USG People « Terug naar discussie overzicht

week 33. de call put ratio.

439 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 18 19 20 21 22 » | Laatste
[verwijderd]
0
Wat in het boek ligt is van kleine handelaren . Jas je erdoor heen moeten de meeste eind van de dag terug kopen (tradecenter) andersom trouwens ook .
SAHR-0310
0
quote:

nr36 schreef op 12 augustus 2014 13:45:

[...]

Jij hebt het hier over belastingschulden; USG heeft het over latente belasting vorderingen.

"Gedurende het eerste half jaar is de latente belastingvordering inzake verliescompensatie voor een bedrag van € 10.937 afgewaardeerd vanwege een gewijzigde inschatting van de waarschijnlijkheid op aanwending van deze vordering in de komende jaren, met name in Duitsland"

Tatje heeft in een eerder bericht aangegeven hoe de (latente)belasting wordt verwerkt bij USG.

Op 26 februari wordt - de door de externe accountant goedgekeurde jaarrekening uitgebracht - en op 30 juli weet USG te melden dat de latente belastingvordering met bijna 11 miljoen wordt afgeboekt:

Of we worden belaze..; de cijfers van de voorgaande rapportages zijn te rooskleurig voorgesteld.
Of de accountant heeft zitten slapen..
Of de winstverwachting - die nodig is om de latente belastingvordering te kunnen compenseren - is in een paar maanden tijd extreem verlaagd.

Een eventuele veroordeling tot betaling inzake de procedure in Frankrijk leidt tot een bijzondere last in de cijfers van USG.
Het afboeken van de latente belastingvordering leidt ook tot een bijzondere last die verwerkt is onder de noemer van winstbelasting.

Hoewel de eerste en tweede mij niet zou verbazen betekent de 3e optie een (verkapte) winstwaarschuwing. Of zie ik dat niet goed, nr36?
SAHR-0310
0
quote:

Nel schreef op 12 augustus 2014 14:33:

Toen het van 5 naar 14 ging kwam er ook geen melding vanuit USG???
Jawel hoor Nel. Er was letterlijk een signaal van Rob. Maar ook indirect van Alex.
[verwijderd]
0
@marathon 11
@La Raza
@ tatje
Bedankt voor het delen van jullie zienswijze; uiteraard blijven jullie meningen voor eigen rekening en zijn daarmee ook geen koop-/verkoopadvies.
marathon 11
0
quote:

Nel schreef op 12 augustus 2014 14:54:

pas als het aandeel -15% staat zal er net zoals bij Bam een reactie komen
Is meer een principekwestie en beleid maar je weet nooit of men iets gaat uitsturen.
Ik denk dat men accepteert dat er gekloot wordt met de koers en vol vertrouwen afwacht wanneer deze partij(en) op hun bek gaan!!!
nr36
0
quote:

SAHR-0310 schreef op 12 augustus 2014 15:10:

[...]

Hoewel de eerste en tweede mij niet zou verbazen betekent de 3e optie een (verkapte) winstwaarschuwing. Of zie ik dat niet goed, nr36?
"" Gedurende het eerste half jaar is de latente belastingvordering inzake verliescompensatie voor een bedrag van € 10.937 afgewaardeerd vanwege een gewijzigde inschatting van de waarschijnlijkheid op aanwending van deze vordering in de komende jaren, met name in Duitsland ""

Men zegt hier dat - en dat was bij het opstellen van de jaarcijfers dus nog niet zo want anders had men e.e.a. al bij de jaarcijfers verwerkt - de winstgevendheid van met name Duitsland onvoldoende is om de geactiveerde latente belastingvordering te kunnen compenseren.

De verliezen die in het verleden gemaakt zijn kunnen een aantal jaren - ik weet niet hoeveel jaar dat is in Duitsland - gecompenseerd worden met toekomstige winsten. Bij het opstellen van de halfjaarcijfers is men tot de conclusie gekomen dat het niet mogelijk is om (bij een percentage vennootschapsbelasting van zeg 20%) tijdig 55 miljoen euro winst (11 miljoen vpb *100/20) te maken. Dat betekent dat de "vordering" niet kan worden verrekend en moet worden afgeboekt.
tatje
0
Sinds 2010 is Van der Burg te horen op BNR Nieuwsradio waar hij regelmatig de talk- en nieuwsshow PepTalk presenteert.
Ben van der Burg de oud schaatser.

2011 of 2012 is Rob Zandbergen gast geweest in het programma met Ben van der Burg.

Ik heb van te voren Ben van de Burg opgebeld en gezegd dat ik oa met mensen op een USG PEOPLE forum zat.
Ben vroeg of ik ook vragen had, dan kon hij die eventueel meenemen.

Ik schreef misschien kun je aan Rob vragen of de interesse van adecco nog steeds actueel was, naar aanleiding van de uitspraak in 2009: Alex en ROB: ook adecco moet beseffen dat niet alles wat je wilt te realiseren valt.

En Ben stelde die vraag met die uitspraken van Alex en Rob.

Rob zei, die uitspraak is mij totaal onbekend en in uitzendland kent iedereen, iedereen.

Rob wilde het niet weten !

SAHR-0310
0
'Ik 2009 schreef een gewaardeerd lid een stuk en citeerde Alex Mulder en Rob Zandbergen.'

Tatje, datzelfde stukje tekst is het bewijs dat USG op dit forum meeleest of dat in elk geval destijds deed. Ze namen zelfs de moeite om IEX een verzoek te sturen het betreffende stukje tekst te laten verwijderen.

Dat men destijds met Adecco gesproken heeft ben ik van overtuigd. Maar wat heeft het doen klappen destijds? En staat USG er nog wel zo goed voor op dit moment? Banken weten mijn inziens meer en weten dat ze de koers verder kunnen bepalen en omlaag kunnen schoppen. En ja, ik ben overtuigd dat USG er aan mee moet doen.
nr36
0
Pagina 125 jaarverslag 2013 USG:

De latente belastingvordering en -verplichting hebben betrekking op:
De vordering inzake compensabele verliezen heeft vooral betrekking op België, Nederland en Duitsland. De overige latente belastingvorderingen betreffen onder andere tijdelijke verschillen voor fiscaal afschrijfbare goodwill en reorganisatievoorzieningen. De waardering van de latente vordering vindt plaats tegen de van toepassing zijnde nominale belastingtarieven.
De Raad van Bestuur heeft op basis van de resultaatprognoses voor de komende jaren een inschatting gemaakt van de waarschijnlijkheid op aanwending van deze vorderingen in de komende jaren, rekening houdend met specifieke verrekenmogelijkheden per land. De veronderstellingen zijn in overeenstemming met de assumpties welke worden gebruikt in de bijzondere waardeverminderingstest (toelichting 14) aangevuld met specifieke elementen voor de bepaling van het fiscaal resultaat.

Pagina 126 jaarverslag 2013 USG:

Additionele belastingen over niet-gewaardeerde verliezen hebben betrekking op verliezen waarvan niet verwacht wordt dat deze in de nabije toekomst kunnen worden verrekend. Van deze niet-gewaardeerde verliezen is een bedrag van € 14.725 onbeperkt verrekenbaar met toekomstige fiscale winsten.
De waardering van de latente belastingen is gebaseerd op veronderstellingen ten aanzien van groei en winstgevendheid welke in werkelijkheid kunnen afwijken. Een afwijking van de omzetprojecties over 2014 met 10% en daarmee de hoogte van de omzet van de daarop volgende jaren kan leiden tot een daling van € 4,9 miljoen of stijging van € 1,8 miljoen van de latente belastingvordering. Een verlaging of verhoging van de projecties van de EBITA als percentage van de omzet met 0,5% kan leiden tot een daling van € 4,5 miljoen of een stijging van € 2,6 miljoen van de latente belastingvordering.

Pagina 161 jaarverslag 2013 USG:

WAARDERING VAN LATENTE BELASTINGVORDERINGEN
De Raad van Bestuur heeft op basis van de resultaatprognoses voor de komende jaren een inschatting gemaakt van de kans op aanwending van fiscaal compensabele verliezen, rekening houdend met specifieke verrekenmogelijkheden per land. Op basis van deze inschatting zijn latente belastingvorderingen voor de compensabele verliezen verantwoord. Wij hebben ons gericht op de waardering van latente belastingvorderingen daar deze van materieel belang zijn voor de jaarrekening en zijn gebaseerd op veronderstellingen over de toekomstige winstgevendheid welke in werkelijkheid kunnen afwijken.
Wij hebben vastgesteld dat de gehanteerde resultaatprognoses voor de komende jaren overeenkomen met deze prognoses in de jaar.

In de jaarcijfers 2013 is ca. 15 miljoen latente belastingvordering afgeboekt.
marathon 11
0
quote:

SAHR-0310 schreef op 12 augustus 2014 15:21:

'Ik 2009 schreef een gewaardeerd lid een stuk en citeerde Alex Mulder en Rob Zandbergen.'

Tatje, datzelfde stukje tekst is het bewijs dat USG op dit forum meeleest of dat in elk geval destijds deed. Ze namen zelfs de moeite om IEX een verzoek te sturen het betreffende stukje tekst te laten verwijderen.

Dat men destijds met Adecco gesproken heeft ben ik van overtuigd. Maar wat heeft het doen klappen destijds? En staat USG er nog wel zo goed voor op dit moment? Banken weten mijn inziens meer en weten dat ze de koers verder kunnen bepalen en omlaag kunnen schoppen. En ja, ik ben overtuigd dat USG er aan mee moet doen.
Is een beetje paranoia in mijn beleving maar dat heb ik al vaak tegen je gezegd nav je mening over bestuur en Alex Mulders intenties.
SAHR-0310
0
Och Marathon; je bent ook nog steeds van mening dat ze niet meelezen....

Als het om geld gaat Marathon zijn 'ze' helaas allemaal hetzelfde. En daarin is Alex zeker geen uitzondering.

En wat betreft de witteboorden; zij leveren regelmatig zelf het bewijs dat ze niet te vertrouwen zijn en er vieze spelletjes op na houden.
SAHR-0310
0
En ondertussen staat het aandeel weer >3% lager en zo'n 30% lager dan het moment waarop ING piet particulier de tip gaf dat het een goed instapmoment was bij USG. En dat soort witteboorden doen dat zonder blikken of blozen.
Pim de Waard
0
[verwijderd]
0
wij moeten actie ondernemen jongens kom op. het zijn onze centjes die wij nu kwijt raken. Dat management van USG moet wakker geschud worden. wie o wie kan een korte krachtige tekst schrijven dan sturen wij die massaal vandaag nog naar USG.
[verwijderd]
0
US job openings in june rose to 4.67 milj.the most since early 2001
Bureau of Labor statistics,in de VS trekt de arbeidsmarkt steeds verder aan
met zelfs een versnelling in juni,en hier trappen ze deze uitzender steeds
verder de dieperik,laat die hufters eens flink op hun bek gaan!!!!!
[verwijderd]
0
quote:

SAHR-0310 schreef op 12 augustus 2014 16:04:

En ondertussen staat het aandeel weer >3% lager en zo'n 30% lager dan het moment waarop ING piet particulier de tip gaf dat het een goed instapmoment was bij USG. En dat soort witteboorden doen dat zonder blikken of blozen.
Je doet net of ze de particulier eerst duur willen laten kopen en vervolgens de koers laten dalen. Wat is hun belang dan? Gewoon antwoord geven op de vraag en er niet omheen draaien graag.
gerrit 69
0
quote:

gerrit 69 schreef op 11 augustus 2014 10:46:



Aankomende vrijdag augustus expiratie.
Ik teken voor een expiratie koers op € 10,00 of zelfs iets hoger.

Gerrit
Zo te zien word het alweer een waardeloze expiratie waarvan we blij mogen zijn met een koers op € 9,00 aankomende vrijdag.
De maand augustus gaat als een nachtkaars uit.

Gerrit
[verwijderd]
0
quote:

gerrit 69 schreef op 12 augustus 2014 17:00:

[...]

Zo te zien word het alweer een waardeloze expiratie waarvan we blij mogen zijn met een koers op € 9,00 aankomende vrijdag.
De maand augustus gaat als een nachtkaars uit.

Gerrit
Ben bang dat het eerder 8.30 wordt einde van deze week en volgende week onder de 8. De optiebelangen geloof ik niet zo in bij USG.

Het goede cijfer van de banenmarkt uit de US of A zal wel weer gebruikt worden om alle koersen lager te zetten en dan weer te melden "blijkbaar gaat de markt ervan uit dat een renteverhoging in de US sneller wordt doorgevoerd"...
439 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 18 19 20 21 22 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
881,68  -0,59  -0,07%  10:03
 Germany40^ 18.069,10 -0,27%
 BEL 20 3.897,76 +0,28%
 Europe50^ 4.966,63 -0,29%
 US30^ 38.341,40 -0,07%
 Nasd100^ 17.774,75 -0,09%
 US500^ 5.110,81 -0,08%
 Japan225^ 38.478,54 +0,66%
 Gold spot 2.316,69 -0,82%
 EUR/USD 1,0701 -0,19%
 WTI 82,77 +0,08%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Corbion +2,90%
Accsys +2,17%
Kendrion +1,36%
PostNL +1,27%
TomTom +1,05%

Dalers

VIVORYON THER... -6,77%
ACOMO -4,69%
Air France-KLM -3,99%
NX FILTRATION -1,65%
ALLFUNDS GROUP -1,63%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront