Belgische aandelen « Terug naar discussie overzicht

Fortis: weekend 31 oktober

41 Posts, Pagina: « 1 2 3 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

putteke schreef:

1 november is in België een kerkelijke feestdag waarop wij onze overledenen gedenken, dus wellicht vind je mij niet terug op het forum.
Hopelijk tot maandag !
Wetend in wat voor periode je zit wens ik je morgen sterkte Putteke.
Met welgemeende groeten
Lennard
[verwijderd]
0
Dag Anniebel.

Ik hoop dat u kennis heeft genomen van mijn post van zaterdag 31 oktober 20:36 alsook van de reacties van uw mannen.

Ondanks de gebeurtenissen van de voorbije dagen heb ik gisteravond toch mijn werkzaamheden maar opgepakt en terwijl ik hier nu zit met een bakske koffie en de brand in een lekkere Havanna luister ik naar Vincent (Starry Starry Night) van Don Mclean, waarvan de diepe betekenis die het al voor mij had door de gebeurtenissen van de voorbije dagen nog eens extra wordt onderstreept.

Anniebel nogmaals doe ik een dringend beroep op u om uw stap te heroverwegen en u hier op het Fforum te melden onder Dr. Dree.

www.youtube.com/watch?v=dipFMJckZOM

xxx APPIE.
[verwijderd]
0
quote:

putteke schreef:

goeie avond forumvrienden...dit was toch géén aangename lektuur, vanaf gisterenavond... tot wanneer ???
al eens nagedacht over de strategie :
hoe vernietig ik een/meerdere succesvolle tegenstander(s) en ik bedoel DIT forum hier..
Het komt mij voor dat er meestal in het week-enddraadje spelletjes gespeeld worden...
Om tweedracht te zaaien tussen de sterkste figuren misbruik je de zwakste(in hun ogen).
Helaas, ze zijn in hun opzet geslaagd en samen zijn wij-allen de slachtoffers want wij behoren tot het kamp van de "overkant".
Ik heb vastgesteld dat de discussies onder de gekende en vaste forumleden zeer diep én verregaand kan/mag en dat dit ook geaccepteerd wordt. Het staat jullie allen vrij, uiteraard, al of niet aktief te blijven op dit forum... maar weg blijven is dat niet uw tegenstander in het gelijk stellen ?
Anniebel, nog een gelukkige verjaardag Maandag en ach ouder worden is hoegenaamd géén drama, want je bent maar zo oud als je U voelt ! Hopelijk wordt uw emailadres niet misbruikt.
1 november is in België een kerkelijke feestdag waarop wij onze overledenen gedenken, dus wellicht vind je mij niet terug op het forum.
Hopelijk tot maandag !
Goedemorgen putteke.

Ik heb zorgvuldig kennis genomen van uw post en onderschrijf ze.
Zelf zou ik hier nog het e.e.a. aan toe kunnen voegen, onder de gegeven omstandigheden van het geval wil ik dat nu liever maar nalaten.
Met u putteke heb ik moeten vaststellen dat onder die "volwassen" forumleden aan de overkant er niet 1 de courage heeft kunnen opbrengen om het onzindelijke kind Adek 2001, dat het zich heeft menen te kunnen permiteren met zijn lege laagbijdegrondse tekst richting Anniebel het forum te vervuilen, tot de orde te roepen.

Voor straks sterkte gewenst bij het gedenken van uw overleden dierbaren.

APPIE.

Goudvis69
0
'Britse bankwereld wordt opgeschud'

Drie grote Britse banken moeten zich opsplitsen en honderden onderdelen verkopen. Royal Bank of Scotland (RBS), Lloyds Banking Group en Northern Rock zullen zich in de toekomst beperken tot hypotheken en sparen.

www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2009...
[verwijderd]
2
Goedemorgen Ap en mijn andere mannen.

Ik geef bij deze gehoor aan je oproep Ap. Liever had ik gehad dat je mij via de mail een bericht had gestuurd.
Het is niet dat ik mij stoor aan berichten van de overkant.
Ik kan wel tegen een stootje.

Ik ben nu meer dan een jaar actief bezig op de beurs. Fortis was het aandeel wat ik in portefeuille had. Er gebeurde van alles en nog wat met het aandeel. Ik zat er best met een flinke smak geld in en volgde het nieuws. Ik ging zoeken naar nieuws en kwam al snel hier bij de iex terecht. Nou ja hier bij de iex? Eigenlijk niet, aan de overkant.
Samen met dr. Dree namen we iedere avond het nieuws door. Ik heb een account aangemaakt en zo is Anniebel in het leven geroepen.
Waarom Anniebel. Ik heet Anja, vrienden en familie noemen mij altijd Annie. Annie bestond al en heb er dus maar Anniebel van gemaakt.
Uiteindelijk ben ik ook gaan posten, maar ik was een vreemde eend in de bijt. Als ik de mannen wel eens aansprak op hun taalgebruik naar elkaar, was het moet Annie de was niet gaan doen, of gaan stofzuigen of zo.
Kom op zeg? Kan Annie niet de was gaan doen? Zo zijn we niet getrouwd toch? Annie kwam zag en overwon en ik ben gebleven.
Zo af en toe hopte er een dame bij ons binnen. Flore, die werd dan door mij bijna juichend verwelkomd, maar helaas Flore ging op hele lange vakanties. En daar zat ik dan weer tussen mijn mannen.
Ik kan het mij niet meer goed herinneren wanneer precies het is geweest. In mijn beleving altijd al, kwam er ene APPIEZELF op ons forum.
Duitse teksten, Engelse teksten. Nieuws dat was het wat de klok sloeg. Ik merkte dat ik als ik de Appiekrant doorlas en ik daar bewust mee aan het werk ging ik daar best mee uit de voeten kon. Traden? Uh nooit van gehoord. Nieuws vergaren, anticiperen en geld in de tas? Dat was leuk, een nieuwe hobby was ontstaan.
Niet iedereen kon de post van Ap waarderen. Immers wat hadden sommige nieuwsfeiten met Fortis te maken. Uh alles. Alles wat er in de wereld economie gebeurd heeft effect op de koersschommelingen. Daar ben ik nu wel achter.
Appie was nadrukkelijk met zijn post aanwezig en niet iedereen kon dat waarderen. Met name de tijdstippen van de post?
Hoe zat dat nu? Ik wilde er wel wat meer van weten.
Er ontstond een leuke postwisseling. We konden best wel eens keuvelen samen. Zo ben ik dat gaan noemen. Niets mis mee. Zijn enorme kennis van het "beurzen" en zijn menselijke betrokkenheid vond ik prettig. Ap werd een begrip. De hele familie Anniebel vraagt weleens aan mij. Hoe is het met Ap op de beurs.
Dre vraagt wel eens aan mij. Hoe zit dat of dat, kan je dat niet aan Ap vragen. Ik vertel dit om een beeld te vormen.
Toch liep het daar niet lekker. En was er veel kritiek. Ap dreigde dan met weggaan. En dat vond ik echt niet leuk.
Dus in overleg met de moderator zijn wij verhuist. Wij hebben een vaste aanhang mag ik wel zeggen. Ook bij jullie mannen is de Appie krant inmiddels een begrip geworden en mijn zin of onzin hoe je het ook wilt noemen wordt door jullie gelezen.
We kregen hier de loop er lekker in. Oude posters kwamen hier weer posten. Lucky Luc en we hadden soms grote lol.
Zo heb ik Ap een keer uit het gevang bevrijd, toen hij hier een avond niet op kwam dagen. Er was die dag veel te melden over Fortis en het was wel heul vreemd dat Ap er niet was. Dus er moest iets aan de knikker zijn. Wij hadden hier grote lol en Ap kwam later op de avond zich melden en die liet het maar droogjes over zich heen gaan.
Nu ga ik naar de kern van mijn verhaal en wil ik de reden laten weten dat ik ben opgestapt.
Ap, die was de zoveelste keer dat je dreigde het forum te verlaten. Ik meen de vierde keer. Weer moesten wij met zijn allen achter jou gaan staan om te laten weten dat jij als poster hier actief op het forum mocht blijven.
En daar heb ik genoeg van. Immers je WEET dat wij je hier graag hebben.
En je weet ook dat ik het leuk vind als een type als Croissant zich hier komt melden.
En wil hij meepraten. Ik vind het prima en gezellig. En dat hij jou een domme Belg heeft genoemd is voor zijn rekening. Heb ik niets mee te maken. Ik heb croissant laten weten, dat het jouw hoek is hier. Toch komt hij zo nu en dan binnen. Ik vind het prima.
Ik kan en wil me niet in jouw gevoelens verplaatsen. Waarom niet. Omdat ik zelf niet rancuneus van aard ben. Als er zich iets voordoet, praat ik het uit en meestal zeg ik dan zand erover. Dat betekend voor mij zet je erover heen.
Croissant is trouwens niet alleen negatief over jou geweest. Hij heeft je diverse complimenten gemaakt.
Dat je weer dreigde weg te gaan heeft deed mij geen goed. Ik had geen zin om weer te laten weten dat ik dat niet wil. Dus ik zei dat ik daar niet eens op in ging.
Maar waar ik ook geen zin in heb is te kiezen. Of , of.
Voor mij betreft is er geen of of. Zo wil ik er niet in staan.
Iedereen is bij mij welkom, ten alle tijden. In mijn dagelijks leven, het is hier soms de zoete inval, maar ook hier op de beurs.
En jij Albert hebt een grotere plaats ingenomen dan de rest. En dat weet iedereen hier en dat respecteert iedereen hier. Ik open niet voor niets altijd met Ap en mijn anderen mannen.
Dus dat is de reden dat ik weg ben. De opstap dreigementen was ik zat, en ik wil ook niet hoeven kiezen. Als ik maar iets bij je heb open kunnen breken dat je er over heen kunt stappen dat je soms moet incasseren, maar ook kunt vergeven, dan ben ik daar al blij mee. Dus het is niet de postwisseling tussen ons Ap die ons de nek om heeft gedaan.
Nou dit is wel een hele lange post geworden zeg. Jongens ik ga met Ludo naar buiten. Nog even wat boodschappen halen. Jazeker dat kan hier op zondag. Vanmiddag komen alle Anniebellen en vrienden om mijn verjaardag mee te vieren.
Alle ingrediënten zijn aanwezig. Taart, koffie, wijn, maar vooral veel liefde.
Putteke. voor jou is het vandaag een speciale dag heb ik begrepen. Voor alles is een eerste keer. Geniet in ieder geval van het feit dat je je kinderen hebt om het samen te delen. De vader van mijn oudste twee kinderen is nu bijna vijf jaar geleden overleden. Ik heb hem ook altijd herdacht op zijn sterfdag. Gewoon met zijn drieën. Dus ik weet wat je voelt en meemaakt. Mannen maak er wat van!!
Een hele fijne zondag. En nu ga ik dus echt met Ludo uit. Annie.
Goudvis69
0
Mooie en duidelijke uitleg An. Betekent dit dat je toch nog dit forum blijft bezoeken?

M

PS Een prettige zondag/verjaardag gewenst straks met je familie en vrienden.

PS2 Toch lekker he dat je hier gewoon op zondag je boodschappen kunt doen!
Goudvis69
0
quote:

michel2353 schreef:

'Britse bankwereld wordt opgeschud'

Drie grote Britse banken moeten zich opsplitsen en honderden onderdelen verkopen. Royal Bank of Scotland (RBS), Lloyds Banking Group en Northern Rock zullen zich in de toekomst beperken tot hypotheken en sparen.

www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2009...
Gaat dit betekenen dat morgen alle banken/verzekeringsmaatschappijen weer een dreun krijgen op de beurs?

M
torro
0
Anniebel dit roept respect op dat je openlijk (eigenlijk een open brief) zo achter Ap gaat staan en terecht zoals jullie met elkaar omgaan. Bovendien waar slaat het op als men op dit of wat voor forum een vrouw minachten. We leven niet meer in de zestiende eeuw. Ik weet eigenlijk niet wat hier allemaal is voor gevallen maar waar hebben we het over. Hoe beginnen kinder-burenruzies en oorlogen. Tereijl zo'n forum er is om je emoties je zienswijzes etc te delen. Sommige mannen kunnen het blijkbaar niet nzetten dat vrouwen ook hun verstand en intiligentie gebruiken. Oke ik heb ook een hekel aan secreten maar zo is mijn onderbuikgevoel bij jou niet.Hulde voor je dat je Appie zo verdedigt en hopenlijk komt Ap hierdoor gewoon weer posten en trekt hij zich niet aan van de anderen die volgens mij gewoon jaloers zijn. Zo dat moest ik ff kwijt na de posting van Anniebel.Hier moeten jullie het mee doen.
En graag goeie tips over de beurs zodat ik ook wat groen gras kan plukken.
[verwijderd]
0
quote:

Dr. Dree schreef:

Goedemorgen Ap en mijn andere mannen.

Ik geef bij deze gehoor aan je oproep Ap. Liever had ik gehad dat je mij via de mail een bericht had gestuurd.
Het is niet dat ik mij stoor aan berichten van de overkant.
Ik kan wel tegen een stootje.

Ik ben nu meer dan een jaar actief bezig op de beurs. Fortis was het aandeel wat ik in portefeuille had. Er gebeurde van alles en nog wat met het aandeel. Ik zat er best met een flinke smak geld in en volgde het nieuws. Ik ging zoeken naar nieuws en kwam al snel hier bij de iex terecht. Nou ja hier bij de iex? Eigenlijk niet, aan de overkant.
Samen met dr. Dree namen we iedere avond het nieuws door. Ik heb een account aangemaakt en zo is Anniebel in het leven geroepen.
Waarom Anniebel. Ik heet Anja, vrienden en familie noemen mij altijd Annie. Annie bestond al en heb er dus maar Anniebel van gemaakt.
Uiteindelijk ben ik ook gaan posten, maar ik was een vreemde eend in de bijt. Als ik de mannen wel eens aansprak op hun taalgebruik naar elkaar, was het moet Annie de was niet gaan doen, of gaan stofzuigen of zo.
Kom op zeg? Kan Annie niet de was gaan doen? Zo zijn we niet getrouwd toch? Annie kwam zag en overwon en ik ben gebleven.
Zo af en toe hopte er een dame bij ons binnen. Flore, die werd dan door mij bijna juichend verwelkomd, maar helaas Flore ging op hele lange vakanties. En daar zat ik dan weer tussen mijn mannen.
Ik kan het mij niet meer goed herinneren wanneer precies het is geweest. In mijn beleving altijd al, kwam er ene APPIEZELF op ons forum.
Duitse teksten, Engelse teksten. Nieuws dat was het wat de klok sloeg. Ik merkte dat ik als ik de Appiekrant doorlas en ik daar bewust mee aan het werk ging ik daar best mee uit de voeten kon. Traden? Uh nooit van gehoord. Nieuws vergaren, anticiperen en geld in de tas? Dat was leuk, een nieuwe hobby was ontstaan.
Niet iedereen kon de post van Ap waarderen. Immers wat hadden sommige nieuwsfeiten met Fortis te maken. Uh alles. Alles wat er in de wereld economie gebeurd heeft effect op de koersschommelingen. Daar ben ik nu wel achter.
Appie was nadrukkelijk met zijn post aanwezig en niet iedereen kon dat waarderen. Met name de tijdstippen van de post?
Hoe zat dat nu? Ik wilde er wel wat meer van weten.
Er ontstond een leuke postwisseling. We konden best wel eens keuvelen samen. Zo ben ik dat gaan noemen. Niets mis mee. Zijn enorme kennis van het "beurzen" en zijn menselijke betrokkenheid vond ik prettig. Ap werd een begrip. De hele familie Anniebel vraagt weleens aan mij. Hoe is het met Ap op de beurs.
Dre vraagt wel eens aan mij. Hoe zit dat of dat, kan je dat niet aan Ap vragen. Ik vertel dit om een beeld te vormen.
Toch liep het daar niet lekker. En was er veel kritiek. Ap dreigde dan met weggaan. En dat vond ik echt niet leuk.
Dus in overleg met de moderator zijn wij verhuist. Wij hebben een vaste aanhang mag ik wel zeggen. Ook bij jullie mannen is de Appie krant inmiddels een begrip geworden en mijn zin of onzin hoe je het ook wilt noemen wordt door jullie gelezen.
We kregen hier de loop er lekker in. Oude posters kwamen hier weer posten. Lucky Luc en we hadden soms grote lol.
Zo heb ik Ap een keer uit het gevang bevrijd, toen hij hier een avond niet op kwam dagen. Er was die dag veel te melden over Fortis en het was wel heul vreemd dat Ap er niet was. Dus er moest iets aan de knikker zijn. Wij hadden hier grote lol en Ap kwam later op de avond zich melden en die liet het maar droogjes over zich heen gaan.
Nu ga ik naar de kern van mijn verhaal en wil ik de reden laten weten dat ik ben opgestapt.
Ap, die was de zoveelste keer dat je dreigde het forum te verlaten. Ik meen de vierde keer. Weer moesten wij met zijn allen achter jou gaan staan om te laten weten dat jij als poster hier actief op het forum mocht blijven.
En daar heb ik genoeg van. Immers je WEET dat wij je hier graag hebben.
En je weet ook dat ik het leuk vind als een type als Croissant zich hier komt melden.
En wil hij meepraten. Ik vind het prima en gezellig. En dat hij jou een domme Belg heeft genoemd is voor zijn rekening. Heb ik niets mee te maken. Ik heb croissant laten weten, dat het jouw hoek is hier. Toch komt hij zo nu en dan binnen. Ik vind het prima.
Ik kan en wil me niet in jouw gevoelens verplaatsen. Waarom niet. Omdat ik zelf niet rancuneus van aard ben. Als er zich iets voordoet, praat ik het uit en meestal zeg ik dan zand erover. Dat betekend voor mij zet je erover heen.
Croissant is trouwens niet alleen negatief over jou geweest. Hij heeft je diverse complimenten gemaakt.
Dat je weer dreigde weg te gaan heeft deed mij geen goed. Ik had geen zin om weer te laten weten dat ik dat niet wil. Dus ik zei dat ik daar niet eens op in ging.
Maar waar ik ook geen zin in heb is te kiezen. Of , of.
Voor mij betreft is er geen of of. Zo wil ik er niet in staan.
Iedereen is bij mij welkom, ten alle tijden. In mijn dagelijks leven, het is hier soms de zoete inval, maar ook hier op de beurs.
En jij Albert hebt een grotere plaats ingenomen dan de rest. En dat weet iedereen hier en dat respecteert iedereen hier. Ik open niet voor niets altijd met Ap en mijn anderen mannen.
Dus dat is de reden dat ik weg ben. De opstap dreigementen was ik zat, en ik wil ook niet hoeven kiezen. Als ik maar iets bij je heb open kunnen breken dat je er over heen kunt stappen dat je soms moet incasseren, maar ook kunt vergeven, dan ben ik daar al blij mee. Dus het is niet de postwisseling tussen ons Ap die ons de nek om heeft gedaan.
Nou dit is wel een hele lange post geworden zeg. Jongens ik ga met Ludo naar buiten. Nog even wat boodschappen halen. Jazeker dat kan hier op zondag. Vanmiddag komen alle Anniebellen en vrienden om mijn verjaardag mee te vieren.
Alle ingrediënten zijn aanwezig. Taart, koffie, wijn, maar vooral veel liefde.
Putteke. voor jou is het vandaag een speciale dag heb ik begrepen. Voor alles is een eerste keer. Geniet in ieder geval van het feit dat je je kinderen hebt om het samen te delen. De vader van mijn oudste twee kinderen is nu bijna vijf jaar geleden overleden. Ik heb hem ook altijd herdacht op zijn sterfdag. Gewoon met zijn drieën. Dus ik weet wat je voelt en meemaakt. Mannen maak er wat van!!
Een hele fijne zondag. En nu ga ik dus echt met Ludo uit. Annie.

Goedemorgen Anniebel.

Ik heb uw brief een aantal malen zeer indachtig gelezen en vast moeten stellen dat op het Fforum geen plaats meer is voor ons beiden, ik leg me daar bij neer en zal het posten op het Fforum na dit bericht staken.
Ik wil u bedanken voor de fijne postwisseling tot op heden.
Mijn vertrek neemt dunkt me de reden voor uw opstappen geheel weg, zodat u dat terwille van uw andere mannen en terwille van het voortbestaan van dat gezellige Fforum wellicht zult willen heroverwegen, ik zou dat alsnog bijzonder op prijs stellen.

Anniebel een fijne verjaardag gewenst, alle goeds voor u en uw gezin in het verdere leven en nog speciaal heel veel sterkte voor zoon Michael en zijn vriendin Yvet.

xxx APPIE.
Goudvis69
1
quote:

APPIEZELF schreef:

[/quote]

Goedemorgen Anniebel.

Ik heb uw brief een aantal malen zeer indachtig gelezen en vast moeten stellen dat op het Fforum geen plaats meer is voor ons beiden, ik leg me daar bij neer en zal het posten op het Fforum na dit bericht staken.
Ik wil u bedanken voor de fijne postwisseling tot op heden.
Mijn vertrek neemt dunkt me de reden voor uw opstappen geheel weg, zodat u dat terwille van uw andere mannen en terwille van het voortbestaan van dat gezellige Fforum wellicht zult willen heroverwegen, ik zou dat alsnog bijzonder op prijs stellen.

Anniebel een fijne verjaardag gewenst, alle goeds voor u en uw gezin in het verdere leven en nog speciaal heel veel sterkte voor zoon Michael en zijn vriendin Yvet.

xxx APPIE.
Nou Ap, volgens mij begrijp jij An nu helemaal verkeerd!
Dit is volgens mijn bescheiden mening nou precies wat haar dwars zit.
Nu doe je het weer. Weer zeggen dat je vertrekt..
Dwing mensen toch niet met keuzes en doe nou niet zo halsstarrig en resoluut.
Ik vind jullie beiden zeer waardevol voor dit forum en baal hier van, bah.
Door toch door te posten met wat nieuws en af en toe een opmerking over een Iphone probeer ik nu al twee dagen jullie uit de tent te lokken om toch hier te reageren maar het enige wat ik lees is kommer en kwel.
Nogmaals: zonde van jullie energie.
En ik meen te weten (want dat schrijven jullie zelf) dat jullie het hier zeer op prijs stellen.
Maar het geval is dat jij Ap, blijkbaar niet de gevoelens van An wil inzien.
Dit is allemaal positief bedoeld he, denk daar aan.
Zoals ik al eerder aangaf is dit niet beledigend of zonder respect bedoeld. Ik zet dat er maar even bij want tekst kan wel eens anders worden gelezen dan dat het is bedoeld.
Dit was nu echt het laatste wat ik er over te melden heb.
An en AP, doe er mee wat je wil, veel wijsheid toegewenst van

M

PS en nu weer ff zien of er nog nieuws is
Goudvis69
0
dulieu
0
Beste Appie. Je kunt mij niet duidelijk maken, waarom je verdwijnt. Anniebel geeft aan welke ruimte zij wenst en die is goed.Laten we daar rekening mee houden.Weggaan is haar geen ruimte bieden.Dat zou niet van respect getuigen. Dus Appie blijf en herlees Annies bericht en zijn er onduidelijkheden mail haar dan. Annie van harte gefeliciteerd en Putteke sterkte vandaag, maar ook morgen ...enz. D.
Goudvis69
0
Wat een vervelende dag. Naar weer, een en al regen. Eigenlijk wel tijd om de haard weer eens op te stoken om wat warmte en gezelligheid te maken.
Zometeen de frituur aan want we krijgen hier al behoorlijke trek.

M
Goudvis69
0
CIT Nears Bankruptcy Filing

Government Infusion of $2.3 Billion at Risk

Cit Group Inc. plans to file for bankruptcy as soon as Sunday afternoon, said people familiar with the matter, in a high-stakes restructuring intended to keep the doors open at one of the U.S.'s largest small-business lenders.

online.wsj.com/article/SB125709781695...
[verwijderd]
0
Michel, Delieu, sommige vogels kun je moeilijk voor eeuwig in een kooi zetten, hun veren zijn gewoon te dik. Maar als je ze eenmaal los laat laten ze een enorme leegte achter....

Gr,
[verwijderd]
0
goeie avond vriendinnen/vrienden ; een moeilijke dag achter de rug maar ook héél hard benieuwd hoe het nu verder moest met ons forum... helaas !
Ik ben dus ontgoocheld !
Maar toch wil ik jullie danken voor uw steun voor heden en de volgende dagen... ik heb hier heelwat troost gevonden de voorbije maanden. Ik zeg jullie géén vaarwel maar ik wil die bittere pil toch eerst verwerken.
Aan allen een goede nachtrust toegewenst.
Anniebel, doe straks maar een "efforke" op uw verjaardag.
41 Posts, Pagina: « 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
882,63  +12,36  +1,42%  26 apr
 Germany40^ 18.177,90 +1,45%
 BEL 20 3.874,87 +0,44%
 Europe50^ 5.011,70 +0,10%
 US30^ 38.211,61 0,00%
 Nasd100^ 17.698,09 0,00%
 US500^ 5.095,29 0,00%
 Japan225^ 38.345,55 0,00%
 Gold spot 2.337,95 0,00%
 EUR/USD 1,0693 0,00%
 WTI 83,64 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

EBUSCO HOLDING +9,33%
NX FILTRATION +8,77%
ASMI +7,26%
Alfen N.V. +5,89%
PostNL +3,82%

Dalers

SIGNIFY NV -11,28%
Wereldhave -7,62%
AMG Critical ... -5,77%
IMCD -4,90%
ABN AMRO BANK... -4,19%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront