Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

closer
0
Soms probeer ik het me voor te stellen...

Stel (let op: "stel") dat inderdaad een "geheime kliek" aan de touwtjes trekt in de VS, en die hebben genoeg van Trump en willen voorkomen dat hij nog eens vier jaar president wordt, hoe zouden ze dat dan doen?
En als de Republikeinen dat zien gebeuren en "de democratie willen redden" (dezelfde claim als waarmee de Democraten hun impeachment-proces voerden)? Zou het dan zo gaan als in onderstaande video?

twitter.com/GOP/status/13294909752663...

De ellende is dat dit waarschijnlijk tot in de verre toekomst een terugkerend thema blijft met miljoenen aanhangers, net als "de neppe maanlanding", het gerucht dat de 9-11 aanslag op het World Trade Center "van binnenuit" zou komen, en nu als de kers op de taart, de "gemanipuleerde presidentsverkiezingen van 2020"...
closer
1
Hahaha, uit The Guardian:

Rather unexpectedly this morning there has been a call to name the upcoming Coronavirus vaccines after the current president of the United States. Geraldo Rivera on Fox thinks it would be nice to honor Donald Trump that way.

Josh Marshall @joshtpm twitter.com/joshtpm/status/1329776726...
To soften the blow of defeat Fox's Geraldo proposes naming the vaccine after Trump. "It would be a nice gesture to him and years from now it would become kind of a generic name. Have you got your trump yet, I got my trump, I'm fine. I wished we could honor him in that way."

There have been other ideas.

Michael Simon @mbsimon twitter.com/mbsimon/status/1329783476...
How about we name the tombstone above the grave of the 250,000 Americans who died from Covid because he was too much of a “macho man” to listen to scientists a “Trumpstone”?

“Hey - did you visit your grandmother’s Trumpstone?”
het zwaard
0
luchtschip: Ja, zijn haar kleuring loopt uit door het vele zweten van Rudy Giuliani.

Hij zal nog harder beginnen zweten wanneer hij samen met Trump ten onder zal gaan.
Opentop
0
De republikeinen (een groot deel) zijn doodsbang voor alles wat wordt geadviseerd,voorgeschreven en nog erger verplicht. In Florida is men geïnfecteerd met het idee dat de dems , communistisch zijn.
Zou het niet een politiek verstandige keuze zijn, om zodra vaccines er zijn, iedereen vrij te laten of die wel of niet wil. Er is toch niet genoeg in het begin. Met dien verstande dat je voor bepaalde beroepen het wel verplicht stelt. Dat zou voor de dems een mooi gebaar zijn, het zou het vertrouwen kunnen winnen. Dus ook niet hameren, gewoon stellen we hebben het als u wilt. De verplichting voor bepaalde beroepen is makkelijk te begrijpen. Immers je moet een bepaalde lengte hebben voor Disney's attracties, je moet een bepaalde leeftijd hebben voor een auto, zo ook als je een bepaald beroep wilt uitoefenen dan hoort een vaccinatie erbij. Je gaat ook niet naar de tropen zonder malaria tabletten. (wellicht de reps wel). Het lijkt me juist verkeerd om de bevolking te pushen zeker als je al een soort van verdacht bent.
Opentop
1
quote:

het zwaard schreef op 20 november 2020 15:56:

luchtschip: Ja, zijn haar kleuring loopt uit door het vele zweten van Rudy Giuliani.

Hij zal nog harder beginnen zweten wanneer hij samen met Trump ten onder zal gaan.
Je kan zien dat de man alleen woont.
Echt jammer te zien hoe die man steeds , armoediger aan het worden is.
Niet alleen zijn emoties heeft die niet onder controle, hij flipt echt.
Heb je die ring weleens gezien aan zijn vinger, die moet van Gambino geweest zijn.
Als man van stand, vergeet niet de man had best aanzien als burgemeester van NY
kan je toch niet met zo'n ring lopen.
Dan die Borat kwestie zo'n verlies aan decorum.
Nu loopt zijn haarverf uit op de weinige stukken haar die hij heeft nota bene.

Echt he, Trump gelooft niet in corona, maar ik weet zeker dat Trump echt op anderhalve
meter afstand blijft van zo'n man.

Daar waar Giuilani afzakt, moet ik zeggen ziet Trump er na zijn kuur veel beter uit.
Hij lijkt slanker , zit er fris uit en zijn haar is zelfs normaal van kleur.

het zwaard
1
Hij lijkt slanker , zit er fris uit en zijn haar is zelfs normaal van kleur.

Zou best kunnen dat hij dan ook al héél hard heeft gezweet !
hap
2
quote:

Beperktedijkbewaking schreef op 20 november 2020 11:00:

[...]Ik zeur nog wel!
Ik begrijp je uitleg en accepteer het feit dat je gebruik maakt van Google-vertalingen. Ik doe dat ook heel af en toe bij vertalingen uit het Spaans of Frans.

Maar het is bekend dat die vertalingen soms krom of onbegrijpelijk zijn. Daarom moet je ze nalopen, en waar nodig verbeteren. In ieder geval tot leesbare taal.

Dat doe jij niet. Daardoor gaat de inhoud bij jou verloren. Je post gewoon teveel. Neem eens de tijd om je vertalingen om te zetten tot iets echt leesbaars, i.p.v. zo extreem veel posts te plaatsen.

Luchtschip lijdt aan hetzelfde euvel, Hij verzuipt in zijn eigen draad door waanzinnig veel onderling nauwelijks gecoördineerde posts.
Volgens mij een verslaving. Eindeloos en continu posten, i.p.v. lezers helder informeren.
Ik heb er geen zin meer in. Beperk je, of ik hou deze draad voor gezien.

Het gaat me niet om jullie inhoudelijke teneur, daar ben ik het veelal mee eens.
Het gaat me om jullie doodsaaie en zich herhalende berichten waardoor jullie je eigen goede bedoelingen om zeep helpen.

Ik vind die machine-vertaalde stukken tekst wel koddig. Meestal kan ik rare zinswendingen of niet-toepasselijke woorden wel terugvertalen naar het Engels, maar dat komt waarschijnlijk doordat ik veel in het Engels schrijf en dan vaak geconfronteerd word met mijn Nederlandstalige achtergrond. Dat terugvertalen heeft bovendien een opmerkelijk neven-effect. De extra inspanningen in het begrijpen van zo'n tekst leiden er ook toe dat je dieper doordringt in die tekst. Je gaat er minder snel doorheen.

Daarnaast kan ik natuurlijk veel waardering opbrengen voor al dat zoekwerk en sympathiseer sterk met de meningen van deze posters.

Keep up the good work!
(hopelijk heeft dat geen google-translate nodig)
luchtschip
0


Anthony Tata, onder Minister van Defensie, test positief voor corona en moet in quarantaine.

Trump had Tata net aangesteld, op 10 november.
En reeds 10 dagen later test hij positief

Top Pentagon official newly installed by Trump tests positive for coronavirus

twitter.com/ericgarland/status/132980...

Wat voor snode plannen Trump mogelijk in gedachten heef na die zuivering op 10 november, op Tata hoeft hij de komende 2 weken niet te rekenen.

Tata is the latest top Trump administration member to become infected with the coronavirus. White House Chief of Staff Mark Meadows tested positive after attending an election night party at the White House. Others who were at the party also tested positive, including White House political director Brian Jack, former White House aide Healy Baumgardner and Trump campaign advisors David Bossie and Corey Lewandowski.

www.latimes.com/world-nation/story/20...
whammy
0
De laatste stuiptrekkingen van een doldwaze..... maar met verstrekkende gevolgen.

Hoewel het democratisch mandaat hem is ontnomen, gooit Donald Trump in zijn laatste maanden nog even alle remmen los.

-Zo gaat hij rechten veilen om te boren naar gas en olie in het noordpoolgebied, en faciliteert hij een wapendeal $23 mrd met Saudi-Arabië.Joe Bidens team krijgt ondertussen geen toegang tot veiligheidsbriefings.
whammy
0
Vervolg op bovenstaande

Hoe langer het traineren doorgaat, hoe zwakker de VS worden. Anthony Fauci, Amerika’s voornaamste infectieziekten-expert, heeft gewaarschuwd dat de weigering om Biden voor te bereiden op zijn aanstaande rol de covid-pandemie zal verergeren. De medische wereld smeekt Trump om de aanstaande president deelgenoot te maken van de officiële covid-cijfers. Ook op dit gebied lijkt Trump Amerika te laten barsten. De teller bijgehouden door de New York Times stijgt inmiddels uit boven de 150.000 besmettingen en 1500 doden per dag.
Bron:FD
gnocchi.
0
Link Engels.

lawandcrime.com/opinion/ivanka-trumps...

De woede-tweets van Ivanka Trump over lopende onderzoeken naar belastingfraude kunnen haar juridische verdediging ernstig schaden

lawandcrime.com

Eerste dochter Ivanka Trump staat meestal niet bekend om dit soort zelf-sabotage via sociale media, maar de tijden lijken te veranderen. FDOTUS tweette donderdagavond en hekelde tegen lopende strafrechtelijke en civiele onderzoeken waarover de New York Times berichtte.

"Dit is intimidatie puur en simpel", tweette ze. "Dit‘ onderzoek ’door democraten uit NYC is voor 100% ingegeven door politiek, publiciteit en woede. Ze weten heel goed dat er hier niets is en dat er helemaal geen belastingvoordeel was. Deze politici zijn gewoon meedogenloos. "

Hoewel de kreten van oneerlijke intimidatie en politiek gemotiveerde onderzoeken niets nieuws zijn van de Trump-familie, is de stelling "er was helemaal geen belastingvoordeel" een hoofdbreker. In wezen onthult Ivanka een verdedigingsstrategie met die totaal onnodige zes woorden; wanneer er een onderzoek of vervolging in behandeling is, zijn openbare verklaringen over de inhoud van de zaak ongeveer net zo onverstandig als maar kan.
De "intimidatie" waar Ivanka naar verwijst, zijn eigenlijk twee afzonderlijke fraudeonderzoeken van de staat New York (een civiel, een crimineel) naar president Donald Trump en zijn bedrijven. Specifiek gaat het om forse advieskosten, waarvan sommige naar verluidt zijn geïnd door Ivanka Trump. De onderzoeken van Manhattan District Attorney Cy Vance en New York Attorney General Letitia James, beide Democraten, zijn al een tijdje aan de gang; Onlangs werden echter nieuwe dagvaardingen aan de Trump-organisatie betekend voor gegevens die specifiek betrekking hadden op de twijfelachtige advieskosten.
De vragen van New York volgen gedeeltelijk uit de recente Times-berichtgeving over het feit dat Donald Trump in 2017 slechts $ 750 aan federale inkomstenbelasting betaalde.
Een methode die Trump naar verluidt gebruikte om zijn belastbaar inkomen te verlagen, was door miljoenen aan advieskosten af ??te trekken als legitieme bedrijfskosten. Uit documenten bleek dat Ivanka Trump de ontvanger was van honderdduizenden van dergelijke advieskosten. In feite meldde de Times dat een openbaarmaking in 2017 die door Ivanka Trump werd ingediend, aantoonde dat ze $ 747.622 aan advieskosten rapporteerde - een cijfer dat “exact overeenkwam met de advieskosten die door de Trump-organisatie als belastingaftrek werden geclaimd voor hotelprojecten in Hawaii en Vancouver, British Columbia. "
Dit kan een probleem zijn, aangezien mevrouw Trump een executive officer was van zowel het bedrijf dat de betaling deed als het bedrijf dat de advisering deed. Wanneer een sleutelpersoon aan beide kanten van een dergelijke transactie staat, kunnen belastingaftrekposten dat wel zijn
hap
0
quote:

whammy schreef op 20 november 2020 16:59:

Vervolg op bovenstaande

Hoe langer het traineren doorgaat, hoe zwakker de VS worden. Anthony Fauci, Amerika’s voornaamste infectieziekten-expert, heeft gewaarschuwd dat de weigering om Biden voor te bereiden op zijn aanstaande rol de covid-pandemie zal verergeren. De medische wereld smeekt Trump om de aanstaande president deelgenoot te maken van de officiële covid-cijfers. Ook op dit gebied lijkt Trump Amerika te laten barsten. De teller bijgehouden door de New York Times stijgt inmiddels uit boven de 150.000 besmettingen en 1500 doden per dag.
Bron:FD

Onwillekeurig vraag je je af wat de verhouding Republikeinen-Democraten is in deze cijfers. Als je kijkt naar het Congres en de Senaat liggen de besmettingscijfers zwaar in het nadeel van de Republikeinen. Misschien is dat een geruststelling voor Trump dat de meeste virussen op Republikeinen lijken te stemmen.
gnocchi.
0
Link Engels.

www.axios.com/biden-white-house-legis...

Biden kondigt een nieuwe golf van belangrijke aanwervingen in het Witte Huis aan

Ursula Perano

Het overgangsteam van de verkozen president Biden heeft vrijdag vier nieuwe aanwervingen voor de topadministratie benoemd, waaronder Cathy Russell als directeur van het White House Office of Presidential Personnel.
Waarom het ertoe doet: Biden en de inkomende First Lady Jill Biden wenden zich tot meer van hun eigen geteste bondgenoten om zowel het beleid als de outreach te begeleiden.
Russell was eerder plaatsvervangend assistent van de president en stafchef van Jill Biden tijdens de regering-Obama.
Russell, wiens echtgenoot, Tom Donilon, zichzelf bij de CIA of elders in het kabinet zou kunnen vinden, zal verder de delicate taak hebben om ervoor te zorgen dat de vele vrienden en voormalige stafleden van Biden geschikte posities vinden in zijn administratie.
De andere neemt aan:
Louisa Terrell is benoemd tot directeur van het White House Office of Legislative Affairs. Ze is een ervaren congresmedewerker die zowel aan beide kanten van het Capitool als aan K Street gerespecteerd wordt. Ze diende als speciale assistent van de president voor wetgevende zaken tijdens de regering-Obama.
Carlos Elizando is benoemd tot sociaal secretaris van het Witte Huis. Hij diende als speciale assistent van de president en sociaal secretaris van de Bidens gedurende de Obama-jaren. Hij is de eerste Latijns-Amerikaanse Amerikaan die in de rol dient.
Mala Adiga is benoemd tot beleidsdirecteur voor Jill Biden. Ze was een senior beleidsadviseur bij de Biden-campagne.
gnocchi.
0
Link Engels.

www.iex.nl/Forum/Topic/1341444/Koffie...

De top Republikeinen die Biden hebben erkend als gekozen president...

Ursula Perano

Sommige gekozen Republikeinen breken de gelederen met president Trump om te erkennen dat de verkozen president Biden de presidentsverkiezingen van 2020 heeft gewonnen.
gnocchi.
0
Link Engels.

hillreporter.com/florida-senator-rick...

Senator Rick Scott uit Florida Positief voor Coronavirus
DOOR Timothy Evans 20 november 2020

GOP senator Rick Scott uit Florida maakte vrijdagochtend bekend dat hij positief heeft getest op het coronavirus. Een verklaring van zijn kantoor gaf aan dat hij "milde symptomen" ervaart en zich afzondert in zijn huis in Napels, Fla.
De Tampa Bay Times meldt dat Scott gelooft dat hij afgelopen vrijdag het virus heeft opgelopen nadat hij in Georgië campagne had gevoerd voor senatoren Kelly Loeffler en David Perdue. Scott ging afgelopen zaterdag in quarantaine nadat hij hoorde dat hij in contact was gekomen met iemand die later positief testte op het virus. Hij deed twee sneltests, die beide negatief waren, maar op dinsdag kreeg hij de nauwkeurigere PCR-test. Het positieve resultaat van die test kwam vrijdagochtend terug.
Scott is de tiende senator die COVID-19 contracteert. Eerder deze week kondigde de 87-jarige senator Chuck Grassley (R-Iowa) aan dat hij positief had getest. Ook zijn maar liefst 26 Tweede Kamerleden positief getest.

Scott heeft zich verzet tegen verplichte maskermandaten en zegt dat regeringen moeten "stoppen ons te vertellen wat we moeten doen". Maar hij heeft ook meer uitgesproken dan andere Republikeinen in het aanmoedigen van mensen om de richtlijnen voor de volksgezondheid te volgen en hij is vaak in het openbaar te zien met een masker.

(Foto door Mark Wilson / Getty Images)
Tijdens zijn campagne op 12 november droeg Scott een masker tijdens een indoor campagnebijeenkomst in Georgië voor Loeffler en Perdue. Hij verwijderde het masker om te spreken, maar zette het daarna weer op om een ??selfie te maken met de twee senatoren, die geen van beiden een masker droegen. Scott schudde toen kort de supporters de hand en leunde door zijn masker in een kus op de wang.
Scott's onthulling komt aan het einde van een week waarin senator Sherrod Brown (D-Ohio) op de Senaatsvloer ruzie kreeg met presiderende officier Alaska senator Dan Alexander over Alexanders weigering om een ??masker te dragen terwijl hij in de kamer was. GOP senator Ted Cruz voelde de behoefte om in te gaan op de kwestie, en noemde Brown "een complete ezel" voor het dragen van een masker.
closer
0
quote:

gnocchi. schreef op 20 november 2020 17:18:

De DOJ zijn zijn advocaten niet meer.
Heerlijk.
rationeel
0
quote:

josti5 schreef op 20 november 2020 09:12:

Kijk, het ging toch niet helemaal goed in Georgia, dat tellen:

NOS Teletekst 128

Biden wint Georgia ook na hertellen


Het hertellen van de stemmen in de
Amerikaanse staat Georgia verandert
niks aan de verkiezingsuitslag in die
staat.Dat betekent dat Joe Biden de
staat en de 16 kiesmannen die bij de
winst horen behoudt.

Het hertellen van de 5 miljoen stemmen
was op initiatief van de autoriteiten,
omdat de marge tussen president Trump
en aankomend president Biden erg klein
was.Hij lag na de eerste telling zo'n
14.000 stemmen voor,nu is die
voorsprong 12.284 stemmen.

President Trump kan ook nog vragen om
een hertelling.Hij heeft daar twee
werkdagen de tijd voor.
------------------------

Maar liefst 1716 'fouten' in het voordeel van Biden...
Het kernpunt schijnt te zijn, dat het tellen niet is waar het omdraait, maar dat de enveloppen waar de kaartjes in zaten zijn weggegooid.

Op die enveloppen stonden de gegevens van de stemmer. Nu kan het zo zijn dat iemand meerdere kaartjes heeft ingeleverd, of andere zaken die niet deugen. Het is niet na te gaan.
rationeel
0
Ze moeten dat soort stemmen gewoon niet toe staan. Gewoon naar een kantoor. Paspoort laten zien en oproep controleren door een democraat en een republikein.

Na afloop een snoepje, zo doen we dat bij ons toch ook:)
71.270 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2427 2428 2429 2430 2431 2432 2433 2434 2435 2436 2437 ... 3560 3561 3562 3563 3564 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
910,59  +6,38  +0,71%  10 mei
 Germany40^ 18.773,50 +0,00%
 BEL 20 4.013,33 +0,70%
 Europe50^ 5.084,27 -0,02%
 US30^ 39.507,00 0,00%
 Nasd100^ 18.156,80 0,00%
 US500^ 5.221,51 0,00%
 Japan225^ 38.190,30 0,00%
 Gold spot 2.357,54 -0,13%
 EUR/USD 1,0771 0,00%
 WTI 78,28 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Accsys +5,43%
CM.COM +2,92%
NX FILTRATION +2,63%
RANDSTAD NV +2,61%
ForFarmers +2,43%

Dalers

Kendrion -2,99%
UMG -2,95%
Alfen N.V. -2,63%
EBUSCO HOLDING -2,29%
VIVORYON THER... -1,85%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront