Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Coronavirus echt gevaar?

[verwijderd]
0
quote:

Ed Verbeek schreef op 18 februari 2021 17:25:

Voor de suffies die nog steeds niet in de gaten hebben dat corona - anders dan 'gewone' griep - alleen echt gevaarlijk is voor ouderen (en voor het overige wellicht ook obesitaspatienten van jongere leeftijd):

Alleen rond ouderen/obesitaspatienten hoeven er maatregelen te gelden.
Al lijken mij groepsbijeenkomsten binnen in slecht geventileerde ruimte of lage (absolute) luchtvochtigheid nog steeds onverstandig.
Heb je nu nog niet geleerd dat er lange termijn gevolgen kunnen zijn (zelfs bij vrij onschuldige besmettingen), dat Sars-Cov2 hele ernstige neurologische problemen kan veroorzaken, soms met de dood tot gevolg (ook bij jonge gezonde mensen) en dat IC opnames kunnen leiden tot PICS en PTSS met enorme gevolgen. Dat eenvoudige besmettingen al hebben gezorgd voor het ontstaan van mutaties die zorgen voor herbesmettingen en opnieuw overbelaste zorg (kijk maar eens naar Manaus).

Ga lekker weer in de mortaliteit statistieken duiken maar denk niet dat die weergeven wat er allemaal met door Covid-19 besmette mensen gebeurd.

Arme Buffet
0
De lange termijn gevolgen zijn er zeker!
Er hangt ons straks een schuld om de nek die we nog nooit hebben gekend.
De hele HORECA is failliet.
Vele winkelketens failliet.... of gaan we dat ook allemaal op hoesten?
KLM blijven ze maar reanimeren, maar is allang dood.

En dan de gezondheid. Wat denk je wat het langetermijneffect is voor jongeren. Dit is nu al het tweede volledig overhoop gegooide schooljaar. Zij met een fijne thuissituatie hebben het moeilijk, zijn met een onprettige thuissituatie zijn straks voor het leven getekend. Maar laten we hier maar volledig aan voorbij gaan.

Nee, de oplossing van Rutte om te denken dat thuisblijven en het waait wel weer over tactiek, is er 1 van kop in het zand.
Actief moet bekeken worden hoe we zo veel mogelijk weer normaal maken, zonder daarbij de cijfers uit het oog te verliezen.
Maar het zou niet verkeerd zijn als nu de ouderen maar even 3 maanden zonder contact gaan ipv nog eens 3 maanden van de jeugd.
josti5
0
quote:

Kleintje66 schreef op 18 februari 2021 17:39:

[...]

Heb je nu nog niet geleerd dat er lange termijn gevolgen kunnen zijn (zelfs bij vrij onschuldige besmettingen), dat Sars-Cov2 hele ernstige neurologische problemen kan veroorzaken, soms met de dood tot gevolg (ook bij jonge gezonde mensen) en dat IC opnames kunnen leiden tot PICS en PTSS met enorme gevolgen. Dat eenvoudige besmettingen al hebben gezorgd voor het ontstaan van mutaties die zorgen voor herbesmettingen en opnieuw overbelaste zorg (kijk maar eens naar Manaus).

Ga lekker weer in de mortaliteit statistieken duiken maar denk niet dat die weergeven wat er allemaal met door Covid-19 besmette mensen gebeurd.

Wat jij aan mogelijke gevolgen omschrijft, geldt in principe voor iedere lagere luchtweginfectie.
En dat geldt óók voor mogelijke mutaties.
asti
0

Hoeveel jongeren hebben tot nu toe met hele ernstige neurologische problemen en IC opname te maken gehad?

Wat te denken van de verhalen van jonge COVID-19 survivors over vermoeidheid en hoofdpijn weet ik niet. Het zal wel.
[verwijderd]
0
quote:

josti5 schreef op 18 februari 2021 17:51:

[...]

Wat jij aan mogelijke gevolgen omschrijft, geldt in principe voor iedere lagere luchtweginfectie.
En dat geldt óók voor mogelijke mutaties.
Nee Covid-19 is anders.
“We know that COVID-19 can disrupt multiple body systems but the effects of the virus and the body’s response to COVID-19 infection on the brain, spinal cord, nerves and muscle can be particularly devastating, and contribute to persistence of disability even after the virus is cleared,” said Barbara Karp, M.D., program director at NINDS. “There is an urgent need to understand COVID-19-related neurological problems, which not uncommonly include headaches, fatigue, cognitive difficulties, stroke, pain, and sleep disorders as well as some very rare complications of serious infections.”
www.nih.gov/news-events/news-releases...

Plein777
0
Ruim tien procent van de snotneusjes op basisschool blijkt corona te hebben

Door IVO LAAN
Updated 36 min geleden
1 uur geleden in BINNENLAND uit de telegraaf

AMSTERDAM - Sinds vorige week zijn de basisscholen weer open. Uit cijfers van het RIVM blijkt dat er aardig wat besmette leerlingen worden uitgevist dankzij het strengere testbeleid.

Leerkrachten maakten zich bij de opening van de basisscholen best zorgen. Hoewel iedereen snakte naar fysiek onderwijs, betekende dat ook dat ze weer het hol van de leeuw in moesten. Midden in het verkoudheidsseizoen voor de klas.

Hoe groot is het risico van de opening?, spookte het door veel hoofden van leerkrachten.

Om die ongerustheid weg te nemen, nam de overheid extra maatregelen. Zo werd de ’snottebellenrichtlijn’ zoals die vorig jaar al gold, in ere hersteld.

Dus: kinderen met een neusverkoudheid thuishouden en laten testen op corona. Gebeurde het testen in de eerste paar maanden nauwelijks, uit RIVM-cijfers van de eerste basisschoolweek met het nieuwe strengere testbeleid is te zien dat er 13.631 kinderen tussen 4 en 12 jaar oud zijn getest door de GGD. Daarvan bleken er 1394 corona te hebben, oftewel 10,2 procent.

Dat zijn zo’n 55 hele schoolklassen met corona, besmette kinderen die er onder het oude regime waarschijnlijk niet zouden zijn uitgevist.

Snakken naar maandag: ’Eindelijk weer naar school!’
„Dat is precies waarom het onderwijs het strengere snotneuzenbeleid wilde”, zegt woordvoerder Rob van Ooijen van de Algemene Vereniging Schoolleiders.

„Want we wilden allemaal de scholen weer open, maar het moest wel veilig voor de leerkrachten.” Tot nu toe gaat het goed met ’de snottebellen’, is de voorzichtige conclusie van Van Ooijen. „In een heel enkel geval wordt er een leerling naar huis gestuurd.” Toch zijn er ook ouders die hun kroost weigeren te laten testen.

„Dat gebeurt heel af en toe, horen wij. Maar dat zijn uitzonderingen.” Het testen is overigens niet verplicht. Als een kind niet getest wordt, moet het wel vijf dagen extra in quarantaine.

Conclusie

Volgens het RIVM spelen kinderen een beperkte rol bij de verspreiding van het virus. Naarmate kinderen ouder zijn, neemt de besmettelijkheid toe, stelt het RIVM. Toch waren er angstige geluiden naar aanleiding van de komst van de Engelse variant. Over de ontwikkeling van het coronavirus op basisscholen, zijn nu nog geen conclusies te trekken, zegt een woordvoerster van GGD Nederland. „Daarvoor moeten we nog een paar weken wachten.

Nu hebben sommige regio’s vakantie en we hadden die sneeuwperiode waardoor we nog geen volledig beeld hebben.” Het RIVM meldt dat door het strengere testbeleid beter zicht komt op de verspreiding van het virus onder kinderen. ’Daardoor kan het zijn dat de komende periode het aantal geteste en gemelde kinderen in deze leeftijden weer iets toeneemt’, aldus het RIVM.

BEKIJK OOK:
Coronacijfers voorzichtig positief, maar kunnen we ook versoepelen?
Een woordvoerster van de internetsite Scholen Veilig, die pleit voor strengere maatregelen op scholen, stelt dat het aantal besmettingen nog wel eens fors hoger kan liggen dan de nu gemelde 1394 besmette leerlingen.

„Dat komt doordat scholen alweer soepeler omgaan met snotneuzen in de klas. En er zijn scholen waar niet alle kinderen in quarantaine gaan als een klasgenoot positief is getest.

Als een kind op maandag positief test, dan zou die besmetting niet op school hebben plaatsgevonden. Vreemd natuurlijk, want dan hoeven de kinderen zich niet te laten testen.”

Snot

Leerkracht Annette Heeremans van de Dr. H. Bavinckschool in Haarlem vindt het ’opvallend rustig’ met het aantal snotneuzen in de klas. „Ik heb groep 3 en normaal gesproken spuit het snot er de hele dag uit. Dat valt nu wel mee eigenlijk. Ik heb één kind in de klas gehad dat thuis is gebleven en negatief testte.”

Dat er in de eerste schoolweek in heel Nederland in totaal 1394 besmette kinderen uitgevist zijn, stelt haar gerust. „Ik ben er zelf niet zo mee bezig hoor, noem het een beetje struisvogelgedrag misschien, maar elke besmetting die je eruit haalt, is er weer een die het niet kan doorgeven.”
[verwijderd]
0
We zijn een jaar verder en eindelijk komt er meer duidelijkheid over de rol van kinderen, best schokkend allemaal. Volgens mij toch een tijdje struisvogel politiek geweest: we onderzoeken het niet want dan moeten we mogelijk iets doen met de resultaten.
voda
0
Aantal coronabesmettingen wereldwijd 110 miljoen gepasseerd

(ABM FN-Dow Jones) Inmiddels zijn er 110,3 miljoen Covid-19 besmettingen wereldwijd geregistreerd. Dit blijkt vrijdag uit actuele data verzameld door Johns Hopkins CSSE.

Het aantal Amerikanen dat het coronavirus draagt, steeg van ruim meer dan 27,8 miljoen donderdagochtend naar bijna 27,9 miljoen vandaag, bij meer dan 493.000 sterfgevallen.

India volgt op afstand en loopt richting de 11 miljoen besmettingen en circa 156.000 sterfgevallen. Mexico en Brazilië hebben zo'n 178.000 en 243.500 doden te betreuren.

Brazilië heeft iets meer dan 10 miljoen coronagevallen, terwijl dat aantal in Mexico boven de 2 miljoen ligt.

In West-Europa heeft het Verenigd Koninkrijk met 4,1 miljoen het hoogste aantal besmettingen. Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland volgen daarna.

In Nederland staat het aantal officiële besmettingen nu op 1.057.116 tegen 1.052.544 op donderdagochtend en in België op 746.302 tegen 743.882 een dag eerder. Het aantal mensen dat overleed in Nederland ligt op 15.211, in België op 21.821. Een dag eerder waren dat er respectievelijk 15.138 en 21.793.

In China, waar de uitbraak ruim een jaar geleden begon, zijn nu 100.684 coronagevallen geregistreerd. Dit waren er gisteren 100.666.

Volgens de data van Johns Hopkins zijn er wereldwijd ruim 2,44 miljoen mensen aan het virus overleden. Meer dan 62 miljoen mensen zijn inmiddels hersteld.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
[verwijderd]
0
oversterfte afgelopen week gehalveerd.

opendata.cbs.nl/statline#/CBS/nl/data...

De sterfte van de afgelopen weken:

1 4128
2 3836
3 3836
4 3693
5 3619
6 3385

De verwachting ligt rond 3200.

josti5
0
Tsjongejonge, en dat na een jaar:

NOS Teletekst 128

"Ook testen bij hoofdpijn,moeheid"

Hoofdpijn en vermoeidheid moeten ook
reden zijn voor een coronatest,zeggen
Britse onderzoekers.Op de officiële
lijst van kernsymptomen staan nu alleen
hoesten,koorts,benauwdheid en verlies
van geur en smaak.

Op basis van de huidige lijst wordt
zo'n 69 procent van alle coronagevallen
ontdekt,zeggen de onderzoekers.Door de
lijst uit te breiden met vermoeidheid,
hoofdpijn,keelpijn en diarree zou 96
procent gevonden kunnen worden.

Het RIVM kent het Britse onderzoek,maar
zegt geen reden te zien om de lijst per
direct uit te breiden.Wel wordt er al
gewerkt aan herziening van de lijst.
----------------------------------------
69% ontdekt, en dus 31% gemist.
En dat ongehoorzame volk maar de schuld geven...

Werkelijk schokkend weer, dit.
luchtschip
0

Het is belangrijk dat wereldwijd de vaccinaties op gang komen.
Alleen de Westerse wereld vaccineren (omdat zij geld hebben) is niet voldoende. In de brandhaarden van het corona virus in de arme landen kunnen nieuwe varianten ontwikkelen waar ons vaccin niet op is voorbereid.

President Biden announces $2 billion payment to vaccinate the world through COVAX.
twitter.com/aslavitt46/status/1362802...
luchtschip
0
quote:

luchtschip schreef op 18 februari 2021 17:26:

[...]

Waarde van donderdag 18 februari · Bron: RIVM, LNAZ & GGD-GHOR

Aantal gezette prikken

Berekend aantal

874.959

Dit getal is een rekenkundige aanname van hoeveel prikken in totaal zijn gezet. De GGD-cijfers worden gemeld door de GGD-GHOR en de ziekenhuiscijfers door het LNAZ. Voor de langdurige zorginstellingen maakt het RIVM een berekening door te kijken naar hoeveel vaccins er zijn bezorgd bij priklocaties.

592.755 gezet door GGD'en
Gemeld aantal tot en met 17 februari

94.551 gezet in ziekenhuizen
Gemeld aantal tot en met 17 februari

184.706 gezet in langdurige zorginstellingen
Berekend aantal tot en met 17 februari

2.947 gezet in huisartsenpraktijken
Berekend aantal tot en met 17 februari

coronadashboard.rijksoverheid.nl/land...
Waarde van vrijdag 19 februari · Bron: RIVM, LNAZ & GGD-GHOR

Aantal gezette prikken

Berekend aantal

915.713

Dit getal is een berekening van hoeveel prikken in totaal zijn gezet. De GGD-cijfers worden gemeld door de GGD-GHOR en de ziekenhuiscijfers door het LNAZ. Voor de langdurige zorginstellingen en huisartsenpraktijken maakt het RIVM een berekening door te kijken naar hoeveel vaccins er zijn bezorgd bij priklocaties.

625.081 gezet door GGD'en
Gemeld aantal tot en met donderdag 18 februari

94.551 gezet in ziekenhuizen
Gemeld aantal tot en met donderdag 18 februari

189.142 gezet in langdurige zorginstellingen
Berekend aantal tot en met donderdag 18 februari

6.939 gezet in huisartsenpraktijken
Berekend aantal tot en met donderdag 18 februari

coronadashboard.rijksoverheid.nl/land...

Op deze link ook te zien de te verwachten leveringen en toedienen van corona vaccins tot half maart
en nieuw
de percentages vaccin bereidheid per leeftijdscategorie grafisch weergegeven.
DeZwarteRidder
1
Vaccinonderzoek Israël: Pfizer-vaccin remt ook verspreiding coronavirus aanzienlijk
Updated 22 min geleden
26 min geleden in BUITENLAND

Jerusalem - Het Pfizer-vaccin zou niet alleen beschermen tegen het ziek worden het coronavirus, maar het zou ook het overdragen van het virus aanzienlijk verminderen. Dat blijkt uit twee Israëlische onderzoeken in handen van persbureau Reuters. Dat zou goed nieuws zijn omdat op deze manier de pandemie afgeremd kan worden. „Het betekent dat niet alleen de gevaccineerde persoon beschermd is, maar dat de inenting ook bescherming biedt aan zijn of haar omgeving.”
ff_relativeren
0
Na de Tweede Kamer heeft nu ook de Eerste Kamer ingestemd met een wet voor het in stand houden van de avondklok.
[verwijderd]
0
Die wet waar rutte er ferd mee dachten weg te komen, daar loopt nog een rechtszaak over. uitspraak 26-2 10.00 uur. Voor iedereen moet het toch klip en klaar zijn dat de Staat die wet overtreden heeft.
rationeel
0
[verwijderd]
0
21.54 uur- Senaat stemt in met spoedwet over avondklok
Een ruime meerderheid van de Eerste Kamer steunt de spoedwet over de avondklok, die het kabinet deze week snel in elkaar heeft gezet. De Tweede Kamer keurde de spoedwet donderdag ook al goed. Nadat de wet in het Staatsblad is gepubliceerd, wordt die van kracht. „Dat kan zo snel mogelijk, wat mij betreft morgen”, zei justitieminister Ferd Grapperhaus vrijdagavond aan het eind van het debat.
rationeel
0
quote:

small_investor schreef op 19 februari 2021 23:19:

21.54 uur- Senaat stemt in met spoedwet over avondklok
Een ruime meerderheid van de Eerste Kamer steunt de spoedwet over de avondklok, die het kabinet deze week snel in elkaar heeft gezet. De Tweede Kamer keurde de spoedwet donderdag ook al goed. Nadat de wet in het Staatsblad is gepubliceerd, wordt die van kracht. „Dat kan zo snel mogelijk, wat mij betreft morgen”, zei justitieminister Ferd Grapperhaus vrijdagavond aan het eind van het debat.
Weet je tenminste waar je vooral NIET op moet stemmen;)
Plein777
1


AMSTERDAM - Samen met Willem Engel (44) vormt jurist Jeroen Pols (52) het brein van Viruswaarheid, dat tegen alles is wat te maken heeft met het inperken door corona.

Van Engel is bekend dat hij afkomstig is uit een omstreden familie die al jaren strijdt tegen de overheid.

Mr. Jeroen Pols zwijgt het liefst over zijn verleden.

Vooral de periode dat hij een van de leiders was van een beruchte cocaïnebende vergeet Pols het liefst.

De huidige ’Don Corona’ bleek eind jaren negentig een soort Don Corleone.

Fred Teeven (l.) herinnert zich jurist Jeroen Pols uit een heel ander leven...
============================================================

Oud-officier van justitie en ex-staatssecretaris mr. Fred Teeven viel van verbazing bijna van zijn stoel toen hij de beelden zag van de zitting dinsdag, waarin Viruswaarheid een historisch resultaat behaalde.

Niet de uitkomst van de rechtszaak verbijsterde Teeven, maar vooral degene die de voorlopige overwinning voor Viruswaarheid in de wacht sleepte.

Camaro-zaak haalde alle voorpagina’s

Jurist mr. Jeroen Pols troefde in zijn eentje het hele Nederlandse kabinet af, maar Teeven herinnerde zich een heel andere Pols. Onder leiding van crimefighter Teeven joeg een team van marechaussee en Amsterdamse rechercheurs eind jaren negentig op een grote drugsbende, die mede werd geleid door Jeroen Pols.

De zogenoemde Camaro-zaak haalde destijds de voorpagina’s en alle nieuwsrubrieken op de televisie, mede omdat een aantal Nederlandse mariniers bij de smokkel van coke betrokken bleek.

De rechtbank strafte de ernstige verdenkingen tegen Pols en de zijnen hard af. De huidige voorman van Viruswaarheid bleek volgens de rechtbank als een soort maffiabaas medeverantwoordelijk voor de invoer van megapartijen cocaïne.

’Onmisbare schakel in organisatie’

„Hij was de onmisbare schakel in de organisatie van de uitvoer van ongeveer 163 kilo cocaïne in de Camaro-zaak. Door hem zijn in het najaar van 1998 essentiële contacten gelegd en telkens onderhouden die mede tot dit zeer grote transport op 21 januari 1999 hebben geleid”, oordeelde de rechtbank op 26 juni 2001.

In een vernietigend vonnis motiveerden de rechters ook waarom ze Pols tot een zwaardere straf veroordeelden dan door Teeven geëist.

Volgens de rechtbank was Pols in 1999 zelfs betrokken bij een wederrechtelijke vrijheidsberoving, ofwel een gijzeling.

In een pizzeria zou Pols met anderen een slachtoffer met wie een drugsconflict bestond een vuurwapen in zijn mond hebben geduwd, de haan naar achteren hebben gehaald en de man met een barkruk hebben bewerkt.

De combinatie van zeer ernstige strafbare feiten en de zwijgzame houding van Pols in de rechtszaal maakte dat de rechtbank een keiharde straf uitsprak: tien jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf.

Later, in hoger beroep, halveerde het gerechtshof de straf, ondermeer omdat het de geweldsdelicten niet wettig en overtuigend bewezen achtte. Pols zat zijn straf deels uit in de koepelgevangenis in Haarlem.

’Gevaarlijke bende die geweld niet schuwde’

Fred Teeven zegt zich te verbazen dat Pols zich nu als jurist en medeleider van Viruswaarheid ontpopt als de ’redder der natie’ en anderen de maat neemt.

„De criminele organisatie waar Pols destijds medeleiding aan gaf ruilde op grote schaal xtc tegen cocaïne. Het was een gevaarlijke bende die geweld niet schuwde.”

Studie rechten tijdens detentie

Jeroen Pols besloot zijn detentie nuttig te gebruiken. Hij volgde een studie rechten en haalde zijn meestertitel. Een baan vinden daarna bleek lastig.

Diverse keren verzweeg Pols zijn verleden, zoals die keer dat hij solliciteerde bij het advocatenkantoor van de bekende strafpleiter mr. Esther Vroegh.

„Hij ’vergat’ bij mij inderdaad zijn antecedenten te vermelden, maar dat heeft ie volgens mij bij meerdere kantoren gedaan. Er is in ieder geval wel een zeer welbespraakt advocaat aan verloren gegaan.

Overigens ging bij ons pas deze week het lichtje branden, toen we hem zagen bij dat kort geding”, aldus Vroegh.
Plein777
3
Orde van Advocaten hanteert dwangbuis van regeltjes’

Pols gaf deze week na vragen van journalisten toe dat hij geen advocaat maar ’slechts’ jurist is. Ook erkende hij een drugsverleden te hebben.

Pols gaf aan dat hij zich niet wil aansluiten bij de Orde van Advocaten, die haar leden in een ’dwangbuis van regeltjes’ propt.

Dat de Orde iemand met zo’n verleden nimmer zal inschrijven als advocaat, verzweeg Pols voor het gemak.

Toch profileerde Jeroen Pols zich dinsdag wel als advocaat en wraakte hij persoonlijk de voorzitter van het gerechtshof, toen zij hem dreigde de zaal uit te zetten.

De Bredase advocaat Gerben van de Corput, die Viruswaarheid formeel als raadsman bijstaat, leek tijdens de zitting wel een soort stroman en kwam amper aan het woord.

Volgens Van de Corput is dat beeld van een marionet onjuist. „Willem en Jeroen zijn veel beter thuis in de virusmaterie dan ik. (…) Ik zorg voor de juiste procedures en dat de stukken op tijd zijn.

Dat is mijn werk en daar word ik ook netjes voor betaald”, aldus Van de Corput afgelopen week in BN De Stem.

Pols wil niets zeggen over verleden

Zelf wil Pols niets zeggen over zijn verleden. Ook niet als De Volkskrant hem er deze week naar vraagt vanwege een profiel in de krant. „Wat maakt het uit. Dat was twintig jaar geleden. Het heeft me gevormd en is onderdeel van me.”

Ook een vraag over vastgoed van hem en Engel in Duitsland, voor een deel verhuurd aan sekswerkers, wil Pols amper beantwoorden. „We zijn daar met een project begonnen om de branche die in een smoezelige hoek zit transparant te maken”, aldus Pols.

Als De Telegraaf hem vrijdagochtend telefonisch vraagt te reageren op zijn veroordeling in de Camaro-zaak en waarom hij die aan de buitenwereld verzwijgt barst een tirade los, waarin doorschemert dat Pols in de vraagstelling vooral een nieuw complot ziet.

Op een later toegezonden lijst met aanvullende vragen reageert Pols weer woedend, nadat hij vrijdagmiddag voor het Hof in Den Haag opnieuw de zaak van Viruswaarheid bepleitte.

’Ik heb mijn straf uitgezeten’

„Ik zie niet de relevantie van de vragen, die u ongetwijfeld ingefluisterd zijn door justitie”, briest Pols. „Ik heb mijn straf uitgezeten en waarom zou ik daar iets over moeten vertellen aan de buitenwereld?

Ik ben niet een van de leiders van Viruswaarheid,

ik ben Viruswaarheid en zal blijven strijden tegen de overheid. Hoe ik nu aankijk tegen cokehandel?

Ik vind dat gebruik en handel in cocaïne moet worden vrijgegeven. Mensen moeten zelf maar beslissen of ze coke willen gebruiken.”
59.686 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1331 1332 1333 1334 1335 1336 1337 1338 1339 1340 1341 ... 2981 2982 2983 2984 2985 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
899,60  0,00  0,00%  08 mei
 Germany40^ 18.507,80 +0,05%
 BEL 20 4.015,67 0,00%
 Europe50^ 5.028,86 -0,18%
 US30^ 39.042,70 -0,02%
 Nasd100^ 18.060,90 -0,07%
 US500^ 5.183,96 -0,05%
 Japan225^ 38.157,50 -0,71%
 Gold spot 2.317,85 +0,38%
 EUR/USD 1,0745 -0,04%
 WTI 79,37 +0,25%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

Dalers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront