van de Senaat kwam deze maand het dichtst in de buurt van een onderzoek naar de banden van de president met Rusland. De senatoren beeldden uitgebreide banden af tussen de bondgenoten van de Trump en Rusland, identificeerden een nauwe bondgenoot van een voormalige voorzitter van de Trump als een Russische inlichtingenofficier en schetsten hoe beschuldigingen over de ontmoetingen van M. Trump met vrouwen tijdens reizen naar Moskou zouden kunnen worden gebruikt om hem te compromitteren. Maar de senatoren erkenden dat ze geen toegang hadden tot het volledige beeld, vooral niet tot enig inzicht in de financiën van M. Trump.

Nu Mr. Trump herverkiesbaar is, blijven belangrijke vragen over zijn benadering van Rusland onbeantwoord. Hij heeft herhaaldelijk laten zien dat hij open staat voor Rusland, een tegenstander die de Amerikaanse democratie in 2016 aanviel, en weigerde de toenemende agressie van het Kremlin tegen het Westen te bekritiseren of te betwisten. De president heeft ook de bevinding van de inlichtingendienst verworpen dat Rusland zich in 2016 heeft bemoeid met zijn kandidatuur en het oordeel van de spionagebureaus dat Rusland de verkiezingen van dit jaar opnieuw namens hem probeert te saboteren.

De heer Rosenstein concludeerde dat de F.B.I. onvoldoende reden had om een onderzoek in te stellen naar de banden van de president met een buitenlandse tegenstander. De heer Rosenstein stelde vast dat de onderzoekers te haastig reageerden op het ontslag van James B. Comey als F.B.I.-directeur, en hij vermoedde dat de waarnemend bureaudirecteur die de opening van het onderzoek goedkeurde, Andrew G. McCabe, belangenconflicten had.

De heer Rosenstein heeft de heer McCabe nooit verteld over zijn beslissing, waardoor de F.B.I. de indruk kreeg dat de speciale raadsman het onderzoek naar de president op zich zou nemen als onderdeel van zijn bredere taken. De heer McCabe zei in een interview dat als hij had geweten dat de heer Mueller het onderzoek niet zou voortzetten, hij het door de F.B.I. zou laten uitvoeren.

"We openden deze zaak in mei 2017 omdat we informatie hadden die erop wees dat er een nationale veiligheidsdreiging zou kunnen bestaan, met name een counterintelligence-dreiging waarbij de president en Rusland betrokken waren," zei McCabe. "Ik verwachtte dat deze kwestie en de daarmee samenhangende kwesties volledig zouden worden onderzocht door het team van speciale adviseurs. Als er besloten is om die kwesties niet te onderzoeken, ben ik verbaasd en teleurgesteld. Ik was me daar niet van bewust."

Meneer Rosenstein weigerde commentaar te geven. De onthulling over het contraspionage-onderzoek is gebaseerd op gesprekken met voormalige Justitie en F.B.I.-ambtenaren.
gbakl
0
American Airlines verlaagt capaciteit oktober met 55 procent
Gepubliceerd op 30 augustus 2020 15:31 | Views: 1.161 | Onderwerpen: luchtvaart

FORT WORTH (AFN/BLOOMBERG) - De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij American Airlines schroeft vanwege de coronacrisis zijn capaciteit voor de maand oktober met 55 procent terug op jaarbasis. Daarbij zal het concern de dienstverlening naar vijftien Amerikaanse steden beëindigen.

Door de crisis is de vraag naar vliegtickets ingezakt. Deze ligt momenteel op nog geen derde van een jaar eerder. Met name de vraag naar zakenreizen is fors ingezakt.

Als onderdeel van de eerste ronde van noodhulp van de Amerikaanse overheid moesten luchtvaartondernemingen hun vluchtschema's zo veel mogelijk in stand houden. Aan deze voorwaarde komt op 1 oktober een einde.
............................
hier krijgt trump zijn handen vol aan want gaat al richting 03 november.

het groeit hem boven de gekuifde kop...
gnocchi.
0
Evers bedoeld het goed. Maar Donald wil juist verdeeldheid zaaien. Dan heeft hij een zg een excuus om zijn prive (Gestapo)leger in te zetten.
hillreporter.com/wisconsin-gov-evers-...

Regering van Wisconsin Evers wil niet dat Trump naar Kenosha komt

DOOR Todd Neikirk 31 augustus 2020

Ondanks wat Donald Trump zegt, is de economie niet hersteld en beweegt ze zich niet in de goede richting. De president heeft ook een ellendige klus geklaard om het coronavirus in te dammen. Dus Trump heeft alles in het werk gesteld om zichzelf te promoten als een "wet and order" -kandidaat.
Om dit bericht te verspreiden, kondigde Trump plannen aan om dinsdag Kenosha, Wisconsin te bezoeken. Kenosha heeft nachtelijke protesten meegemaakt sinds de schietpartij op Jacob Blake afgelopen weekend. De gouverneur van Wisconsin, Tony Evers, stuurde een brief naar Trump waarin hij hem vroeg zijn bezoek te heroverwegen.

“De afgelopen week was bijzonder moeilijk. Kenosha en gemeenschappen in Wisconsin ondergaan buitengewoon verdriet, worstelen met een zwarte man die zeven keer wordt neergeschoten en het verlies van twee extra levens op dinsdagavond door een gewapende militant buiten de staat, ” schreef Evers. "Toen ik vorige week Kenosha bezocht, zag ik een gemeenschap die zich bezighield met het omgaan met het trauma en de pijn van deze gebeurtenissen en extreme verliezen."

President Trump moet zijn plannen heroverwegen en de inwoners van Kenosha de ruimte geven om te genezen. 1 / t.co/3KCyPkHjlX

- Josh Kaul (@JoshKaulWI) 30 augustus 2020

Evers vertelde Trump toen dat het waarschijnlijk veel meer kwaad dan goed zou doen als hij naar de stad zou komen. Hij vervolgde : “Ik, samen met andere gemeenschapsleiders die contact hebben opgenomen, maak me zorgen over wat uw aanwezigheid zal betekenen voor Kenosha en onze staat. Ik ben bang dat uw aanwezigheid onze genezing alleen maar zal belemmeren. Ik ben bang dat uw aanwezigheid ons werk alleen maar zal vertragen om verdeeldheid te overwinnen en samen verder te gaan. "
gnocchi.
1

www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/ar...

Harde woorden
Burgemeester Portland haalt uit naar Trump: 'U creëerde de haat'

31 augustus 2020 03:18

Aangepast: 38 seconden geleden
Een demonstrant wordt gearresteerd door politie in Portland. Beeld © ANP

De burgemeester van de Amerikaanse stad Portland heeft hard uitgehaald naar president Trump. "U hebt haat en verdeeldheid gecreëerd", vertelde hij in een persconferentie naar aanleiding van de demonstraties in zijn stad. "Wat Amerika nodig heeft, is dat u wordt gestopt."

Dat vertelde burgemeester Ted Wheeler van Portland tijdens een persconferentie over de onrust in zijn stad.

'Seksistische president'

Wheeler zegt in zijn toespraak dat we 'vier jaar met president Trump hebben moeten leven'. Volgens de burgemeester is Trump een seksistische president die de draak steekt met gehandicapten en journalisten publiekelijk de les leest.

"En nu bereiken we het punt dat u Democratische burgemeesters aanvalt en daarmee de kern van de democratie raakt", vervolgt Wheeler.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:
Dode in Portland na confrontatie betogers en Trump-fans

"Vraag u zich nooit af waarom er in Amerika momenteel meer geweld voorkomt dan in de afgelopen decennia?", zegt hij. "U hebt haat en verdeeldheid gecreëerd."

De burgemeester heeft een duidelijke boodschap voor Trump: "Of u ondersteunt ons bij het werk dat wij doen, of u bemoeit zich er niet mee."

Reactie Trump

Trump reageerde een paar minuten na de persconferentie van de burgemeester en beschreef Wheeler als 'gek' en 'dwaas' in een serie tweets. "Kracht is de enige manier om geweld te stoppen in de door Democraten geleide steden met hoge criminaliteitscijfers", schreef hij.

Presidentskandidaat Joe Biden liet het er niet bij zitten en haalde ook uit naar Trump. Hij vroeg de president om al het geweld te veroordelen. "We moeten geen land worden dat met zichzelf in oorlog is", zei Biden.

"Wat denkt president Trump dat er zal gebeuren als hij blijft aandringen op het aanwakkeren van haat en verdeeldheid in onze samenleving en de politiek van angst gebruikt om zijn aanhangers op te zwepen? Hij is roekeloos geweld aan het aanmoedigen", voegde de Democratische presidentskandidaat eraan toe.

Rellen en plunderingen

Portland is al maanden het toneel van rellen en plunderingen die begonnen na de dood van de zwarte George Floyd. Dit weekend liep de spanning in de stad verder op, nadat aanhangers van Trump in een konvooi van honderden pick-uptrucks door de stad reden. Dat leidde op sommige plekken tot confrontaties met Black Lives Matter-demonstranten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:
Politiegeweld VS: 'Zwarte Amerikanen disproportioneel vaak doodgeschoten'

Een man zou tijdens die betogingen zijn doodgeschoten. Het zou gaan om een aanhanger van president Trump, die op een bijeenkomst van fans van de president was afgekomen.

Overtrokken conclusies

Politiechef Chuck Lovell in Portland vroeg iedereen echter niet te snel conclusies te trekken over de toedracht van de schietpartij. Het is nog niet duidelijk of de dood van de man inderdaad iets te maken heeft met de gevechten die uitbraken tussen Black Lives Matter-demonstranten en Trump-aanhangers.
DeZwarteRidder
3
quote:

hirshi schreef op 31 augustus 2020 09:15:

Een kat in het nauw maakt rare sprongen
En dat geldt zeker voor een vette kater zoals Trump.
rationeel
0
ISRAËL

El Al maakt deze maandagochtend een historische vlucht tussen Jeruzalem en Abu Dhabi

Deze maandagochtend van 31 augustus 2020 zal de Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al met vlucht LY971 een historische mijlpaal neerzetten door vanaf Ben-Gurion Airport in Israël rechtstreeks naar de luchthaven van Abu Dhabi te vliegen, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten.

In overeenstemming met de verklaring van premier Binyamin Netanyahu over het historische vredesakkoord tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), een hoge professionele Israëlische delegatie onder leiding van de nationale veiligheidsadviseur en chef van de nationale veiligheidsraad Meir Ben-Shabbat deze maandagochtend vertrekken met een rechtstreekse vlucht van Israël naar Abu Dhabi, samen met een Amerikaanse delegatie onder leiding van de Amerikaanse National Security Advisor Robert O’Brien en Senior US Presidential Advisor Jared Kushner.

Premier Netanyahu twitterde gisteren: “Kijk: een familie in de VAE viert het vredesakkoord met Israël. Vrede maken uit vrede – vrede uit kracht”:

Het bezoek van de delegatie in de hoofdstad van de VAE, Abu Dhabi, vindt plaats van maandag tot en met dinsdag en omvat werkvergaderingen van gezamenlijke teams over een reeks onderwerpen, voorafgaand aan de ondertekening van samenwerkingsovereenkomsten op civiel en economisch gebied.

Het bezoek omvat ook een trilaterale bijeenkomst in Abu Dhabi tussen de voorzitters van de delegaties – National Security Advisor en chef van de National Security Council Ben-Shabbat, US National Security Advisor O’Brien, Senior US Presidential Advisor Kushner en UAE National Security Advisor Sjeik Tahnoun bin Zayed.

De chef van de National Security Council zal ook vergaderingen houden met extra hoge VAE-functionarissen. Directeur-generaal Ronen Peretz van het kabinet van de premier en directeur-generaal Alon Ushpiz van het ministerie van Buitenlandse Zaken coördineren het werk van de ministeries op burgerlijk en economisch gebied.

De besprekingen zullen plaatsvinden in werkgroepen bestaande uit Israëlische, Emiratische en Amerikaanse vertegenwoordigers op de volgende gebieden: diplomatie; Financiën; Luchtvaart- en inreisvisa; Gezondheid; Cultuur en toerisme; Ruimte, wetenschap en investeringen; Innovatie en handel.

Dit is de eerste vlucht van een Israëlische luchtvaartmaatschappij die rechtstreeks vanuit Israël naar de VAE vliegt. Bij de landing van de Israëlische delegatie in Abu Dhabi zal op de luchthaven een officiële receptie worden gehouden met deelname van de delegaties.

De Israëlische delegatie:

? National Security Advisor en hoofd van de National Security Council (NSC) Meir Ben-Shabbat, Premier’s Office (PMO); waarnemend directeur-generaal en delegatiecoördinator voor economische kwesties Ronen Peretz, kabinetssecretaris Tzachi Braverman, directeur van het ministerie van Buitenlandse Zaken Alon Ushpiz, Directeur-generaal van het Ministerie van Volksgezondheid Prof. Chezy Levy, Directeur-generaal van het Ministerie van Wetenschap en Technologie Shai-Li Spiegelman, Directeur-generaal van het Ministerie van Economie en Industrie David Laffler, Directeur-generaal van de Autoriteit voor Bevolking en Immigratie Prof. Shlomo Mor-Yosef, Ministerie van Regionale Samenwerking Yosef Drezhnin, Yigal Unna, chef van de National Cyber ??Directorate, Chief Scientist and Innovation Authority en delegatiewoordvoerder Dr. Shir Cohen, PMO waarnemend plaatsvervangend directeur-generaal voor Binnenlandse Zaken, Planning en Ontwikkeling Lior Farber, Directeur Civil Aviation Authority Yoel Feldasho, Bank of Israel Supervisor of Banks Yair Avidan, Hoofdeconoom van het Ministerie van Financiën Shira Greenberg, Plaatsvervangend Directeur-generaal van het Ministerie van Toerisme Pini Shani, Hoofd van de Cultuur en Sport van het Ministerie van Cultuur Galit Wahabe Shasho en anderen.

De Amerikaanse delegatie:

? Amerikaanse National Security Advisor Robert O’Brien, Senior US Presidential Advisor Jared Kushner, US National Security Council Senior Advisor on Middle East and North Africa Affairs Rob Greenway, US Special Representative for International Negotcements Avi Berkowitz, US Special Representative for Iran Brian Hook, CEO van de Amerikaanse International Development Finance Corporation Adam Boehler en andere vooraanstaande ambtenaren.

Saoedi-Arabië stond de El Al-vlucht naar de VAE toe om boven de lucht van het land te vliegen, ondanks het feit dat Saoedi-Arabië nog geen officiële betrekkingen met Israël heeft. De Saoedi’s stemden daarin toe onder meer vanwege het feit dat er hoge Amerikaanse functionarissen aan boord zullen zijn.

brabosh.com/2020/08/31/pqpct-vzg/
rationeel
0
Er zijn hoofd en bijzaken in het leven:)

Ere wie ere toekomt. Moge er VREDE zijn op aarde:)
Plein777
0
Amerikaanse oorlog veteranen zijn door trump verraden, noemen hem nu een lafaard en zullen NOOIT op hem stemmen :

www.votevets.org/video/votevets-the-f...

Overal verklaren Republikeinen dat ze NIET op die lafaard/verrader zullen stemmen.
gbakl
0
trump wordt een vloek, een paria, een taboe.
hij gaat failliet en zijn familie sleept hij voor een deel mee in de toekomstige ellende.

dik verdiend natuurlijk en de VS zullen moeten herstellen van de meest trieste politieke
periode in het bestaan.
een grote natie op de knieen dankzij deze criminele frauduleuze intimiderende narcist
die dacht dat hij dictatortje kon gaan spelen.

gelukkig nog net voldoende democratie over om hier een abrupt einde aan te maken.
closer
1
quote:

gbakl schreef op 31 augustus 2020 10:36:

trump wordt een vloek, een paria, een taboe.
hij gaat failliet en zijn familie sleept hij voor een deel mee in de toekomstige ellende.
Vandaar dat hij voluit in de aanval gaat: hij heeft geen alternatief. Alleen een verkiezingsoverwinning kan de ondergang nog uitstellen, van hem en zijn clan. Een kat in het nauw...
Wadloper
0
quote:

rationeel schreef op 31 augustus 2020 10:01:

ISRAËL

El Al maakt deze maandagochtend een historische vlucht tussen Jeruzalem en Abu Dhabi

Deze maandagochtend van 31 augustus 2020 zal de Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al met vlucht LY971 een historische mijlpaal neerzetten door vanaf Ben-Gurion Airport in Israël rechtstreeks naar de luchthaven van Abu Dhabi te vliegen, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten.

In overeenstemming met de verklaring van premier Binyamin Netanyahu over het historische vredesakkoord tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), een hoge professionele Israëlische delegatie onder leiding van de nationale veiligheidsadviseur en chef van de nationale veiligheidsraad Meir Ben-Shabbat deze maandagochtend vertrekken met een rechtstreekse vlucht van Israël naar Abu Dhabi, samen met een Amerikaanse delegatie onder leiding van de Amerikaanse National Security Advisor Robert O’Brien en Senior US Presidential Advisor Jared Kushner.

Premier Netanyahu twitterde gisteren: “Kijk: een familie in de VAE viert het vredesakkoord met Israël. Vrede maken uit vrede – vrede uit kracht”:

Het bezoek van de delegatie in de hoofdstad van de VAE, Abu Dhabi, vindt plaats van maandag tot en met dinsdag en omvat werkvergaderingen van gezamenlijke teams over een reeks onderwerpen, voorafgaand aan de ondertekening van samenwerkingsovereenkomsten op civiel en economisch gebied.

Het bezoek omvat ook een trilaterale bijeenkomst in Abu Dhabi tussen de voorzitters van de delegaties – National Security Advisor en chef van de National Security Council Ben-Shabbat, US National Security Advisor O’Brien, Senior US Presidential Advisor Kushner en UAE National Security Advisor Sjeik Tahnoun bin Zayed.

De chef van de National Security Council zal ook vergaderingen houden met extra hoge VAE-functionarissen. Directeur-generaal Ronen Peretz van het kabinet van de premier en directeur-generaal Alon Ushpiz van het ministerie van Buitenlandse Zaken coördineren het werk van de ministeries op burgerlijk en economisch gebied.

De besprekingen zullen plaatsvinden in werkgroepen bestaande uit Israëlische, Emiratische en Amerikaanse vertegenwoordigers op de volgende gebieden: diplomatie; Financiën; Luchtvaart- en inreisvisa; Gezondheid; Cultuur en toerisme; Ruimte, wetenschap en investeringen; Innovatie en handel.

Dit is de eerste vlucht van een Israëlische luchtvaartmaatschappij die rechtstreeks vanuit Israël naar de VAE vliegt. Bij de landing van de Israëlische delegatie in Abu Dhabi zal op de luchthaven een officiële receptie worden gehouden met deelname van de delegaties.

De Israëlische delegatie:

? National Security Advisor en hoofd van de National Security Council (NSC) Meir Ben-Shabbat, Premier’s Office (PMO); waarnemend directeur-generaal en delegatiecoördinator voor economische kwesties Ronen Peretz, kabinetssecretaris Tzachi Braverman, directeur van het ministerie van Buitenlandse Zaken Alon Ushpiz, Directeur-generaal van het Ministerie van Volksgezondheid Prof. Chezy Levy, Directeur-generaal van het Ministerie van Wetenschap en Technologie Shai-Li Spiegelman, Directeur-generaal van het Ministerie van Economie en Industrie David Laffler, Directeur-generaal van de Autoriteit voor Bevolking en Immigratie Prof. Shlomo Mor-Yosef, Ministerie van Regionale Samenwerking Yosef Drezhnin, Yigal Unna, chef van de National Cyber ??Directorate, Chief Scientist and Innovation Authority en delegatiewoordvoerder Dr. Shir Cohen, PMO waarnemend plaatsvervangend directeur-generaal voor Binnenlandse Zaken, Planning en Ontwikkeling Lior Farber, Directeur Civil Aviation Authority Yoel Feldasho, Bank of Israel Supervisor of Banks Yair Avidan, Hoofdeconoom van het Ministerie van Financiën Shira Greenberg, Plaatsvervangend Directeur-generaal van het Ministerie van Toerisme Pini Shani, Hoofd van de Cultuur en Sport van het Ministerie van Cultuur Galit Wahabe Shasho en anderen.

De Amerikaanse delegatie:

? Amerikaanse National Security Advisor Robert O’Brien, Senior US Presidential Advisor Jared Kushner, US National Security Council Senior Advisor on Middle East and North Africa Affairs Rob Greenway, US Special Representative for International Negotcements Avi Berkowitz, US Special Representative for Iran Brian Hook, CEO van de Amerikaanse International Development Finance Corporation Adam Boehler en andere vooraanstaande ambtenaren.

Saoedi-Arabië stond de El Al-vlucht naar de VAE toe om boven de lucht van het land te vliegen, ondanks het feit dat Saoedi-Arabië nog geen officiële betrekkingen met Israël heeft. De Saoedi’s stemden daarin toe onder meer vanwege het feit dat er hoge Amerikaanse functionarissen aan boord zullen zijn.

brabosh.com/2020/08/31/pqpct-vzg/
Ik voel een Nobelprijsje voor de vrede aankomen.
josti5
0
quote:

Wadloper schreef op 31 augustus 2020 11:07:

[...]

Ik voel een Nobelprijsje voor de vrede aankomen.
Voor Trump, bedoel je?
Dat zou hij zeker wel verdienen.
71.177 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2041 2042 2043 2044 2045 2046 2047 2048 2049 2050 2051 ... 3555 3556 3557 3558 3559 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
909,35  +5,14  +0,57%  14:07
 Germany40^ 18.798,40 +0,60%
 BEL 20 4.012,19 +0,67%
 Europe50^ 5.090,59 +0,72%
 US30^ 39.495,20 +0,22%
 Nasd100^ 18.190,80 +0,40%
 US500^ 5.230,56 +0,28%
 Japan225^ 38.357,00 -0,21%
 Gold spot 2.374,49 +1,20%
 EUR/USD 1,0780 -0,01%
 WTI 79,75 +0,18%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Accsys +5,28%
AMG Critical ... +3,69%
Air France-KLM +2,51%
PostNL +2,42%
Eurocommercia... +2,30%

Dalers

UMG -2,39%
VIVORYON THER... -1,85%
INPOST -1,73%
DSM FIRMENICH AG -1,05%
Wolters Kluwer -1,05%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront