Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

nieuwe pennystock

1.161 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 55 56 57 58 59 » | Laatste
[verwijderd]
1
[verwijderd]
1
Niet dat ik geen fan ben van laag kopen en hoog verkopen, maar vanwaar deze duik?

[Edit] Okee, domme vraag. Slechte resultaten in VS, zie ik op de website. Voortaan eerst even checken en dan vragen.
[verwijderd]
0
quote:

schreef:

The Company has been advised by HSBC Business Credit (USA) Inc. that it is in default on certain covenants under its revolving credit facility and that HSBC will not currently extend further credit. As of February 9, the Company had no balance outstanding under the credit facility. HSBC also stated that it may agree to review revised business plans or projections and make or not make future advances under the facility. The uncertainties caused by these conditions raise substantial doubt about the Company's ability to continue as a going concern.
______/`
TrendXL
ffff
0
Gruwelijk slechte cijfers. genoeg materiaal op Franse sites. En vooral....super onetrouwbaar. Schulden die al een jaar bestaan , komen nu plots boven water, door "aanpassing" van de boeken. Verlies van 30 miljoen, schulden van hier tot ginder....afblijven!

Veel interessanter is het naar Ubisoft te kijken. Wordt meegesleurd in dit beursgeweld, maar heeft veel betere cijfers.

Peter
Nightbreed
0
kan het niet laten om even te reageren.

Mijn hart ligt namelijk bij deze branche.

Momenteel is het voor gamesuitgevers als Ubisoft, Electronic Arts, Activision etc etc ontzettend moeilijk.

Er wordt gesproken over een nieuwe transition periode om de bedrijven in de startblokken te zetten voor de nieuwe "onstuimige" groei die er aan gaat komen. Een verdubbeling van de omzet in deze branche van 25 miljard naar 55 miljard $ in 4-5 jaar.

Probleem is momenteel heel makkelijk samen te vatten. De derde generatie consoles die eraan komen of er al zijn maar niet in dien mate dat de omzetten rendabel zijn.

Microsoft heeft de Xbox 360 gelanceerd op de voor Microsoft kenmerkende wijze. Hypen Hypen en nog eens hypen maar uiteindelijk niet genoeg kunnen leveren.
Of dit een strategie is of onvermogen laat ik even in het midden(kuch*prutsers*kuch)

Tevens wacht men momenteel op de PS3 en de Revolution. Dit zorgt ervoor dat vele consumenten hun verkopen matigen of uitstellen om er vol in te springen zodra deze twee op de markt verschijnen.

Wat dat betreft zou het best verstandig kunnen zijn om EA te kopen omdat deze flink achter gebleven is het afgelopen jaar, -20%.
Zij zijn 1 van de weinige bedrijven die al meerdere transition periodes hebben meegemaakt en daar heel goed uitgekomen zijn. Ook zetten zij momenteel zwaar in op mobile gaming.

Activision is ook een grote speler op de markt die de klappen van de zweep kent. Dit jaar stabiel gebleven maar wel een stijging van 30% gehad en weer terug. Zij verroveren wel marktaandeel momenteel en dat zien we toch nog niet helemaal in de prijs terug.

Last but not least Ubisoft. Ook deze heeft een schitterende stijging laten zien van bijna 50% het laatste jaar maar is de afgelopen maanden ook weer terug gekeerd naar waar het een jaar geleden stond, rond de 30.

Als je ze alledrie koopt dan kun je niet mis zitten.

Uiteraard zijn er nog veel meer spelers op de markt en ik heb ook niet de wijsheid in pacht maar ik vind dit zo'n mooie branche dat ik het gewoon niet kon laten om effies iets neer te pennen.

gr N

ps. Ubisoft is voor 20% van EA.
ffff
1
"kan het niet laten om even te reageren."

Hoi Nightbreed
Nou, als je zó reageert, mag je hier 100 keer terugkomen! Mooie samenvatting die je plaatst!

Ik wil er dan weer de volgende kanttekening bijmaken: bedrijven moeten wel te vertouwen zijn: Die Infogrames heeft een Jarenlang parcours van gigantische flops achter de rug en maar beloven en beloven...Dondert van ruim 50 Euro naar 50 centen of zoiets en krabbelt weer omhoog, met achteraf, vanmorgen halve leugens en heel weinig waarheid.

Ubisoft schat ik anders dan jij in: Door TALPA NV oftewel John de Mol ben ik erin gedoken. Hohn de Mol kocht ze twee jaar geleden voor rond de 19 Euro en verkocht zojn hele 20 procent pakket voor rond de 21 Euro ( ruim een jaar geleden) dat was niet goed getimed: daarna schoot Ubisoft van die 19 Euro naar 45 Euro.

Nou valt ze weer flink terug naar vandaag rond de 32 Euro. Volgens mij kan het nog best wat zakken. Ik leg een aankooporder ONDER de 30 Euro en we zien wel.

Nightbreed: Omdat je de business zo goed kent: houd ook Vivendi Universal in de gaten. Op de Franse sites hele discussies of Vivendi Universal ZIJN game-afdeling niet weg gaat doen. Is voor Vivendi Universal slechts 4 procent van zijn omzet, dus eigenlijk een "neven-actviteit"

Peter

challengestempsreel.nouvelobs.com/bus...

Bovenstaan is een schitterende analyse over Vivendi Universal: Werkelijk puik. Daarin komen uiteraard ook de game-afdeling ter sprake! daar heb ik dat van.
Nightbreed
0
Beste ffff,

Dat is het lastige in deze hele branche.....vertrouwen en wie wordt de winnaar.

Vele bedrijven zijn gebouwd op one-hit wonders of mensen die ooit een goede game hebben bedacht, weinig continuiteit bij de meeste. De grote jongens melken hun topproducten volkomen uit of kopen kleintjes op die een hitje hebben.

Wat de link betreft, vergeef mij deze hiaat in mijn kennis maar ik spreek nauwelijks tot geen woord frans.
Maar zal wel vivendi ook in de gaten houden.

Ik weet uiteraard niet wanneer de bodem daar is voor deze bedrijven en misschien dalen ze nog wel een kwartaal door maar wat ik wel weet is dat over 5 jaar je lachend terug kijkt.

gr N
[verwijderd]
0
Nog even over het onderwerp van dit draadje: Infogrames Ent. Verwachten jullie binnenkort nog een bounce back richting de 1 euro of niet? Koers is nu 86-87 cent.
Nightbreed
0
zou ik niet durven te zeggen maar ik zou wachten op een gedegen herstel en niet op "rien ne va plus" wat je nu van plan bent.

gr N
YVES11
0
YVES11
0
1500 stuks aan 1,60,gewoon laten liggen,had niet verwacht dat ze onder de euro zouden duiken,begin verleden jaar hielden ze nog stand,tja das de beurs
[verwijderd]
0
Oei, ik heb vandaag wat opgepikt op 88 cent, had ook lager gekund (82 cent), maarja...

Zie jij dit fonds nog fundamenteel verbeteren of is het momenteel alleen interessant voor de korte termijn?
YVES11
0
verwacht dat ze een emissie gaan doen zoals risc group en alstom,koers zal nog naar beneden gaan.blijf er van af,heb spector deze namiddag nog aangeschaft,heb contract gesloten met google.
YVES11
0
neen,dit is een aandeel genoteerd op brussel,ze hebben onlangs een succesvolle kapitaalsverhoging gedaan van 1,40 per aandeel,koers stond verleden jaar nog 8 euro. begin januari zijn we tot 1,90 gegaan dan een terugval.
[verwijderd]
0
Tjonge, wat een daling heeft Spector achter de rug. Het lijkt er op dat er nu een bodem wordt gevormd, met de nadruk op LIJKT. Yves, zou je mij kort kunnen vertellen wat de reden van deze daling was en waarom jij denkt dat het lek nu boven is?

Gr King.
1.161 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 55 56 57 58 59 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
883,45  +13,18  +1,51%  17:24
 Germany40^ 18.158,50 +1,35%
 BEL 20 3.879,95 +0,57%
 Europe50^ 5.004,92 +1,33%
 US30^ 38.172,63 +0,13%
 Nasd100^ 17.584,28 +0,89%
 US500^ 5.093,54 +0,96%
 Japan225^ 37.998,05 +0,72%
 Gold spot 2.332,96 +0,04%
 EUR/USD 1,0675 -0,50%
 WTI 83,92 +0,20%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

EBUSCO HOLDING +9,33%
NX FILTRATION +8,62%
ASMI +7,81%
Alfen N.V. +6,22%
TomTom +3,32%

Dalers

SIGNIFY NV -10,14%
Wereldhave -7,33%
IMCD -6,01%
AMG Critical ... -5,00%
ABN AMRO BANK... -4,22%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront