Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Frank van Dongen en Michael Kraland trekken volle zalen

81 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 » | Laatste
haas
0
Hoi ffff, wie kent ze niet: Mick en Keith :)
alle gekheid op een stokkie: weereenanderIp heeft geschreven.
De directie IEX en Frank van Dongen ,lees ik biedt excusus aan. Okee.
Maar vervolgens gaat Meneer Van Dongen alles waarvoor hij zijn excuus aanbiedt neerknuppelen als: niet waar ! ën gooit nog wat knuppels in het hoederhok?

Je biedt excuses aan (of niet.)

Ik stop nu
Ik ben niet gewend om op draadjes waarop meer dan 25 reacties te reageren en reeds 2 dagen oud zijn te tiepen. De beurs is inmiddels belandt op 341.7(een hema prijsje :)

PS ik ben opgegroeit met: de klant heeft altijd gelijk
als de klant niet gelijk heeft ,heeft hij ook altijd gelijk
(groeten aan Boemba) en aan alle lezers dezes....haas.

ffff
0
Hermione,

Als ik de posting van Robert/ Kindval eerder gezien had en uiteraard had kunnen constateren dat Xamm weer zwaar aan het beledigen was geslagen, dan had ik een stuk voorzichtiger en terughoudender geweest.

Xamm ligt allang met de Heer Kraland overhoop en als je met dat feit in het achterhoofd zijn posting lees, word je voorzichtiger. Ik dacht werkelijk dat " Weereenander IP" een echt verbolgen bezoeker was.

Overigens zou ik , als ik Xamm , was flink oppassen.

Hoe je het ook draait of keert: het is ronduit smaad wat hij schrijft en als hij MIJ zoiets geflikt zou hebben zou ik er gegarandeerd een proces tegen hem begonnen zijn wegens "smaad".

Je kunt op het internet aan mensen die met naam en toenaam bekend zijn niet zomaar uitmaken voor een "beschonkene". Ik zou dat in ieder geval beslist NIET accepteren en bij mij zou die posting voor hem nog een uitermate lastig en vervelend gevolg krijgen.

ZO gemakkelijk zou hij van zijn vuilspuiterij en bedriegerij niet afkomen.

Daar zou ik wel wat geld aan uit willen geven om genoegdoening te krijgen.

Peter
eastwing
0
Peter,

Wat een onzin zeg, aanklagen wegens smaad! Als Xamm of wie dan ook, dat gedoe zo ervaart als hij schrijft, is het dan gelijk smaad??
Dan kan hij jou nu ook wel gaan aanklagen..!! Wie is hier nu kinderachtig..

Gr. East
[verwijderd]
0
Xamm schreef:"Ook omdat het nogal merkbaar was dat het niet Kraland's eerste wijntje was die dag. "

Daarmee suggereert hij toch op zijn minst dat Kraland een enigszins aangeschoten indruk maakte. Vind dat zeer kwalijk, temeer daar zijn enige doel het beschadigen van Kraland lijkt te zijn. Bah!
Robert
[verwijderd]
0
Een zieke, laffe leugenaar

Eén van de vervelende bijkomstigheden van internet is dat de drempel zo laag is dat van je open site al snel misbruik kan worden gemaakt.
Als redactie heb je dan de keus tussen twee kwaden, de vrijheid en openheid wat inperken en je blootstellen aan verwijten van censuur, of de betere lezers verliezen.

Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat je zo nu en dan te maken hebt met Stalkers. Die besteden hun kostbare tijd aan het op de huid zitten van IEX.nl of van haar columnisten.

Ik vermeld dit omdat de discussie rond het optreden van Van Dongen en mijzelf in Utrecht, die flink de aandacht heeft getrokken, niet een normale discussie is maar een poging van een Stalker om reputatieschade toe te brengen aan Van Dongen en vooral aan mezelf.
Een beschuldiging van openbare dronkenschap en gebrek aan respect voor ons publiek, dat is nogal wat.

Gelukkig hebben een aantal lezers, vooral degenen die er zelf bijwaren, het door. Lees de bijdrage van Commissaris_Dax, (http://www.iex.nl/forumnew/topic.asp?forum=1&topic=1007248&Page=3)eens.
Dat lijkt me bijzonder accuraat en niet gekleurd door vooroordelen.

Maar veel anderen hebben het niet door. Dit is immers een normale discussie denken ze en meningen verschillen.
Misschien is Van Dongen inderdaad heel bot, was de organisatie van Alex perfect en die van IEX waardeloos en ben ik een stille alcoholist.
Zelfs onze gewaardeerde lezer ffff dacht dat.

Laten we daarom even kijken wat hier echt is gebeurd.

Kijk eens naar het pseudo van de schrijver van het gewraakte stuk: "enweereenanderIP".
Waarom kiest hij zo'n naam? Omdat hij al eerder verwijderd is wegens bijzonder onbetamelijk gedrag en na veel klachten van andere lezers.

Misschien was dat onterecht zult u denken? Geef die man het voordeel van de twijfel.
Laten we dat maar eens doen.
Hierbij een recente tekst van zijn hand:

Ha Heer Kraland,

Alles ok met je? Met mij wel/ook.
Ik zou graag weer eens onder m'n eigen alias (Xamm**) posten. Wellicht moet je nu hard lachen en denk je dikke lul.
Ben nu met diverse aliassen/IP's actief op je forumpje. (Heb mezelf daar ff over bijgeschoold na m'n recente verbanning) Maar het lijkt me toch leuker om dit met m'n gebruikelijke alias te kunnen doen. Wat denk je ervan MK. Ga je t ff regelen of niet. Ik beloof je, ik zweer het je dat ik me aan de forumregelementen zal houden als jij en die Koos het ook doen. Ook zal ik in dat geval m'n huidige aliassen inactief maken en wat andere mensen die ik heb aangeraden om je forumpje te verk**te n de halt toeroepen. Wat denk je ervan? Je denkt misschien wat een lul, wat een kutvoorstel en wat een kutdeal. Kzou er toch maar ns ff over nadenken makker. Misschien dat het nog eens wat wordt tussen ons (je begrijpt wat ik bedoel). Ik heb namelijk in principe geen hekel aan je, maar had wel een hekel aan het selectief toepassen van het forumregelement. het kan alle kanten op, meen ik serieus. DUS: Ik hoop dat je er zin an hebt en ff de tijd wilt nemen om te reageren.

Met Vriendelijke Groeten,

Xamm"

Ik laat jullie graag oordelen of we deze heer terug willen hebben in ons midden.
Iemand uit de omgeving van de heer Xamm stuurde ons ook dit berichtje van zijn hand, dat duidelijk aangeeft met wat voor leuke plannen hij naar onze presentatie kwam kijken:

"Ik was te laat met inschrijven, maar zojuist belde een maat van me dat ie nog n kaart over heeft. Hardstikke prima! Ik ga ns ff lekker rondneuzen en een bepaalde persoon aanschouwen en aanhoren. Ga er nu eerst ff een nachtje over slapen hoe ik die bepaalde iemand eens zal benaderen. Hoop dat ik mezelf in bedwang kan houden en er geen gekkenhuis van ga maken. T kan ook zijn dat ik m een handje schud en zeg dat ie een pooier is. Kweet t nog niet. We zullen zien."

We hebben het gezien.
Je moet wel goed ziek zijn om je zaterdag te gaan besteden aan het zorgvuldig hinderen van mensen aan wie je een hekel hebt. Ik zeg zorgvuldig, want de op ons forum gepubliceerde tekst was niet met de losse hand geschreven, daar was, met de tong tussen de lippen, het weekend aan besteed.

Waarom besteden we dan toch aandacht aan dit soort gekken?
Heel eenvoudig.
Onze politiek is om ze gaar te laten koken en ze buiten onze site te houden. Helaas is dat de enige oplossing.
Jammer genoeg werkt dat niet altijd.

Komen ze toch binnen en richten ze reputatieschade aan bij onze columnisten, dan voelen we ons verplicht daar iets aan te doen door weerwoord te geven.

Bijvoorbeeld door informatie te verstrekken over de motivatie van dit soort gekken.

Hun doel is IEX anoniem zoveel mogelijk schade te berokkenen. Alles dat we geprobeerd hebben om dit groepje rustig te krijgen zijn mislukt.
Want Xamm is niet alleen, het zijn er een stuk of vier à vijf en bij IEX zijn ze bekend. Na een tijdje verliezen ze hun animo, deze gek gaat echter nog steeds door.

Hopelijk voelt u met ons mee, begrijpt u onze reactie en kunnen we nu weer overgaan tot de orde van de dag en ons bezighouden met de beurs.

Tenslotte mijn eigen visie op afgelopen zaterdag.
Frank van Dongen en ik hadden een leuke dag in Utrecht.
Er werd veel gevraagd en gelachen bij onze presentaties, de sfeer was prettig en ontspannen en we kregen veel reacties na de presentaties en via email.

Van Dongen en ik hadden er respectievelijk twee en één uur aan presentaties opzitten toen het hedge fund forum begon (inderdaad, er werd dan ook veel over hedge funds gesproken tijdens die discussie, onder andere in alle vragen uit het publiek).
Van Dongen was inderdaad een beetje K.O. vandaar mijn opmerking over medicijn.
Dat is het leuke van zo'n stalker. Als de details kloppen zal de rest ook wel waar zijn…

De fles wijn, een geste van mij tegenover onze gasten in het panel, was heerlijk, ongeveer 18 cl per man, niemand viel van zijn stoel.
Het was inmiddels twee uur, ik was om vijf uur opgestaan om de trein naar Utrecht te halen, Cees en ik hadden allebei flink werk aan onze presentaties besteed, ik denk niet dat het juist is om ons te beschuldigen van gebrek aan respect voor ons publiek.

Het zaaltje, niet door ons uitgekozen, was helaas te klein en inderdaad, vreselijk maar waar, er was slechts een clip-microfoontje voor onze hele tafel.
De stoelen waren er niet neergepleurd maar stonden er toen ik binnenkwam.
De meneer die dus na tien minuten vroeg of het wat luider kon kreeg zijn zin. Toen hij ook vroeg of we de hele discussie nog eens opnieuw wilden starten gaf de zaal daar een duidelijk antwoord op.
Ik had de indruk dat de meeste bezoekers wat wijzer waren geworden na onze presentaties, althans, dat zeiden degenen die wij spraken.
Volgend jaar hopelijk een betere zaal en meer microfoons bij een paneldiscussie.
We zullen het vragen aan onze vrienden van Alex, de organisator.

Volgende keer zullen wij ook een ambulance met twee broeders klaarzetten voor de heer Xamm.

Wie weet besluit hij toch mij, deze keer eens niet anoniem, eens in mijn gezicht voor "Pooier" uit te maken.
Nu heb ik van dat oude ambacht slechts de lasten maar niet de lusten :-) (ik zet dit er maar even bij voor de zuurpruimenden onder ons).

Kom dus volgend jaar weer naar onze presentatie, het wordt vast opnieuw een geanimeerde middag, zeker als Xamm er weer is.

Overigens, van je stalkers moet je het hebben. Een record score vandaag, de telefoon staat roodgloeiend bij IEX.nl, hoor ik.
Allemaal adverteerders!
En 359 verzoeken voor
[verwijderd]
0
quote:

Michael Kraland schreef:

Overigens, van je stalkers moet je het hebben. Een record score vandaag, de telefoon staat roodgloeiend bij IEX.nl, hoor ik.
Allemaal adverteerders!
Hihi Michael,

Rellen scoren goed he!
De mensen lusten er wel pap van.

En dat dan gelijk in die nieuwe layout Mooi hoor! En dan durven sommigen nog te schrijven dat IEX arrogant is en niet naar de leden luistert; het duurde wel even, maar daar komen ze dan toch ;-)

J.
[verwijderd]
0
(mijn reactie werd vlak voor het eind afgebroken, hier volgen de laatste zinnen):

Kom dus volgend jaar weer naar onze presentatie, het wordt vast opnieuw een geanimeerde middag, zeker als Xamm er weer is.

Overigens, van je stalkers moet je het hebben. Een record score vandaag, de telefoon staat roodgloeiend bij IEX.nl, hoor ik.
Allemaal adverteerders!
En 359 verzoeken voor het opsturen van mijn presentatie.

Xamm,hartelijk dank voor de reclame.

Michael Kraland
kraland@iex.nl

Commisaris_DAX
0
quote:

Michael Kraland schreef:

Gelukkig hebben een aantal lezers, vooral degenen die er zelf bijwaren, het door. Lees de bijdrage van Commissaris_Dax, (http://www.iex.nl/forumnew/topic.asp?forum=1&topic=1007248&Page=3)eens.
Dat lijkt me bijzonder accuraat en niet gekleurd door vooroordelen.

Nu dat je toch naar me verwijst,

Mag ik columnist worden? ;-)

[verwijderd]
0
quote:

Commisaris_DAX schreef:

[quote=Michael Kraland]

Gelukkig hebben een aantal lezers, vooral degenen die er zelf bijwaren, het door. Lees de bijdrage van Commissaris_Dax, (http://www.iex.nl/forumnew/topic.asp?forum=1&topic=1007248&Page=3)eens.
Dat lijkt me bijzonder accuraat en niet gekleurd door vooroordelen.

[/quote]

Nu dat je toch naar me verwijst,

Mag ik columnist worden? ;-)

Ben je toch al? :-0

J.
[verwijderd]
0
Dat mensen zichzelf zo te buiten kunnen gaan en op deze manier zich etaleren om hun gram te halen, wat is er aan de hand?
Vast het einde der dagen in aantocht ongelovelijk.
Hier is maar een oplossing voor posters dienen met naam en adres zich aan te melden.
Bah wat een ellendelingen in de wereld.
Wissen deze zooi.
mvrgr jo jo
[verwijderd]
0
michael kraland .
mooie uiteenzetting van de feiten .
maar toch ook weer geen rede om hem te bedanken voor de reclame.
doe er liever iets aan dat dit soort dingen niet kunnen gebeuren .
lees het draadje van CT ook eens als dit soort posters gaan vertrekken is het nog eens gauw gedaan met iex.
zal niet eenvoudig zijn dit soort wantoestanden te voorkomen maar wellicht iets minder vaak.
gr boomer
[verwijderd]
0
quote:

murc schreef:

'Heerlijk, die hollandse streng gereformeerde stukjes over het "wangedrag" van mensen. Waarschijnlijk is de schrijver ook nog de gelukkige bezitter van 5 stukjes Ahold en nu op zoek naar het grote geld van de Hedge funds.
Helaas worden deze geleid ment een savoir vivre dat toch tot een nadenken stemt.'

Er zijn twee soorten gereformeerden, de 'rekkelijken' en de 'preciesen'.
Rothuizen - een gereformeerde ethicus - heeft ooit van gereformeerden gezegd dat zij het zuidelijke deel van de IJsselmeer hebben leeggezopen - zoveel drinken zij - maar ook ingepolderd (als grapje bedoeld). Dus er is een gereformeerd deel dat drinken kan....en hoe (serieus), wellicht vanwege die innerlijke gespannenheid. Voorts zijn ze niet zo in aandelen, want zij houden van zekerheid. Gelijk heb je dat zij vaak vallen over het wangedrag van mensen. Na zich hebben uitgesproken en hun oordeel hebben gegeven, zijn ze tevrede en nemen een borrel op hun gelijk!
Proost! Skol! Cheers!
Dus,...

!@#$!@!
0
lees de topic van countertrend ? ja iemand die zijn eigen website aan het beginnen is , ook lekker objectief dus.
[verwijderd]
0
Ik wil nog ff wat kwijt op dit draadje.
Ik ben normaal een verschrikkelijke azijnpisser en nu dus ook.
Maar de IEX aanwezigheid op de Alex dag viel weinig op aan te merken.

De presentatie Van kraland en zijn 3 rovers gebeurde:
-In een afgeladen zaal (ik kon er nog als laatste bij en na mij werden de mensen dus echt weggestuurd) er stonden zelfs mensen.
-Ik heb niet meer dan 1 fles wijn gezien.
-Ik heb geen personen in kennelijke staat gezien (tot 17:00 in elk geval)
-De presentatie waar 40 min voor stond liep uit tot 55 min en mensen die achteraf vragen kwamen stellen hadden na en tijdje pech omdat de zaal weer gebruikt moest worden voor de volgende presentatie.
-Ik heb Kraland misschien 2x wat over zijn vrouw horen mompelen en maar 1x wat over zijn maitresse.
-Op de IEX stand was genoeg volk te vinden incl een nest ingehuurde kippetjes om de 25kg oud papier te lossen.
-Helaas miste ik Onno bij de columnisten, hopenlijk komt hij volgend jaar wel, al was het alleen maar om de klappen te incasseren van de Antonov sekte leden (die natuurlijk weer nergens te vinden waren in utrecht behalve tussen de junks waar ze een straatkrant in termijnen probeerden te verkopen)
Kortom, IEX heeft zich goed geprofileerd en mensen die echt willen zeiken kunnen dat beter op Alex doen die er voor zorgde dat ik 1 uur in de rij kon staan omdat de computer bij de ingang storing had en een verkeerde locatie had doorgegeven waardoor ik half Utrecht door kon lopen voor ik goed aan kwam.

Volgende keer kom ik zeker weer!
[verwijderd]
0
Na al die verhalen ben ik nu toch wel ontzettend benieuwd naar de wijn. Welke was 't?
Uiteindelijk gaat 't om kwaliteit i.p.v. kwantiteit ...

grz
No Sluts No Story
[verwijderd]
0
Chapelle de la Mission Haut Brion '91.

Eén ding staat vast, volgend jaar weer een fles.

Xamm heeft een geuzentraditie geschapen.
Al zal hij dit weer een elitair woord vinden omdat het meer dan drie lettergrepen bevat waaronder noch lul, noch kut.

Groeten,

MCK.
[verwijderd]
0
quote:

Michael Kraland schreef:

omdat het meer dan drie lettergrepen bevat waaronder noch lul, noch kut.Groeten,MCK.
Ben niet geïnteresseerd in schuttingtaal, maar wel benieuwd naar het aantal postings hier van mijn hand?

Let niet op mij,

vr gr Leon
81 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
911,51  -3,44  -0,38%  21 mei
 Germany40^ 18.741,40 +0,08%
 BEL 20 3.991,00 -0,40%
 Europe50^ 5.050,10 +0,06%
 US30^ 39.880,20 0,00%
 Nasd100^ 18.717,30 0,00%
 US500^ 5.322,81 0,00%
 Japan225^ 38.868,40 0,00%
 Gold spot 2.421,64 -0,19%
 EUR/USD 1,0857 -0,01%
 WTI 78,62 -0,74%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Flow Traders +3,27%
SBM Offshore +2,38%
OCI +2,13%
INPOST +1,82%
Eurocommercia... +1,56%

Dalers

Alfen N.V. -15,53%
Sif Holding -6,63%
AMG Critical ... -5,70%
Avantium -4,78%
EBUSCO HOLDING -4,44%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront