Forum: Koffiekamer » 2019 Great Reset : GLOBAL FINANCIAL CRASH » Pagina: 4 | DeBeurs.nl

2019 Great Reset : GLOBAL FINANCIAL CRASH

151 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Kaiser
0
ffff
2
Kaiser,

Al jarenlang kom jij vrijwel nooit verder dan artikelen neerplompen die je op het www tegenkomt en uiteraard altijd met dezelfde teneur.
Nooit eens een persoonlijk woordje, eens een persoonlijke visie, laat staan eens een opmerking wat JIJ nu eigenlijk met al die kennis doet.

Nooit en te nimmer en zo al jarenlang.....

Komt het nou niet in jou op om de eerste tien beginpostings van deze draad eens NA te lezen en te concluderen, dat de mensen die je zo ijverig aanhaalt het...…. HONDERD PROCENT verkeerd ingeschat hebben.

Tja, maar ze kunnen toch nog gelijk krijgen?


Tja, maar dan heb je ondertussen wel flink wat geld verloren als je een positie had ingenomen gebaseerd op JOUW postings in deze nieuwe drama-queen-draad.


Misschien ooit ook nog eens een persoonlijke stellingname posten?

Peter
DeZwarteRidder
0
Wat Kaiser en Realist doen is volkomen zinloos en wordt vrijwel zeker veroorzaakt door de enorme verliezen die ze geleden hebben in 2008.
Ik vermoed dat ze toen op het dieptepunt alles verkocht hebben en niks hebben teruggekocht.
ffff
1
DZR,

Ik heb eenzelfde vermoeden. Het fanatisme waarmee zij al jarenlang blijven posten, zonder aan te geven hoe ze dan zelf in de markt een positie innemen, frappeert mij altijd.

Als hedgefund-beheerders ergens heel negatief over zijn, zwijgen ze eerst een poos, nemen dan een ( riskante) positie in en gaan dan aan het rondstrooien van rampberichten.

Maar zowel bij Kaiser als bij Realist heb ik nooit het gevoel dat ze een positie innemen. En dan vraag je , PUUR UIT BELANGSTELLING, jezelf af: waarom zitten die er toch zo bovenop om het einde der tijden te verkondigen. Wat is toch hun roeping, hun zending, hun grote boodschap?


Als jouw en mijn vermoedens juist zijn, DZR, dan werkt het in ieder geval therapeutisch. Dat is ook al beter dan het slikken van antidepressiva....


Peter
Kaiser
3
ben al HEEL lang binnen hoor ;) en af en toe doe ik nog een gokje ( het enige waar ik fors had verloren was op Fortis, maar nog geen 8% van mijn port destijds )

We mogen toch realist en ALERT blijven ? Zoniet, kunnen we alle fora sluiten ...

Kaiser
0
Germany falls into 'recession' as Brussels slashes EU growth forecasts www.telegraph.co.uk/business/2019/02/...

Italy in Recession, Will Germany Be Next? ECB Claims QE Made Poor People... youtu.be/csg9ItsT6Zw

A 2019 Recession Isn’t Certain, But A Downturn Could Shake Up Ad Tech | AdExchanger adexchanger.com/data-driven-thinking/...

Inside The Markets: Expect a recession in 2019 - Video - BNN www.bnnbloomberg.ca/economics/video/i...

Negative Spreads Could Indicate an Impending Recession | GlobeSt www.globest.com/2019/02/07/negative-s...

simidoc
2
quote:

Kaiser schreef op 8 feb 2019 om 01:40:


ben al HEEL lang binnen hoor ;) en af en toe doe ik nog een gokje ( het enige waar ik fors had verloren was op Fortis, maar nog geen 8% van mijn port destijds )

We mogen toch realist en ALERT blijven ? Zoniet, kunnen we alle fora sluiten ...
Als het slecht weer is op de beurzen blijf ik ook binnen.
En als goed weer is op de beurzen ga ik naar buiten en doe een gokje.
Voornamelijk een gokje op de goudmijnen.
Suc6
ffff
1
quote:

Kaiser schreef op 8 feb 2019 om 01:40:


ben al HEEL lang binnen hoor ;) en af en toe doe ik nog een gokje ( het enige waar ik fors had verloren was op Fortis, maar nog geen 8% van mijn port destijds )

We mogen toch realist en ALERT blijven ? Zoniet, kunnen we alle fora sluiten ...

GEWELDIG, Kaiser!

D'r schijnt waarachtig ook nog een mens van vlees en bloed achter die postings te schuilen. Eindelijk kom je eens met een persoonlijke noot.
Toch vraag ik mij af wie nu eigenlijk die resems postings van jou leest, zeker als je na zoveel jaren al met 100 procent zekerheid kunt zeggen, hoe hij altijd maar weer over bankiers ( wat moet jij toch een gruwelijke hekel aan die mensen hebben ) en over beurzen denkt.

Alert moet je zeker blijven, maar of je ook een realist bent?

Zo nu en dan een persoonlijk woordje, Kaiser, juist daarvoor zijn fora. ( !!!!)

Zoniet, kunnen we alle fora sluiten.

Peter
Kaiser
0
Gerard Minack: "A recession in Australia is becoming more likely" - MacroBusiness www.macrobusiness.com.au/2019/02/gera...

U.K. Will See a Recession in Next 12 Months, Says UCL Professor Mazzucato - Repubblica Tv - la Repubblica.it video.repubblica.it/bloomberg/uk-will...

Recession Looming: Governments prepare! Global Economy = Titanic www.emiratesnews247.com/recession-loo...

Farm Bankruptcies Surge Way Past Level Of Last Recession - The Washington Standard thewashingtonstandard.com/farm-bankru...

fin®
1
Nobelprijswinnaar: Goede kans dat wereldeconomie in recessie belandt
11 februari 2019 13:25
www.nu.nl/economie/5736315/nobelprijs...

Econoom Paul Krugman, winnaar van de Nobelprijs voor de Economie in 2008, denkt dat er een goede kans is dat de wereldeconomie eind dit jaar of volgend jaar in een recessie belandt. Een reeks aan problemen speelt economieën wereldwijd parten.

Vooral de eurozone lijkt al tegen een recessie aan te zitten, zei de econoom op een conferentie in Dubai tegen persbureau Bloomberg. Hij benadrukt dat het wel heel moeilijk is om een recessie te voorspellen.

"Er lijkt een accumulatie te zijn van kleine problemen", zegt de econoom. Tegelijk hebben centrale banken en overheden volgens Krugman maar weinig ruimte om de economie weer aan te jagen.

Zo staat het belangrijkste rentetarief van de Europese Centrale Bank op 0 procent en is er dus weinig ruimte om die verder te verlagen. De Amerikaanse centrale bank heeft de laatste jaren de rente maar beperkt kunnen verhogen. Overheidsschulden zijn sinds de vorige crisis verder gestegen.

Italiaanse economie in recessie
Een herhaling van de crisis in 2008 is niet waarschijnlijk, zegt hij. "Maar we zijn slechter in staat om om te gaan met wat we op ons pad vinden dan tien jaar geleden."

Wereldwijd koelen economieën sinds eind vorig jaar af. Zo ontliep de Duitse economie nipt een recessie door in het laatste kwartaal met 0,1 procent te groeien, maar is de Italiaanse economie wel in een kleine recessie beland door twee kwartalen achter elkaar te krimpen.

Ondertussen noteerde de Chinese economie vorig jaar het laagste groeicijfer sinds 2009 (6,5 procent groei) en daalt dat cijfer dit jaar mogelijk naar 6 procent. Vergeleken met andere economieën is dat nog steeds een hoog groeicijfer, maar voor China is dat percentage juist laag.

'De situatie kan ook niet altijd zo zijn als in 2017'
Ook de Amerikaanse economie koelt af, maar zal volgens de laatste voorspellingen dit jaar waarschijnlijk met ruim 2 procent groeien.

Beleidsmakers erkennen dat de wereldeconomie een beetje in het slop is geraakt, maar benadrukken dat het om een tijdelijke dip lijkt te gaan die waarschijnlijk niet zal omslaan in een recessie.

Eerder stelde Klaas Knot, de president van de Nederlandse centrale bank DNB, dat hij het na de tegenvallende economische cijfers voorbarig vond om over een recessie te spreken. "De Europese economie doet het behoorlijk goed. De situatie kan ook niet altijd zo zijn als in 2017", zei hij onlangs.
Wistikhetmaar
0
quote:

easy56 schreef op 12 feb 2019 om 09:00:


www.youtube.com/watch?reload=9&v=...

Follow the Money #4: 10 jaar na de financiële crisis
--------------------
leerzaam

Leerzaam ja tot op zekere hoogte..........het doomverhaal geschetst door de mannen is misschien waar.......maar uiteindelijk draait het bij de volgende crisis in hoever de centrale banken de geldkraan weer gaan open zetten. De centrale banken kunnen dit trucje blijven herhalen zolang de markt er maar in blijft geloven en dat doen ze volgens mij wel want ook die kunnen niet meer terug..........ponzi scheme gaat lekker door je moet alleen niet als laatste instappen.........maar dat kan nog tientallen jaren in de toekomst liggen.
Massimo V.
0
Pimco's Fels Says Next Economic Downturn May Be Deeper, Longer – Bloomberg www.bloomberg.com/news/videos/2019-02...

ITALY'S CONTE: AUSTERITY HAS HAD DEVASTATING SOCIAL EFFECTS

Is Italy Preparing For COLLAPSE? Italy Tightens Grip On Huge Gold Reserves! youtu.be/SfeikV4GJC8

What an increasing recession probability means for the stock market - Bull Markets bullmarkets.co/recession-probability-...

Bond Funds Are “Potential Source of Financial Instability,” after Years of Global QE and Low Interest Rates: Fitch | Wolf Street wolfstreet.com/2019/02/11/bond-funds-...

Housing Market Crash 2.0: The Jury is in for 2018-2019 - thegreatrecession.info/blog/housing-m...

Should We Really Not Worry About The Fed's Balance Sheet? | RIA realinvestmentadvice.com/should-we-re...

Kaiser
0
The eurozone’s coming recession will confirm Brexiteers’ warnings www.telegraph.co.uk/business/2019/02/...

Germany news: EU giant braced for possible RECESSION ahead of crunch growth figures www.express.co.uk/finance/city/108674...

Global recession looming large, cautions Paul Krugman - The Hindu BusinessLine www.thehindubusinessline.com/economy/...

If we see debt problem in next recession, it will come from corporate si... youtu.be/W79X4Owbmi8

Is America heading into another recession? Economic clouds look darker ahead www.salon.com/2019/02/13/is-america-h...

U.S. Recession: Alan Greenspan Warns of ‘Extremely Imbalanced’ Path of U.S. Deficit www.bloombergquint.com/global-economi...

Wall Street bear warns the earnings slowdown will crush rally www.cnbc.com/2019/02/13/wall-street-b...


Kaiser
0
KBC ziet kredietkosten oplopen: 'De economie is over haar piek'

14/02/19

Bron: Belga

KBC werd in het vierde kwartaal van 2018 geconfronteerd met een toename van de kredietkosten. Dat zal in 2019 niet anders zijn, zegt CEO Johan Thijs.

Over het volledig boekjaar 2018 kon KBC meer provisies voor kredietverliezen terugnemen dan er nieuwe moesten aangelegd worden. Dat was in 2017 ook al zo. Maar dit jaar zal het anders zijn, waarschuwt CEO Johan Thijs: "Ten eerste omdat we geen terugnames meer voorzien.

trends.knack.be/economie/bedrijven/kb...
Kaiser
0
151 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
598,17  -0,79  -0,13%  18 nov
 AMS25-24h 598,99 +0,14%
 Germany30^ 13.206,40 0,00%
 Dutch15-index 16.552,20 -0,23%
 BEL 20 3.905,52 +0,29%
 BRX20-24h 3.909,49 +0,10%
 Europe50^ 3.706,36 +0,04%
 Euro30-index 19.039,62 -0,41%
 US30# 28.058,82 +0,24%
 Nasd100# 8.339,06 +0,13%
 US500# 3.123,71 +0,13%
 Japan225# 23.386,54 -0,13%
 Gold World Spot (USD) 1.470,35 -0,04%
 New York WTI spot 56,22 +1,06%
 EUR/USD 1,1071 0,00%

Stijgers

Kiadis Pharma +17,43%
WDP +1,81%
Galapagos +1,68%
Vastned +1,04%
UNIBAIL-RODAM... +1,01%

Dalers

OCI -5,39%
Arcadis -3,35%
ArcelorMittal -3,25%
Heijmans -3,08%
SBM Offshore -3,05%

Nieuws Forum meer

Wellington verkleint belang in Galapagos
Joop213 op 19-nov-19 01:33
2
Trump heeft 'hartelijk' gesprek met b...
ff_relativeren op 19-nov-19 00:58
3
Shell: klimaatzaak is ongefundeerd
Ronald Engels op 19-nov-19 00:22
24
'Arcelor schort tijdspad sluiting Ilv...
suske wiet op 18-nov-19 23:49
2
'Aramco niet meer in Londen de boer op'
IceBear1 op 18-nov-19 23:30
4