Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

alleen positief nieuws!

3.269 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 ... 160 161 162 163 164 » | Laatste
voda
0
Nederlandse ondernemers positief over 2018

Meer omzet, werkgelegenheid en investeringen voorzien.

(ABM FN-Dow Jones) Nederlandse ondernemers zijn positief gestemd en rekenenen op verdere groei van omzet, werkgelegenheid en investeringen in 2018. Dit meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek vrijdag.

"Ten aanzien van de omzet zijn de verwachtingen het meest positief", aldus het statistiekbureau.

In het vierde kwartaal staat het ondernemersvertrouwen op 13,4.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Overschot lopende rekening eurozone neemt toe

Overschot in september bijna 38 miljard euro.

(ABM FN-Dow Jones) Het overschot op de lopende rekening van de betalingsbalans van de eurozone is in september opgelopen ten opzichte van de maand ervoor. Dit bleek vrijdag uit cijfers van de Europese Centrale Bank.

Het overschot op de lopende rekening bedroeg in augustus 34,5 miljard euro en kwam in september uit op 37,8 miljard euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Groei alternatieve beleggingen zet door

Private equity, hypotheken en infrastructuur populair.

(ABM FN-Dow Jones) Het beheerd vermogen van alternatieve beleggingsfondsen groeide in het afgelopen kwartaal opnieuw fors, waardoor de groei sinds 2014 inmiddels 73 procent bedraagt. Dat bleek maandag uit cijfers van De Nederlandsche Bank.

Alternatieve beleggingen groeiden met 5 procent of 7,5 miljard euro tot 150 miljard euro in het derde kwartaal, volgens de cijfers.

Deze 'overige' categorie is daarmee nu goed voor ruim een zesde van het totale beheerde vermogen van Nederlandse beleggingsfondsen.

Het totale beheerd vermogen van Nederlandse beleggingsfondsen steeg in het derde kwartaal ook, met bijna 3 procent tot 870 miljard euro. Van deze stijging met 24 miljard euro was 18 miljard netto-inleg. Daarvan ging 6,8 miljard euro naar aandelenfondsen, 6,2 miljard naar obligaties en 4,3 miljard naar overige fondsen.

Alternatieve beleggingen zijn bijvoorbeeld private equity, hedgestrategieën, woninghypotheken, grondstoffen en infrastructuur.

Private equity is goed voor 35 miljard euro, maar wordt snel ingehaald door woninghypotheken, met inmiddels 32 miljard euro. Ook grondstoffen- en infrastructuurfondsen zitten in de lift. Hedgefondsen zijn de afgelopen jaren stabiel of licht dalend.

De groei van deze 'overige' categorie hangt volgens DNB samen met de lage rente, waardoor investeerders op zoek gaan naar beleggingen die een beter rendement bieden. Een andere reden om in alternatieve categorieën te beleggen is het veronderstelde diversificatievoordeel, omdat de koersbewegingen minder sterk onderling zouden samenhangen dan beursgenoteerde aandelen en obligaties.

Waardestijgingen van onder andere aandelen, obligaties en grondstoffen droegen 19 miljard bij aan het beleggingsresultaat in het derde kwartaal. Deze koerswinsten werden voor een deel tenietgedaan door negatieve wisselkoerseffecten ter waarde van 13 miljard euro, aldus DNB.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Vermogen beleggers stijgt naar recordhoogte

Gepubliceerd op 20 nov 2017 om 12:44 | Views: 2.437

AMSTERDAM (AFN) - Het beheerd vermogen van Nederlandse beleggingsinstellingen heeft in het derde kwartaal van het jaar een recordomvang bereikt. Vooral aandelenfondsen deden het de afgelopen maanden goed. Ook was er sprake van aanhoudende groei bij alternatieve beleggingen zoals hypotheekfondsen, grondstoffen en infrastructuur.

Het totale beheerd vermogen van de beleggingsinstellingen liep volgens cijfers van De Nederlandsche Bank (DNB) in de meetperiode op tot 870 miljard euro. Dat betekende een rendement van in totaal 2,9 procent op beleggingen.

Bij aandelenfondsen was sprake van een rendement van 4,6 procent tot 321 miljard euro. Het aandeel van alternatieve beleggingen steeg met 5,3 procent tot 150 miljard euro. De stijging bij obligatie- en vastgoedfondsen was minder sterk. Het belegd vermogen in obligaties steeg met 0,6 procent tot 277 miljard euro. Bij vastgoed was sprake van een plus van 0,7 procent tot 115 miljard euro.
voda
0
Investeringen weer toegenomen

Gepubliceerd op 22 nov 2017 om 06:48 | Views: 473

DEN HAAG (AFN) - In september was het volume van de investeringen in materiële vaste activa 4,7 procent groter dan in dezelfde maand een jaar eerder, aldus het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

De stijging is wel kleiner dan een maand eerder. In september is vooral meer geïnvesteerd in woningen, vliegtuigen, machines en personenauto’s.

Volgens de zogenoemde investeringsradar van het statistiekbureau zijn de omstandigheden voor de investeringen in november gunstiger dan in september.
voda
0
Consumenten besteden weer meer

Gepubliceerd op 22 nov 2017 om 06:40 | Views: 506

DEN HAAG (AFN) - Consumenten hebben in september 3,1 procent meer besteed dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het is de hoogste groei na januari dit jaar.

Er werd vooral meer uitgegeven aan kleding, schoenen en woninginrichting. Aan voedings- en genotmiddelen besteedden ze daarentegen wat minder dan een jaar eerder. Verder is aan overige goederen ruim 5 procent meer besteed. Consumenten gebruikten meer gas dan in september vorig jaar, aldus het statistiekbureau. Dat hangt samen met het weer.

Aan diensten, zoals woninghuur, reizen met bus of trein, bezoek aan restaurant of kapper, en verzekeringen gaven consumenten ruim 2 procent meer uit dan in september 2016.Uitgaven aan diensten maken ruim de helft van de totale binnenlandse consumptieve bestedingen uit.
voda
0
Consumenten onverminderd positief

Gepubliceerd op 22 nov 2017 om 06:40 | Views: 511

DEN HAAG (AFN) - De stemming onder consumenten is in november onverminderd positief, en gelijk aan de maanden ervoor. Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

De vertrouwensindicator bleef gelijk aan september en oktober staan op 23. Het oordeel over het economisch klimaat is iets minder positief. De koopbereidheid blijft gelijk.

Met 23 ligt het consumentenvertrouwen in november ruim boven het gemiddelde over de afgelopen twintig jaar (min 3). Het vertrouwen bereikte in januari 2000 de hoogste stand ooit op 36. Het dieptepunt werd bereikt in maart 2013 met min 41.
voda
0
Update: Groei Duitse economie houdt aan

Groei van 0,8 procent in derde kwartaal.

(ABM FN) De groei van de Duitse economie lag het derde kwartaal van 2017 hoger dan in het kwartaal ervoor. Dit bleek donderdag uit definitieve groeicijfers van het Duitse bureau voor de statistiek Destatis over de periode van juli tot en met oktober.

Het Duitse bruto binnenlands product steeg in het derde kwartaal met 0,8 procent ten opzichte van de drie maanden ervoor. In het tweede kwartaal bedroeg de groei nog 0,6 procent. In het eerste kwartaal was nog sprake van een groei van 0,9 procent.

Daarbij steeg de export van goederen en diensten met 1,7 procent op kwartaalbasis. De import steeg ook ten opzichte van het vorige kwartaal, maar met een groei van 0,9 procent wel in een lager tempo dan de export.

Op jaarbasis steeg het bruto binnenlands product met 2,3 procent.

Update: om meer informatie toe te voegen.

Door: ABM Financial News.

pers@abmfn.be

Redactie: +32(0)78 486 481

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Oeso ziet piek mondiale groei in 2018

Bedrijven investeren te weinig.

(ABM FN-Dow Jones) De wereldeconomie beleeft zijn beste jaar sinds 2010, met sneller dan verwachte groei in zowel de Verenigde Staten als de eurozone, maar zal naar verwachting volgend jaar zijn top bereiken, als de bedrijfsinvesteringen achterblijven. Dat stelde de Oeso dinsdag.

De economische denktank in Parijs denkt dat een verdere versnelling van de groei in 2018 waarschijnlijk is, maar waarschuwde voor vertraging vanaf 2019, als er geen stappen worden gezet om bedrijfsinvesteringen aan te moedigen.

Die investeringen liggen nog onder het niveau van voor de crisis.

"De projectie heeft de vorm van een bult, en de top van de bult is nu", zei chef-econoom Catherine Mann. "We zien geen uitbraak van het groeipatroon."

Mann schrijft de recente groeiversnelling grotendeels toe aan het nog altijd ondersteunende monetaire beleid van centrale banken, waar recent stimulerend fiscaal beleid bijkwam, zoals geplande belastingverlagingen in de Verenigde Staten.

Maar wat ontbreekt is een intensivering van de concurrentie die zou leiden tot meer investeringen en productiviteitswinst die op hun beurt tot hogere lonen kunnen leiden.

"Wat de afgelopen tien jaar heeft ontbroken is dynamiek bij bedrijven", zei Mann in een interview met The Wall Street Journal. "Felle concurrentie maakt mensen nerveus. Maar wanneer bedrijven met elkaar concurreren om klanten blijer te maken, is het een goede zaak."

De Oeso wees er opnieuw waarschuwend op dat de koersen van beleggingen sneller stijgen dan de economie groeit, en voegde er een waarschuwing aan toe over de hoge schulden. "Als we naar de opbouw van bedrijfsschulden kijken, ziet dat er behoorlijk eng uit", zei Mann. "Als we naar de huizenprijzen wereldwijd kijken, zien die er behoorlijk eng uit."

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
marcel13
0
BAM bouwt winst verder uit

Door John Beijer op 29 nov 2017 om 10:00

BAM

BAM begon 2017 op 4,38 euro en stond in mei op 5,50 euro en liet dus een prima performance zien. Echter, in mei moest men een grote tegenslag verwerken toen de parkeergarage bij Eindhoven Airport voor een deel instortte. De koers kon vervolgens wat opveren met een hoogste punt in augustus op 5,40 euro.

Echter, de onderzoekers concludeerden dat de ineenstorting een gevolg was van een constructiefout en wederom ging de koers enorm onderuit. Ondanks het feit dat het goed gaat met bouwend Nederland, zien we tijdens de presentatie van de derde kwartaalcijfers dat de omzet van BAM lager uitvalt dan een jaar terug en hierdoor staat de koers momenteel rond de 4,50 euro.

Toch zie ik wat lichtpuntjes. De effecten van Brexit vallen mij reuze mee, als ik naar de cijfers kijk. De woningmarkt trekt in Nederland aan en BAM verkocht 11% meer woningen en die trend zal zich gaan doorzetten in 2018 verwacht ik. De omzet van BAM in totaal valt dus iets tegen, maar wat men doet, doet men wel tegen hogere marges. Dit geeft aan dat men bij aanbestedingen in een iets betere onderhandelingspositie zit, nu de economie aantrekt en er meer opdrachten te verdelen zijn. De orderportefeuille is langzaam aan het groeien tegen betere prijzen en minder risico's. Ik blijf dan ook van mening dat de huidige dip nu een koopmoment is en het aandeel op weg mag naar 5,20 euro.

www.beursduivel.be/Column/272972/BAM-...
marcel13
0

BAM Infra BIM Level 2 gecertificeerd

Door Gerard Vos in Nieuwbouw · 30 november 2017

Als eerste bouwbedrijf ter wereld is BAM Infra gecertificeerd voor het hoogste niveau van Building Information Modeling (BIM), BIM Level 2. In BIM worden bouwprojecten 3D ontworpen. “BIM vertegenwoordigt een radicale verandering in hoe de bouw wordt uitgevoerd.”

bouwenuitvoering.nl/nieuwbouw/bam-inf...
voda
0
Nederlandse industrie op recordstand

Inkoopmanagersindex naar 62,4.

(ABM FN-Dow Jones) De inkoopmanagersindex voor de Nederlandse industrie is in november weer gestegen. Dit bleek vrijdag uit cijfers van Markit en Nevi.

De inkoopmanagersindex steeg van 60,4 in oktober naar 62,4 afgelopen maand. Dit is het hoogste cijfer sinds het begin van dit onderzoek in 2000.

"De industrie gaat 2017 sterk afronden. En wat is het perspectief voor 2018? Zonder meer goed. Maar we zullen moeten oppassen voor oververhitting. Inflatie zal sterk gaan toenemen, als gevolg van hogere inkoopprijzen en lonen. Dat zal de vraag gaan afremmen", concludeerde Arjan van Weele van de TU Eindhoven. Hoe snel dit gaat gebeuren, dat is volgens Van Weele niet te zeggen.

Een indexstand groter dan 50 wijst op groei van de industrie, terwijl minder dan 50 krimp betekent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: optimisme beursexperts is terug

Ahold Delhaize topper voor december.

(ABM FN-Dow Jones) Aan het einde van 2017 is het optimisme onder de beursexperts teruggekeerd. Dit concludeerde analist Corne van Zeijl van Actiam.

Uit de maandelijkse enquete die Actiam onder beursexperts houdt, bleek dat "maar liefst de helft van de ondervraagden" denkt dat de beurs in december zal stijgen. "Men gaat vooral van een eindejaarsrally uit", aldus Van Zeijl. Slechts 15 procent van de experts is somber gestemd voor december, de overige 35 procent is neutraal.

De experts waren het hele jaar door erg terughoudend. "De afgelopen maand lieten ze die terughoudendheid voorzichtig een klein beetje varen. En prompt ging de AEX met 1,8 procent naar beneden", constateerde Van Zeijl.

Top & Flop

Komende maand moeten beleggers vooral het aandeel Ahold Delhaize in portefeuille hebben, menen de experts. Ook ASML, Altice en indexzwaargewicht Shell zijn geliefd onder de experts. Volgens Van Zeijl vinden de kenners dat Altice, althans voor even, voldoende gedaald is. ASML stond in november nog bij de floppers, en de koers daalde inderdaad.

Gemalto, afgelopen maand nog een topper volgens de experts, daalde echter ook in november. Voor december rekenen de experts op een verdere daling van het aandeel.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
hirshi
0
Unilever ziet lokale merken groeien in populariteit.

Klanten keren zich meer af van internationale merken en hebben een voorkeur voor lokale producten.
Dat gebeurt niet alleen in opkomende markten in Azië, maar ook in de Verenigde Staten en Europa, merkt voedingsmiddelen- en verzorgingsproductenmaker Unilever op.


Bron: nu.nl

Unilever signaleert dat dus tijdig en kan haar strategie aanpassen. Dat zullen ze zeker doen. Meer lokale producten in de schappen. Wie wel eens boodschappen haalt ziet dat nu al.

Maar daar gaat het mij niet om.
In feite een warm pleidooi voor een belegging in lokale fondsen die zich binnen de onderhavige sector toeleggen op de thuismarkt.

Een studie waard.
Zelf denk ik dan aan een niche in de branche: takeaway.com.

Naarmate die diversiteit in lokale producten doorbreekt bij de thuisbezorgers van maaltijden zullen ze in populariteit kunnen toenemen.

Ander idee?
hirshi
0
Adyen BV, a fast-growing Dutch payments company backed by Silicon Valley billionaires, is considering an initial public offering as early as next year, according to people familiar with the matter.

The startup, whose more than 4,500 customers include eight of the 10 biggest U.S. internet companies as well as several large retailers, is speaking to advisers about a potential listing, the people said, asking not to be identified discussing private information. No final decisions have been made and the firm could choose to stay private for longer, the people said.


www.bloomberg.com/news/articles/2017-...

Edit

Wie kent dit bedrijf niet van het succesvolle betaalsysteem iDEAL?
voda
0
Minder faillissementen in november
Meeste bedrijven gestopt in handel.

(ABM FN-Dow Jones) Het aantal failliet verklaarde bedrijven in Nederland is in november gedaald. Dit bleek dinsdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

In november zijn er 8 bedrijven minder failliet verklaard dan in oktober, meldde het CBS. Deze daling volgt op stijgingen in september en oktober.

Niet gecorrigeerd voor zittingsdagen zijn er in november 241 bedrijven en instellingen, exclusief eenmanszaken, failliet verklaard.

Van alle bedrijfstakken vielen er in de handel de meeste faillissementen, namelijk 63. De handel behoort tot de bedrijfstakken met de meeste bedrijven. Relatief gezien werden er in november de meeste faillissementen uitgesproken in de horeca.Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Nederlandse economie blijft in hoogconjunctuur
CBS ziet geen tekenen van omslag.

(ABM FN-Dow Jones) De Nederlandse economie verkeert in een hoogconjunctuur en volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek zijn er geen tekenen van een naderende omslag, die achteraf tien jaar geleden voordat de financiële crisis uitbrak wel zichtbaar waren. Dit meldde het statistiekbureau woensdag.

De conjunctuur zit volgens het CBS sinds de zomer van 2014 in een opgaande lijn. Eind 2007 was er sprake van een even lange opgaande fase. De conjunctuur indicatoren van het statistiekbureau noteren momenteel op een vergelijkbaar niveau als destijds.

Maar het CBS geeft toe dat achteraf eind 2007 al eerste tekenen zichtbaar zijn geweest voor een mogelijke omslag. In het najaar van 2008 brak vervolgens de financiële crisis uit. Deze tekenen heeft het statistiekbureau nu niet ontwaard.

De graadmeter voor het consumentenvertrouwen daalde in september 2007 ongekend hard, maar ligt in 2017 al het hele jaar op een hoog niveau. De vertrouwensindicator noteerde in november dit jaar 22 punten hoger dan dezelfde maand tien jaar geleden.

Eind 2007 waren ook de omstandigheden voor de export, consumptie en investeringen al sinds augustus van dat jaar aan het verslechteren. Dit is nu niet aan de orde volgens het CBS.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Verkoop bedrijfsvoertuigen in Nederland stijgt
Ook stijging verkoop in Europese Unie.

(ABM FN-Dow Jones) Het aantal verkochte bedrijfsvoertuigen in Nederland is in november in een iets hoger tempo gestegen dan in de gehele EU. Dit bleek donderdag uit cijfers van de Europese brancheorganisatie ACEA.

Het aantal verkochte vrachtwagens en personen- en bestelbussen nam vorige maand in Nederland op jaarbasis met 3,1 procent toe tot 7.459 stuks.

In de Europese Unie bedroeg de gemiddelde stijging in november 2,5 procent tot 210.554 stuks.

In Duitsland, de grootste economie in de EU, was sprake van een stijging met 6,1 procent. In Frankrijk was er een stijging met 9,2 procent, maar in het Verenigd Koninkrijk nam de verkoop juist met 11,8 procent af, een versnelling ten opzichte van de krimp een maand eerder. In Italië werden 10,0 procent minder bedrijfsvoertuigen verkocht, maar in Spanje bedroeg de groei 15,3 procent.

In de eerste elf maanden van dit jaar steeg het aantal verkochte vrachtwagens en personen- en bestelbussen in Nederland met 12,7 procent tot 82.114 stuks. In de Europese Unie was sprake van een stijging met 3,9 procent.

In de eerste elf maanden van dit jaar steeg het aantal verkochte vrachtwagens en personen- en bestelbussen in Nederland met 3,0 procent tot 84.357 stuks. In de Europese Unie was sprake van een stijging met 3,9 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Consumentenvertrouwen eurozone aangetrokken
Index in positief terrein.

(ABM FN-Dow Jones) Het consumentenvertrouwen in de eurozone is in december verbeterd. Dit bleek donderdag uit voorlopige cijfers van de Europese Commissie.

De index voor het consumentenvertrouwen steeg van een nulstand in november naar 0,5 positief in december.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Aantal werklozen zakt onder de 400.000

Gepubliceerd op 21 dec 2017 om 06:36 | Views: 1.260

DEN HAAG (AFN) - Het aantal werklozen is in november voor het eerst sinds augustus 2009 onder de 400.000 uit gekomen. Daarmee is de werkloosheid op het laagste punt in acht jaar. Dat bleek donderdag uit gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek en uitkeringsinstantie UWV.

In november hadden bijna 8,7 miljoen mensen betaald werk. Dat is het hoogste aantal ooit, aldus de onderzoekers. Het aantal 15- tot 75-jarigen met betaald werk is de afgelopen drie maanden met gemiddeld 15.000 per maand toegenomen. Ruim 4,2 miljoen mensen hadden om uiteenlopende redenen geen betaald werk. Onder hen waren dus 397.000 mensen die aangaven recent naar werk te hebben gezocht en daarvoor ook direct beschikbaar te zijn. Het werkloosheidspercentage daalde daarmee naar 4,4 procent.

Vorig jaar waren er rond dit moment nog bijna 500.000 werklozen. Het Centraal Planbureau ging daarbij in zijn jongste raming uit van een verdere daling, naar gemiddeld 360.000 werklozen. Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid spreekt in een reactie van mooie cijfers.

Het aantal lopende ww-uitkeringen nam vorige maand met ruim 6000 duizend af tot 337.000. Het was de tiende maand op rij dat er sprake was van minder uitkeringen. Vooral in de bouw is sprake van een daling van de uitkeringen. Alleen in de sectoren landbouw en visserij, horeca en culturele instellingen nam het aantal lopende uitkeringen toe. Dat komt waarschijnlijk omdat er in dit seizoen minder werk is in deze sectoren.
3.269 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 ... 160 161 162 163 164 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
878,83  -3,44  -0,39%  30 apr
 Germany40^ 17.905,20 -1,18%
 BEL 20 3.883,26 -0,09%
 Europe50^ 4.901,63 -1,60%
 US30^ 38.043,99 0,00%
 Nasd100^ 17.570,06 0,00%
 US500^ 5.063,57 0,00%
 Japan225^ 38.318,54 0,00%
 Gold spot 2.319,22 -0,71%
 EUR/USD 1,0715 +0,43%
 WTI 81,58 -1,35%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
  4. Premium
    Uitbundige korting op het aandeel Exor
  5. Premium
    Logische herfinanciering Pharming

Stijgers

Corbion +2,70%
B&S Group SA +1,20%
Ahold Delhaize +1,17%
ForFarmers +1,04%
OCI +1,00%

Dalers

VIVORYON THER... -13,94%
EBUSCO HOLDING -5,50%
ACOMO -4,69%
Air France-KLM -4,29%
Arcadis -3,88%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront