Antonov « Terug naar discussie overzicht

stelling van de dag: iedere belegger die nu nog 1 eurocent in antonov

45 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
[verwijderd]
6
antonov weet al 10 jaar lang 'beleggers' aan het lyntje te houden. het geheugen van de gemiddelde belegger is dusdanig kort dat "beloftes" over het bekendmaken van een partner (na 8 loze beloftes ben ik helaas de tel kwytgeraakt) in korte tyd weer vergeten worden....

de echte kernactiviteit van het bedryf is het drukken van aandelen; het aantal emissies is inmiddels ook niet meer te tellen, maar ligt royaal boven de 15....

de auto-industrie investeert jaarlyks miljarden, maar antonov kan dit met enkele miljoen veel beter..tog?

ondanks "superieure techniek" slaagt antonov er al 10 jaar niet in:

A) een partner te vinden
B) enige omzet te halen

wat wel lukt is het verbranden van vele miljoenen euro's
wat ook lukt is x op x "beleggers" zover te krygen aan emissie nummer zoveel mee te doen

en nu dan, 2 maanden na de zoveelste belofte over een nieuwe partner (en vergeet niet: dit is via een persbericht aangekondigd), komt er een PB over....sponsering!!! en wie betaalt dit nieuwste managementspeeltje...?

maarja, de technologische voordelen zyn natuurlyk evident en binnen no time ryden er minstens 25 karts rond in een versnellingsbak van antonov...

antonov kon wel eens de geschiedenis in gaan als een der grootste "broodje-aap-verhalen" van de afgelopen jaren, world online niet meegerekend...

myn stelling is dan ook dat de geestelyke vermogens van hen die nog altyd volharden is deze natte droom dusdanig laag zyn dat deze mensen moet worden vebroden ooit nog te beleggen, waardoor sprookjes als antonov in elk geval in de toekomst geen kans meer krygen...

tot die tyd goed-gelovigen: vul de zakken van de directie maar jammer niet als dit jaar nog zal blyken dat het sprookje in een nachtmerrie is veranderd
Thijs K.
2
stel adt het brood aap verhaal nu wel de waarheid wordt.Plaats je dan een rectificatie?
[verwijderd]
0
Voor iemand die niet geloofd in dit aandeel,ben je wel goed op de hoogte,en wat betrefd dat broodje aap,als je alles zeker weet,heet het geen beleggen meer.

gr rob
[verwijderd]
0
Geduld is een schone zaak.
De toekomest zijn kleine, zuinige en lichte auto's, daar past Antonov heel goed in.
Daarnaast geeft Anatonov in zijn persberichten aan dat de bak klaar is voor productie.

Dubbel or nothing, ik ga voor dubbel.

[verwijderd]
8
Laat je niet verleiden door te verkopen en dan straks weer duurder terugkopen.

Dit soort mensen zeggen wel dat ze geen aandelen hebben of dat ze niet in antonov handelen, HET TEGENDEEL is waar. Ze proberen de "zwakken" door dergelijke berichten al maanden uit te roken voor een aantal centen, en dan stappen ze zelf in verkopen weer een paar centen hoger. Gun het ze niet om een centje te verdienen, in dit geval 65 - 66 en dan weer verkopen op 68.

Zeker nu Antonov zo dichtbij het grote moment is gekomen.

Wanneer het moment daar is, zullen al deze monden gesnoerd worden en dan hoop je als antonov belegger dat je niet door hen in de maling ben genomen. Geloof mij, als je zou zeggen dat ze de aandelen mogen kopen voor 60 cent, zouden ze massaal instappen, pas op dus en laat je niet verleiden.

Vergeet de duitse investeerders niet die 70c per aandeel hebben betaald, met of zonder inside info, dat laten we even in het midden. Wat ik wel wil zeggen dat er wel enorm vertrouwen vanaf gaat, dus gewoon lekker vasthouden!!

Gr en prettig weekend
Dalma
[verwijderd]
0
hoe apart dalma....

enerzijds wijst je reactie op een vergaande paranoia; ik had, heb, noch zal ooit geld investeren in een aandelendrukker....

anderzijds geloof je na 10 jaar nog in sprookjes....? voor de zoveelste keer is "het grote moment daar"

beleggers zijn soms tog rare wezens.....
[verwijderd]
12
nee hoor niet na 10 jaar. Ik heb altijd al gedacht dat de techniek van roumen iets teweeg kan brengen. maar dat betekent niet dat ik er van het begin af in zit.

TIMING is het grote woord bij dit soort aandelen. Ben je 5 jaar geleden in antonov gestapt om stinkend rijk te worden dan kom je bedrogen uit, MAAR stapte je eind vorig jaar (zoals ik) of dit jaar in, dan zit je eigenlijk qua TIMING heel goed. Je kan zeggen wat je wil stock_trader en continu maar ouwehoeren over de afgelopen 10 jaar etc etc. We weten allemaal DONDERSGOED hoe het in de auto business aan toe gaat. Het is niet ff een produktje op de markt donderen en ja hoor het wordt gelijk verkocht, iedereen staat te springen om het produkt binnen te halen, ZOU WEL ERRUG MAKKELIJK ZIJN, denk je niet??!

De afgelopen 10 jaar, is geschiedenis, Antonov heeft heel veel te danken aan haar aandeelhouders, want zonder hen zou antonov waarschijnlijk ook niet meer bestaan. Maar nu zijn we hier en nu. Het moment is daar. Je kunt er niet omheen dan toegeven dat er een en ander broeit bij antonov. Ja, er broeit iets, iets positiefs, en als je dat niet gelooft of niet wil toegeven dan weet ik al hoe laat het is, en dan is mijn vorige bericht een goede schets van de werkelijkheid.

Antonov als hoofdsponsor vind ik een heel goed teken, en al gauw krijg je mensen zoals jij die meteen het bericht negatief interpreteren....bijna huilend...wie gaat dit allemaal betalen? de aandeelhouder natuurlijk....

Natuurlijjk??? ben je er zo zeker van? Misschien wel de nieuwe partner? Misschien wel de nieuwe investeerder?? In ieder geval lijkt het mij niet heel logisch om naamsbekendheid te creeren als het heel drama gaat. Ooit marketing gehad, waarschijnlijk niet, anders had je bericht heel anders geinterpreteerd.

Overigens begrijp ik niet waar zoveel heissa over wordt gemaakt. We wisten al dan antonov hoofdsponsor zou worden. Plaatjes van de karts kon je al bekijken in maart, dit was alleen een PB ter bevestiging. Natuurlijk voor personen zoals jezelf een uitgesproken kans om weer eens uit te halen naar Antonov en de mensen die ervan overtuigd zijn dat antonov het gaat maken...

beleggers soms rare wezens? nee hoor vind ik niet..

even om terug te gaan op de timing. Heel belangrijk bij een bedrijf als antonov om op het juiste moment in te stappen en niet alleen antonov. Een ander groot voorbeeld is pharming. Het moment is daar, nu, 2 euro is nog een koopje. Mensen geloven ook al een aantal jaar in pharming ....ook een sprookje???? nee hoor, niets meer en niets minder als antonov. Compleet verschillende produkten, compleet verschillende markten, maar ze zitten ongeveer in hetzelfde schuitje.

Je mag ontkennen wat je wil, en oude koeien uit de sloot halen maar eerlijk gezegd heb ik daar letterlijk geen reet aan.

Ik heb pharming vanaf 1 euro en bijgekocht op 1.5 en 2 euro en eerlijk gezegd zijn er ook op pharming figuren die oude koeien uit de sloot halen en mensen proberen te beinvloeden, maar daar koop ik helemaal niets voor. Ik weet dat het aandeel eind dit jaar minimaal 4 euro noteert en dan zullen de monden van velen gesnoerd worden.

Hetzelfde eigenlijk voor Antonov. Ook deze vanaf 35 cent gekocht, en mijn laatste aankoop was afgelopen vrijdag op 66 cent. Ook hier geldt weer dat oude koeien uit de sloot halen niemand baat bij heeft. Als belegger kijk je naar het verleden maar je moet er niet door beinvloed raken. Je moet kijken naar het huidige moment. De afgelopen 10 jaar is sneu geweest voor de aandeelhouders daar het rendement niet denderend was (tenzij je een goede trader bent, dan had je er vast en zeker van kunnen profiteren). Maar laat de 10 jaar voor wat het is. Kijk naar het heden en de toekomst en kom dan tot een conlcusie voor jezelf. Antonov staat nu gewoon op een punt van uitbreken. de puzzelstukken worden een voor een omgedraaid en het puzzeltje wordt steeds beter zichtbaar. Nu is het nog mooi instappen, maar wacht niet totdat de puzzel helemaal klaar is, want dan is het naar mijn mening te laat,,. om in ieder geval nog onder 70 cent te kopen. Dan zul je je afvragen, waarom heb ik toch zo aandachtig geluisterd naar een licentie, stock_trader etc etc. Die gasten lachen zich dan rot, want ondanks dat ze beweren dat ze nooit van een dergelijk bedrijf als antonov stukken zouden kopen, hebben ze jouw stukken gekocht die je heb verkocht vanwege een van hun overtuigingen en lachen zij zich helemaal rot.

Nogmaals laat je gezonde verstand de vrije loop en kijk niet naar het verleden maar naar hoe het er nu voorstaat. Zet alle punten op een rijtje en beslis dan voor jezelf of antonov het waard is om te kopen of niet.

Gr,
Dalma

viermeiden
4
Beste stock-trader,

De laatste weken is wel vaker een oproep gedaan 'stemmingmakkerij' op het forum te voorkomen. De mail van U is daar wel een prachtig voorbeeld van. Om dan tevens te beweren dat: "de geestelijke vermogens van hen die nog altijd volharden is deze natte droom dusdanig laag zijn dat deze mensen moet worden veboden ooit nog te beleggen.." gaat mij toch wel iets te ver. Blijkbaar kunt U zich goed verlagen tot ons geestelijk niveau. Ik zou U willen adviseren Uw kostbare tijd ergens anders te verdoen. Haal b.v. eens een bloemetje voor de vrouw, kan dan toch nog echt een leuk weekend worden.

Viermeiden,
P.s. eigenlijk moet ik niet reageren maar kan hier zo slecht tegen!

[verwijderd]
0
een prachtig betoog dalma, maar ik mis toch wel eea....

"er broeit iets"
"verleden=t verleden"
"staat op het punt van uitbreken"
"geen ouwe koeien uit de sloot halen"

is my allemaal een btj te makkelyk....

je roept iets, zonder enige cijfermatige onderbouwing en wilt het vooral niet over het verleden hebben; 10 jaar O-prestatie is nu verleden tyd, das wel een btj erg makkelyk vind je niet?

antonov-"beleggers" kyken niet graag terug, want er valt nix om op terug te kyken, deze toko heeft alleen maar 10 jaar euri's verbrand, vele miljoenen, leidend tot..inderdaad, nog altyd niets

als jy iemand prive geld leent en deze belooft je jaar in jaar uit dit terug te zullen betalen denk je (hopelyk..) na een jaar of 2 ook dat je je geld niet meer terugziet...wat=er dan anders by antonov?

hoeveel beloftes zyn er niet gedaan in de loop der jaren?

antonov_adepten willen vooral niet terugkyken, logisch.... fundamenteel is het bende, maarja..de toekomst, nou dan zul je eens wat zien.....

ach, tis wel aandoenlyk: volwassenen die nog steeds in sprookjes geloven.
zlefs nu nog kom jy aan met "investeerders" en "afnemers"..wake up, de enige dom genoeg nog geld in dit speeltje te steken is de naieve particuliere belegger...

de heren zullen hun lol niet opkunnen, de volgende emissie zal geen probleem zyn...er zyn nog steeds goedgelovigen te vinden..en dat na 10 jaar wanprestatie.....

even enkele feitjes:
* oprichter zit inmiddels thuis
* opvolger is inmiddels ook alweer opgestapt
* honda, niet de 1e de beste, heeft de techniek tot de grond toe afgebrand
* beloftes over partners doet antonov inmiddels al 4 jaar

timing is alles inderdaad.....als je op je geld gesteld bent stap je uit voor je dit kwytraakt..als je het niet erg vindt dat je sprookje een nare droom wordt, klaag dan strax ook niet by het teloorgaan van deze mislukte willie wortel...

kleine tip: lees eens enkele vakbladen over de "superieure auto_bakken" van antonov...not gonna happen...

je leeft in een droomwereldje en betaalt al1 maar de dikke salarissen van een onkundige directie...btj domme hobby...maar tis jouw geld
[verwijderd]
0
met "stemmingmakerij" heeft dit niets van doen

het wordt hoog tyd dat ook antonov op reguliere wyze bezien wordt...

regulier is:

* omzet maken
* winst maken
* iets produceren ( en dan niet PB met eeuwige beloftes over partners)
[verwijderd]
4
Beste mensen,

De laatste tijd lees ik vol verwondering en verbazing hoe kort door de bocht mensen kunnen reageren en denken. Nu bracht antonov dus een PB naar buiten, iedereen zegt ineens van nou is dit nou het lang verwachte PB? topics worden gestart van ik verwachte veel en dan dit? Denken jullie dan af en toe echt niet na? Een PB word naar buiten gebracht zodra bij een deal alle puntjes op de i zijn gezet dan is dus een bedrijf genoodzaakt een PB naar buiten te brengen.

Antonov heeft aangegeven op verscheidene terijnen actief te zijn, en zich met heel uiteenlopende zaken bezig te houden. Dit was dus een onderdeel van hun hele strategie. Nu dus, nu dit afgerond is kunnen ze deze mensen zich weer nuttig maken met andere belangrijek dingen, totdat alles geregeld is.Alsof je even je partner waar ze nog druk mee bezigzijn, en je sponsorovereenkomst tegelijk kan presenteren in een PB.. dit gaat niet..

En wat betreft de sponsorovereenkomst, zeggen mensen dat deze sponsorovereenomst is betaald met geleend geld. Is dit berust op feiten? neen. Wat weten wij daarover? niets.. alleen dus dat ze een externe bron (parner?, klanten?) hebben gevonden die samen met antonov de naamsbekendheid wil vergroten doormiddel van een financiele injectie. Antonov is slim genoeg om het geld niet te besteden aan sponsoractiviteiten waar het echt niet nodig is. Met andere woorden, antonov gaat hun bedrijf niet riskeren om even een promotie campagne te starten voor hun bedrijf als er toch nog geen ontwikkelingen binnen het bedrijf plaats vinden.

Dit was een goed bericht, en schept mij vertrouwen.

Jullie mogen vinden wat je vind, maar denk voortaan wel even na voordat je iets schrijft, en lees ook eens door de regels heen,

mvg

Jan-Willem
[verwijderd]
1
jy staat model vr het beruchte kortetermijngeheugen van "beleegers" in antonov....

moet ik je dan nogmaals herinneren aan het PB van begin maart waarin zwart op wit staat; "voor 1 april maken wij de nieuwe partner bekend"

sponsoring is een directiespeeltje en geen kwaliteitspredicaat waaraan je zou kunnen aflezen dat een bedryf dus wel toekomst heeft

en voor je info; antonov leeft al 10 jaar op de pof en elke cent die uitgegeven wordt komt van aandelendrukken, oftewel van beleggers vandaan

ik snap werkelyk niet dat er na 10 jaar O omzet, O partners, O productie nog steeds mensen zyn die aan welke uitlating dan ook van deze joke of the century nog maar enig geloof willen of kunnen hechten...

ik word daar echt een beetje simpel van
[verwijderd]
1
Dat je er simpel van word is aan je reacties te lezen ,overspannen en veel energie voor iemand die er niet in geloofd ga maar ergens anders heen sterkte JT
[verwijderd]
1
gesproken als een ware antonov_adept....inhoudelyk niets te melden...want tja, antonov=lucht...nooit enige prestatie geleverd...op t moment dat je de fans daarop wyst, vallen ze de persoon aan....

en waarom? omdat ik de droom verstoor....volwassenen die in sprookjes geloven, alle signalen negeren...ja t bestaat nog steeds
[verwijderd]
0
beste stock_trader ik betwijfel toch wel of worldonline een groooooter
broodje aap verhaal is dan antonov gr.volkert
[verwijderd]
0
net opnieuw lezen van je betoog maakt het pas duidelyk...: je moet tussen de regels door lezen...eureka! wat dom van my
[verwijderd]
0
tja...in geld wel...by WOL ging t om miljarden in rook op
by antonov om tientallen miljoenen

maar...in lengte is antonov de onbetwiste winnaar....10 jaar lang mensen ah lyntje houden, 10 jaar lang wegkomen met loze beloftes...klasse!
[verwijderd]
0
Beste stocktrader, qua korte termijn geheugen valt het best mee, ben me dan ook wel bewust hoe het de voorgaande jaren is verlopen, maar het patroon is simpelweg wel anders. koers blifjt hoe dan ook stabiel de laatste tijd.

tevens snap ik niet wat jou bedoeling is van al deze posts, begrijp dat je er niet ingeloof, afijn, maar dat je zo stellig iedereen afkraakt, vind ik een beetje denigerend. laat iederene ook in zijn waarde. je hebt altijd voorstanders en tegenstanders gehad. probeer dan neit van de voorstanders tegenstanders te maken, en andersom

mvg

JW
[verwijderd]
0
ik zie het niet als afkraken, maar als wakkerschudden....

myn doel? simpel: in myn visie zyn de heren by antonov slimme jongens die de iets minder slimme jongens en meisjes jarenlang aan het lyntje houden en hun speelgoed jaar op jaar gefinancierd krygen...

t feit dat na 10 jaar wanpresteren (anders kan ik het niet noemen) er voor een nieuw speeltje wordt gekozen in de vorm van sponsoring, bevestigt myn visie alleen maar...

ik volg deze toko al jaren en zie telkenmale hetzelfde patroon van loze beloftes over partners, productieplannen enz...

dat mensen zich willen laten belazeren moeten ze zelf weten, maar ik heb de pest aan slimme jongetjes die hier al 10 jaar mee weg weten te komen
45 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
908,42  +15,79  +1,77%  18:05
 Germany40^ 18.975,40 +1,41%
 BEL 20 4.253,10 +0,67%
 EURO50 4.942,43 +2,01%
 US30^ 42.024,90 +1,24%
 Nasd100^ 19.875,30 +2,72%
 US500^ 5.717,38 +1,75%
 Japan225^ 37.756,00 +3,07%
 Gold spot 2.586,41 +1,07%
 EUR/USD 1,1161 +0,40%
 WTI 71,01 +2,87%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Sif Holding +8,65%
TomTom +7,46%
AALBERTS NV +6,41%
ADYEN NV +5,61%
ASMI +5,57%

Dalers

Avantium -3,59%
KPN -2,20%
Vopak -1,69%
Galapagos -1,54%
Ahold Delhaize -1,04%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront