USG People « Terug naar discussie overzicht

week 44 Hou der de moed maar in en van je hela hola !

232 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » | Laatste
[verwijderd]
0
Ik lees hier regelmatig dat de directieleden jaarlijks flink wat aandelen gratis krijgen. Zit hier een lockup periode aan vast? Of kunnen ze die direct verkopen op de beurs. Als men deze gratis verkregen pakketten in kleine porties aanbiedt, ontstaat er een constante druk op de koers, zeker met dunne volumes. In feite worden wij dan dubbel gedupeerd.
[verwijderd]
0
quote:

knork68 schreef op 30 oktober 2012 19:16:

Inderdaad erg vroeg al. Ook een aflopende zaak. Net als USG.
Kapitein haak hé pas op?
[verwijderd]
0
quote:

knork68 schreef:

Ik lees hier regelmatig dat de directieleden jaarlijks flink wat aandelen gratis krijgen. Zit hier een lockup periode aan vast? Of kunnen ze die direct verkopen op de beurs. Als men deze gratis verkregen pakketten in kleine porties aanbiedt, ontstaat er een constante druk op de koers, zeker met dunne volumes. In feite worden wij dan dubbel gedupeerd.
Blacky: ben jij in staat om even onder de tafel vandaan te komen om hier je licht over te laten schijnen. Uiteindelijk ben jij de inspiratiebron van deze vraag.
[verwijderd]
0
ik denk dat je het hier wel ergens kunt vinden blacky is weer zo lam als het maar kan hoewel dronken mensen spreken de waarheid zeggen ze alhoewel ik daar niet altijd in geloof

jaarverslag.usgpeople.com
SAHR-0310
0
Market shares #TOMMTF vs. #Euronext Liffe vandaag tot nu toe 16% in #ING, 27% in #KPN, en 42% in #USG People.
[verwijderd]
0
tja, ik heb nog steeds calls USG, dus blijf ik dit forum bezoeken. Na de stroppen opgelopen door de slechte cijfers van KPN, USG en vandaag Imtech, is het hopen op bodemvorming en een eindejaarsrally.
Vandaag lijkt de daggrafiek van de koers van USG bodemvorming weer te geven. Maar ja ben zo langzamerhand murw geslagen, tot in de bodem, dus tijd voor wat anders. Een belgisch biertje, brugse zotte, met wat vlaamse frieten om de belgische touch van USG te proeven. Hoe zou die Belgische dame zijn?
[verwijderd]
0
quote:

mike h schreef:

ik denk dat je het hier wel ergens kunt vinden blacky is weer zo lam als het maar kan hoewel dronken mensen spreken de waarheid zeggen ze alhoewel ik daar niet altijd in geloof

jaarverslag.usgpeople.com
Bedankt. Ik heb het gevonden onder ""verslag van de raad van commissarissen""

Ik ben geschrokken van de aantallen en de riante regeling.
Ik sluit niet uit dat uit hoofde van vroegere regelingen in 2012 flink wat aandelen zijn verkocht.
[verwijderd]
0
quote:

SAHR-0310 schreef:

Market shares #TOMMTF vs. #Euronext Liffe vandaag tot nu toe 16% in #ING, 27% in #KPN, en 42% in #USG People.
?????
[verwijderd]
0
zou de koers hierdoor omlaag gaan vanaf 2010

Als het aan justitie ligt, gaan twee directeuren van een uitzendbureau in Deventer enkele jaren achter de tralies. Tegen een 39-jarige man werd acht jaar cel geëist, terwijl zijn 33-jarige collega vier jaar kreeg voorgeschoteld. Het duo zou zijn personeel onder andere hebben mishandeld, verkracht en afgeperst.

Volgens het OM moet het uitzendbureau zelf ook nog een boete betalen van 100.000 euro. De twee directeuren hebben nog meer op hun kerfstok. Zo zouden ze lid zijn van een criminele organisatie. Verder staan ze terecht voor uitbuiting, valsheid in geschrifte en witwassen.

Naast de twee directeuren zijn er nog vijf anderen betrokken bij de duistere praktijken. De zaak kwam in 2010 aan het licht toen er een aangifte bij de politie binnenkwam over een mishandeling door een van de verdachten. Uit onderzoek blijkt dat zeven buitenlandse werknemers, zes vrouwen en een man, werden uitgebuit. Ze kregen werk en een woning toegezegd, maar uiteindelijk kregen ze hun loon niet uitbetaald. Bovendien was er sprake van gedwongen verhuizingen, verwaarloosde huizen, van mishandeling en gedwongen seks.
[verwijderd]
0
quote:

mike h schreef:

hier heb je nog wat info

www.afm.nl/nl/professionals/registers...

Wederom bedankt:

Zandbergen zijn aandelen bezit is op 6-6-2012 met 2560st. gegroeid tot 85765st. Is die 2560st. een gesaldeerd aantal van plussen en minnen of alleen een toename. Misschien weet jij dat Mike?
[verwijderd]
0
quote:

mike h schreef:

volgens mij zijn dat de aandelen verkregen door het dividend
Ik vind het moeilijk te bevatten dat in 2011 39500 aandelen aan de CEO worden gegeven. Dat kan toch niet zijn vanwege beter presteren dan de markt.
[verwijderd]
0
nee maar zal wel een afspraak zijn aan de hand van de cijfers en de aandeelhouders hebben ingestemd dus hij krijgt ze gewoon
tatje
0
'Economie groeit 0,8 procent in november'
Gepubliceerd op 31 okt 2012 om 13:03 | Views: 469

Artikel Reacties inShare.0AMSTERDAM (AFN) - De Nederlandse economie groeit in november met 0,8 procent ten opzichte van een jaar geleden. Dat voorspelt de Stand van Nederland, de barometer voor de conjunctuur van zakenwebsite Z24, die woensdag is gepubliceerd.

Het economische herstel wordt met name gevoed door positieve ontwikkelingen in het buitenland, vooral in de Verenigde Staten. Zo is de werkloosheid in de VS nu 7,8 procent tegen 9 procent een jaar geleden. Verder duidt de hogere olieprijs op het licht aantrekken van de energievraag in de wereld, wat eveneens een gunstig teken is.

Ook de Nederlandse inkoopmanagers zijn positiever: voor het eerst sinds februari voorzien ze een stijging van de productie in de industrie, aldus de website.

Je weet maar nooit hoe een koe een haas vangt !
tatje
0
Beursgenoten geeft voor USG PEOPLE ook een BUY

Door een betere kostenbewaking zal men geen balansproblemen krijgen, maar het wachten is op doortastende strategische beslissingen over markten waar USG te weinig schaal heeft.
Koopadvies

De Rabo zei het volgende over eventueel te vekopen onderdelen.

De koers moet het op korte termijn hebben van de ‘langverwachte’ verkoop van activiteiten buiten de Benelux (vooral Spanje en Frankrijk), aldus Rabo, en/of gespecialiseerde uitzenddochters. Overigens handhaaft de bank het koopadvies, gezien de onderwaardering van USG People (‘high risk, high return’).

De rabo zegt dus eventueel Frankrijk en Spanje verkopen !

Beide landen hebben in USG alleen een general staffing omzet !!

Op jaarbasis

Frankrijk 500 miljoen ebitamarge 1,8% ongeveer 8 miljoen.
Spanje 200 miljoen ebitamarge 0,5% ongeveer 1 miljoen
overig 110 miljoen.ebitamarge 0,2% 300000 ebita

Rest !!

General

Ned Bel Lux

Specialist

Ned
bel
lux
Duitsland
italie
overig

Professionals

Ned
bel
lux
overig

830 miljoen omzet verkopen met een ebita van 9,3 miljoen op jaarbasis.

Daar waar je bij general uitzenden geen schaalgroote hebt, moet je vertrekken, of wil iemand alles.

Maar USG zal iets moeten gaan doen.

Want general uitzenden op Nederland en Belgie na heeft te weinig schaalgrootte en dan kun je daar niets verdienen.

Ik denk dus dat de optie zoals boven genoemd door Beursgenoten en Rabo, een heel serieuze is en ook werkelijkheid zou kunnen worden, als er geen andere optie is !!!!

Maar dat er iets gaat of moet gebeuren bij USG, lijkt me raadzaam.

Het kan inderdaad ook de bedoeling zijn van USG, maar soms probeer je zoiets zolang mogelijk te rekken, om welke redenen dan ook.

[verwijderd]
0
Beursbedrijven krijgen het lastig
door Ertan Basekin
AMSTERDAM - Verschillende beursgenoteerde bedrijven in Nederland zullen de komende jaren mogelijk last hebben van de nieuwe kabinetsplannen. Uitzenders, bouwbedrijven en producenten van luxe goederen die afhankelijk zijn van de thuismarkt komen onder druk te staan. Dat schrijven analisten van Rabobank in een rapport.

Mail dit artikel.Mail
Print dit artikel.Print
Meld je aan voor de nieuwsbrief. DFT Nieuwsbrief
ANP ANP

Weekendabonnement
Proefabonnement,
10 weken € 30,-!

Uit doorberekeningen van het Centraal Planbureau (CPB) blijkt bijvoorbeeld dat de economie in de periode van 2013 tot 2017 met 0,25 procentpunt zal krimpen tot 1,25%, terwijl er eerst werd uitgegaan van een economische groei van 1,5%. Verder zullen de consumentenbestedingen niet toenemen en komen er ook geen nieuwe banen bij. Bovendien stijgt de werkloosheid tot 5,75%.

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zullen vooral gevolgen hebben voor uitzenders Randstad en USG People. „Deze bedrijven zijn afhankelijk van economische groei, dynamiek op de arbeidsmarkt en banengroei. Als dat uitblijft, kunnen de uitzenders minder vacatures plaatsen”, zegt analist Philip Scholte.

Maar ook bedrijven waar het personeel de grootste kostenpost vormt, worden getroffen. „PostNL is daar een goed voorbeeld van”, zegt Scholte. „Een stijging van de ww-premie heeft al snel invloed op de marges.” Dat geldt ook voor bouwbedrijven zoals BAM, Heijmans en Ballast Nedam die naast het personeel te maken hebben met materiële kosten.

Lees het hele artikel in De Financiële Telegraaf
232 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
905,61  +0,51  +0,06%  15:19
 Germany40^ 18.503,00 -0,57%
 BEL 20 3.914,83 -0,46%
 EURO50 4.988,14 -0,23%
 US30^ 38.501,70 -0,20%
 Nasd100^ 18.581,60 -0,17%
 US500^ 5.272,78 -0,27%
 Japan225^ 38.517,80 -0,38%
 Gold spot 2.336,72 -0,60%
 EUR/USD 1,0864 -0,35%
 WTI 73,32 -0,93%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +5,37%
NX FILTRATION +3,64%
UNILEVER PLC +1,82%
Vastned +1,64%
RELX +1,44%

Dalers

Alfen N.V. -5,44%
PostNL -4,78%
TomTom -2,92%
SIGNIFY NV -2,58%
INPOST -2,52%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront