Forum: Koffiekamer » TRUMP » Pagina: 1623 | DeBeurs.nl

TRUMP

34.002 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628 ... 1697 1698 1699 1700 1701 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
luchtschip
0


Nancy Pelosi :

We zijn of een democratie of een monarchie.
Er is geen enkele excuus voor Donald Trump te weigeren mee te werken aan een toezicht door het Congress.

twitter.com/SpeakerPelosi/status/1202...
luchtschip
0

Tweet van

Donald J Trump@RealDonaldTrump

Where's the Fake Whistleblower? Where's Whistleblower number 2? Where is the phony informer who got it all wrong?

twitter.com/realDonaldTrump/status/12...

Donald is in paniek.

Wat een dombo.
Het kan vergeleken worden met deze situatie :
Iemand steekt een pand in de fik. Een voorbijganger ziet de brand en belt 112.
De brandstichter wordt opgepakt en voor de rechter zegt hij :
Je moet mij niet hebben. Degene die 112 heeft gebeld moet berecht worden.
theo38
0
quote:

Al Kipone schreef op 6 december 2019 14:10:


[...]
dat zegt ze dus niet.
Dat zegt ze wel.

“You know, basically, [the Russians] were like, hey, let’s do everything we can to elect Donald Trump,” Hillary explained to Stern. “Those are words. And they also said Bernie Sanders, but, you know, that’s for another day.”

theo38
0
theo38
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 5 december 2019 12:36:


[...]
Trudeau heeft flink wraak genomen......!!!

Dat komt nooit meer goed tussen hem en Trump.

Als ik Amerikaan was dan zou ik me doodschamen voor deze man.


De Amerikaanse Economie voegt 266K banen toe in november, de verwachtingen zijn hierdoor ruim overtroffen. Werkloosheidsgraad gedaald tot 3.5%

De werkloosheidsgraad in Canada is gestegen tot 5,9 procent in november er gingen in totaal 71.200 banen verloren!

Het volk zegt nee tegen ‘meneertje Macron’ Honderdduizenden demonstranten leggen Frankrijk totaal plat!


Wie neemt er hier nou wraak en wie lacht hier nou het hardst ?

Trudeau en Macron zouden zich kapot moeten schamen.
Plein777
0
Uit het NRC:

Corruptie

In de kwestie die voorligt vallen de handelwijze en intentie van Trump nauwelijks te ontkennen, al doen zijn Republikeinse partijgenoten dat wel. De president wilde dat Oekraïne justitiële onderzoekingen zou afkondigen om Trumps binnenlandse rivalen te beschadigen.


Het rapport van de inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden bevat documenten die koortsachtig overleg tonen tussen hoofdrolspelers in het Oekraïne-dossier in april.
Dat was de maand dat de campagne tegen de Amerikaanse ambassadeur Yovanovitch zou uitmonden in haar terugroeping.
De mensen die de lastercampagne tegen de ambassadeur opzetten – Trumps privéadvocaat Rudy Giuliani, zijn zakenpartner Lev Parnas en Hill-journalist John Solomon – bellen elkaar. Ze bellen ook de Republikeinse afgevaardigde Devin Nunes en nummers van het Witte Huis en een geheimzinnig nummer, aangeduid met ‘-1’.
Dat het hem daarbij niet te doen was om de bestrijding van corruptie, zoals hijzelf en zijn aanhangers nu beweren, blijkt uit twee aanwijzingen.
Ten eerste liet hij tijdens zijn eerste telefoontje met de Oekraïense president Zelensky na diens verkiezingszege in april het woord ‘corruptie’ niet vallen.
En dat terwijl ambtenaren van zijn Nationale Veiligheidsraad het onderwerp wel hadden opgenomen in hun vooraf opgestelde talking points.

Ten tweede verklaarde de diplomatieke spil in de operatie, de Amerikaanse EU-ambassadeur Sondland, in zijn verhoor, dat Oekraïne de onderzoeken naar de Democratische campagne van 2016 en naar de zoon van de huidige presidentskandidaat Joe Biden, zou aankondigen.
Of ze die ook daadwerkelijk zouden uitvoeren deed er niet toe, aldus Sondland.

Politieke arena

De impeachment is een politiek proces, gevoerd door politici in de arena van het Capitool. Daarom hadden de Republikeinen simpelweg kunnen zeggen dat zij de getuigenverklaringen van de afgelopen weken serieus nemen, maar dat zij tot een andere afweging komen dan de Democraten. Die presenteerden dinsdag een 300 pagina’s dik rapport, opgesteld door voorzitter Adam Schiff van de inlichtingencommissie van het Huis. De conclusies van Schiff: de president heeft zijn positie misbruikt, hij heeft de veiligheid van het land in gevaar gebracht, én hij heeft het Congres tegengewerkt bij zijn pogingen de waarheid boven tafel te krijgen. Het rapport is één lange aanklacht en het lijkt erop dat de Democraten in de justitiecommissie alleen nog maar bij het kruisje hoeven te tekenen.

Woensdag viel in de hoorzitting van de commissie te zien wat de gevolgen zijn. De Democratische voorzitter Jerry Nadler introduceerde vier hoogleraren in de rechten die hun geleerde opinie gaven over de bevindingen uit het rapport.

Drie van hen noemden de gedragingen van de president voldoende aanleiding voor een afzetting, de vierde vond van niet. Jonathan Turley („Ik heb niet voor Trump gestemd”) waarschuwde de Democraten voor het precedent van hun poging Trump af te zetten op een wankele basis. „Wat doe je dan als de wind de andere kant opblaast?”

luchtschip
0
quote:

theo38 schreef op 22 november 2019 17:14:


[...]

De bevindingen zijn gedaan door Michael Horowitz die met een groot onderzoek bezig is naar de FBI of die buiten hun boekje zijn getreden in 2016.
Er zijn al een aantal mensen bij de FBI weggestuurd omdat ze buiten hun boekje waren getreden. Zo zijn er sms berichtjes van FBI leden opgedoken waarin stond dat de strijd tegen Trump ging beginnen en dat hij kosten wat het kost weg moest.
Bij de FBI was het hillary voor en hillary na, die werd daar gezien als een soort van god.
En dan te bedenken dat alle onderzoeken die ooit naar hillary zijn gedaan door die zelfde FBI is gedaan. En roepen dat hier wel eens een luchtje aan kan zitten is volgens de democraten totale onzin!

Maar de bevindingen van Michael Horowitz worden 9 december openbaargemaakt.Nou we gaan het zien.
9 december is aanstaande maandag en dan komen de bevindingen van Michael Horowitz boven tafel.

De FBI krijgt in deze post nogal wat verwijten van een goed geïnformeerd forumlid.
Wel spijtig dat hij zo goed als nooit een link bij de postings geeft. Dat maakt in dit geval niet zo veel uit, want Maandag komt het rapport en dat zal deze beweringen uiteraard staven.

We zullen dan zien in welke grove mate de FBI buiten hun boekje is getreden in 2016.
theo38
0
quote:

Plein777 schreef op 6 december 2019 15:29:


Uit het NRC:266K banen gecreëerd, lonen op jaarbasis met 3.1% gestegen en de laagste werkloosheid in 50 jaar!

En zo'n man willen de democraten eruit gooien omdat hij heeft gewonnen van Clinton. Volgens mij noemen ze dat, spelen met vuur.

gnocchi.
0
DeZwarteRidder
0
quote:

theo38 schreef op 6 december 2019 16:04:


Cramer: Like or hate Trump, ‘these are the best numbers of our lives’ on jobs

www.cnbc.com/2019/12/06/cramer-like-o...

Met dank aan Obama, die al het moeilijke werk heeft gedaan, na de crash die door de Republikeinen is veroorzaakt.
theo38
0
Die uitmuntende economische cijfers zijn natuurlijk verschrikkelijk voor jullie en dat jullie dan toch nog de moet kunnen verzamelen om door te blijven gaan met het fake Russia Russia verhaal. Ik denk dat de orkest leden van de Titanic trots op jullie zouden zijn.
theo38
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 6 december 2019 16:11:


[...]
Met dank aan Obama, die al het moeilijke werk heeft gedaan, na de crash die door de Republikeinen is veroorzaakt.


hahaahhaahahahahahahaha
Plein777
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 6 december 2019 16:11:


[...]
Met dank aan Obama, die al het moeilijke werk heeft gedaan, na de crash die door de Republikeinen is veroorzaakt.Trump live nu over de impeachment :


www.youtube.com/watch?v=qcUl8N60vMM
gnocchi.
1

?

translate.google.nl/translate?hl=nl&a...
hillreporter.com
White House Officials: Trump maakt regelmatig telefoongesprekken onderhevig aan Russisch toezicht

DOOR Chris Walker 6 december 2019
Een aantal huidige en voormalige functionarissen van het Witte Huis slaan alarm over de communicatie die president Donald Trump heeft gemaakt naar personen in het buitenland, die deelnamen aan pogingen om Oekraïne te dwingen onderzoek te doen naar zijn politieke rivalen.
Deze ambtenaren verklaren dat de communicatie van Trump met persoonlijke advocaat Rudy Giuliani en anderen die deel uitmaakten van de regeling niet versleuteld of anderszins beschermd was tegen hacking door andere buitenlandse regeringen, waaronder Rusland, meldde The Independent.
Logboeken van telefoongesprekken werden door het House Intelligence Committee voor het publiek vrijgegeven als onderdeel van haar rapport over mogelijke beschuldigingen tegen de president.

Van bijzonder belang is dat landen de gesprekken zouden kunnen gebruiken om hun eigen doelen te bevorderen - inclusief Rusland, dat profiteert van een wijdverbreide samenzweringstheorie die beweert dat Kiev, en niet Moskou, verantwoordelijk was voor een interferentiecampagne tijdens de 2016 presidentsverkiezingen.

President Donald Trump heeft deze theorie echter omarmd en besproken als onderdeel van een interview van 53 minuten waaraan hij vorige maand deelnam met hosts van Fox & Friends . Trump beweerde bijvoorbeeld dat Democraten een e-mailserver gaven aan een bedrijf met de naam CrowdStrike, dat het in Oekraïne verborg als onderdeel van een poging Rusland in te kaderen voor zijn inmenging.

CrowdStrike is geen Oekraïens bedrijf, en hoewel velen beweren dat de mede-oprichter een Oekraïens staatsburger is, is hij eigenlijk in Rusland geboren . Er is geen enkel bewijs dat Democraten hun server in Oekraïne hebben verborgen, via het bedrijf of anderszins, en inlichtingendiensten zijn unaniem in hun mening dat Rusland verantwoordelijk was voor de hacking.

Als Rusland inderdaad gesprekken tussen Trump en anderen heeft onderschept, kunnen ze de verkregen informatie gebruiken om de dwaling van Trump verder te bevorderen, hebben ambtenaren gewaarschuwd.

Trump, Giuliani en anderen hebben "de Russen munitie gegeven die ze op een openlijke manier, in het geheim of in het verdraaien van informatie kunnen gebruiken", zei voormalig CIA-plaatsvervangend hoofd van Rusland-operaties John Sipher.

"Ik garandeer dat de Russen de echte informatie hebben," voegde hij eraan toe.

“Dat is een groot deel van dit hele ding. Waarom hebben ze het aan een Oekraïens bedrijf gegeven? 'Zei Trump, volgens de rapportage van de Washington Post .

luchtschip
1
quote:

gnocchi. schreef op 6 december 2019 16:06:


Die oom Donald hahahaha klimaatcrises was in 2009 geen fake news.
twitter.com/KlasfeldReports/status/12...


Zo valt Donald Trump goed door de mand.

In 2009 een advertentie in de New York Times waarin Obama gevraagd wordt actie te ondernemen met betrekking tot de klimaat crisis.
Mede ondertekend door Donal Trump, de Trump Organisatie en Trump's kinderen.

www.nytimes.com/interactive/2017/06/0...
theo38
0
quote:

luchtschip schreef op 6 december 2019 16:35:


[...]

Zo valt Donald Trump goed door de mand.

In 2009 een advertentie in de New York Times waarin Obama gevraagd wordt actie te ondernemen met betrekking tot de klimaat crisis.
Mede ondertekend door Donal Trump, de Trump Organisatie en Trump's kinderen.


Ja heel erg hoor, maar waarom heb je niks te zeggen over deze mensen ?
Of mogen alleen links denkende dit soort dingen zeggen.
www.youtube.com/watch?v=v6denkE_Cxk
theo38
0
Consumentenvertrouwen VS trekt verder aan.
De index die het sentiment onder Amerikaanse consumenten weergeeft, ging naar een stand van 99,2 tegen 96,8 november. Economen rekenden in doorsnee op een stand van 97. Het vertrouwen gaat nu al vier maanden op rij omhoog.
34.002 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628 ... 1697 1698 1699 1700 1701 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
605,58  +2,62  +0,43%  14:45
 AMS25-24h 605,53 +0,43%
 Germany30^ 13.344,70 +0,16%
 Dutch15-index 16.599,31 +0,16%
 BEL 20 3.970,31 +0,36%
 BRX20-24h 3.970,31 +0,36%
 Europe50^ 3.733,06 +0,37%
 Euro30-index 19.283,80 +0,52%
 US30# 28.880,23 +0,51%
 Nasd100# 9.130,42 +0,43%
 US500# 3.287,11 +0,32%
 Japan225# 23.367,58 +0,65%
 Gold World Spot (USD) 1.571,97 +0,30%
 New York WTI spot 56,22 +1,06%
 EUR/USD 1,0996 -0,24%

Stijgers

Wereldhave +3,56%
NSI +2,90%
Alfen N.V. +2,85%
ASML +2,58%
WDP +2,17%

Dalers

KPN -5,71%
Flow Traders -0,94%
UNILEVER -0,87%
SBM Offshore -0,72%
PostNL -0,70%

Nieuws Forum meer

'Prognose kasstroom KPN teleurstellend'
theo1 op 29 jan 2020 14:40
4
Boeing in het rood door problemen 737...
Franfran1000 op 29 jan 2020 14:39
3
Sodexo-medewerkers KLM leggen werk neer
Jopie1962 op 29 jan 2020 14:39
1
KPN afgestraft op hoger Damrak
theo1 op 29 jan 2020 14:29
5
Strikte voorwaarden bij aanleg 5G-net...
P.Latzak op 29 jan 2020 14:23
2