OpenTV « Terug naar discussie overzicht

Waar ligt dat nu aan?

14 Posts
eastwing
5
Het is flink balen ja, maar ik vraag me toch af waarom jullie op deze ongenuanceerde manier te werk gaan, hebben we het hier dan ook over hangjongeren? C zegt dat hij flink doorgestudeerd heeft, maar mijn ervaring met intelligente mensen is, dat deze mensen alles toch wat genuanceerder uit kunnen leggen, en over wat relativeringsvermogen beschikken. Het leuke is dat hij zelf geen 1 aandeel in bezit heeft (waarschijnlijk wel wat straten en pleinen) maar wel ongezouten meningen durft te geven, tja dan heb je altijd gelijk. Wat F betreft, snap ik al helemaal niet, aan zijn aankoop beleid te zien is hij dik miljonair, maar dan ga je toch niet een beetje op een internet forumpje spelen, dan behoor je (toch zeker met zijn glazen bol) op de vloer zelf te staan, of ergens op een eiland te zitten. Is het echt zo dat deze mensen het allerbeste met ons voor hebben dan? En ons rijk willen maken? En ook op dat vlak slaan ze de plank dan toch finaal mis, want dan zouden dit toch mensenlievende warme mensen moeten zijn. Heeft het dan met een slechte jeugd te maken? Tja, daar kan ik niet over oordelen, en dat wil ik ook niet doen, maar het is wel een feit dat er hier genoeg mensen zijn die hun spaarcentjes voorlopig in rook zien opgaan, en waarom en hoe dat heeft kunnen gebeuren of naar wie ze hadden moeten luisteren dat maakt toch niets uit. Ik vraag het me echt af, is dit dan toch het verharde Nederland waar niemand meer respect heeft voor elkaar. Gr
[verwijderd]
0
Doe aub niet zo zielig zeg!!! Je bent gratis gewaarschuwd, maanden van tevoren. Het was en is mijn mening over OpenTV. Kijk eens wat verder dan je neus lang is als je het verlies van een paar duizend euro zo erg vindt. Succes, C.
[verwijderd]
0
Als je het trouwens had gevolgd wist je dat ik vanochtend mijn aandelen phi en agn heb verkocht. Dat ik gisteren mijn calls phi heb verkocht. Dat ik daarvoor twee mooie ritten met aex puts heb gemaakt. Dat ik vanochtend een aex call heb gekocht en weer met verlies verkocht en nu weer in de aex puts zit (gekocht op aex 356). Dat mijn saldo als een raket stijgt, al weken lang. Alsof ik het juiste ritme te pakken heb :-) :-) gr., C.
[verwijderd]
1
Charts gefeliciteerd, dus je hoeft niet meer te werken voor die schamele € 75,00 per uur,? Klasse man, wat een vooruitgang. En nu nog die vrienden. Sterkte.
[verwijderd]
0
Het klopt wel wat je zegt trouwens. Als ik thuis blijf om te handelen, en dus niet werk bereken ik wel aan het einde van de dag steeds of het het dagje vrij waard was, financieel gezien dan. Vandaag is een erg goede dag voor me geweest, ben blij een vrije dag te hebben opgenomen. Ga nu even snel een verder gedeelte winst incasseren. Rest laat ik staan in de hoop dat Amerika voor 17:30 in duikvlucht gaat, maar anders ook niet getreurd. gr., C. PS. Dat jullie alles zo goed onthouden zeg wat ik ooit schreef. Ik vind het knap hoor!!
[verwijderd]
0
Hahaha jullie hadden beiden dezelfde gedachten zie ik, hahaha Waren niet mijn gedachten :-) Hahahaha dottie zijn jullie hoor!!! (vraag je plaatselijke antilliaan maar wat dat betekent:) gr., C.
[verwijderd]
0
Zie mijn berichtgeving in de KK voor mijn persoonlijke financiele einduitslag van deze dag. Veel leesplezier gewenst. gr., C.
[verwijderd]
0
Toen de p340's op 15% winst stonden bewust de gok genomen. Verder weer systematisch te werk gegaan en kleine duizend euroos gecasht. Kon beter maar de 340-ers gaan nog knallen volgende week!!! Wish me luck! gr., C.
[verwijderd]
0
de speculaties omtrent open tv is hetzelfde als gissen wie er in dat hok het gevecht wint: Charts of de valse dobberman.Als Charts eens flink aan stukken wordt gereten,een dikke hoera dan overleeft open tv.Maar als charts die hond in de kleine ruimte kan uitschakelen dan is het gedaan met open tv,het laatste zie ik overigens niet gebeuren,het eerste wel in kleine en grote hapjes,smakelijk!
14 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
910,52  -0,99  -0,11%  22 mei
 Germany40^ 18.651,90 -0,15%
 BEL 20 3.996,70 +0,14%
 Europe50^ 5.022,93 -0,04%
 US30^ 39.677,30 0,00%
 Nasd100^ 18.722,10 0,00%
 US500^ 5.311,27 0,00%
 Japan225^ 38.639,10 0,00%
 Gold spot 2.375,62 -0,12%
 EUR/USD 1,0825 -0,28%
 WTI 77,30 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

NX FILTRATION +11,63%
HEIJMANS KON +7,98%
Alfen N.V. +5,96%
Avantium +5,41%
Pharming +3,56%

Dalers

AALBERTS NV -3,66%
SBM Offshore -2,89%
INPOST -2,14%
RENEWI -1,98%
Aperam -1,87%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront