Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

NEDERLAND Geht nach Hause, Schade!

55 Posts, Pagina: « 1 2 3 » | Laatste
Chiddix
0
Oranje kan hun koffers klaar gaan zetten en de vaantjes/versierselen etc kunnen weer opgeborgen worden.
Het spreekwoord, hoogmoed komt voor de val werd gisterenavond een realiteit(bewaarheid).
De vernedering was groot. De bal wilde er niet ingaan of men nu 15 doelrijpe kansen kreeg of 25.
De heer van Persie illustreerde in het strafschopgebied geschiedenis te schrijven door over de bal heen te schieten. Dat was dan de topscorer van Engeland.
Voor het oog maakte het niet uit of de topscorer van Duitsland of Engeland voor de doelman verscheen. Het was allebei stuntelarij.
Achterin zie ik een houtenklaas voortbewegen maar had het geluk dat het doelpunt in de rechtse helft viel.
Drie spelers waren controlerend bezig en Nederland speelde eigenlijk met 8 man tegen Denemarken. Bij van der Wiel zat een spaak in het wiel.
Als iemand vraagt heeft van der Wiel meegespeeld, dan is het antwoord, weet ik niet.
De keeper maakte het feest gisteren compleet door zich door de benen te laten verrassen.
positivo73
0
Mensen kijk eens goed naar de twee gespeelde wedstrijden gisteren. Het land wat het beste voor de dag kwam was toch echt ons Nederland. Nu gewoon twee keer winnen en we krijgen een herhaling van 1988, daar verloren we ook de eerste wedstrijd met 1-0.

Nederland wint gewoon van Duitsland en Portugal.
[verwijderd]
0
quote:

Contra-Indicator? schreef op 9 juni 2012 21:49:

[...]

Ach ja, is maar een enkele optie minder kopen.
Het ging meer over het principe. Smerig vlak voor de wedstrijd effe nog 120 euotjes incasseren door een overijverige anti-voetbal-agentje in een dorpje genaamd Almere met zijn talrijke overbodige en kostbare rotondes.

En in de sfeer/geest van de wedstrijd ook nog geen tegenspraak dulden, omdat het petje ons allemaal past ;-).
Het is dat ik voetballiefhebber ben en de wedstrijd niet op het bureau wilde meemaken, want ze moeten en willen mij altijd hebben, vanwege mijn 25 jarenlange Know How van de wet.

Desondanks bedankt voor je medeleven, not dus, ik zal nimmer en never op je naamgenootje stemmen! Dan maar voor mr. Krol!

Groeten en Sterkte.
Zonder gekheid, ik kreeg een boete van in totaal 850 euro in Arnhem voor" keurig" ( in een put) wildplassen.

Even als hart onder de riem.
[verwijderd]
0
quote:

debo schreef op 10 juni 2012 10:42:

Of ben jij zo'n type die met slechts met 2 km harder een andere auto inhaalt en dan zo ongeveer een half uur er over doet?
Ik was die sukkeltrut die 60 reed.
Chiddix
0
Ter afsluiting. Nog gekker werd het toen Dirk Kuyt(geheime wapen) in de laatste 5 min mocht invallen en niet wist of hij nu voorin of achterin moest gaan spelen.
Van Marwijk moet nog leren , als je achter staat, breng je eerder wisselspelers in. Dat weet hij nog niet want Nederland staat meestal voor.
Dat alles tegen zat, de scheidsrechter(dacht dat het een handbalwedstrijd was), het inbrengen van wisselspelers , die 10 min stonden te wachten omdat de bal niet over de lijn wilde, is domme pech.
[verwijderd]
0
Dé Analyse Conclusie:

Wat nemen we (=BRD) mee naar de volgende wedstrijd?

Duitsland heeft met deze overwinning een prima start op het EK en gaat met vertrouwen de wedstrijd met het Nederlands Elftal tegemoet. Het rendement van de aanvalsvarianten is goed, en zal in de loop van het toernooi alleen nog maar toenemen. In de wetenschap dat Nederland moet winnen van Duitsland, zal die Mannschaft in de kaart worden gespeeld. Duitsland kan achterover leunen, vertrouwen op de verdediging en razendsnel counters uitvoeren om Nederland te verslaan.

Edit: Bron BNR.

Groeten en Sterkte.
[verwijderd]
0
Dé Analyse Conclusie:

Wat nemen we (=Ned) mee naar de volgende wedstrijd?

Er moet gewonnen worden van Duitsland om een goede kans te maken op de volgende ronde. Om dat te bereiken zal het aanvallende rendement en het verdedigende rendement sterk verbeterd moeten worden. De backs zullen meer moeten durven op te komen. Robben en Afellay moeten meer rendement uit hun acties halen. En Van Marwijk zal een beslissing moeten nemen over de invulling van de spitspositie: blijft hij Van Persie steunen of kiest hij toch voor het rendement van Huntelaar? Verdedigend is de rentree van Mathijsen hard nodig om Van Bommel en De Jong weer in hun vertrouwde positie te krijgen en het vertrouwen te herstellen.

Edit: Bron BNR.

Groeten en Sterkte.
alquin1954
2
quote:

debo schreef op 10 juni 2012 10:42:

[...]met 300 pk zit je daar zo aan als je even inhaalt hoor en het was alleen tijdens het inhalen. Ga je er met 80 voorbij, duurt dat namelijk te lang eer je er voorbij bent. Je rijdt toch altijd wat harder dan of niet? Of ben jij zo'n type die met slechts met 2 km harder een andere auto inhaalt en dan zo ongeveer een half uur er over doet?
Hi Debo, als die zoals jij haar noemt "sukkeltrut" inderdaad 60 reed, dan heb je met 80 toch ruim voldoende snelheid om haar snel in te halen.
Ligt het niet in de rede dat je als "bink" even wilde laten zien hoe je met je poi-jair auto snel van de rijbewijs af bent?

groet
Gert&cs
willlem2
1
Breaking news:

Van Stekelenburg heeft zich van ellende voor een trein proberen te gooien.

Is mislukt.

Hij dook er overheen . . .
The Duck Master
0
@debo: www.stinger.com/
Kun je tenminste lekker veilig 130 rijden op 80km wegen zonder op schandknaapjes in de berm te hoeven letten :)
[verwijderd]
0
quote:

alquin1954 schreef op 10 juni 2012 12:50:

[...]

Hi Debo, als die zoals jij haar noemt "sukkeltrut" inderdaad 60 reed, dan heb je met 80 toch ruim voldoende snelheid om haar snel in te halen.
Ligt het niet in de rede dat je als "bink" even wilde laten zien hoe je met je poi-jair auto snel van de rijbewijs af bent?

groet
Gert&cs
haha nee hoor, die tijd heb ik gehad. Proef toch enige jaloezie hier geloof ik. ;-) Tja een 997 is best wel een rappe auto....
Overigens, het was een kerel maar reed erg truttig.
[verwijderd]
0
quote:

The Duck Master schreef op 10 juni 2012 13:51:

@debo: www.stinger.com/
Kun je tenminste lekker veilig 130 rijden op 80km wegen zonder op schandknaapjes in de berm te hoeven letten :)

ik ken die dingen wel maar ik houd me gewoon (meestal dus) aan de snelheid en rijd zelden te hard. Behalve dan als ik ergens kom waar het is toegestaan. Ik heb geen stinger nodig Duck master
flosz
0
Even iets anders.....
(Daar wil je imho toch helemaal niet zijn, laat staan 'n partijtje voetballen).

Met de start van het EK is de voetbalgekte in Polen en Oekraïne helemaal losgebroken. Maar in de stadions van beide gastlanden gaat het er soms hevig aan toe. Supportersclubs hebben er een kwalijke reputatie en geweld, racisme en antisemitisme zorgen voor een allesbehalve sportieve sfeer. Reporter Chris Rogers ging in Polen en Oekraïne poolshoogte nemen van de sfeer in de voetbalstadions. In Krakau zit het er keer op keer bovenarms op als de twee grote ploegen van de stad Wisla en Cracovia tegen elkaar spelen. Een hoop supporters van Wisla draagt T-shirts met antisemitische slogans. 'Cracovia is een jodenclub. Wisla, dat zijn échte Polen', zegt een van de heethoofden. In het stadion wordt eerst heen en weer gescholden. Maar al snel wordt er gevochten. De zitjes van de tribune moeten eraan geloven, er wordt brand gesticht en omdat de joelende partijen niet bij elkaar kunnen, reageren ze hun agressie af op stewards en politiemensen. Gelijkaardige taferelen in Oekraïne. Supporters brengen massaal de nazigroet, zwarte spelers worden uitgescholden en buitenlandse supporters krijgen slaag. Zijn beide gastlanden wel klaar om voetbalfans uit alle uithoeken van Europa te ontvangen? De Britse voetballer Sol Campbell stelt scherp: "Blijf thuis, kijk op tv. Als je riskeert om te gaan, keer je misschien terug in een doodskist." Oorspronkelijke titel: 'Stadiums of hate' - BBC Panorama, 2012.
www.canvas.be/programmas/vranckx/serv...
[verwijderd]
0


Jongens, geloof me maar. Over een weekje landen onze jongens al weer op schiphol. Over en uit is het.
haas
0
quote:

winsttrader schreef op 10 juni 2012 17:13:

Jongens, geloof me maar. Over een weekje landen onze jongens al weer op schiphol. Over en uit is het.
dan zijn het geen winsttraders:)

PS:
Oekraine staat toch op de nominatie om lid te worden van de EU ?
Op Oekraine TV komen dagelijks tv beelden vanuit de Jonghbloetstraat uit De Haag. Willen met hun gedrag aantonen dat ze bij de EU horen.............
[verwijderd]
0
quote:

willlem2 schreef:

Breaking news:

Van Stekelenburg heeft zich van ellende voor een trein proberen te gooien.

Is mislukt.

Hij dook er overheen . . .

Ongepaste opmerking voor iemand met anti-humor
[verwijderd]
0
De sfeer is goed tussen BRD en Hollande.

Er worden over en weer de messen uit het verleden geslepen ;-)

Wordt wel een interessant/heroïsch spannend? anderhalve uurtje, maar ik vrees dat we op karakter zoals te doen gebruikelijk is in de laatste minuten definitief KO gaan ;-)

Eens kijken of het gezegde : geen woorden, maar daden opgeldt kan doen?

Groeten en Sterkte.
[verwijderd]
0
Ik ben geen coach maar als ik zou geloven in de 11 die er stonden dan is dat te verdedigen, zolang het loopt. Loopt het niet moet je ook kunnen veranderen van tactiek. Huntelaar erin bijv. maar je kan ook Robben wisselen en daarom Huntelaar brengen. Het is juist niet poppetjes wisselen maar wisselen in tactiek. Huntelaar heeft een vleugelspits nodig, dus als hij speelt moet je niet Kuyt maar Narsing laten spelen.

Daar kan je als coach over denken. Dus of je vind Robben niet top, breng je Narsing, maar haal je ook Huntelaar.

Doe je dat niet maak je niet optimaal gebruik van de kwaliteiten van de spelers.

Dat lijkt me simpel toch..
grt
[verwijderd]
0
Tegen Duitsland zal Nederland zeker wel kansen krijgen want die verdediging van Duitsland is ook maar matig hoor, de centrumverdedigers zijn niet wendbaar en zijn erg traag. Ze hebben alleen lengte maar voor de rest is het ook niet bijster veel. De defensie van nederland is niks minder dan de Duitsers. Al kan Lahm wel goed opkomen. De Nederlandse verdedigers kunnen het beste gewoon achterin blijven en niet opkomen, want vd Wiel krijgt er toch geen voorzet uit en dat is al het hele seizoen zo, eigenlijk sinds het WK al. Willems doet het voor zijn debuut wel aardig en die ook gewoon achterin laten.Ik vrees alleen de standaard situaties want daar zijn die Duitsers sterk in , en er word vaak gescoord uit standaard situaties.
Verder wil ik even zeggen dat het Ek Lab echt overbodig is met die flutstatistieken. En die westerse babbelaar heeft het steeds over 2 reddingen van de Griekse keeper maar die had er tegen Polen al wel 10 ofzo, dus waarom steeds die 2 reddingen erbij halen.
55 Posts, Pagina: « 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
887,44  +8,73  +0,99%  03 mei
 Germany40^ 18.017,10 +0,67%
 BEL 20 3.913,37 +0,52%
 Europe50^ 4.930,44 +0,18%
 US30^ 38.691,83 0,00%
 Nasd100^ 17.893,96 0,00%
 US500^ 5.127,53 0,00%
 Japan225^ 38.326,05 0,00%
 Gold spot 2.301,75 0,00%
 EUR/USD 1,0762 +0,34%
 WTI 78,11 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
  4. Premium
    Tijd om het aandeel Adyen op te vissen?
  5. Premium
    Uitstekende cijfers Flow Traders

Stijgers

VIVORYON THER... +7,18%
Flow Traders +4,87%
BESI +4,11%
Brunel +3,91%
UMG +3,62%

Dalers

HEIJMANS KON -5,17%
Aperam -4,56%
AMG Critical ... -3,16%
Kendrion -2,75%
CM.COM -2,24%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront