Cate, ten « Terug naar discussie overzicht

TenCate Advanced Armour leverancier voertuigbepantsering Nexter Systems

13 Posts
maci
0
TenCate Advanced Armour Danmark A/S heeft een contract gekregen voor de levering van lichtgewicht composiet bepantsering aan Nexter Systems. Het armoursysteem van TenCate beschermt inzittenden van voertuigen tegen de gevolgen van een ontploffing, granaatscherven en projectielen. De oplossing is specifiek voor het voertuigplatform van Nexter ontworpen. Er worden geen financiële details verstrekt.

Naar aanleiding van deze belangrijke order van Nexter Systems bracht de Franse ambassadeur in Denemarken, François Zimeray, donderdag 15 mei een bezoek aan de vestiging van Ten Cate Advanced Armour in Denemarken. Op verzoek van de Franse ambassade werd TenCate door Nexter als voorbeeld gesteld voor de wijze waarop de Deense industrie kan profiteren van de betrokkenheid van Nexter bij de inkoop door Denemarken van bepantserde transportvoertuigen (APC) en artillerie.

Steen Tanderup, managing director TenCate Advanced Armour EMEA & APAC, zegt: 'We zijn verheugd te zijn gekozen als leverancier voor dit project en dat we de goede relatie van TenCate met Nexter Systems verder kunnen uitbouwen. Nexter Systems is een zeer interessante partner voor TenCate. Het heeft een breed scala aan voertuigplatforms en is actief in exportmarkten. Daarmee sluit het goed aan op de wereldwijde groeistrategie van TenCate Advanced Armour'.

Alexandre Penley, directeur Internationale Zaken van Nexter Systems, stelt: 'De order aan Ten Cate Advanced Armour is een direct gevolg van de wens van Nexter om haar leveranciersbasis op lange termijn te diversifiëren. Industriële samenwerking is bij uitstek de manier om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Vanuit dit perspectief onderscheiden TenCate Advanced Armour en de Deense industrie zich als een betrouwbare en waardevolle partner'.

TenCate Advanced Armour heeft productievestigingen in Denemarken, Frankrijk, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de VS, verkoopkantoren in India, Dubai en Singapore en is een wereldwijde leverancier van op maat gemaakte, lichtgewicht ballistische beschermingsoplossingen voor het volledige scala van eisen variërend van persoonlijke bescherming tot alle voertuigtypes, helikopter- en vliegtuigtoepassingen en marineplatforms tot en met oorlogsbodems.

TenCate Advanced Armour
Vissenbjerg , Denemarken , vrijdag 16 mei 2014
[verwijderd]
0
Wat zijn we gezakt de laatste weken ondanks veel toekomst verwachtingen.

fijne dag allen, en wat zijn we stil
particuliere belegger
0
Heel veel koersbewegingen zijn volgbaar en logisch, alleen bij tencate heb ik dat gevoel veel minder. Ik koop bij dal weleens bij want is volgens mij mooi bedrijf.

alleen vraag ik me nu af, zouden ze (eerste/nieuwe) opdrachten (veel ontwikkelings kosten)niet te goedkoop weggeven om maar nieuwe opdrachten te scoren om maar te laten zien dat er vraag naar deze producten is. Verder dat ze daarna van uit gaan dat er meer opdrachten volgen, alleen blijkt dit lastiger bij nieuwe klanten en ook de vraag is of vervolg opdrachten bij eerste klant wel tegen goede prijzen kunnen worden weggezet in de markt...

Zie ik dit te eenvoudig of niet juist?
jan4210
0
TenCate moet snel een keer komen met het bericht over die grote order die ze verwachten van een groot autoconcern en anders kon het aandeel wel eens veel verder dalen naar een niveau van ver onder de Euro 20,-.
Op dit moment is het vertrouwen helemaal weg in het aandeel en blijft het maar dalen.
ApacheNL
0
Ondanks alle mooie persberichten, de adviezen en de relatief goede cijfers daalt het aandeel al weken. Wordt inderdaad tijd voor de "grote order".
AMS Duke
0
Relatief goede cijfers? Leg dat eens uit dan. Mijn inziens zijn het baggercijfers...
ApacheNL
0
Daarom zei ik ook relatief.

De tegenvallende cijfers zijn niet representatief voor de rest van het jaar (volgens TenCate).

Voor de rest van het jaar wordt nog steeds verwacht dat de groei in de belangrijkste markten, Europa en de Verenigde Staten, verder aantrekt. De omzet uit defensieactiviteiten herstelt de komende kwartalen sterk, denkt Ten Cate, dat zich baseert op huidige en verwachte orders.

TenCate Geosynthetics, de tak die onder andere kunstgras maakt, maakte wel een kleine groei in de omzet mee vorig jaar.

jan4210
0
quote:

AMS Duke schreef op 20 mei 2014 10:26:

Dat zeggen ze wel vaker daar: www.beleggersbelangen.nl/opinie/artik...

Het artikel waar AMS Duke naar verwijst is van 20 juli 2009 en is daarom op dit moment niet direct relevant. Laten we echter hopen dat er een basis word gelegd op euro 20,50 en dan maar hopen dat de halfjaarcijfers die op 24 juli worden gepubliceerd meevallen.
AMS Duke
0
Het is wel relevant, omdat er schijnbaar dus wel vaker gezegd wordt dat men meer verwacht dan men uiteindelijk waar kan maken. Het is dus wel degelijk een patroon.
[verwijderd]
0
en maar lager,lager, we hebben echt een superbericht of goeie cijfers nodig, dus ondanks alle (super) analisten is het tot heden helemaal niks
13 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
891,13  +3,69  +0,42%  18:05
 Germany40^ 18.185,70 +1,02%
 BEL 20 3.929,00 +0,40%
 Europe50^ 4.960,04 +0,78%
 US30^ 38.691,07 0,00%
 Nasd100^ 17.990,06 +0,54%
 US500^ 5.156,89 +0,57%
 Japan225^ 38.793,58 +1,22%
 Gold spot 2.320,53 +0,82%
 EUR/USD 1,0772 +0,07%
 WTI 78,43 +0,41%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
    Tijd om het aandeel Adyen op te vissen?
  4. Premium
    Uitstekende cijfers Flow Traders
  5. Premium

Stijgers

Avantium +3,70%
NSI +3,67%
SBM Offshore +2,87%
TKH +2,75%
Aegon +2,04%

Dalers

NX FILTRATION -4,34%
PostNL -3,86%
Flow Traders -1,96%
DSM FIRMENICH AG -1,53%
SIGNIFY NV -1,44%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront