USG People « Terug naar discussie overzicht

week 1. Onzichtbare slangen !

101 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 » | Laatste
tatje
0
Niet te geloven 4 dagen geen beurs, het zal wel, maar ik kan het me niet herinneren.
Het is wel even een goede onderbreking van de beurshectiek en een moment om te denken, doe ik er wel goed aan.
Heb voor de zekerheid in de agenda gekeken, of je de volgende week, week 53 of week 1 noemt, dus week 1 :-)

Tja week 1 van 2015, forumleden zitten er 7 8 of zelfs nog meer jaren in.

Ben je dan fan, verslaafd, of zeg je ik kan niet anders en wil niet anders, want de fundamenten zijn goed en het gaat eens gebeuren !

Ik denk dat ik van alle onderdelen wel een tikje heb :-)

Veel nieuwe leden, die de manier van communiceren hebben moeten leren, of nog steeds leren.

Het volgende artikel, trok mijn aandacht, natuurlijk ook omdat ze de AEX in 2015 flink laten groeien.

Maar ook, omdat de analisten van de ING, ABN AMRO en de RABO, niet alleen rekening houden met de kansen ( economisch herstel en ingrijpen door de ECB ) maar ook met tijdelijke dipjes en de valkuilen.

Ik kan me helemaal vinden in het artikel en het kan dus een mooi beursjaar worden, maar garanties zijn er tot aan de voordeur !

3 zinnen spreken me wel aan !

De stijging zal volgens hem echter met de nodige pieken en dalen verlopen.

,,Structureel is het beeld positief. Alles wat laag moet zijn is laag. De olieprijs, de euro, de rente", legde hij uit.

,,Maar je wordt altijd gebeten door de slang die je niet ziet", waarschuwt de bank.

'AEX gaat verder omhoog in 2015'

Gepubliceerd op 25 dec 2014 om 12:14

AMSTERDAM (AFN) - De aandelenmarkten trekken hun stijgende lijn in 2015 verder door. Dat voorspellen analisten in een rondgang door AFN. De koersen worden daarbij voor een groot deel gestuwd door het economisch herstel en het beleid van de Europese Centrale Bank (ECB). Geopolitieke spanningen zullen het beursklimaat evenwel negatief blijven beïnvloeden.

Marktkenners van ABN AMRO, ING en Rabobank verwachten gemiddeld dat de AEX volgend jaar met 10 procent stijgt. Dat zou een verbetering zijn ten opzichte van het lopende jaar, waarin de beursindex zo'n 6 procent is opgelopen, tot 425 punten.

De beurzen houden waarschijnlijk ook in 2015 last van de onrust in en rond Oekraïne en de sancties tegen Rusland. Met spanning wordt ook uitgekeken naar het moment waarop de ECB start met het opkopen van staatsobligaties. Daarbij blijft de discussie bestaan of de ECB dat wel mag doen.

Steinebach

Ben Steinebach, beleggingsstrateeg van ABN AMRO, verwacht dat de AEX in 2015 stijgt tot circa 465 punten. De stijging zal volgens hem echter met de nodige pieken en dalen verlopen. ,,Structureel is het beeld positief. Alles wat laag moet zijn is laag. De olieprijs, de euro, de rente", legde hij uit. ,,Tussendoor bepaalt de korte termijn echter het beeld. Als er ook maar iets gebeurt, worden de beurzen onrustig. Die schommelingen zie je ook nu in de markten."

ING is iets gematigder als het om de aandelenmarkten gaat. Beleggingsexperts van de bank denken dat 2015 een ander beursjaar wordt dan het vorige. ,,Lagere rendementen en forse koersschommelingen", zo schetst Bob Homan van ING. Hij gaat uit van een rendement van 6 procent, waarmee de AEX tot circa 440 punten stijgt.

Rabobank

Han Dieperink, hoofd investeringen van Rabobank, stelt dat de AEX-index volgend jaar de 500 puntengrens kan aantikken. Volgens hem wordt 2015 het jaar van de versnelling. ,,Er wordt minder bezuinigd, er wordt meer geïnvesteerd. De dalende olieprijs zorgt voor meer bestedingen en de werkgelegenheid neemt toe. Daarnaast is er in Europa meer ruimte voor hogere winstmarges."

Rabo schaart onder meer de spanningen tussen Rusland en Oekraïne, de verkiezingen in Groot-Brittannië en de eventueel te hoge verwachtingen van de Amerikaanse economie onder de risico's voor de markten. ,,Maar je wordt altijd gebeten door de slang die je niet ziet", waarschuwt de bank.

Zo ben weg !

SAHR-0310
0
Wanneer banken massaal positief worden, kan het weleens een slecht beursjaar worden.

Iedereen nog een fijne 2e kerstdag.
[verwijderd]
0
quote:

SAHR-0310 schreef op 26 december 2014 12:56:

Wanneer banken massaal positief worden, kan het weleens een slecht beursjaar worden.

Iedereen nog een fijne 2e kerstdag.
Kan natuurlijk net zo goed andersom zijn.

Mooie illustratie hoe het sentiment van de persoon, de conclusies steeds kleurt.

Wat feiten betreft, aardig om eens te kijken naar de voorspelling die de heren vorig jaar deden voor 2014 www.beurs.nl/nieuws/binnenland/332931...
[verwijderd]
0
Ben in ieder geval weer benieuwd naar USG in 2015.
Qua koersontwikkelingen had ik hele hoge verwachtingen van 2014, maar dat is helaas een tranentrekker geworden.
Maar goed....volgens mij staat USG er nu helemaal klaar voor.
SAHR-0310
0
quote:

Baudolino schreef op 26 december 2014 14:02:

[...]
Kan natuurlijk net zo goed andersom zijn.

Mooie illustratie hoe het sentiment van de persoon, de conclusies steeds kleurt.

Wat feiten betreft, aardig om eens te kijken naar de voorspelling die de heren vorig jaar deden voor 2014 www.beurs.nl/nieuws/binnenland/332931...
Wees eerlijk en zet ook even de andere jaren erbij; en voor alle zekerheid ook de adviezen van hun analisten.

Met de argumenten waarom de beurs in 2015 zou stijgen ben ik het overigens wel volledig eens. Maar zolang banken niet verdienen aan het geven van juiste adviezen maar aan averechts handelen blijf ik wantrouwend tegenover jubelstemming onder bankiers.
SAHR-0310
0
En voor diegene die hier altijd de eerlijkheid en goede bedoelingen van banken verdedigt, menig tegenstander beschuldigt van 'Alu hoedje' is het goed om te lezen dat banken in 2014 voor een recordbedrag geschikt hebben. En dat schikken is niet omdat ze alles zo eerlijk gedaan hebben...
[verwijderd]
0
quote:

SAHR-0310 schreef op 26 december 2014 18:54:

[...]

Wees eerlijk en zet ook even de andere jaren erbij; en voor alle zekerheid ook de adviezen van hun analisten.
Lijkt me voor de begrijpende lezer niet nodig
[verwijderd]
0
quote:

SAHR-0310 schreef op 26 december 2014 19:21:

En voor diegene die hier altijd de eerlijkheid en goede bedoelingen van banken verdedigt, menig tegenstander beschuldigt van 'Alu hoedje' is het goed om te lezen dat banken in 2014 voor een recordbedrag geschikt hebben. En dat schikken is niet omdat ze alles zo eerlijk gedaan hebben...
Eurpeese banken geredt door het europeese volk , mega boetes opgelegt door de USA ,tewijl de europeese banken gewoon de gekochte lege USA doos weer terug verkocht aan de USA.
En straks zijn de europeese banken weer uitgeslacht geen spek op de ribben wie moet er dan dokken .
Dat de brusselse EUTPIA beslissers het goed vinden dat europeese banken moeten dokken aan de USA om welke reden dan ook ,Rente afspraken, zwart geld parkeren van USA particulieren (terwijl de USA grote bedrijven het ook doen zwart +wit ) of wat dan ook als door iets of iemand de markt verstoort .IS DAT DE MARKT PRIJS dus de hele markt heeft er last van of in dit geval PROFITEREN de usa banken ook .
Grote USA/Europeese bedrijven zetten omzet ook om in het land waar ze bijna geen belasting hoeven te betalen In belgie had je horeca ondernemers die hun 12 %omzet omzette in catering 6% btw tewijl het gewoon geen catering is/ was .
Goud terug verschepen naar europa ,waarom zullen ze dat nu doen .
Voor slangen ben ik niet bang, voor de aalen in een emmer snot die ongrijpbaar blijven kronkelen tot je dood in de rivier drijft en je tot op het bot oppeuzelt.
Laat een europese bank gewoon omvallen Deutschbank zit toch al over z'n oren in rechtzaken en maak er een EUROPEESE Bank van .
De amerikaanse grote bedrijven die hun wit /zwart geld belasting ontdoken in de USA door hun geld hier te stallen zullen bang worden en met hangende pootjes terug vluchten naar de USA en dat is volgens mij ook het plan van de USA .
De europeese banken blijven steunen heeft geen nut en banken dwingen om kleiner teworden om niet tegroot te zijn om omtevallen .
Een kleine garnaal wordt ook makkelijk opgepeuzeld .
Twee dagen geleden een klant hier, ik zij ik ben klein en alleen de klant zij dan ben je duur uit ,want die lamp die je nodig hebt om wat tezien geeft licht ook voor 2 of vier personen zo hetzelfde met centrale verwarming enz
DUS delen is de toekomst niet klein apart maar samen groot
[verwijderd]
0
Gisteren ook een documentere gezien over poetin wisten jullie dat poetin onder burgemeester was van leningrad /petersburg toen de USSR uit een viel in 19** en de mensen hongerden omdat ze geen aanvoer kregen van georgie en eokraine .
Hij is echt geen wolf maar een olifant die niks vergeet maar wel vergeeft en niemands reet bakkes likt ..
Een leider zelf gekozen kan zijn, is beter dan dat de gekozen beslissers de keuzes weer splitsen in afgedankte oude beslissers die het EUROPESE parlement vormen
En dan weer de landen onnodige beslissingen opdringen dik betaald .met de nodige kosten .
POETIN is een vechter als klein manneke naar de judo club en hij moest een selectie ondergaan hij mocht blijven terwijl hij niet zo goed was maar hij gaf 100% de trainer zag dat wordt een groot leider .
In de USSR was dat unque als je je echt voor iets inzet je wordt er toch zelf niet beter van .
De EU mentaliteit is de oude USSR mentaliteit regeltjes van bovenaf de EU verdeel en heers en de envelopjes van de grote bedrijven vangen en loon en aanwezigheids premies .

De USA wil hun ontdoken belasting centen terug en als de EU /banken omvallen dan komen ze vanzelf wel terug .................
DUS niet lang wachten stuur ze terug anders pomp nog maar wat miljarder/triljarden in de europeese VERKLEINDE banken om uiteindelijk met lege handen en zonder tanden figuurlijk over teblijven.
MIN 10% /***% want ze hebben in EUTOPIA ook geen omzet belasting betaald en zelf miljoenen / overde jaren miljarden toegekend .

Wat heeft dat nu met USG temaken ??? ALLES de centen die de EU verdiend aan de belasting overdracht van de USA kan ze gebruiken om ook energie neutraal te worden maar dan groen en niet door fracking .
Werk is energie maar er is eerst genoeg werk om goedkope energie temaken en dan gaat de de energie weer werk maken
En niet zoals de aalen denken door nog meer snot naar Poetin te sturen .
Want de EU is de zwakke broeder tussen de USA en USSR /rusland wat heeft de EU aan grondstoffen twee keer niks .
Wat heeft de EU wel, eigenlijk niks wat de USA en de russen goedkoper en beter kunnen .
RUSLAND en AMerika hebben europa gered van HITLER die een verenigt europa wou wat doet europa een STAATS KANSLEI in hun ivoren toren het volk kort houden
En Rusland beschuldigen de amerikaanse staat bestelen europa is geen wereld speler meer EUROPA zit in een moeras en moet rekeningen vereffenen en niet uitstel van betaling .
[verwijderd]
0
Afgeschreven kerncentrales 10 jaar langer open wie betaald de verzekerings premie de staat waarschijnlijk ..................OF is de staat verantwoordelijk en geen verzekering betaald
Ik wil dat als de staat een afgeschreven kern centrale vergunning geeft laat zien wie de afgeschreven boel verzekerd en voor hoeveel .
Wat is het waard om envelopjes te ontvangen en niet te investeren in de toekomst maar te spelen met levens en toekomsten
[verwijderd]
0
www.michaelberg.nl/post/Poetin-en-ik-...
OOOO ooo zie je nu wel poetin kilt de fouten of kilt hij de fouten die het benouwd krjigen
de schrijver die vergiftigt is die vergiftigt door rusland of door de usa .........
OBAMA luisterd merkerl af en de hele wereld alles kan in opdracht van doel voor CIA om iemand zwart temaken .
Je kan niet het recht toeeigenen over de hele wereld omdat een gek fout is en gaat doen en toch de gek misloopt
[verwijderd]
0
Ik kan in de persoon POETIN geen fout vinden in de systemenen van graaiers alles vinden
Voor PEOTIN kon hij toen de USSR omviel graaien deed hij niet omdat voor hem het leiderschaps teld en niet de gestolen knikkers
De graaiers zijn in de dode EU en de graaiende USA in niet POETIN zittende op 25 % van de grondstoffen van de wereld
[verwijderd]
0
DE USa doet FRAKING en maak schulden prijs daald moeten de sheiks hun procuctie verminderen hun prijs is al maanden vooraf bepaald .
De sheiks doen het niet en hopelijk investeren in solar solec
Nu zit ik te bazelen maar wat de sheiks vinden is dat de frackingers niet de markt mogen verstoren en ze uitgerot gaan worden .
Olie
[verwijderd]
0
EN poetin is ook geen boef hij is het slachtoffer van de boeven MK 17.is een drama voor iedereen maar niet door poetin
sowieso
0
De analisten van het beurshuis KBC Securities schuiven Mobistar, Nyrstar, Ontex en Euronav naar voor als favoriet voor 2015. Maar wie volgend jaar winst wil halen moet ook richting Nederland kijken.

...

USG People: de uitzendgroep noteert aan een serieuze korting ten opzichte van zijn Europese sectorgenoten, maar dat is volgens de analisten onterecht.

www.tijd.be/detail.art?a=9577309&...
tatje
0
Bedankt ReBel20,

Mooi dat je dit KBC nieuws wilt delen.

USG PEOPLE wordt weer eens bij naam genoemd.

USG People: de uitzendgroep noteert aan een serieuze korting ten opzichte van zijn Europese sectorgenoten, maar dat is volgens de analisten onterecht.

- Geloof je in een economisch herstel in 2015, dan moet je uitzenders hebben, is een veel gelezen uitspraak de laatste tijd.
- ABN AMRO had het ook al over een 20% korting van USG PEOPLE tov de peers.
- deze peers ( adecco en vooral Randstad ) worden bijna door iedereen genoemd, als kanshebbers, bij een doorzettend economisch herstel, die je moet hebben in 2015.
- USG PEOPLE 20% onderwaardering tov de peers en meeliften met de peers in 2015, dat kan mooi worden.
- je moet er toch niet aandenken, dat USG PEOPLE het in 2015 beter gaat doen dan DIE peers :-)

Ik kan maar 1 woord verzinnen.

INHAALSLAG !

Waar en wanneer !

We zullen het zien !

101 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
911,64  +0,13  +0,01%  10:18
 Germany40^ 18.678,70 -0,26%
 BEL 20 3.987,63 -0,08%
 Europe50^ 5.033,68 -0,26%
 US30^ 39.867,10 -0,03%
 Nasd100^ 18.731,90 +0,08%
 US500^ 5.321,49 -0,02%
 Japan225^ 38.576,40 -0,75%
 Gold spot 2.415,15 -0,28%
 EUR/USD 1,0853 -0,02%
 WTI 77,59 -1,31%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

HEIJMANS KON +10,90%
AZERION +5,03%
Avantium +5,02%
Alfen N.V. +4,64%
BAM +2,73%

Dalers

AALBERTS NV -3,58%
Philips Konin... -1,46%
RENEWI -1,45%
OCI -1,25%
Akzo Nobel -1,23%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront