Aegon « Terug naar discussie overzicht

Aegon maand augustus 2017, op weg naar de cijfers.

2.508 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... 122 123 124 125 126 » | Laatste
2012 dewegomhoog
0
quote:

Peentje, vriend van ..... schreef op 17 augustus 2017 09:40:

Nou, dewegkwijt, dat wordt vanaf volgende week afkicken als je weer 6 dagen in de week keihard moet werken en volgens zeggen alleen dan 's avonds maar tijd hebt om te posten.
Nog aan de wijn gezeten gisteren(avond)?

Morgen een slot < € 5.
De wijn was prima gisteren avond dank voor uw interesse.
Volgende week heb ik ook nog vakantie maar dan gewoon thuis.
Dus u bent nog niet van mij af.
Daarna is het weer volle bak aan de slag want ook bij ons bedrijf is het echt super druk.
We kunnen de orders gewoon niet aan.
En dan ben je inderdaad overdag van mij verlost dat zal u wellicht goed doen.

Nog een prettige dag toegewenst vanuit het zonnige zuiden van Europa.
2012 dewegomhoog
0
quote:

Eurowin schreef op 17 augustus 2017 09:47:

[...]

Zal je het even uitleggen, POST kwam met 6 cent dividend, koers was extreem laag, ik ben expres in POST gegaan om even die 6 cent te pakken.. 98% kans dat die 6 cent binnen 2 dagen weer ingelopen zou zijn en dat gebeurde ook.... AEGON staat voor korte termijn begrippen nu vrij hoog, beurzen staan hoog, Trump blijft een probleem. Zou koers nu 4,95 of 5 staan, zouden veel meer er even ingaan voor die 13 cent... Neemt niet weg dat AEGON het goed gaat doen enz..., maar heb het over de korte termijn beleggers.. zo is de beurs tegenwoordig, gr

..
Dank voor uw toelichting.
[verwijderd]
0
quote:

Eurowin schreef op 17 augustus 2017 11:06:

[...]

Je ziet het toch, maar jij volgt het niet, volgens mij weet je niet eens wat futures zijn, of hoe het werkt... Futures staan nu rood en bijna alle indexen Europa, dat heeft NIETS met hoe hoog AEGON nu wel of niet staat, het gaat gewoon met de DAG mee...

Waarom denk je dat alles bijna in het rood staat... juist ja, omdat de futures DE SnP500 rood staat, computers volgen dat..
"futures staan nu rood en bijna alle indexen Europa, dat heeft NIETS met hoe hoog AEGON nu wel of niet staat"
Hahaha zelfs nu spreek je jezelf tegen!! Futs down en gelijk AEGON ook! 1 van je bekendste uitspraken!! Beleggen voor Dummmies wat voor jou?
Fantast!
[verwijderd]
0
quote:

painter75 schreef op 17 augustus 2017 11:56:

[...]"futures staan nu rood en bijna alle indexen Europa, dat heeft NIETS met hoe hoog AEGON nu wel of niet staat"
Hahaha zelfs nu spreek je jezelf tegen!! Futs down en gelijk AEGON ook! 1 van je bekendste uitspraken!! Beleggen voor Dummmies wat voor jou?
Fantast!
Je begrijpt het blijkbaar nog niet.... ik bedoelde in context met ATH DOW of AEGON, maar laat maar zitten..... Als je niet begrijpt dat futures zeer belangrijk zijn (voor DE DAG) dan heb je niets te zoeken op de beurs, gr
[verwijderd]
0
Vermogensbeheerder Krist Plaizier van Fintessa gaat ervan uit dat de beurzen de komende weken geen grote schommelingen zullen vertonen. ,,Het cijferseizoen is grotendeels achter de rug. De meeste cijfers waren beter dan verwacht, maar de koersen waren hier al op vooruitgelopen. We naderen nu een periode die historisch minder goed is, maar ik zie geen reden voor een grote correctie."

Plaizier meent dat inspiratie nu vooral van centrale banken moet komen. ,,Ik verwacht meer signalen dat een renteverhoging in de VS er voorlopig niet komt. De inflatiedoelstelling van 2% gaat immers niet gehaald worden."

Hij denkt dat de Amerikaanse president eerder een risico vormt dan kansen biedt aan beleggers. ,,Een Trumprally komt er niet meer. Trump wordt niet zo serieus meer genomen. Maar zijn uitspraken richting bijvoorbeeld Noord-Korea kunnen wel een negatieve impact hebben."
andrejes
0
Blijven hangen helaas, hopen dat de futures nog wat up gaan, anders morgen openen op 5 eur ex-dividend
FairValue
0
quote:

Dirk.67 schreef op 17 augustus 2017 10:52:

Zo wat doet dit aandeel het geweldig kan het winst niet eens vast houden morgen onder de 5
Wat een visionair, die Dirk.... neem nog een Best Bier kerel. Voor jou wordt het nooit meer dan een Best Biertje, kans verkeken. De vraag is alleen wel wat is oorzaak en wat is gevolg? Veroordeeld zijn tot Best Bier drinken door je armetierige omstandigheden of armetierige omstandigheden door het Best Bier drinken. Rekenwonder, neem er nog één!
FairValue
0
Al aardig wat meer omzet rond dit tijdstip dan gisteren en eergisteren. De Bigboy's maken gebruik van deze daling en kopen zich in. Volgende week dan door de 5,27 (5,40 zonder dividend).
CJS
0
De koers van Aegon is vandaag voor mij een beetje teleurstellend - betekent waarschijnlijk dat het vertrouwen in Aegon nog niet breed gedragen wordt. Ik denk ook niet dat het gerechtvaardigd is om de grootste AEX daler te zijn op de dag voor ex-dividend en goede NN-cijfers.
Ook wanneer er morgen geopend zal worden onder de 5 vind ik dat dit het aandeel Aegon geen recht doet. Maar is dit werkelijk een probleem? Ik zie dit alleen maar als een mogelijkheid om nogmaals goedkoop mijn Aegon portefeuille aan te vullen, naast 0,13ct Dividend in aandelen. Aegon zal in de komende 3 tot 6 maanden aan kracht winnen en veel mogelijkheden om onder de 5 bij te kopen - naast de toewijzing van 13ct dividend(!!) - zullen er niet komen. Mij zal je dan ook niet horen wanneer morgen onder de 5 wordt geopend!!
FairValue
0
Gisteren was het de grootste stijger dacht ik, nu grootste daler. En dat terwijl Aegon het aandeel is met beste KW verhouding en grootste potentie van de AEX. Risico's vond ik al zwaar overschat maar die zijn met de laatste cijfers zeker van de baan.

Mogelijk gaan we vandaag nog een beweging in eur/dollar zien. Hogere rente/afbouw schulden in Europa betekent sterkere euro en meer ruimte voor rente verhogingen in de VS. Hogere Dollar is sowieso goed voor Aegon. Even de ECB notulen in de gaten houden.

Edit: Dollar stijgt
[verwijderd]
0
Morgen gaat de koers ex dividend onder de 5. Morgen ook expiratiedag. Het lijkt me dat de grote jongens er belang bij hebben dat de koers zich rustig houdt. Ze hebben immers al tijden terug positie gekozen voor een zwak Aegon en zullen niet verwacht hebben dat met Q2 zo snel orde op zaken is gesteld.

Ik verwacht dat de belangen voor een lage Aegonkoers bij een aantal grote spelers enorm zijn voor de expiratie morgen. Na de expiratie is er veel meer opwaartse ruimte voor dit aandeel denk ik. Dan op naar de 5.70
Peett
0
Duidelijke communicatie naar markt van groot belang.

(ABM FN-Dow Jones) De Europese Centrale Bank heeft overwogen om bij de beleidsvergadering in juli de forward guidance voor het monetaire beleid aan te passen. Dit bleek donderdag uit de notulen van de vergadering op 20 juli.

"De suggestie werd gedaan om te overwegen om een kleine aanpassing te doen in de bewoordingen met betrekking tot de forward guidance, omdat het te lang uitstellen hiervan zou kunnen leiden tot afwijkingen tussen de communicatie van het uitvoerend bestuur en de gezondheid van de economie, wat weer een sterkere volatiliteit in de financiële markten tot gevolg zou kunnen hebben wanneer die communicatie uiteindelijk zou veranderen", lazen de notulen.

Uiteindelijk werd besloten om de forward guidance, die als leidraad voor het monetaire beleid geldt, te handhaven omdat de inflatie nog niet is waar die zijn moet en het huidige niveau aan stimuleringsmaatregelen noodzakelijk is om de prijsstabiliteit van rond de 2 procent te krijgen waar de ECB naar streeft. Uit cijfers van Eurostat kwam donderdag naar voren dat de inflatie in de eurozone in juli stabiel is gebleven op 1,3 procent, terwijl de kerninflatie uitkwam op 1,2 procent.

Het belangrijkste rentetarief van de ECB bleef in juli staan op 0,00 procent, terwijl de depositorente 0,40 procent negatief bleef en de strafrente 0,25 procent. De maandelijkse obligatie opkopen ter waarde van 60 miljard euro bleven ook ongemoeid. De ECB benadrukte daarbij dat de verruimingsmaatregelen langer kunnen doorlopen als dit nodig is.

Die boodschap leek haaks te staan op de verwachting van de markt dat de centrale bank mogelijk al wat concreter zou zijn over een eventuele aanpassing van het verruimingsbeleid via een aanpassing van de forward guidance. De verwachtingen over monetaire verkrapping werden voorafgaand aan het rentebesluit in juli aangewakkerd doordat voorzitter Draghi in een toespraak in Portugal een aantal weken eerder daarop leek te hinten. Een onterechte conclusie van de markt, zei de ECB later.

Uit de notulen kwam donderdag naar voren dat de ECB het daarom van groot belang vond om duidelijk naar de markt te communiceren, "om te voorkomen dat er signalen de markt in zouden worden gestuurd die overgeïnterpreteerd zouden kunnen worden", aldus de centrale bank.

Vermoedelijk zal de ECB in het najaar beginnen te overleggen over een eventuele aanpassing van het verruimingsbeleid. De markt hoopte dat Draghi wellicht bij het aanstaande symposium van centrale banken in Jackson Hole al een tipje van de sluier op zou lichten, maar persbureau Reuters meldde eerder deze week op basis van bronnen dat de ECB-voorzitter dit niet zal doen.

De euro noteerde donderdag na het verschijnen van de notulen op 1,1712 dollar, tegen 1,1699 ervoor en 1,1780 donderdagochtend vroeg.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires

August 17, 2017 07:57 ET (11:57 GMT)
5ifty2wo
0
Wanneer wordt die divident uitbetaald?
En maakt het uit wanneer je erin gestapt bent.
M.v.g
andrejes
0
quote:

5ifty2wo schreef op 17 augustus 2017 14:16:

Wanneer wordt die divident uitbetaald?
En maakt het uit wanneer je erin gestapt bent.
M.v.g
Je moet er vandaag in blijven zitten voor het dividend
Zie ander draadje
Data interim dividend 2017

10-08-2017: Dividend announced: € 0,13
17-08-2017: Aegon NY registered shares quoted ex-dividend
18-08-2017: Aegon Euronext-listed shares quoted ex-dividend
21-08-2017: Record date
23-08 t/m 08-09: Election period cash/stock
12-09-2017: Stock fraction announced
15-09-2017: Payment dividend
Marc.D
0
pbr
0
quote:

andrejes schreef op 17 augustus 2017 14:19:

[...]
Zie ander draadje
Data interim dividend 2017

10-08-2017: Dividend announced: € 0,13
17-08-2017: Aegon NY registered shares quoted ex-dividend
18-08-2017: Aegon Euronext-listed shares quoted ex-dividend
21-08-2017: Record date
23-08 t/m 08-09: Election period cash/stock
12-09-2017: Stock fraction announced
15-09-2017: Payment dividend
Vorige keer ging de koers op de ex dividend dag extra hard omlaag

Je kunt dus beter vandaag op tijd eruit en morgen extra laag terugkopen

Of gewoon wachten op 4,25 want die staat er ook binnen maximaal 3 weken
andrejes
0
quote:

Marc.D schreef op 17 augustus 2017 14:23:

Niet te filmen dit !!
Morgen gratis dividend en er toch uit stappen vandaag
DL opzoeken en dan weer iets up, echt Aegon dit weer.
FairValue
0
quote:

pbr schreef op 17 augustus 2017 14:24:

[...]
Vorige keer ging de koers op de ex dividend dag extra hard omlaag

Je kunt dus beter vandaag op tijd eruit en morgen extra laag terugkopen

Of gewoon wachten op 4,25 want die staat er ook binnen maximaal 3 weken
Geef ons inzicht in de krochten van jouw gedachten. Anders krijg je een sticker van de juf met 'ROEPTOETER'
[verwijderd]
0
quote:

Marc.D schreef op 17 augustus 2017 14:23:

Niet te filmen dit !!
Morgen gratis dividend en er toch uit stappen vandaag
Kijk eens naar rest Europa, alles rood, futures steeds slechter, dan gaat AEGON echt niet UP... zo simpel is het.. daarbij nu sprake van rente bijna niet te verhogen, inflatie is er niet.. ook in Europa..
2.508 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... 122 123 124 125 126 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 30 apr 2024 17:37
Koers 5,856
Verschil -0,020 (-0,34%)
Hoog 5,912
Laag 5,840
Volume 3.904.800
Volume gemiddeld 6.583.513
Volume gisteren 3.621.980

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront